| ενδιαφέρον για τον κλώνο της Barracuda | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
stam gold member
Ηλικία : 40 Τόπος : πάνω στη σέλα... Registration date : 19/11/2009
| Θέμα: ενδιαφέρον για τον κλώνο της Barracuda Παρ Ιουν 01 2012, 15:49 | |
| επειδή βλέπω αρκετή κινητικότητα στο θέμα (https://www.vstromhellasforum.com/t7745p75-topic), και επειδή για να πω την αλήθεια με ενδιαφέρει κι εμένα για προσεχή αγορά, κάνω εδώ μία λίστα για την συγκεκριμένη ζελατίνα, και αν υπάρξει ικανός αριθμός διαπραγμάτευσης για καλύτερη τιμή, θα το πάμε στα pb το θέμα. οκ...?
ενδιαφέρον: 1.stam 2. 3. |
|
| |
ioarma gold member
| Θέμα: Απ: ενδιαφέρον για τον κλώνο της Barracuda Παρ Ιουν 01 2012, 15:57 | |
| επειδή βλέπω αρκετή κινητικότητα στο θέμα (https://www.vstromhellasforum.com/t7745p75-topic), και επειδή για να πω την αλήθεια με ενδιαφέρει κι εμένα για προσεχή αγορά, κάνω εδώ μία λίστα για την συγκεκριμένη ζελατίνα, και αν υπάρξει ικανός αριθμός διαπραγμάτευσης για καλύτερη τιμή, θα το πάμε στα pb το θέμα. οκ...?
ενδιαφέρον: 1.stam 2.ioarma 3. 4. 5. |
|
| |
kgalano vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Άγιος Δημήτριος Registration date : 04/08/2010
| Θέμα: Απ: ενδιαφέρον για τον κλώνο της Barracuda Παρ Ιουν 01 2012, 15:58 | |
ενδιαφέρον:
1.stam 2.ioarma 3.kgalano 4. 5. |
|
| |
stam gold member
Ηλικία : 40 Τόπος : πάνω στη σέλα... Registration date : 19/11/2009
| Θέμα: Απ: ενδιαφέρον για τον κλώνο της Barracuda Τρι Ιουν 05 2012, 22:34 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: ενδιαφέρον για τον κλώνο της Barracuda Δευ Ιουν 11 2012, 13:29 | |
| |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ενδιαφέρον για τον κλώνο της Barracuda Τετ Ιουν 13 2012, 10:09 | |
| - kgalano έγραψε:
- επειδή βλέπω αρκετή κινητικότητα στο θέμα (https://www.vstromhellasforum.com/t7745p75-topic), και επειδή για να πω την αλήθεια με ενδιαφέρει κι εμένα για προσεχή αγορά, κάνω εδώ μία λίστα για την συγκεκριμένη ζελατίνα, και αν υπάρξει ικανός αριθμός διαπραγμάτευσης για καλύτερη τιμή, θα το πάμε στα pb το θέμα. οκ...?
ενδιαφέρον:
1.stam 2.ioarma 3.kgalano 4.georgeh (διάφανη) 5. |
|
| |
| Θέμα: Απ: ενδιαφέρον για τον κλώνο της Barracuda Τετ Ιουν 13 2012, 10:22 | |
| Eπειδή βλέπω αρκετή κινητικότητα στο θέμα (https://www.vstromhellasforum.com/t7745p75-topic), και επειδή για να πω την αλήθεια με ενδιαφέρει κι εμένα για προσεχή αγορά, κάνω εδώ μία λίστα για την συγκεκριμένη ζελατίνα, και αν υπάρξει ικανός αριθμός διαπραγμάτευσης για καλύτερη τιμή, θα το πάμε στα pb το θέμα. οκ...?
ενδιαφέρον:
1. stam 2. ioarma 3. kgalano 4. georgeh (διάφανη) 5. 6. 7. 8.
|
|
| |
Eksantas Member
Τόπος : Πρεβεζα Registration date : 24/07/2011
| Θέμα: Απ: ενδιαφέρον για τον κλώνο της Barracuda Τετ Ιουν 13 2012, 12:18 | |
| Γνωρίζει κάποιος σε πόσους τόνους φιμε μπορεί να βγει ο κλώνος??Η παραγγελία θα είναι για εντελώς σκούρο? |
|
| |
| Θέμα: Απ: ενδιαφέρον για τον κλώνο της Barracuda Τετ Ιουν 13 2012, 13:00 | |
| - Eksantas έγραψε:
- Γνωρίζει κάποιος σε πόσους τόνους φιμε μπορεί να βγει ο κλώνος??Η παραγγελία θα είναι για εντελώς σκούρο?
