καλησπερα φιλτατοι....κατα 90% θα οδευσω για μπανακι στον κερατοκαμπο την κυριακη το πρωι....αλλα θα ειμαι δυστιχως με το αυτοκινιτο.οποιος θα ηθελε να παρευρεθει εκει ας στειλει να κανονισουμε....
καλησπερα φιλτατοι....κατα 90% θα οδευσω για μπανακι στον κερατοκαμπο την κυριακη το πρωι....αλλα θα ειμαι δυστιχως με το αυτοκινιτο.οποιος θα ηθελε να παρευρεθει εκει ας στειλει να κανονισουμε....
Πάει και ο ΒΙG χάλασε κι αυτός ....... απο 2τροχος έγινε 4τροχος ......κρίμα , κρίμα .....
:drunken: :drunken: :drunken:
big_tzo vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Central Crete Heraklion City Registration date : 08/02/2009
Πάει και ο ΒΙG χάλασε κι αυτός ....... απο 2τροχος έγινε 4τροχος ......κρίμα , κρίμα .....
:drunken: :drunken: :drunken:
κανω μια διορθοση εδω....τελικα 2 τροχος θα παω...με την βοηθεια του φιλου μανολης.Φ και οχι κερατοκαμπο ΑΛΛΑ ελουντα θα παμε.....
αναχωριση 9.30 απο γρηγορη αλικαρνασσο.....οσοι πιστοι...
1)τζο 2)μανολης φ
JEFFakhs vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->? Registration date : 28/09/2008
Ρε μπιγκ τζο κακως το εκοψες το μπιγκ. Αν το αφηνες θα εδειχνες στις απανταχου θαυμαστριες και θαυμαστες απο οτι βλεπω βεβαιως, βεβαιως οτι δεν αναφεροταν στα κιλα σου το "BIG". Αλλα τωρα δυστηχως ......
sakismip vstromhellasforum Fanatic
Ρε μπιγκ τζο κακως το εκοψες το μπιγκ. Αν το αφηνες θα εδειχνες στις απανταχου θαυμαστριες και θαυμαστες απο οτι βλεπω βεβαιως, βεβαιως οτι δεν αναφεροταν στα κιλα σου το "BIG". Αλλα τωρα δυστηχως ......
να τα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
big_tzo vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Central Crete Heraklion City Registration date : 08/02/2009
να τα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αλλα πραγματα δεν θελουν διαφημηση.....σαν μερικους μερικους.....
Rory moderator