| Barracuda Aerotour 100% clone ζελατινα!! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
groi1000 vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Barracuda Aerotour 100% clone ζελατινα!! Τρι Οκτ 05 2010, 23:04 | |
| Η πλάκα είναι ότι και τα σπειρώματα των ''τσουτσουνακίων'' είναι ανύπαρκτα πια κι όπως κι ο Χρήστος μου πρότεινε θα τα κόψω και θα βάλω αποστάτες.Βέβαια σκέφτομαι και τη λύση να πάω στον Γρίβα και να τσεκάρουμε τί τρύπες θα χρειαστώ επί τόπου.Είδωμεν |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: Barracuda Aerotour 100% clone ζελατινα!! Τρι Οκτ 05 2010, 23:09 | |
| - magic13 έγραψε:
- ...βαση της φωτο του massai ειναι οι 2 & 4.
ΖΟΟΟΟΟΝΓΚ είναι η 1 και 4. - magic13 έγραψε:
- Ρωτας κ το gmavrid απο βρισκεις τετοιους αποστατες κ οπλαααα....ετοιμος.
ΖΟΟΟΟΟΝΓΚ Ο Γιώργος τους αποστάτες τους βρήκε μέσα στη συσκευασία της ORIGINAL Barracuda της οποίας είναι ευτυχής κάτοχος. Άρα, βρίσκεις, ή φτιάχνεις. HINT: Αν βρεις παλιό λάστιχο από κομπρεσέρ αέρα, είσαι έτοιμος. Κόβεις 2 κομματάκια περί τα 2 cm και καθάρισες. Είναι πολύ σκληρό, και ταυτόχρονα ελαστικό, ότι πρέπει για αποστάτης, το έχω κάνει στο παρελθόν. - magic13 έγραψε:
- Καλλιτερα καντου κανα τηλ μη στα τρυπησει παρα μονο αφου θα πας εκει να δει που πρεπει να γινουν οι τρουπες....
+650 |
|
| |
groi1000 vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Barracuda Aerotour 100% clone ζελατινα!! Τρι Οκτ 05 2010, 23:18 | |
| Κατέληξα!Τηλέφωνο και επί τόπου τρύπες |
|
| |
longplay
| Θέμα: Απ: Barracuda Aerotour 100% clone ζελατινα!! Πεμ Μάης 31 2012, 10:56 | |
| Καλημερα παιδιά, θελω την βοηθεια σας.
Επαναφερω το θεμα της καταπληκτικης replica barracuda (την παραγγειλα χθες απο το γνωστο καταστημα στην καλλιθεα) και του ζητησα να μου κανει 2 τρυπες στην καθε πλευρα για να εφαρμοσει σαν την original... βρηκα και αποστατες σαν της φωτο που εχει ανεβασει ο gmavrid.
Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι που θα μπουν οι αποστατες?
|
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: Barracuda Aerotour 100% clone ζελατινα!! Πεμ Μάης 31 2012, 12:04 | |
| - longplay έγραψε:
- Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι που θα μπουν οι αποστατες?
|
|
| |
kgalano vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Άγιος Δημήτριος Registration date : 04/08/2010
| Θέμα: Απ: Barracuda Aerotour 100% clone ζελατινα!! Πεμ Μάης 31 2012, 16:07 | |
| - longplay έγραψε:
- Καλημερα παιδιά, θελω την βοηθεια σας.
Επαναφερω το θεμα της καταπληκτικης replica barracuda (την παραγγειλα χθες απο το γνωστο καταστημα στην καλλιθεα) και του ζητησα να μου κανει 2 τρυπες στην καθε πλευρα για να εφαρμοσει σαν την original... βρηκα και αποστατες σαν της φωτο που εχει ανεβασει ο gmavrid.
Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι που θα μπουν οι αποστατες?
Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφοριές για τους αποστάτες, μήκος και διατομή ή κάποιος που τους έχει ήδη γ επειδη με βλέπω και εγώ να καταλήγω σε αυτή τη λύση σιγά σιγά.. |
|
| |
......... vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: Barracuda Aerotour 100% clone ζελατινα!! Πεμ Μάης 31 2012, 16:25 | |
| |
|
| |
longplay
| Θέμα: Απ: Barracuda Aerotour 100% clone ζελατινα!! Πεμ Μάης 31 2012, 17:15 | |
| Κατ΄αρχην θελω να ευχαριστησω τον massai για την αμεση ανταποκριση!!! - kgalano έγραψε:
Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφοριές για τους αποστάτες, μήκος και διατομή ή κάποιος που τους έχει ήδη γ επειδη με βλέπω και εγώ να καταλήγω σε αυτή τη λύση σιγά σιγά.. Αποστατες μου εδωσε ο mpf (το μαγαζι που πηρα την ζελατινα ) και τους εχει σε 2 μεγεθη... το σωστο ειναι αυτο που πλησιαζει τα 2cm! Αυτο που θα πρεπει να βρεις εσυ ειναι μεγαλυτερες βιδες (αλεν, του παει πολυ), για να καλυψουν τη διαφορα και μαζι 8 ροδελες... 4 μεταλικες και 4 λαστιχενιες για να μην φαινονται οι τρυπες στη ζελατινα |
|
| |
JIMEYROS
| Θέμα: Απ: Barracuda Aerotour 100% clone ζελατινα!! Πεμ Μάης 31 2012, 19:15 | |
| Να ρωτησω και γω το φιλο longplay που την πηρε προσφατα . Ποσο?????????? Με τους αποστατες????????? Και γιατι 8 ροδελες ?????? 2 σε καθε βιδα πλαστικη-σιδερενια??????????? |
|
| |
longplay
| Θέμα: Απ: Barracuda Aerotour 100% clone ζελατινα!! Παρ Ιουν 01 2012, 00:24 | |
| - JIMEYROS έγραψε:
Ποσο?????????? Με τους αποστατες????????? Και γιατι 8 ροδελες ?????? 2 σε καθε βιδα πλαστικη-σιδερενια??????????? Ροδελες 2 σε καθε βιδα απο λόξα, μη και την γρατζουνισω ...με Αλενόβιδα. Τωρα αν θελεις μπορεις να βαλεις και σταυρο (βιδα) με λαιμο και να μην χρειαστει ροδελες!!! Τους αποστατες δεν τους χρεωσε... τη ζελατινα ?60. |
|
| |
JIMEYROS
| Θέμα: Απ: Barracuda Aerotour 100% clone ζελατινα!! Παρ Ιουν 01 2012, 10:24 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Barracuda Aerotour 100% clone ζελατινα!! Παρ Ιουν 01 2012, 14:02 | |
| |
|
| |
stam gold member
Ηλικία : 40 Τόπος : πάνω στη σέλα... Registration date : 19/11/2009
| Θέμα: Απ: Barracuda Aerotour 100% clone ζελατινα!! Παρ Ιουν 01 2012, 15:50 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Barracuda Aerotour 100% clone ζελατινα!! Παρ Ιουν 01 2012, 15:58 | |
| |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Barracuda Aerotour 100% clone ζελατινα!! Τρι Ιουν 12 2012, 11:43 | |
| Ρε παίδες μερικές ερωτήσεις: Γιατί αυτή η τρέλα με την Barracuda? Θέλω να πω, θεωρείτε ότι είναι καλή λόγω σχεδιασμού και ομορφιάς ή την θεωρείτε καλή για τον αέρα κατά την οδήγηση? Σε σχέση με μια ζελατίνα του ίδιου ύψους είναι καλύτερη ή τουλάχιστον εξίσου καλή? Είμαι 1,85 και έχω ακόμα την μανίσια, την μικρή. Πήρα το στρώμα πριν από 3 μήνες περίπου και έχω κάνει περίπου 5000χλμ. (Τα περισσότερα λόγω δουλειάς και όχι για διακοπές, δυστυχώς...) Τα επόμενα που θέλω να βάλω επάνω είναι ΣΙΓΟΥΡΑ μεγαλύτερη ζελατίνα και σε κάποια στιγμή και ένα διπλό σταντ. Προσπαθώ να βγάλω άκρη ανάμεσα στις ζελατίνες που υπάρχουν αλλά..είναι λίγο ζόρικο. Την συγκεκριμένη την έχει κανείς εδώ πάνω, Θεσσαλονίκη? |
|
| |
GD Member
Ηλικία : 43 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 15/03/2011
| Θέμα: Απ: Barracuda Aerotour 100% clone ζελατινα!! Τρι Ιουν 12 2012, 11:52 | |
| Μαγαζί εννοείς ή αν την φοράει; |
|
| |
Baxaris
Ηλικία : 44 Τόπος : Λαρισα-Δραμα Registration date : 26/07/2008
| Θέμα: Απ: Barracuda Aerotour 100% clone ζελατινα!! Τρι Ιουν 12 2012, 12:02 | |
| Καλημερα και απο μενα..εβαλα προχθες τον κλωνο και θελω να ρωτησω ρε παιδια οσον αφορα τον καθαρισμο της ζελατινας,εαν χρειαζεται καποια ιδιαιτερη προσοχη ή οδηγια..ευχαριστω!! |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Barracuda Aerotour 100% clone ζελατινα!! Τρι Ιουν 12 2012, 12:10 | |
| - GD έγραψε:
- Μαγαζί εννοείς ή αν την φοράει;
Ό,τι από τα δύο!Υπάρχει εδώ πάνω ο "κλώνος" σε μαγαζί? edit: Άλλα και αν την φοράει κανείς, να την δούμε επάνω σε μηχανή.. |
|
| |
GD Member
| Θέμα: Απ: Barracuda Aerotour 100% clone ζελατινα!! Τρι Ιουν 12 2012, 12:18 | |
| Την γνήσια την φοράω εγώ τον κλώνο τον βρίσκεις μόνο Αθήνα από το γνωστό μαγαζί.Η γνήσια Για καθάρισμα με νεράκι με πίεση την καθαρίζω εγώ και με πανάκι καθαρό. |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Barracuda Aerotour 100% clone ζελατινα!! Τρι Ιουν 12 2012, 12:21 | |
| - GD έγραψε:
- Την γνήσια την φοράω εγώ τον κλώνο τον βρίσκεις μόνο Αθήνα από το γνωστό μαγαζί.Η γνήσια Για καθάρισμα με νεράκι με πίεση την καθαρίζω εγώ και με πανάκι καθαρό.
