Καλησπερα και απο μενα...........ο καφες δν θα ηθελα να τελειωσει ΠΟΤΕ!!!Θα μπορουσα να μιλαω με τον καθενας ωρες!!Ειστε ολοι μοναδικοι!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!Ευχαριστω και τον ChrisMal για το ελαιολαδο!!!Τωρα για καφε Π/Σ/Κ πιζω στο μαγαζακι με απογραφη δυστιχως................ Καλα να περασετε οτι και να κανετε!!!
Τι λετε για Κυριακη στις 9:30 ραντεβου στα Εβερεστ ή 10:00 πριν τα διοδια της γεφυρας δεξια στο parking ??? (***.... αν ειναι για Ναυπακτο τελικα ο προορισμος)
{μου το βαλατε κ στους καφεδες κι οχι στις "Εκδρομες" για να μου φερετε σιγα σιγα την Ιταλια ετσι ???? }
Τι λετε για Κυριακη στις 9:30 ραντεβου στα Εβερεστ ή 10:00 πριν τα διοδια της γεφυρας δεξια στο parking ??? (***.... αν ειναι για Ναυπακτο τελικα ο προορισμος)
{μου το βαλατε κ στους καφεδες κι οχι στις "Εκδρομες" για να μου φερετε σιγα σιγα την Ιταλια ετσι ???? }
Κυριακή στις 10:00-10:15 πριν την γέφυρα δεξια.Όποιος αργήσει ας έρθει κατευθείαν Νάυπακτο.Το κάνουμε τόσο νωρίς για το λόγο ότι μπορεί κάποιος να γουστάρει και μια Γαλαξίδι σε γρήγορη....
Κυριακή στις 10:00-10:15 πριν την γέφυρα δεξια.Όποιος αργήσει ας έρθει κατευθείαν Νάυπακτο.Το κάνουμε τόσο νωρίς για το λόγο ότι μπορεί κάποιος να γουστάρει και μια Γαλαξίδι σε γρήγορη....
[quote="Gandalf"]Κυριακή στις 10:00-10:15 πριν την γέφυρα δεξια.Όποιος αργήσει ας έρθει κατευθείαν Νάυπακτο.Το κάνουμε τόσο νωρίς για το λόγο ότι μπορεί κάποιος να γουστάρει και μια Γαλαξίδι σε γρήγορη....
επειδη πριν τη γεφυρα δεν νομιζω να υπαρχει παρκιν και επειδη θα ειμαστε καμια δεκαρια μηπως πρεπει να συναντηθουμε στο παρκιν που ειναι περνωντας τη γεφυρα λιγα μετρα πριν τα διοδια στο παρκιν δεξια?
FEBU Member
επειδη πριν τη γεφυρα δεν νομιζω να υπαρχει παρκιν και επειδη θα ειμαστε καμια δεκαρια μηπως πρεπει να συναντηθουμε στο παρκιν που ειναι περνωντας τη γεφυρα λιγα μετρα πριν τα διοδια στο παρκιν δεξια?
Βλέπω πιάσαμε πάλι το αγαπημένο μας θέμα!!!
Εδώ το πάρκιν, εκεί το πάρκιν, πού είναι το πάρκιν???
gandalf vstromhellasforum Enthusiast
Ελα sakk οπως μπαινις στιν γεφυρα τιν διασκιζεις και πριν τα διοδια εχει απλομα δεξια εκει ειναι το σημειο.Αν θες να σου στειλω τον τηλ να σε παρω να παμε μαζι
sakk Member
Ηλικία : 40 Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΑΘΗΝΑ Registration date : 18/02/2008
Παιδιά όσοι θέτε να πάμε παρέα προς γέφυρα επειδή δεν ξέρουμε που μένει ο καθένας στις 09:40 να είστε στην έξοδο από Πάτρα στα everest ......... θα περάσω εγώ.......
Χρήστο θα περιμένω να περάσεις από Ομόνοια να πάμε παρέα όπως είχαμε πει .........
Jumaru gold member
Ηλικία : 45 Τόπος : Πιο πανω απο τα ελατα Registration date : 10/03/2011