Είναι σε 3 διαβαθμίσεις φιμέ, ανοιχτό, μεσαίο και σκούρο. Τώρα το πόσο είναι το καθένα σε σχέση με άλλες μάρκες δεν ξέρω να σου πω, αλλά σίγουρα όποιοι πάμε από εκεί θα δούμε τι μας κάθεται καλύτερα στο μάτι. Για όσους είναι εκτός Αττικής, θα βάλλουμε φωτό να αποφασίσουν αν είναι ή μια ματιά στο site του μαγαζιού θα σου λύσει κάθε χρωματική απορία λογικά. |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ενδιαφέρον για τον κλώνο της Barracuda Τετ Ιουν 13 2012, 13:44 | |
| - Eksantas έγραψε:
- Γνωρίζει κάποιος σε πόσους τόνους φιμε μπορεί να βγει ο κλώνος??Η παραγγελία θα είναι για εντελώς σκούρο?
Εχθές που πήρα και ρώτησα στο εν λόγω κατάστημα μου είπαν οτι υπάρχει σε διάφανο, λίγο φιμέ, και πολύ φιμέ. Τώρα το πόσο "λίγο" είναι το λίγο...είναι λίγο σχετικό!! Εγω πάντως την θέλω διάφανη, δεν μου αρέσει γενικότερα το φιμε και δεν καταλαβαίνω την χρησιμότητα του.. |
|
| |
Eksantas Member
| Θέμα: Απ: ενδιαφέρον για τον κλώνο της Barracuda Τετ Ιουν 13 2012, 14:55 | |
| Το μέτριο θα με ενδιέφερε....αλλά αν γίνεται πρώτα να ανεβάσει κάποιος κάποια φωτογραφία!Δεν έχω την δυνατότητα να το δω από κοντά..ευχαριστώ! |
|
| |
| Θέμα: Απ: ενδιαφέρον για τον κλώνο της Barracuda Τετ Ιουν 13 2012, 15:06 | |
| - Eksantas έγραψε:
- Το μέτριο θα με ενδιέφερε....αλλά αν γίνεται πρώτα να ανεβάσει κάποιος κάποια φωτογραφία!Δεν έχω την δυνατότητα να το δω από κοντά..ευχαριστώ!
Kάνε ένα κόπο και διάβασε ΕΔΩ, θα σου λυθούν όλες οι απορίες.. |
|
| |
gorillaz_gr
Ηλικία : 44 Τόπος : Κ. Πατήσια Registration date : 31/03/2011
| Θέμα: Απ: ενδιαφέρον για τον κλώνο της Barracuda Πεμ Ιουν 14 2012, 17:49 | |
| Eπειδή βλέπω αρκετή κινητικότητα στο θέμα (https://www.vstromhellasforum.com/t7745p75-topic), και επειδή για να πω την αλήθεια με ενδιαφέρει κι εμένα για προσεχή αγορά, κάνω εδώ μία λίστα για την συγκεκριμένη ζελατίνα, και αν υπάρξει ικανός αριθμός διαπραγμάτευσης για καλύτερη τιμή, θα το πάμε στα pb το θέμα. οκ...? ενδιαφέρον: 1. stam 2. ioarma 3. kgalano 4. georgeh (διάφανη) 5. gorillaz_gr 6. 7. 8. μήπως ξέρεις κανείς σε δραχμές πόσο θα βγεί ; άντε kgalanο πάλι σε έξοδα μας βάζεις, και αμα βρεις εισόδημα να βάλεις του χρόνου στην δήλωση σφύρα μου |
|
| |
| Θέμα: Απ: ενδιαφέρον για τον κλώνο της Barracuda Πεμ Ιουν 14 2012, 17:52 | |
| |
|
| |
gorillaz_gr
| Θέμα: Απ: ενδιαφέρον για τον κλώνο της Barracuda Πεμ Ιουν 14 2012, 17:54 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: ενδιαφέρον για τον κλώνο της Barracuda Πεμ Ιουν 14 2012, 17:56 | |
| |
|
| |
gorillaz_gr
| Θέμα: Απ: ενδιαφέρον για τον κλώνο της Barracuda Πεμ Ιουν 14 2012, 18:04 | |
| |
|
| |
Eksantas Member
