Ελα δεν θα αλλαξεις και χρωμα ........ απο το ενα περτικαλι στο αλλο !!!!!!!!!! Αντε γιατι βλεπω να σου πηγαινει πολυ το τιγρακι , τωρα με το νεο στυλακι !!!! Γυναικες ο big περνα στην μπαντα !!!!!!!!!!!!
Ελα δεν θα αλλαξεις και χρωμα ........ απο το ενα περτικαλι στο αλλο !!!!!!!!!! Αντε γιατι βλεπω να σου πηγαινει πολυ το τιγρακι , τωρα με το νεο στυλακι !!!! Γυναικες ο big περνα στην μπαντα !!!!!!!!!!!!
το απεξω μπορει να εχει αλλαξει...αλλα απο μεσα ειμαι αυτος που ημουν.....δεν θελω να αλαξω....
dimitrisv vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 15/04/2009
εχεις δικιο....με μηχανη δεν σε χω εκτος αν ειναι η δικια μου που την ξερω..... εεε το πολυ πολυ να κανουμε ενα κατοσταρι με τα ποδια να φτισεις αιμα.... α ρε παναγιωτη...θες πρωι πρωι να με φτιαξεις....... τωρα αμα σου πω οτι την μηχανη την περνω μονο σ/κ η μονο κυριακη θα το πιστεψεις? ποδιλατο και παπακι....κριση!!!
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
ΕΝΑ θα πω: ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ. Επειδη δεν εχω κοιμηθει ουτε λεπτο απο προχθες παω για υπνο και θα κραταω το στικακι διπλα στο κρεββατι γιατι εδω καιγονται οικογενειες και μη!!!!!
QUIZ: Ποιοι ειπαν τι:
1. "Μετα απο που εζησα, το αποφασισα δεν παντρευομαι"
2. "Τη γυναικα δεν την παντρευεσαι την παιρνεις leasing"
ΕΝΑ θα πω: ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ. Επειδη δεν εχω κοιμηθει ουτε λεπτο απο προχθες παω για υπνο και θα κραταω το στικακι διπλα στο κρεββατι γιατι εδω καιγονται οικογενειες και μη!!!!!
QUIZ: Ποιοι ειπαν τι:
1. "Μετα απο που εζησα, το αποφασισα δεν παντρευομαι"
2. "Τη γυναικα δεν την παντρευεσαι την παιρνεις leasing"