| ...ένα κλειδί για μηχανή και 3βάλιτσο!!!! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: ...ένα κλειδί για μηχανή και 3βάλιτσο!!!! Τρι Μαρ 22 2011, 20:22 | |
| - badouras έγραψε:
Μια και το αρχικό post του moto.gr για την συγκεκριμένη μόντα δεν παίζει πλέον, μήπως έχει κάποιος την όλη διαδικασία (φωτό-περιγραφή) μια και τώρα το χρειάζομαι ??? θα στο περιγράψω εγώ με 2 λόγια. Καταρχάς για τις GIVI-KAPPA δεν κάνει το κλειδί της μοτό, είναι πολύ χοντρό. Αν είσαι ακόμα εδώ, συνέχισε να διαβάζεις: Αυτό είνια για να κάνεις πχ την πίσω βαλίτσα να ανοίγει με το ίδιο κλειδί όπως οι πλαϊνές. Λύνεις κλειδαριές και αφαλούς (μη με ρωτάς πως, είναι πολύ εύκολο, μια βίδα στο εσωτερικό της βαλίτσας κρατάει όλο το μηχανισμό) Βγάζεις τα λαμάκια με ένα μυτοτσίμπιδο. Θα παρατηρήσεις ότι αυτά ευθυγραμμίζονται όταν είναι μέσα το κλειδί, όπως (δεν φαίνεται) εδώ Τώρα μην ρωτάς γιατί σου έβαλα μια φοτο που δεν φαίνεται αυτό που πρέπει να δεις, κάνε το και θα δείς. Αυτή τη φοτό βρήκα, εντάξει; δεν βρήκα καμια με γκόμενες να φιλιούνται, αν έβρισκα θα την έβαζα! ενοχλητικέ! ΟΚ, πάμε παρακάτω. Με λίγες δοκιμές ή/και παρατηρητικότητα μπορείς με τράμπα κάποια λαμάκια, και εν ανάγκη τα τροχίζεις λίγο, ώστε το κλειδί που θες να ανοίγει την κλειδαριά, δηλαδή, όταν το κλειδί είναι μέσα, όλα τα λαμάκια να έρχονται πρόσωπο με τον αφαλό. Καπίς; |
|
| |
badouras vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 58 Τόπος : Αγ.Παρασκευή-Αττική Registration date : 08/05/2009
| Θέμα: Απ: ...ένα κλειδί για μηχανή και 3βάλιτσο!!!! Τρι Μαρ 22 2011, 20:31 | |
| - mikios έγραψε:
- badouras έγραψε:
Μια και το αρχικό post του moto.gr για την συγκεκριμένη μόντα δεν παίζει πλέον, μήπως έχει κάποιος την όλη διαδικασία (φωτό-περιγραφή) μια και τώρα το χρειάζομαι ??? θα στο περιγράψω εγώ με 2 λόγια. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Καπίς; Πλάκα κάνεις τώρα ??? Ήταν τόσο λεπτομερή η περιγραφή σου που λες και σε έβλεπα να το κάνεις μπροστά μου. Η δε φωτογραφία αναπαριστούσε βήμα-βήμα την άψογη εκτέλεσή σου. Δε ξέρω πως να σε ευχαριστήσω. |
|
| |
white angel vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: ...ένα κλειδί για μηχανή και 3βάλιτσο!!!! Τρι Μαρ 22 2011, 20:36 | |
| εγώ πάντως παιδιά έχω κάνει με το κλειδί τις μηχανής να ανοίγω την givi maxia 52L |
|
| |
| Θέμα: Απ: ...ένα κλειδί για μηχανή και 3βάλιτσο!!!! Τρι Μαρ 22 2011, 20:40 | |
| http://www.mcgyver.gr/?p=150&lang=el |
|
| |
al_tzamp vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 45 Τόπος : Σέρρες - Αθήνα Registration date : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: ...ένα κλειδί για μηχανή και 3βάλιτσο!!!! Τρι Μαρ 22 2011, 20:41 | |
| Όντως η Maxia εχει χοντρό κελιδί κ γίνεται, γαι τις πλαινές όμως δεν ξέρω... ποντάκι σε Μικιο!!!!!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: ...ένα κλειδί για μηχανή και 3βάλιτσο!!!! Τρι Μαρ 22 2011, 23:52 | |
| Done !!!
Μόλις προσάρμοσα το κλειδί από το givi e45 τριβάλιτσό μου σε 2 καινούργιες πλαϊνές Kappa e21. Ένα κλειδάκι για όλες τις βαλιτσούλες μου !!!
YES !!!
|
|
| |
| Θέμα: Απ: ...ένα κλειδί για μηχανή και 3βάλιτσο!!!! Τετ Μαρ 23 2011, 14:49 | |
| - badouras έγραψε:
Done !!!
