Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΕικονοθήκηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε | 

ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
v_kostas
Administrator
Administrator
v_kostas

Τόπος : Patra
Registration date : 10/07/2008

ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 38 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 38 Icon_minitimeΤετ Ιουλ 06 2011, 11:42

Θα είμαι 20:00 στα Everest όποιος θέλει έρχεται να φύγουμε παρέα. kalmi kalmi
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
aris_n
gold member
gold member
aris_n

Τόπος : Άθενς
Registration date : 08/04/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 38 Icon_minitimeΤετ Ιουλ 06 2011, 11:47

v_kostas έγραψε:

I will be there......... bounce bounce bounce
N@sos
Member
Member
N@sos

Τόπος : PATRA-TOLO
Registration date : 12/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 38 Icon_minitimeΤετ Ιουλ 06 2011, 15:49

aris_n έγραψε:
v_kostas έγραψε:

I will be there......... bounce bounce bounce

Me too!!!Θα φερω και ενα φιλο με vstrom και αυτος...δουλευει στην δημοτικη αστυνομια ...μπορει να φανει χρησιμος!!!!!! XYLO XYLO
aristrom
gold member
gold member
aristrom

Τόπος : Αιγιο
Registration date : 05/05/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 38 Icon_minitimeΠεμ Ιουλ 07 2011, 01:09

Μια διαφορετικη καφεδοσυναντηση εγινε σημερα,η οποια τελειωσε πριν απο λιγο με
σουβλακο-κατανυξη στην πλατεια του Αιγιου!!

Ευχαριστω ολους οσους ηρθαν σημερα προς τα..μερη μου, αλλα πιο πολυ ευχαριστω για την υπεροχη
και γεματη κεφι παρεα που κανουμε (σχεδον) καθε φορα που συναντιομαστε!!!!!

sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny
flower flower flower flower flower flower flower flower flower
merci merci merci
gandalf
vstromhellasforum Enthusiast
gandalf

Τόπος : Πάτρα
Registration date : 24/10/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 38 Icon_minitimeΠεμ Ιουλ 07 2011, 01:36

Μπράβο στη vstromoσυνάντηση ... μπράβο στη vstromoπαρέα jocolor jocolor jocolor

Ένα πράμα έχω να πω εγώ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ cheers cheers yeye yeye
v_kostas
Administrator
Administrator
v_kostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 38 Icon_minitimeΠεμ Ιουλ 07 2011, 01:57

Άριστο εμείς ευχαριστουμε για όλα και περισσότερο για την διάθεση σου να τρεχεις για εμάς κάθε φορά και μακάρι να μπορούσαμε να ερχόμαστε συχνότερα στα μέρη σου που είναι φανταστικα!!! respect
leonady2
gold member
gold member
leonady2

Τόπος : ΠΑΤΡΑ
Registration date : 24/03/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 38 Icon_minitimeΠεμ Ιουλ 07 2011, 08:15

(Μπάνιο), καφέ, συζήτηση, φαγητό, ποτό, μπλόκο στην επιστροφή για αλκοτέστ όλα τα είχε ο χθεσινός καφές. Αρίστο ευχαριστούμε πολύ οχι μόνο για το απίστευτο μαγαζί στην πλατεία του Αιγίου και τα ωραία σουβλάκια που φάγαμε αλλά και για το γρήγορο group buy που διοργάνωσες στην πλατεία όπου μας κοιτούσαν όλοι!!!
rock rock rock

Τώρα εχει σειρα ο Χρήστος απο την Νάυπακτο και νομίζω απέναντι εκτός απο το όμορφο λιμανάκι είναι καλα και για kalmi !!! Κώστα πάρε σανίδα να παρω τεντόπανο cheers cheers
Και αν η Τετάρτη είναι δύσκολη για μερικούς μπορούμε να το κάνουμε και μέσα στο Σαββατοκύριακο yeye .

Άρη καλό moto στην ξενιτιά σου εύχομαι και ελπίζω να τα λέμε μέσα απο το forum. Με την πρώτη ευκαιρία μπορεί να έρθουμε και σε σένα για καφεδάκι αρκεί να το κάνουμε διήμερο XAXAXAXA XAXAXAXA XAXAXAXA γιατί θα λιώσουμε στο χιλιόμετρο!
http://www.militsopoulos.com
gandalf
gandalf

Τόπος : Πάτρα
Registration date : 24/10/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 38 Icon_minitimeΠεμ Ιουλ 07 2011, 11:38

leonady2 έγραψε:

Τώρα εχει σειρα ο Χρήστος απο την Νάυπακτο Και αν η Τετάρτη είναι δύσκολη για μερικούς μπορούμε να το κάνουμε και μέσα στο Σαββατοκύριακο yeye .
+65000 για μέσα στο Σαββατοκύριακο για Ναύπακτο Exclamation Exclamation Exclamation Πάμε και από μεσημέρι και φεύγουμε βράδυ Cool afro
aris_n
gold member
gold member
aris_n

Τόπος : Άθενς
Registration date : 08/04/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 38 Icon_minitimeΠεμ Ιουλ 07 2011, 12:48

Λουμίδης....αυτός είναι καφές...Ή μάλλον, Πατρινό Vstromικό παρεάκι...ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΕΣ!!!

