| Μου βγαίνει το κλειδί απ το διακόπτη! | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ifantonio Member
Ηλικία : 36 Τόπος : Καισαριανή Registration date : 18/04/2011
| Θέμα: Μου βγαίνει το κλειδί απ το διακόπτη! Πεμ Ιαν 31 2013, 16:00 | |
| Παιδιά εδώ και κανα 2 μέρες έχω το εξής πρόβλημα. Βάζω το κλειδί κανονικά στο διακόπτη, ξεκλειδώνω τη μηχανή το βάζω στο on και το κλειδί μπορεί να βγεί....!!!! Εννοώ η μηχανή μένει αναμμένη, ο διακόπτης στο on κανονικότατα και γώ με το κλειδί στο χέρι να μπορώ να πάω όπου θέλω!!! Έχει μήπως συμβεί και σε κανέναν απο σάς??? Τι μπορεί να συμβαίνει??? Ένας φίλος μου είπε ότι παίζει να πήγανε να μου την πάρουν και μου χαλάσανε το διακόπτη μ αυτό που βάλανε μέσα. Η αλήθεια είναι οτι μου ακούγεται κουφό αλλά...... edit: Μήπως φταίει το κλειδί που έχει φαγωθεί και αν δοκίμαζα με το άλλο θα μουν κομπλέ??? Τώρα το σκέφτηκα βασικά....Θα το κάνω μια δοκιμή αργότερα μπας και γλιτώσω και το 100? που φαντάζομαι κάνει η αλλαγή διακόπτη. |
|
| |
hristos13gr gold member
Ηλικία : 43 Τόπος : Αθήνα - Νέα Σμύρνη Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: Μου βγαίνει το κλειδί απ το διακόπτη! Πεμ Ιαν 31 2013, 16:04 | |
| |
|
| |
Bretsos gold member
Τόπος : Φυλακισμένος στην Αθήνα... Registration date : 06/03/2009
| Θέμα: Απ: Μου βγαίνει το κλειδί απ το διακόπτη! Πεμ Ιαν 31 2013, 16:09 | |
| Η κλειδαρια δεν θυμαμαι ακριβως αλλα ειναι πολυ ακριβοτερη απο 100? νομιζω 180-220?~ |
|
| |
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: Μου βγαίνει το κλειδί απ το διακόπτη! Πεμ Ιαν 31 2013, 16:29 | |
| Το ίδιο μου κάνει εδώ και πάνω από χρόνο αλλά εμένα με βολεύει 1ον γιατί έχω μαζί μου και τα κλειδιά της βαλίτσας, οπότε βάζω μπροστά και μετά παίρνω τα κλειδιά και ανοίγω τη μπαγκαζιέρα βάζοντας τα πράγματα μέσα και συγχρόνως ανεβαίνουν τα λάδια στο μοτέρ και 2ον όταν πάω στις εκτός δρόμου βόλτες τα βγάζω ώστε να μην χτυπούν ή χαθούν |
|
| |
Highlander vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Μου βγαίνει το κλειδί απ το διακόπτη! Πεμ Ιαν 31 2013, 16:30 | |
| |
|
| |
ifantonio Member
| Θέμα: Απ: Μου βγαίνει το κλειδί απ το διακόπτη! Πεμ Ιαν 31 2013, 16:33 | |
| Α τέλεια.... Καλύτερα δεν θα μπορούσε να ήταν!!!! Αν είναι και δεν δώ γιατρειά με το άλλο κλειδί που είναι αχρησιμοποίητο θα χρησιμοποιήσω τις τεχνικές γνώσεις - πατέντες που αποκόμισα ώς αναβάτης παπιών στο χωριό.... Δέσιμο το κλειδί μ ένα μπρελόκ απ αυτά που βάζουν στο λαιμό, τύλιγμα στον καθρέφτη για να μην μπλεχτεί πουθενά και είμαι έτοιμος!!! Γύφτικο???? Ίσως.... Εξοικονόμηση χρημάτων???? Σίγουρα @painterakis: Με βλέπω ν ακολουθώ την τακτική σου και να κάνω και εφέ στην παρέα... @highlander: Καλό αλλά φαντάζομαι ακριβό....οπότε δεν το βλέπω! |
|
| |
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: Μου βγαίνει το κλειδί απ το διακόπτη! Πεμ Ιαν 31 2013, 16:46 | |
| |
|
| |
ifantonio Member
| Θέμα: Απ: Μου βγαίνει το κλειδί απ το διακόπτη! Πεμ Ιαν 31 2013, 16:48 | |
| |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Μου βγαίνει το κλειδί απ το διακόπτη! Πεμ Ιαν 31 2013, 17:13 | |
| Α, ρε αχάριστοι Έλληνες, για όλα σας έχει δώσει λύση η σουτζουκι και εσείς ξέρετε μόνο να γκρινιάζετε... |
|
| |
alexmon vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : ΠΑΤΡΑ Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Μου βγαίνει το κλειδί απ το διακόπτη! Πεμ Ιαν 31 2013, 17:15 | |
| |
|
| |
Highlander vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Μου βγαίνει το κλειδί απ το διακόπτη! Πεμ Ιαν 31 2013, 22:25 | |
| - ifantonio έγραψε:
- Α τέλεια....
