Ρε παλιοτομαρα οταν λοιπω εγω κανετε τετοια!!! Μου ερχοντουσαν οι φοτο βροχη αλλα τις ειδα σημερα κι εσκασα @@@πανα... Θα σας πω ενα μεγαλο μπραβο γιατι ετσι αγαπημενοι δεν μασαμε τιποτα!!! Φιλια σε ολους απο το Ζαντε και χαιρετισμους απο τον Χρησταρα (xplast)..!!!εννοειτε κι εμεις με τον Χρησταρα το ηπιαμε το ποτακι μας με τρομερη και μοναδικη θεα!!! Σας αφηνω τωρα γιατι παω Λαγανα για σφαξιματα!!!
Ρε παλιοτομαρα οταν λοιπω εγω κανετε τετοια!!! Μου ερχοντουσαν οι φοτο βροχη αλλα τις ειδα σημερα κι εσκασα @@@πανα... Θα σας πω ενα μεγαλο μπραβο γιατι ετσι αγαπημενοι δεν μασαμε τιποτα!!! Φιλια σε ολους απο το Ζαντε και χαιρετισμους απο τον Χρησταρα (xplast)..!!!εννοειτε κι εμεις με τον Χρησταρα το ηπιαμε το ποτακι μας με τρομερη και μοναδικη θεα!!! Σας αφηνω τωρα γιατι παω Λαγανα για σφαξιματα!!!
Καλα να περασετε αλλα σου κραταμε το καλο για μετα να σκασεις......!!!
aris_n gold member
Κωστάκο με ταξί θα πας στο Λαγανά; Α ρε μούρη...τα μπανάκια σου θα ήθελα να κάνω....Α και πρόσεχε τις χελώνες! Τσιμπάνε ότι "προεξέχει"
gandalf vstromhellasforum Enthusiast
παίδες αυριο λογικά θα είμαι κατά τις 1730 στην Πάτρα, θα πάω μια βόλτα στο motoraid να δω τον Γιαννάκι (έχω να τον δώ 3 χρόνια) και μετά καπάκι λιμάνι για αναχώρηση....Αν κανονίσετε κάτι Τρίτη , ενημερωτικά το πλοίο φθάνει 1530...δύσκολη ώρα για όσους δουλευουν....όπως και να χει ποστάρετε το εδώ και θα δούμε σας ευχαριστώ!
Δημήτρη με το καλό να έρθεις γεμάτος και με νέες ακόμα εμπειρίες .... εγώ δυστυχώς λόγο ωραρίου δουλειάς δε θα μπορέσω να είμαι αύριο στο λιμάνι .... ελπίζω όσοι πιστοί και με δυνατότητα ωραρίου δουλειάς μπορούν .....
Αγορίνες το καφεδάκι μας την Τετάρτη όπως τόσες φορές έχουμε αναφέρει θα γίνει στη Ναύπακτο .... και για να τιμήσουμε και το φίλο μας Χρίστο πάνω από το αυλάκι που δε λέει να χάσει καφεδάκι μας ....
Συνάντηση οπότε στα everest και αναχώρηση στις 20:00 για την ξακουστή Ναύπακτο
ΑΛΗΤΕΣ μηχανόβιοι
leonady2 gold member
Παίδες να περάσετε καλα, λυπάμαι πολυ που δεν θα μπορέσω να είμαι και εγω μαζι σας, εύχομαι να περάσετε καλα και να το κανονισουμε πάλι και μάλιστα γρήγορα.....!
black_hawk vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 37 Τόπος : ΠΑΤΡΑ - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ Registration date : 10/03/2011
Αγορίνες το καφεδάκι μας την Τετάρτη όπως τόσες φορές έχουμε αναφέρει θα γίνει στη Ναύπακτο .... και για να τιμήσουμε και το φίλο μας Χρίστο πάνω από το αυλάκι που δε λέει να χάσει καφεδάκι μας ....
Συνάντηση οπότε στα everest και αναχώρηση στις 20:00 για την ξακουστή Ναύπακτο
ΑΛΗΤΕΣ μηχανόβιοι [/quote]
μαγε μου τοσο αργα θα παμε Ναυπακτο....???
