Jumaru και εγώ 1.84 είμαι αλλά δεν έχω αντιληφθεί μέχρι ώρας κάποιο ζόρι... εξαρτάται βέβαια από τον τρόπο οδήγησης και τη διάρκεια...
ούτε και γω έχω κάτσει σε μηχανάκι με αποστάτες για να καταλάβω τη διαφορά, αλλά φαντάζομαι εξαρτάται από το ύψος μας σε τι θέση σε βάζουν και κατά πόσο θα βοηθήσει στην περίπτωσή μας είναι ένα ερώτημα... εκτός και το έχει κάποιος με το ίδιο ύψος
αλλά από την άλλη είναι μόλις 2cm δεν είναι ούτως η άλλως μικρή η διαφορά?
Υ.Γ: εγώ θα μπορώ αν το κανονίσουμε είτε για βολτούλα είτε για καφεδάκι!
aris_n gold member
Λοιπόν παίδες επειδή ο καιρός είναι ήδη τσουχτερός και για να μην ανεβάσουμε κανα 40αρι πυρετό λέμε να ρίξουμε άκυρο στην εκδρομή για αυτό το ΣΚ και να παίξει καφεδάκι αύριο Σάββατο στις 16:00 στο Θεατράκι για να βλέπουμε και τις παγωμένες βαρκούλες να κουνιούνται!
Όσοι πιστοί προσέλθετε!!!
v_kostas Administrator
Στις 16:00 τα λέμε θεατράκι οπότε αγορίνες τώρα μπήκα και γω στο foroum ξανά αφού ήρθε έτσι η κατάσταση να κοιμηθώ στην Αμαλιάδα χτες τα λέμε σε ζεστό ζεστό καπουτσινάκο!!!!!!!!!
Εφαγα τοση βροχη σημερα που ενιωσα το πουλι μ για Χρυσοψαρο Πηγα κ πηρα την "αγαπημενη" απο το συνεργειο. κ μολις εφυγα ανοιξαν οι ουρανοι. Το μπουφαν, γαντια, κρανος μια χαρα
Αλλα ειχα παει με τζηνακι ....
Ευτυχως αλλαξα γρηγορα γιατι δεν ημαστε να περναμε τις γιορτες....
Χαλαλι ομως απο το να ειναι εξω στη βροχη .... Αλλωστε ψηνομουν να ακουσω πως δουλευει με την νεα αντλια, οσο ο καιρος μου το επετρεψε να την ανοιξω πανω απο τις 5000
ΚΑΙ.....
v_kostas Administrator
Bravo "Jumaru" αφού την έφτιαξες και όλα καλά και αφού ήταν και μέσα στην εγγύηση ακόμα καλύτερα... το χειρότερο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η αναμονή μέχρι να δεις τι έχει και μετά μέχρι να πας να την πάρεις και να δεις ότι όλα είναι καλά οπότε και ξανακοιμάσαι ήσυχος
Κανα 2 φορες στα αποτομα κατεβασματα μου σβησε χωρις λογο αλλα δεν ηταν συχνο κ δεν ανησυχησα ..... Δεν σφυριξε κ δεν εκανε διακοπες το μοτερ .....
Ανεβηκα προχθες Ρακιτα κ ξανα κατω κ μολις μπηκα Εθνικη μετα τις 4.500 γονατιζε κ μουγκριζε. σε ολες τις ταχυτητες οποτε ειχα καποιο μικρο περιθωριο να τις αλλαζω διχως να το ζορισω. Εδωσα κανα 3ξερες μηπως ηταν σκουπιδακι να το περασει αλλα μπα.... μαζευτηκα το λοιπον δεξια μη κανω καμια ζημια κ το πηγα με το ντεποζιτο στη ρεζερβα κ για sercvise ....
Σιγουρα ενα πολυ μικρο ποσοστο ηταν απο βενζινη γιατι προσεχω ... Ελλατωματικη θα ηταν η αντλια.