Καλύτερα δεν θα μπορούσε να ήταν!!!!
Αν είναι και δεν δώ γιατρειά με το άλλο κλειδί που είναι αχρησιμοποίητο θα χρησιμοποιήσω τις τεχνικές γνώσεις - πατέντες που αποκόμισα ώς αναβάτης παπιών στο χωριό....
Δέσιμο το κλειδί μ ένα μπρελόκ απ αυτά που βάζουν στο λαιμό, τύλιγμα στον καθρέφτη για να μην μπλεχτεί πουθενά και είμαι έτοιμος!!!
Γύφτικο???? Ίσως....
Εξοικονόμηση χρημάτων???? Σίγουρα
@painterakis: Με βλέπω ν ακολουθώ την τακτική σου και να κάνω και εφέ στην παρέα...
@highlander: Καλό αλλά φαντάζομαι ακριβό....οπότε δεν το βλέπω! Κόστος περίπου 110? + την εγκατάσταση. Αν εσύ ή κάποιος γνωστός σου ξέρει να διαβάζει σχέδιο είναι εύκολο. Αλλιώς έχεις επιπλέον το κόστος του ηλεκτρολόγου. |
|
| |
alex-vstrom vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΑΤΤΙΚHΣ Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: Μου βγαίνει το κλειδί απ το διακόπτη! Παρ Φεβ 01 2013, 08:20 | |
| εμενα των τελευτεα κερο δυσκολευετε απο το off sto on να γυρησει καμια ιδεα |
|
| |
Pakkos
| Θέμα: Απ: Μου βγαίνει το κλειδί απ το διακόπτη! Παρ Φεβ 01 2013, 09:02 | |
| - alex-vstrom έγραψε:
- εμενα των τελευτεα κερο δυσκολευετε απο το off sto on να γυρησει καμια ιδεα
Wd40 και είσαι κομπλέ.. |
|
| |
nikosdll Member
| Θέμα: Απ: Μου βγαίνει το κλειδί απ το διακόπτη! Παρ Φεβ 01 2013, 09:11 | |
| Xρησιμοποίησε το 2ο κλειδί που έχει τις εγκοπές άφθαρτες και είσαι οκ, αυτό έκανα και γω. Επίσης εμένα μου την επισκεύασε ο Κώστας την κελιδαριά πριν 2 χρόνια αν θέλεις πάρε τον τηλέφωνο το MOTORR είναι. |
|
| |
ifantonio Member
| Θέμα: Απ: Μου βγαίνει το κλειδί απ το διακόπτη! Παρ Φεβ 01 2013, 10:47 | |
| - nikosdll έγραψε:
- Xρησιμοποίησε το 2ο κλειδί που έχει τις εγκοπές άφθαρτες και είσαι οκ, αυτό έκανα και γω. Επίσης εμένα μου την επισκεύασε ο Κώστας την κελιδαριά πριν 2 χρόνια αν θέλεις πάρε τον τηλέφωνο το MOTORR είναι.
Το δοκίμασα και γώ αυτό με το 2ο κλειδί κι όντως δεν βγαίνει. Προς το παρόν πάντως έχω κάνει το κόλπο με το μπρελόκ κι όταν έχω λίγο χρόνο θα περάσω απ το Κώστα. Είχα πάει και για service,κι έμεινα ευχαριστημένος. Ξέρω που είναι. |
|
| |
| Μου βγαίνει το κλειδί απ το διακόπτη! | |
|