| Θέμα: Απ: ενδιαφέρον για τον κλώνο της Barracuda Πεμ Ιουν 14 2012, 18:26 | |
| Θα μπω και εγώ στο PB αλλα μετα της 25 του μηνα επειδή θα λείψω απο της 18 !Εαν μέχρι τοτε βέβαια δεν τα έχετε παραγγείλει και σας προλάβω!Όποτε προς το παρόν δεν γράφω το ονομα μου ...πιστεύω να σας προλάβω! |
|
| |
JIMEYROS
| Θέμα: Τελικα Πεμ Ιουν 14 2012, 18:53 | |
| θα μπω και γω.Καιρο τη χαλβαδιαζω . Εχω ερθει σ επαφη και με το μαγαζι. Την πιο ανοιχτη φιμε λεωωωωω. Μπορει καποιος να με βαλει στη λιστα?????? Θα λειπω απο 16-29 αλλα θα προσπαθω να παρακολουθω. |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ενδιαφέρον για τον κλώνο της Barracuda Πεμ Ιουν 14 2012, 19:08 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: ενδιαφέρον για τον κλώνο της Barracuda Πεμ Ιουν 14 2012, 19:35 | |
| - JIMEYROS έγραψε:
- θα μπω και γω.Καιρο τη χαλβαδιαζω .
Εχω ερθει σ επαφη και με το μαγαζι. Την πιο ανοιχτη φιμε λεωωωωω.
Μπορει καποιος να με βαλει στη λιστα?????? Θα λειπω απο 16-29 αλλα θα προσπαθω να παρακολουθω.
Eπειδή βλέπω αρκετή κινητικότητα στο θέμα (https://www.vstromhellasforum.com/t7745p75-topic), και επειδή για να πω την αλήθεια με ενδιαφέρει κι εμένα για προσεχή αγορά, κάνω εδώ μία λίστα για την συγκεκριμένη ζελατίνα, και αν υπάρξει ικανός αριθμός διαπραγμάτευσης για καλύτερη τιμή, θα το πάμε στα pb το θέμα. οκ...? ενδιαφέρον: 1. stam 2. ioarma 3. kgalano 4. georgeh (διάφανη) 5. gorillaz_gr 6. JIMEYROS (16-29/06 απών) 7. 8. Έτοιμος. - georgeh έγραψε:
Ναι, καλό θα ήταν να μάθουμε τι τιμή μπορεί να πετύχουμε..Εχει άραγε διαφορά στη τιμή του ανάλογα με το πόσο φιμε είναι? Ξέρω, χαζή ερώτηση αλλα.. Δεν πρέπει να έχει διαφορό στην τιμή.. |
|
| |
JIMEYROS
| Θέμα: Απ: ενδιαφέρον για τον κλώνο της Barracuda Πεμ Ιουν 14 2012, 20:03 | |
| Στην τιμη διαφορα δεν εχει 60 χωρις 74 με οποιοδηποτε χρωμα |
|
| |
| Θέμα: Απ: ενδιαφέρον για τον κλώνο της Barracuda Πεμ Ιουν 14 2012, 20:37 | |
| |
|
| |
......... vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: ενδιαφέρον για τον κλώνο της Barracuda Πεμ Ιουν 14 2012, 21:08 | |
| οπα ρε παιδια τι 74?? οτι θελει πουλαει?? για βαλτε του καποιος χερι για τις τιμες ...να τις εχει ας πουμε λιγο πιο σταθερες!!! 60 πηρα εγω πριν 2-3 μηνες την ελαφρως φιμε! και σε ενα τηλ που του ειχα κανει πριν ενα μηνα για καποιον φιλο που ηθελα να ρωτησω καταλαβε λαθος νομιζε οτι ημουν απο αλλο φορουμ και μου ειπε για πιο κατω απο 60 Σταμ το αφηνω πανω σου!.... |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
| Θέμα: Απ: ενδιαφέρον για τον κλώνο της Barracuda Πεμ Ιουν 14 2012, 21:54 | |
| |
|
| |
| ενδιαφέρον για τον κλώνο της Barracuda | |
|