Δεν ειχαν κ επρεπε να το παραγγειλουν απο Αθηνα οποτε κ εμεινε μεσα απο Παρασκευη. Δεν ειναι οτι ειχα κανονισει καμια βολτα ... αλλα ειναι αλλιως να ξερεις πως την εχεις στο γκαραζ.
v_kostas Administrator
Απ' ότι μπήκα και είδα και γω μας έρχονται βροχούλες απ' αύριο, εγώ μπορώ σήμερα από τις 19:30 και μετά αλλά επειδή δε θα μπορώ να μπω στο foroum πιο μετά, αν κανονίσετε στείλτε μου μήνυμα το κινητό μου το ξέρετε... !!!
gandalf vstromhellasforum Enthusiast
Επειδή και σήμερα τελικά έχει καλή μέρα χωρίς καν συννεφιά, με καλή θερμοκρασία και έπεσα έξω στις προβλέψεις, ραντεβού σήμερα (και λόγω υποχρεώσεων) στις 21:30 "Θεατράκι" μιας και η ώρα θα' ναι λίγο περασμένη για καφεδάκι.... είτε για μπυρίτσα είτε για μεζεδάκι αν θέλει κάποιος να τσιμπήσει...
με θεα θαλασσα και τους λιμενικους να κυνηγανε Αφγανους
Είχε απ' όλα
και από μένα & εις άλλα με υγεία :cherry:
aristrom έγραψε:
Εχω χασει κανα δυο καφεδες γαμωτο!!!! (εχει πεσει πολυ δουλεια αυτη την εποχη!)
!!!!!!!!!!!!!!!! Για κανονίστε τιποτα για Κυριακη !!!!!!
Που 'σαι ρε Άρη τρελέεε !!!!!!!! Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη Αν και άμα υπάρχει δουλειά είναι για καλό!!! Άντε να σε δούμε και πάλι από κοντά Κυριακή κοντή γιορτή
aristrom gold member
Τοποθετησα το απογευμα τους αποστατες των 20mm κ ειναι κατι περισσοτερο απο εκπληκτικοι. Για το υψος μου (1,85) με βολεψαν κ ειδα πλεον πως το σωμα καθεται πιο βασιλικα, οι στροφες πιο ηρεμες κ στα φρεναρισματα εχω καλυτερη αισθηση κ δεν βουταω μπροστα οπως πριν ... να μην μιλησω κ για το ζορι στα χερια που εξαφανιστηκε κ ολα αυτα μολις με 26Ε... Ευτυχως πηρα τους 20mm γιατι με τους 30αρηδεςισως να εκανα λαθος.
Ε......μιας κ ερχονται κ γιορτες ειπα να της αγορασω κ μια κοκκινη ταπα Rizoma που εδεσε πολυ....
Αληθεια .... Aristrom συναντηθηκα με το Gadalf το πρωι κ ειχαμε μια διαφωνια οπου μπορεις να μας βοηθησεις οσον αφορα τα αντιβαρα.... Εσυ οταν πλαγιαζεις βρισκουν τα αντιβαρα καθολου κατω
v_kostas Administrator
Αχ αχ!!! με βάλατε σε μπελάδες απ' ότι φαίνεται.... καθ' ότι βλέπω να ροκανίζεται το δώρο από νωρίς Πάω και γω από βδομάδα να τους τσιμπήσω... Nick414 να' σαι καλά για την ιδέα
Μια απορία όμως πριν τα πάρω: από σωληνάκια ντίζα-φρένα -συμπλέκτη όλα μια χαρά τελικά ή τεντώνουν επικίνδυνα?
aristrom έγραψε:
Οσο για το ερωτημα η απαντηση ειναι...ναι!! .Για περισσοτερες λεπτομεριες οταν τα δεις απο κοντα που ειναι..ξυσμενα!!!
Jumaru είδες....... είχαμε δίκιο τελικά
Το καφεδάκι σήμερα θα το πάμε τι λέτε......αν και γω σήμερα με τέτοια μέρα θα το προτιμούσα να το πίναμε σε κανα Γαλαξίδι..... ή να το αφήσουμε για Τετάρτη καθιερωμένα τι λέτε?
v_kostas Administrator