Jumaru gold member
Ηλικία : 45 Τόπος : Πιο πανω απο τα ελατα Registration date : 10/03/2011
καλησπέρα Πάτρα και περίχωρα... την Πέμπτη "πλέω" με Μινοαν για Ανκόνα στις 1900....θα είμαι κατά τις 1800 (πρωτα ο Θεός) στο λιμάνι....Επιστροφή την Τρίτη στις 1530! ελπίζω να πετύχω κάποιον...
Χαρηκα που σε ειδα εστω κ για λιγο Δημητρη την Πεμπτη πριν το ταξιδι σου... αλλωστε ειχες πολλα να πεις με τον Γιαννη μετα απο τοσα χρονια κ εμεις δεν χανομαστε. Πολυ θα ηθελα κ σημερα να πιουμε ενα καφεδακι να μου πεις εντυπωσεις απ'το ταξιδι σου κ για την Ευβοια αλλα ειμαι εκτος Πατρας ....ελπιζω να βρεθει κανα Πατρινοπουλο να τα πειτε !!
black_hawk έγραψε:
Ουζο κ μεζε εχει εκει Γιωργη ή να αραξω στα ψηλα ???? Αν προλαβω να επιστρεψω κ τελειωσω με την γραφειοκρατια.....
Παιχτρόνια το καφεδάκι είπαμε να γίνει με αναχώρηση στις 20:00 από everest ..... για να είμαστε κατά τις 20:30 στη Ναύπακτο οπότε είναι και η προκαθορισμένη ώρα για το καφεδάκι μας κάθε Τετάρτη ....
Μακάρι να μπορούσαμε όλοι σε κάθε καφέ αλλά κάτι τέτοιο είναι όπως είναι φυσικά δύσκολο ...
Εξάλλου Αντρέα .... πιστεύω ότι η Ναύπακτος τώρα καλοκαιράκι είναι must οπότε και πιστεύω ότι θα ξαναπάμε και πολύ σύντομα ...
Jumaru gold member
Ηλικία : 45 Τόπος : Πιο πανω απο τα ελατα Registration date : 10/03/2011
Μιας κι επεστρεψα νωριτερα Πατρα κ δεν ειμαι για να καθομαι σπιτι οσο κουρασμενος κι αν ειμαι, με κοβω να φευγω νωριτερα να μου....λιασω το ασπρουλιαρικο, βουνισιο, θεϊκο κορμι μου κ στη Ναυπακτο....αρα θα τα πουμε αργοτερα στον καφε εκει.
mitsaras v strom
Ηλικία : 38 Τόπος : πατρα-Ζακυνθος Registration date : 02/02/2011
Τι να πω για τη φιλοξενια του Χρηστου κ την παρεα του αλλα κ για τα νερα της Ναυπακτου....
Ο Κ2 δεν αργησε να φανει για να ξεραθουμε παλι απο το γελιο κ ο Αριστος μετα απο λιγο για να γινουμε ωραια παρεα. Κ οπως ημασταν ετσι αραχτοι στις ξαπλωστρες ορμησαν στην πλαζ κατι αλητες μηχανοβιοι κ μας ξεσηκωσαν να παμε για καφε κ να γελασουμε στο λιμανι της Ναυπακτου διπλα στις πολεμιστρες !!!
Χρειαστηκαμε μια ολοκληρη πλατεια για να αραξουμε κ τα μισα τραπεζια της καφετεριας...σωστο "Ναυαγιο".
CHRIS POWER
Ηλικία : 48 Τόπος : Ναυπακτο. Registration date : 08/10/2009
Καλησπερα στην ομορφη παρεα,για τον χθεσινο καφε τι να πω απλα ηταν απιστευτος,ακομα και σημερα με σταματανε και με ρωτανε τι ηταν ολο αυτο,ακομα και οι αστυνομικοι που συναντησαμε στο λιμανι,οπως καταλαβατε ξεσηκωσαμε την ναυπακτο στο ποδι. Ενα μεγαλο ευχαριστω για ολους οσους ηρθαν και για 'υτους που δεν ηρθαν απλα χασανε ενα τελειο καφε.
Γειά σου Άρη!!!! Χάνεις φίλε πολλα γιατι το παρεάκι σε κάθε καφέ δυναμώνει όλο και πιο πολύ... Ευχαριστούμε τον Χρηστάρα για την φιλοξενεία και τον Ηλία για το κέρασμα στην Ναύπακτο χθές κι εύχομαι ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!