σε χαλει παππου που σου κολα ιρωικα ενα 650???και να πεσω θα πεσω ενδοξα....μονο και μονο που θα τα βαλει ι σουζι μου με τιγρη!!!γιατι η σουζι μου ειναι κομαντο.....μετα απο δρομο σε θελω σε χωραφακια....να δω αν παει το τιγρακι σου και οφ ροαντ οπως λες....
Rory moderator
σε χαλει παππου που σου κολα ιρωικα ενα 650???και να πεσω θα πεσω ενδοξα....μονο και μονο που θα τα βαλει ι σουζι μου με τιγρη!!!γιατι η σουζι μου ειναι κομαντο.....μετα απο δρομο σε θελω σε χωραφακια....να δω αν παει το τιγρακι σου και οφ ροαντ οπως λες....
Ρε κομαντο μετα τον Κουδουμα ποτε ξαναβαλες το μοτοσακο σου σε χωμα και κανεις δεν σε δε? !!!!!!
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
Κοπέλια, την Κυριακή που μας έρχεται θα έχουμε την τιμή να υποδεχτούμε τον Ibrahim από τη γείτονα χώρα. Φυσικά πρέπει να του δείξουμε κ τι πα να πει φιλοξενία...
big_tzo vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Central Crete Heraklion City Registration date : 08/02/2009
Ρε κομαντο μετα τον Κουδουμα ποτε ξαναβαλες το μοτοσακο σου σε χωμα και κανεις δεν σε δε? !!!!!!
36 ωρο...και πηγεναμε και αιμα γιατι ειχαμε χαθει.....εγω και ενα GS ξερουν τα παιδια....και εχω παει και γουαιλδ καταστασεις στην ελουντα στον κουρεμενο....εγω με μανολης φ..
Rory moderator
άστα να πάνε Νίκο... ξεψάρωσε και ο Jeff και θέλει να παίξουμε λέει κι αυτός... από εδώ και πέρα πρώτα θα κάνω πρωκτομέτρηση σε κάθε αντίπαλο πριν τη παρτίδα,,,
Κοπέλια, μόλις μίλησα με τον Ιμπραΐμ και θα έρθει Τετάρτη 4/7 το πρωί με καράβι από Σαντορίνη στις 6.00 Του είπα ότι θα τον συναντήσω να πάμε για καφέ, να δούμε κ τι έχει στο νου του. Όποιος θέλει έρχεται
paitos gold member
άστα να πάνε Νίκο... ξεψάρωσε και ο Jeff και θέλει να παίξουμε λέει κι αυτός... από εδώ και πέρα πρώτα θα κάνω πρωκτομέτρηση σε κάθε αντίπαλο πριν τη παρτίδα,,,
Κανε δηλώσεις εσυ και θα καλοπερασεις, την αλλη φορα θα σε παρω με μηδεν για να στο κλεισω μια και οξο
Κανε δηλώσεις εσυ και θα καλοπερασεις, την αλλη φορα θα σε παρω με μηδεν για να στο κλεισω μια και οξο
άμα σε περάσουν μια πάρτη αράπηδες τότε αρνούμαι να ξαναπαίξω μαζί σου πρώτα το τεστ του κωλοβυθόμετρου και μετά ζάρι
pitsirikas Member
Ηλικία : 42 Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ Registration date : 21/12/2009
Κοπέλια, μόλις μίλησα με τον Ιμπραΐμ και θα έρθει Τετάρτη 4/7 το πρωί με καράβι από Σαντορίνη στις 6.00 Του είπα ότι θα τον συναντήσω να πάμε για καφέ, να δούμε κ τι έχει στο νου του. Όποιος θέλει έρχεται
I call you tomorrow
scarab
Ηλικία : 47 Τόπος : Χανιά - Θεσσαλονίκη-Αθηνα Registration date : 04/02/2010
Δυστυχως καποιοι συναδελφοι μου σημερα το πρωι επεσαν με το ελικοπτερο που πλενει τους πυλωνες της υψηλης τασης 150.000 βολτ με αποτελεσμα να τραυματιστουν σοβαρα, ακομα ενα περιστατικο με ατυχημα στην ΔΕΗ και απλα αυτο που τους ενδιαφερει ειναι μονο το κερδος και πως θα πουλησουν την εταιρεια !!!!!!! http://www.megatv.com/megagegonota/r.asp?catid=17529&subid=2&pubid=10985753