Περάσαμε σούπερ για ακόμα μια φορά σε ένα "άθλιο" μέρος (Μην πάτε και γινόμαστε πολλοί)...με την θάλασσα δίπλα να σου έρχεται η αρμύρα...Με τον τζίτζικα να σου παίρνει τα αφτιά....Με τους φοίνικες να σου κρύβουν τα αστέρια...Α ρε Ελλαδάρα που σε αφήνω...
Μετά ο Αρίστος κανόνισε αυτό που έπρεπε...Σουβλάκι να πάθεις πλάκα. καταλαβαίνω οτι η αγαπητή παρέα έκανε ότι μπορούσε για να με κρατήσει Ελλάδα και να μην φύγω (Θυμίζω μπανάκι Λευκάδα και χτές τον υπέροχο καφέ). Με συγκινήσατε παλιόπαιδα! Θα πάμε όλοι μαζί στην California! Θα σας έχω πάντα στο μυαλό μου! Να περάσετε καλά το υπόλοιπο του καλοκαιριού και σε καμιά εκδρομή να με θυμάστε και μένα...όχι μόνο τον Αρίστο... Laughing Laughing Laughing
Αντρέα, ένα τσιγάρο δρόμος είναι ρε φίλε...Εσύ με το 1000άρι και την ανατομική σέλα δεν σε χαλάνε αυτά τα Σ/Κ....
Φιλιά σε όλους ρε μούτρα!!! I love you I love you I love you
VSTROMIMHS
Member
Member
VSTROMIMHS

Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ-ΠΑΤΡΑ
Registration date : 11/06/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 38 Icon_minitimeΠεμ Ιουλ 07 2011, 13:47

εγω δεν θα μπορουσα να μην ειμαι μεσα γιατι οπως εχουμε ξαναπει η καλη παρεα κανει τη διαφορα
Pirates
Member
Member
Pirates

Τόπος : παραδεισος
Registration date : 01/06/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 38 Icon_minitimeΠεμ Ιουλ 07 2011, 15:30

pirat Περασα ενα ωραιο απογευμα Τεταρτης. Ωραιο το μπαρ που ηπιαμε το καφεδακι μας, αλλα τα σουβλακια μου εμειναν αξεχαστα...θελω κι αλλα Αριστο παρηγγειλε καμια κατοσταρια σουβλακια την αλλη φορα να ξεσκιστουμε. Το πανακι σου ειναι φοβερο, το δοκιμασα πριν απο λιγο...τα κανει αορατα!!! Αρη καλο ταξιδι, σε περιμενουμε το φθινοπωρο να γυρισεις! geia kalmi kalmi kalmi
mavramis
Member
Member

Registration date : 01/11/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 38 Icon_minitimeΠεμ Ιουλ 07 2011, 15:45

Πατρινόπουλα, να γνωρίζετε ότι σας "παρακολουθώ" με ενδιαφέρον εδώ και αρκετό καιρό. Προσωπική γνωριμία είχα τυχαία με δύο από εσάς.
Καθόλου τυχαία όμως δεν φαίνεται να είναι η παρέα σας και για ένα απροσδιόριστο σε εμένα λόγο χαίρομαι ειλικρινά γι' αυτό.
Όχι δεν σας ζηλεύω , ίσα ίσα είμαι τρελά "ερωτευμένος" με την Μεσσηνιακή παρέα μου.
Καλούς δρόμους να έχετε ορέ γεμάτους εμπειρίες οδηγικές, με στιγμές ευχάριστες και να σας έχει ο Θεός καλά να τις μοιράζεστε μαζί μας.
Συνεχίστε όπως ακριβώς είστε. Καλό καλοκαίρι και εάν καλιάσει να συνταξιδέψουμε θα είναι ότι καλύτερο, τουλάχιστον για εμένα. lol!
v_kostas
Administrator
Administrator
v_kostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 38 Icon_minitimeΠεμ Ιουλ 07 2011, 17:40

