ξέρω θα σας ξενερώσω λίγο αλλά πριν λίγο έβγαλα τα εισιτήρια για καστοριά και αύριο το βράδυ φεύγω για πάνω!!!!! όσους δεν είδα απο κοντά σας εύχομαι απο την καρδιά μου να περνάτε καλά και ελπίζω να μην χαθούμε!!!!!!
φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
υ.γ ξέχασα να σας πω ότι θα έρθω πάλι κρήτη 8/7 για τον γάμο του φίλου μας!!!!!!
Καλό δρόμο ρε Σάκη και καλά να περάσεις στα πάτρια εδάφη
Edit : αύριο έρχεται ένα ξεδερφακη μου από καβάλα με fjr και μου ζήτησε βολτουλα , θα κάτσει μερικές μέρες οπότε άμα γουστάρετε να τον κάνουμε παρέα κανονίζουμε κάτι
Rory moderator
Καλό δρόμο ρε Σάκη και καλά να περάσεις στα πάτρια εδάφη
Edit : αύριο έρχεται ένα ξεδερφακη μου από καβάλα με fjr και μου ζήτησε βολτουλα , θα κάτσει μερικές μέρες οπότε άμα γουστάρετε να τον κάνουμε παρέα κανονίζουμε κάτι
Τώρα μιλάμε για τον Σάκη .....μην σπαμάρεις σε παρακαλώ άλλο .....
Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και ελπίζω να μην μας ξεχάσεις που μας αφήνεις εδώ αμοναχούς.
Και να ξέρεις πως πάντα σε περιμένει ανοικτό το σπίτι μου όποτε θελήσεις να κατέβεις για βολτούλα.(αν βέβαι ξυπνάς απο τις 6:00 το πρωί να δίνεις το γάλα στο μπεμπαρά μου )
Κοπέλια καλημέρα . Σκέφτομαι να βάλω συναγερμό γιατί τα πράγματα έχουν ξεφύγει . Τι κάνουμε εμείς εδώ στο Ηράκλειο ?? Έχουμε κάτι στάνταρ?(μαγαζί,συναγερμό, κτλ) Οτιδήποτε έχετε υπόψη σας πείτε το. Και από ιντερνετ και να τοποθετήσω εγώ αν είναι εύκολο δεν έχω πρόβλημα. Περιμένω τα φώτα σας.
sakismip vstromhellasforum Fanatic