Μόλις προσάρμοσα το κλειδί από το givi e45 τριβάλιτσό μου σε 2 καινούργιες πλαϊνές Kappa e21. Ένα κλειδάκι για όλες τις βαλιτσούλες μου !!!
YES !!!
γκράτσιε αλ_τζαμπ. |
|
| |
Marcopolo gold member
| Θέμα: Απ: ...ένα κλειδί για μηχανή και 3βάλιτσο!!!! Τετ Μαρ 23 2011, 19:04 | |
| ποιος ειπε οτι το κλειδι της μηχανης δεν κανει για τις γκιβι κ καπα; μολις το παιδι απο το μοτο το ποσταρε αμεσως σε 20 λεπτα το ειχα κανει.ετσι την πισω μπαγκαζιερα την ανοιγω με το κλειδι της μηχανης. μεγαλη ευκολια κ πρακτικοτητα. οσοι πιανουν τα χερια τους να το ΚΑΝΟΥΝ!!! |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: ...ένα κλειδί για μηχανή και 3βάλιτσο!!!! Τετ Μαρ 23 2011, 19:17 | |
| Βαριέμαι να κατέβω στο πάρκιν τώρα αλλιώς μια δοκιμή θα την έκανα. Αν μπαίνει το κλειδί πάντως, θα το κάνω 100% μπας και γλυτώσω καμιά γρατζουνιά στο τιμόνι από τα κλειδιά. |
|
| |
groi1000 vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: ...ένα κλειδί για μηχανή και 3βάλιτσο!!!! Τετ Μαρ 23 2011, 19:41 | |
| |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: ...ένα κλειδί για μηχανή και 3βάλιτσο!!!! Τετ Μαρ 23 2011, 21:05 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: ...ένα κλειδί για μηχανή και 3βάλιτσο!!!! Τετ Μαρ 23 2011, 21:07 | |
| |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: ...ένα κλειδί για μηχανή και 3βάλιτσο!!!! Τετ Μαρ 23 2011, 21:09 | |
| - groi1000 έγραψε:
Με στεναχώρησες τώρα
Πότε να έρθω??????????? Αγορίνα πσκ θα την κοπανήσω... το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι αύριο απόγευμα καπάκια μετά τη δουλειά και όσο μας πάρει. Αν ψήνεσαι έλα. |
|
| |
| Θέμα: Απ: ...ένα κλειδί για μηχανή και 3βάλιτσο!!!! Τετ Μαρ 23 2011, 22:33 | |
| - terino έγραψε:
- ... το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι αύριο απόγευμα καπάκια μετά τη δουλειά και όσο μας πάρει. Αν ψήνεσαι έλα.
Παιδιά, αν μιλάτε μόνο για το κλειδί της βαλίτσας είναι βαριά ένα τέταρτο δουλειά !!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: ...ένα κλειδί για μηχανή και 3βάλιτσο!!!! Πεμ Μαρ 24 2011, 00:04 | |
| - MARKOS-V έγραψε:
- ποιος ειπε οτι το κλειδι της μηχανης δεν κανει για τις γκιβι κ καπα;
εμένα δεν κάνει σε καμία από τις 3... Δοκιμάστε λοιπόν πρώτα αυτό... |
|
| |
Marcopolo gold member
| Θέμα: Απ: ...ένα κλειδί για μηχανή και 3βάλιτσο!!!! Πεμ Μαρ 24 2011, 12:11 | |
| - mikios έγραψε:
- MARKOS-V έγραψε:
- ποιος ειπε οτι το κλειδι της μηχανης δεν κανει για τις γκιβι κ καπα;
εμένα δεν κάνει σε καμία από τις 3... Δοκιμάστε λοιπόν πρώτα αυτό... οντως ,ειναι παραξενο να μην κανει. |
|
| |
nikosBW
Ηλικία : 47 Τόπος : Χαλκιδική Registration date : 15/09/2010
| Θέμα: Απ: ...ένα κλειδί για μηχανή και 3βάλιτσο!!!! Πεμ Μαρ 24 2011, 22:44 | |
| και εγώ που έχω την kappa 46 την έκανα μια χαρά να ανοίγει με το κλειδί της μηχανής χωρίς πρόβλημα. |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: ...ένα κλειδί για μηχανή και 3βάλιτσο!!!! Πεμ Μαρ 24 2011, 22:47 | |
| - badouras έγραψε:
- terino έγραψε:
- ... το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι αύριο απόγευμα καπάκια μετά τη δουλειά και όσο μας πάρει. Αν ψήνεσαι έλα.