Εισαι ευχαριστημένος? Σε βοηθάει με τον αέρα? Πριν είχες την μικρή μανίσια ή άλλου τύπου? |
|
| |
GD Member
| Θέμα: Απ: Barracuda Aerotour 100% clone ζελατινα!! Τρι Ιουν 12 2012, 12:30 | |
| Πριν φορούσα την μαμά είμαι 1.86 και δεν με κάλυπτε αυτή είναι αν θυμάμαι καλά είναι +7 πόντους σχεδιαστικά εμένα μου αρέσει.Σίγουρα δεν θα έχεις την κάλυψη που έχουν κάτι τεράστιες αλλά εμένα δεν μου άρεσαν.Νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή δεν έχω στροβιλισμούς.Για να δείχνει όμορφη την φοράς στην τελευταία σκάλα εγώ τώρα την ανέβασα λίγο και είμαι απόλυτα καλυμμένος.Είναι φιμέ αλλά χωρίς να σε προβληματίζει καθόλου στο βραδινό ταξιδάκι(μιλάω για την γνήσια).Αν θέλεις κάτι άλλο με ρωτάς... |
|
| |
gmavrid gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Σέρρες-Θεσσαλονίκη Registration date : 20/02/2008
| Θέμα: Απ: Barracuda Aerotour 100% clone ζελατινα!! Τρι Ιουν 12 2012, 13:04 | |
| Barracuda γνήσια κι εγώ κι ο johnnyb... Έλα από τον καφέ της Τετάρτης για να τη δεις... Η κάλυψη εξαρτάται από τον σωματότυπο ΚΑΙ από το κράνος... |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Barracuda Aerotour 100% clone ζελατινα!! Τρι Ιουν 12 2012, 13:14 | |
| - gmavrid έγραψε:
- Barracuda γνήσια κι εγώ κι ο johnnyb...
Έλα από τον καφέ της Τετάρτης για να τη δεις... Η κάλυψη εξαρτάται από τον σωματότυπο ΚΑΙ από το κράνος... Ήθελα από καιρό να έρθω στον καφέ και μάλλον αυτή την Τετάρτη θα τα καταφέρω έτσι και αλλιώς..! Στο La Scala στις 19.00,έτσι? Ωραία, θα είμαι εκεί αύριο |
|
| |
magic13
| Θέμα: γνησια απο που κ ποσο? Τρι Ιουν 12 2012, 21:09 | |
| gmavrid & GD απο που την γνησια κ ποσο?
απορια, μετα απο 1,5 χρονο χρησης της κλωνος baraccuda, πριν μια βδομαδα μου εμφανισε στο μεγαλυτερο μερος της εσωτερικα του πλαστικου μια εικονα σαν παρα μα παρα πολλες κ μικρες φουσκαλιτσες....εχει κανεις ιδεα τι εγινε? Επιπλεον μου εμφανισε κ μικρες ρωγμες σε μια απο τις τρυπες, απλα πληροφοριακα για οσους ενδιαφεροντε.
η οriginal παντως ειναι φιμε μεν αλλα πιο ανοικτοχρωμη απο την κλωνος κατι που διευκολυνει επιπλεον στην απογευματινη/βραδινη οδηγηση. Την αλλαξα μετα απο ατυχη συναντηση με ταξιτζη κ γυρισα σε κλωνος...δυστηχως. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Barracuda Aerotour 100% clone ζελατινα!! Τρι Ιουν 12 2012, 21:32 | |
| - magic13 έγραψε:
- gmavrid & GD απο που την γνησια κ ποσο?
απορια, μετα απο 1,5 χρονο χρησης της κλωνος baraccuda, πριν μια βδομαδα μου εμφανισε στο μεγαλυτερο μερος της εσωτερικα του πλαστικου μια εικονα σαν παρα μα παρα πολλες κ μικρες φουσκαλιτσες....εχει κανεις ιδεα τι εγινε? Επιπλεον μου εμφανισε κ μικρες ρωγμες σε μια απο τις τρυπες, απλα πληροφοριακα για οσους ενδιαφεροντε.
η οriginal παντως ειναι φιμε μεν αλλα πιο ανοικτοχρωμη απο την κλωνος κατι που διευκολυνει επιπλεον στην απογευματινη/βραδινη οδηγηση. Την αλλαξα μετα απο ατυχη συναντηση με ταξιτζη κ γυρισα σε κλωνος...δυστηχως. Αν θυμαμαι καλα καποιος το εχει αναφερει παλι αυτο με τις φουσκαλες απο τον mpf και ελεγαν κατι για ελλατωματικο plexiglass ή κατι τετοιο.. Οσον αφορα το ραγισμα στην τρυπα που λες,μου το εκανε και εμενα η γνησια givi και ειναι απο πολυ σφηξιμο + την αντισταση του αερα. |
|
| |
| Barracuda Aerotour 100% clone ζελατινα!! | |
|