mavramis έγραψε:
Πατρινόπουλα, να γνωρίζετε ότι σας "παρακολουθώ" με ενδιαφέρον εδώ και αρκετό καιρό. Προσωπική γνωριμία είχα τυχαία με δύο από εσάς.
Καθόλου τυχαία όμως δεν φαίνεται να είναι η παρέα σας και για ένα απροσδιόριστο σε εμένα λόγο χαίρομαι ειλικρινά γι' αυτό.
Όχι δεν σας ζηλεύω , ίσα ίσα είμαι τρελά "ερωτευμένος" με την Μεσσηνιακή παρέα μου.
Καλούς δρόμους να έχετε ορέ γεμάτους εμπειρίες οδηγικές, με στιγμές ευχάριστες και να σας έχει ο Θεός καλά να τις μοιράζεστε μαζί μας.
Συνεχίστε όπως ακριβώς είστε. Καλό καλοκαίρι και εάν καλιάσει να συνταξιδέψουμε θα είναι ότι καλύτερο, τουλάχιστον για εμένα. lol!
Να σαι καλά κι εσυ και η παρέα σου ρε φίλε.Να δούμε πότε θα ανταμώσουμε επιτέλους!!!Είναι στα υπόψιν... geia geia geia
CHRIS POWER

CHRIS POWER

Τόπος : Ναυπακτο.
Registration date : 08/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 38 Icon_minitimeΠεμ Ιουλ 07 2011, 19:02

Καλησπερα στη ομορφη παρεα, πραγματικα το χθεσινο καφεδακι-φαγοποτι ηταν απιστευτο( το καφε καταπληκτικο,αν και θα επρεπε να το συνδιασουμε με μπανακι,τα σουβλακια απιστευτα και σε μεγεθος με την καλη εννοια και σε ποιοτητα,για αλλη μια φορα εγραψε ο αριστος και φυσικα το PB στο τελος της βραδιας στην κεντρικη πλατεια του αιγιου,ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ cheers cheers )

Για ναυπακτο φυσικα και ειμαι μεσα (λειπει ο Μαρτης απο την σαρακοστη),απλα ισως θα επρεπε να το οργανωσουμε λιγο παραπανω γιατι αυτη την εποχη καθε σαβ/κο γινεται χαμος.Δεν υπαρχη προβλημα παντως,καλη διαθεση και ολα γινονται.

Αρη καλο ταξιδι να εχεις και θα μας λειψεις πολλη,με το καλο να γυρισεις και θα κανουμε πολλα χλμ ολοι μαζι για να σου καληψουμε την απωλεια ολου του καλοκαιριου.

Αντρεα και κωστα εαν ειναι να κανετε kalmi ή psarema το φορτηγακι στην διαθεση σας για την μεταφορα του εξοπλισμου.
(αντε θα σας κανω καλη τιμουλα,γιατι ειστε καλα παιδια bliax XYLO )
leonady2
gold member
gold member
leonady2

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 38 Icon_minitimeΠεμ Ιουλ 07 2011, 19:43

Ρε φίλε Χρήστο και δεν το πετάω στο ρίο να περάσω απέναντι αν θέλεις και μεταφορικά? Εκτός αυτού θα γλιτώσω και τα διόδια....
Από τους φίλους πας να βγάλεις ? Έχε το νου σου... γιατί τα γράφω αυτά .....

yeye yeye yeye yeye yeye yeye yeye yeye
success success success success success success success success success success success success
CHRIS POWER

CHRIS POWER

Τόπος : Ναυπακτο.
Registration date : 08/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 38 Icon_minitimeΠεμ Ιουλ 07 2011, 19:57

Kριση φιλε μου,και εαν δεν σε βοηθησουν οι φιλοι αυτες της ωρες τοτε ποιος? geek geek bliax bliax FRIKIO ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 38 644705 ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 38 644705
aristrom
gold member
gold member
aristrom

Τόπος : Αιγιο
Registration date : 05/05/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 38 Icon_minitimeΠαρ Ιουλ 08 2011, 00:29

mavramis έγραψε:

Η Μεσσηνιακη παρεα ειναι καταπληκτικη! Το επιβεβαιωνω!!!!!!!!!!!!!!!!
Μάνο να ξερεις οτι παντα μεσα στο μυαλο μου εχω μια συναντηση με την παρεα σας .
Που θα παει θα τους "ψησω" να κατεβουμε καποια μερα προς τα μερη σας!
Θα τους πω οτι ειναι γαμω τα παιδια ολοι τους και πρεπει να παμε .Αν δεν με πιστεψουνε εχω και αλλο τροπο Laughing