Παιδιά, αν μιλάτε μόνο για το κλειδί της βαλίτσας είναι βαριά ένα τέταρτο δουλειά !!! ΔΝΤ (Δε νομίζω Τάκη ) Εκτός αν το έχεις ξανακάνει καμιά δεκαριά φορές και το κάνεις πλέον με κλειστά μάτια... εμένα μου πήρε χαλαρά ένα 45λεπτο σήμερα που έφτιαξα τη βαλίτσα του groi1000. Στη δική μου δεν μπαίνει το κλειδί οπότε έφαγα την πέτσα μου! |
|
| |
| Θέμα: Απ: ...ένα κλειδί για μηχανή και 3βάλιτσο!!!! Πεμ Μαρ 24 2011, 22:52 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: ...ένα κλειδί για μηχανή και 3βάλιτσο!!!! Πεμ Μαρ 24 2011, 23:00 | |
| - terino έγραψε:
- badouras έγραψε:
- terino έγραψε:
Παιδιά, αν μιλάτε μόνο για το κλειδί της βαλίτσας είναι βαριά ένα τέταρτο δουλειά !!! ΔΝΤ (Δε νομίζω Τάκη )
Εκτός αν το έχεις ξανακάνει καμιά δεκαριά φορές και το κάνεις πλέον με κλειστά μάτια... εμένα μου πήρε χαλαρά ένα 45λεπτο σήμερα που έφτιαξα τη βαλίτσα του groi1000. Στη δική μου δεν μπαίνει το κλειδί οπότε έφαγα την πέτσα μου! Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής και μιλώντας πάντα (όπως προανέφερα) για το κλειδί από το τριβάλιτσό μου givi e45, έκανα 15-20 min για να το προσαρμόσω στην πρώτη από τις 2 Kappa e21 που αγόρασα προχθές, στην δε δεύτερη είχα τελειώσει σε λιγότερο από 10 min. Πιθανών για το κλειδί της μηχανής να είναι πιο δύσκολο. Εκτός αυτού οι Kappa βαλίτσες είχαν 5 μόνο λαμάκια αντί των 7 των givi. Παρ' όλα αυτά δεν επιμένω στο μέσο όρο του χρόνου που πιθανών να χρειαστεί κάποιος, μια και μπορεί να στάθηκα και τυχερός στην αλλαγή των θέσεων στο φαλλό. Όπως και να 'χει είναι μια απίστευτα εξυπηρετική μόντα. Φιλικά !!! |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: ...ένα κλειδί για μηχανή και 3βάλιτσο!!!! Πεμ Μαρ 24 2011, 23:15 | |
| Αντώνη φυσικά και τα πάντα είναι φιλικά, δεν χρειάζεται να το διευκρινήσουμε... απλά με εξέπληξε λίγο ο μηχανισμός των Givi, ήταν πιο περίπλοκος απ'ότι τον περίμενα, και τα λαμάκια δεν μου κάτσανε εύκολα, οπότε χρειάστηκε και κάμποσο τρόχισμα. Το καλό είναι ότι κράτησα και τα δύο, διατηρώντας έτσι το αρχικό επίπεδο ασφαλείας (αν μπορείς να το πεις έτσι).
Αν το κάνω δεύτερη φορά σαφώς θα κάνω πολύ λιγότερο χρόνο, αλλά για πρώτη φορά που πας ψάχνωντας, το 45λεπτο είναι σιγουράκι. |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: ...ένα κλειδί για μηχανή και 3βάλιτσο!!!! Πεμ Μαρ 24 2011, 23:16 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: ...ένα κλειδί για μηχανή και 3βάλιτσο!!!! Πεμ Μαρ 24 2011, 23:20 | |
| - terino έγραψε:
- Αντώνη φυσικά και τα πάντα είναι φιλικά, δεν χρειάζεται να το διευκρινήσουμε... απλά με εξέπληξε λίγο ο μηχανισμός των Givi, ήταν πιο περίπλοκος απ'ότι τον περίμενα, και τα λαμάκια δεν μου κάτσανε εύκολα, οπότε χρειάστηκε και κάμποσο τρόχισμα. Το καλό είναι ότι κράτησα και τα δύο, διατηρώντας έτσι το αρχικό επίπεδο ασφαλείας (αν μπορείς να το πεις έτσι).
Αν το κάνω δεύτερη φορά σαφώς θα κάνω πολύ λιγότερο χρόνο, αλλά για πρώτη φορά που πας ψάχνωντας, το 45λεπτο είναι σιγουράκι. Δεν επιμένω !!! Όπως και να 'χει . . . |
|
| |
| Θέμα: Απ: ...ένα κλειδί για μηχανή και 3βάλιτσο!!!! Παρ Μαρ 25 2011, 00:35 | |
| |
|
| |
nikos147 vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 06/08/2010
| Θέμα: Απ: ...ένα κλειδί για μηχανή και 3βάλιτσο!!!! Δευ Μάης 16 2011, 18:32 | |
| Παιδια το εχει κανει κανεις στις πλαινες Κ40?? Σημερα τις αγορασα και ηθελα να κανω την μοντα για να μην κυκλοφορω με 3 κλειδια!!! |
|
| |
| ...ένα κλειδί για μηχανή και 3βάλιτσο!!!! | |
|