Θα τους πω οτι ξερω ενα μαγαζι που φτιαχνει κατι σουβλακια ,Μισο κιλο το ενα!!!! success yeye

Τοτε ειμαι σιγουρος θαρθουν με τη μια!!!!!!!!!! kalmi kalmi

YOU! YOU! YOU! YOU! YOU! YOU!
v_kostas
Administrator
Administrator
v_kostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 38 Icon_minitimeΠαρ Ιουλ 08 2011, 00:43

Χρήστο μας βλέπω με τον Αντρέα πανω στο σανίδι δικάβαλο να μοιραστούμε και τα έξοδα!!! kalmi kalmi kalmi
leonady2
gold member
gold member
leonady2

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 38 Icon_minitimeΠαρ Ιουλ 08 2011, 08:07

Δικάβαλο? Ρε Κώστα με το πόνο μου παίζεις? εδω δεν μπορούσα να σταθώ μόνος μου επάνω θα ανέβουμε και οι δυο μαζί?

Μα να έχουμε το μικροφιλμ και να μην έχουμε μια τάβλα να χωράμε δυο άτομα?

XAXAXAXA XAXAXAXA XAXAXAXA XAXAXAXA XAXAXAXA XAXAXAXA XAXAXAXA
VSTROMIMHS
Member
Member
VSTROMIMHS

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 38 Icon_minitimeΠαρ Ιουλ 08 2011, 14:08

αρη καλο ταξιδι φιλε να πας καλα και να γυρισεις τα κλειδια ασε μοναχα και οταν γυρισεις θα σου εχω κανει μια τραμπα σαν τισ δικιες μου
v_kostas
Administrator
Administrator
v_kostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 38 Icon_minitimeΠαρ Ιουλ 08 2011, 14:23

Ρεμάλια απόψε μιάς και θα είναι μαζί μας ο Μήτσος Κ2 λέμε για καμιά μπυρίτσα το βράδυ.Οσοι πιστοί προσέλθετε!!! geia mas geia mas
Πού και πότε δεν έχει κανονιστεί ακόμα οπότε ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 38 846930
mavramis
Member
Member

Registration date : 01/11/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 38 Icon_minitimeΠαρ Ιουλ 08 2011, 15:30

aristrom έγραψε:
Η Μεσσηνιακη παρεα ειναι καταπληκτικη! Το επιβεβαιωνω!!!!!!!!!!!!!!!!
Μάνο να ξερεις οτι παντα μεσα στο μυαλο μου εχω μια συναντηση με την παρεα σας .
Που θα παει θα τους "ψησω" να κατεβουμε καποια μερα προς τα μερη σας!
Θα τους πω οτι ειναι γαμω τα παιδια ολοι τους και πρεπει να παμε .Αν δεν με πιστεψουνε εχω και αλλο τροπο Laughing

Θα τους πω οτι ξερω ενα μαγαζι που φτιαχνει κατι σουβλακια ,Μισο κιλο το ενα!!!! success yeye

Τοτε ειμαι σιγουρος θαρθουν με τη μια!!!!!!!!!! kalmi kalmi

YOU! YOU! YOU! YOU! YOU! YOU!

OK και αν δεν το πιστέψουν έχουμε και του κιλού XYLO

YOU! YOU! YOU!

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ geia mas
VSTROMIMHS
Member
Member
VSTROMIMHS

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 38 Icon_minitimeΠαρ Ιουλ 08 2011, 18:40

τι θα λεγατε για το χαραμα ακτη δυμαιων που γινεται μαχη καθε βραδυ απο????????????????????μπυραρια ειναι εχει και πολλα kolaraki kolaraki kolaraki ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 38 184880 ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 38 184880 ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 38 184880 ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 38 184880 ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 38 184880
mitsaras v strom

mitsaras v strom

Τόπος : πατρα-Ζακυνθος
Registration date : 02/02/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 38 Icon_minitimeΠαρ Ιουλ 08 2011, 22:54

τελικα η αποψινη συναντηση?
black_hawk
black_hawk

Τόπος : ΠΑΤΡΑ - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ
Registration date : 10/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 38 Icon_minitimeΣαβ Ιουλ 09 2011, 02:08

Λοιπον chris power αμα θελουν τα παλιοπαιδα τα περιμενουμε κυριακη για μπανακι Ναυπακτο ... να παμε σκαλωμα να κανουμε τις βουτιες μας, να πιουμε τα ουζακια μας και μετα να τους παμε Νιοκαστρο για κοψιδια...!!!! τι λες...???

kalmi OK rock

ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+
Σελίδα 38 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΦΟΡΟΥΜ :: Ενότητα μελών φόρουμ Πελοποννήσου-
Μετάβαση σε: