Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΕικονοθήκηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε | 

ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
gandalf
vstromhellasforum Enthusiast
gandalf

Τόπος : Πάτρα
Registration date : 24/10/2010

ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 24 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 24 Icon_minitimeΤετ Μαρ 30 2011, 15:01

Πανούλη και γω ίσα ίσα θα έρθω ..... μακάρι να μπορούσα νωρίτερα

Καφεδάκι κάθε Τετάρτη στο καφέ ΘΕΑΤΡΑΚΙ στον Πελεκάνο στις 19:30
Basketball Basketball Basketball Basketball Basketball Basketball Basketball Basketball Basketball Basketball Basketball Basketball Basketball Basketball Basketball Basketball Basketball Basketball Basketball Basketball Basketball Basketball Basketball Basketball Basketball Basketball
Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

moto moto moto moto moto moto

Τα λέμε μάγκες .... Exclamation Exclamation Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
sakk
Member
Member
sakk

Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΑΘΗΝΑ
Registration date : 18/02/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 24 Icon_minitimeΤετ Μαρ 30 2011, 20:28

παιδια ειχα λιγο χρονο σημερα και μου τον εφαγε το βαφτιστηρακι μου,θα τα πουμε στην εκδρομη!
καλα να περασετε στο καφεδακι σας!!!!
v_kostas
Administrator
Administrator
v_kostas

Τόπος : Patra
Registration date : 10/07/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 24 Icon_minitimeΤετ Μαρ 30 2011, 23:20

Σάκη δεν πειράζει ρε φίλε, αρκεί την Κυριακή να μας τιμήσεις!!!

Οσον αφορά τον καφέ συζητήθηκαν πολλά θέματα όπως τα οργάνωσε ο JUMARU και οι προτάσεις έπεφταν βροχή.Η αλήθεια είναι ότι βρήκαμε άκρη για όλα!!!

Ο Αγγελής μας έριξε λίγο ψυχολογικά με το μύνημα που μας έστειλε....άκου ΨΗΛΟΚΑΠΟΥΛΕΣ!!!!!μάς έσκασε... arrostos arrostos arrostos
Jumaru
gold member
gold member
Jumaru

Τόπος : Πιο πανω απο τα ελατα
Registration date : 10/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 24 Icon_minitimeΠεμ Μαρ 31 2011, 01:01

Απαντησεις θεματων που θα συζητηθηκαν :

1. Μπλουζακια "Θεατρικης Ομαδας"
2. Παραλαβαμε απο Μαγο τα καταπληκτικα αυτοκολλητα κ κραταμε λιστα με υπολοιπους κ 4 επιπλεον (Ευχαριστουμε)
3. Στο μελλον ισως...
4. Μανετες (Θα δεις ... οταν δουμε.....)
5. Εκδρομη (Προγραμμα εδω λιστα συμμετεχοντων εδω)
6. Kettenmax (εχει δρομολογηθει κι αυτο)
7. Βαση καμερας (εχω λιστα 7 ατομων κ θα γινει pb με παραδοση Πατρα)

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Jumaru στις Πεμ Μαρ 31 2011, 13:32, 1 φορά
gandalf
gandalf

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 24 Icon_minitimeΠεμ Μαρ 31 2011, 01:07

Παιδιά απλά για το καφεδάκι μας έχω να πω ....... Very Happy Very Happy Very Happy yeye yeye yeye success success success cheers cheers cheers xaxa OK

Να σημειώσω εδώ ..... αν και στην αρχή μου έφερες κάτι σε σκηνοθέτης .... με τα καπέλα που σε έχουμε συνηθίσει και τα μπλοκάκια .... σου μας εξέπληξες ευχάριστα με την οργάνωση σου ..... Laughing Laughing Laughing
bravvoo Jumaru Exclamation Exclamation Exclamation
v_kostas
Administrator
Administrator
v_kostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 24 Icon_minitimeΠεμ Μαρ 31 2011, 12:23

Gandalf έγραψε:
Παιδιά απλά για το καφεδάκι μας έχω να πω ....... Very Happy Very Happy Very Happy yeye yeye yeye success success success cheers cheers cheers xaxa OK

Να σημειώσω εδώ ..... αν και στην αρχή μου έφερες κάτι σε σκηνοθέτης .... με τα καπέλα που σε έχουμε συνηθίσει και τα μπλοκάκια .... σου μας εξέπληξες ευχάριστα με την οργάνωση σου ..... Laughing Laughing Laughing
bravvoo Jumaru Exclamation Exclamation Exclamation

JUMARU = Οργάνωση.... Τέλοςςςςς!!!!! bravvoo goood bravvoo
NICK414
gold member
gold member
NICK414

Τόπος : C:Program Files
Registration date : 10/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 24 Icon_minitimeΠεμ Μαρ 31 2011, 14:27

Παιδες καλησπερα!!Κανονιστε οσοι μπορειτε για καφε-μασαμπουκα-ποτο η οτιδηποτε αλλο το Σαββατο το απογευμα- βραδυ!!Ερχεται ο santa με τα κοκοκοψαρα σας!! ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 24 512673 ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 24 512673 ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 24 512673
NICK414
gold member
gold member
NICK414

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 24 Icon_minitimeΣαβ Απρ 02 2011, 15:41

Καλησπερα σε ολη την παρεα!!!Το βραδακι κατα τις 8 λεμε με τον bro να φραπεδιαστουμε στο καφε libido @ veso mare!Οποιος δεν εχει δουλεια και μπορει ερχεται!!!Εχουμε και δωρακια να μοιρασουμε.!!!Αν εχετε εναλακτικη εμεις ακολουθουμε!!!!!
gandalf
gandalf

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 24 Icon_minitimeΣαβ Απρ 02 2011, 16:26

Νίκ καλωσόρισες φίλεεεεεε cheers cheers cheers εγώ θα κοιτάξω αν μπορέσω να έρθω το απογευματάκι να σας δω
γιατί έχουμε μπλεξίματα ...... Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation santa jocolor jocolor Laughing Laughing Laughing
to koraki

Registration date : 21/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 24 Icon_minitimeΣαβ Απρ 02 2011, 17:08

αν το κανονισατε στα σιγουρα πειτε το νο ερθω και εγω!!!!!
Jumaru
gold member
gold member
Jumaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 24 Icon_minitimeΣαβ Απρ 02 2011, 18:25

NICK414 έγραψε:
Καλησπερα σε ολη την παρεα!!!Το βραδακι κατα τις 8 λεμε με τον bro να φραπεδιαστουμε στο καφε libido @ veso mare!Οποιος δεν εχει δουλεια και μπορει ερχεται!!!Εχουμε και δωρακια να μοιρασουμε.!!!Αν εχετε εναλακτικη εμεις ακολουθουμε!!!!!

Ειμαι πνιγμενος στην εργασια γιατι Δευτερα εχω παρουσιαση.....

Στειλε pm τον αριθμο σου κι αν ειναι ξεκλεψω καμια ωριτσα κατα τις 20:30 μιας κ ειναι κοντα η Veso....
NICK414
gold member
gold member
NICK414

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 24 Icon_minitimeΔευ Απρ 04 2011, 16:15

Καλησπερα σε ολη την παρεα!!!Το βραδακι κατα τις 8 με 8.30 λεμε με τον bro να φραπεδιαστουμε στο καφε libido @ veso mare!Οποιος δεν εχει δουλεια και μπορει ερχεται!!!Αν εχετε εναλακτικη εμεις ακολουθουμε!!!!!Επιβαλλεται να παρεβρισκεται τουλαχιστον ενας moderator!!!(ξερει αυτος)

geek geek geek
gandalf
gandalf

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 24 Icon_minitimeΔευ Απρ 04 2011, 19:13

Το λοιπόν παιδιά απόψε πάμε για μπυρίτσα με Nick414 + bro και v_Κosta στα Βραχνέικα στην καφετέρια reviera στις 20:00........ευπρόσδεκτος και όποιος άλλος αδειάζει και μπορεί (εξαιρούνται οι έχοντες επαγγελματικά Razz Razz ) Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 24 Iwu3vq

Y.Γ: Νίck εγώ όπου και να πήγαινες και αεροπλάνο θα 'παιρνα να 'ρθω να δω τον έρωτά μου ......
Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι όποτε έρχεστε σε καλό μας βγαίνει .... φτού σας αγόρια μου ....
Jumaru
gold member
gold member
Jumaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 24 Icon_minitimeΤετ Απρ 06 2011, 00:45

Καφεδάκι αυριο Τετάρτη στο ΘΕΑΤΡΑΚΙ στον Πελεκάνο στις 18:30 αν θελετε φερτε μαζι φωτο-βιντεο-usb-μπιλιες για ανταλλαγη !!!

v_kostas
Administrator
Administrator
v_kostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 24 Icon_minitimeΤετ Απρ 06 2011, 00:57

Jumaru έγραψε:
Καφεδάκι αυριο Τετάρτη στο ΘΕΑΤΡΑΚΙ στον Πελεκάνο στις 18:30 αν θελετε φερτε μαζι φωτο-βιντεο-usb-μπιλιες για ανταλλαγη !!!

Jumaru κατι έχεις δεί έσυ εκεί για να μου πηγαίνεις νωρίς νωρίς!!!bliax bliax
Εγώ οπως πάντα μετά τις 19:30.. XYLO XYLO
black_hawk
black_hawk

Τόπος : ΠΑΤΡΑ - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 24 Icon_minitimeΤετ Απρ 06 2011, 09:54

jumaru 6,30 i ora tha eimai ekei... tha sou fero usb, fere laptop thelo ta video kai tis fotos sou...
NICK414
gold member
gold member
NICK414

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 24 Icon_minitimeΤετ Απρ 06 2011, 10:36

Πανο meet you there @ 7!! cheers bounce bounce cheers
Jumaru
gold member
gold member
Jumaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 24 Icon_minitimeΤετ Απρ 06 2011, 11:57

NICK414 έγραψε:
Πανο meet you there @ 7!! cheers bounce bounce cheers

Θα κοιταξω να βρω καλο τραπεζι να θυμηθουμε τα παλια καλα ....

"ΩΠΠΠΠΠ Συγνωμη.......δεν το ηθελα αλλα το σκεφτομουν ωρα !!!!"

XAXAXAXA XAXAXAXA XAXAXAXA XAXAXAXA

****Μηπως ηρθαν κ οι γαμολαμπες ?????χααχαχαχαχαα angry angry angry angry
Λεω μην ξαναπιασει το κολπο με τα γαμοσταυριδια ......!!!
sakk
Member
Member
sakk

Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΑΘΗΝΑ
Registration date : 18/02/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 24 Icon_minitimeΤετ Απρ 06 2011, 13:51

θα φερω και εγω τις δικες μου σε usb!!!δεν ειναι και τοσο επαγγελματικες οσο η φωτογραφικη μου,γι'αυτο να παμε και αλλες πολλες εκδρομες για να εξασκηθω!!!

ενταξει μωρε βριστε με οσο θελετε miffy
gandalf
gandalf

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 24 Icon_minitimeΤετ Απρ 06 2011, 14:02

Παιδιά να πάμε και άλλες εκδρομές ..... να δώσουμε την ευκαιρία στο Σάκη να εξασκηθεί κρίμα είναι ....
άντε θα κάνουμε την καρδιά μας πέτρα .... XAXAXAXA XAXAXAXA XAXAXAXA
Αυτό ήταν με πείσατε να φέρω και γω το μικρό εξωτερικό σκληρό μου ..... μόνο ας φέρει κάποιος και ένα laptop
για να μπορέσουμε να τις περάσουμε .... μην κοιτάζονται τα usb What a Face ..... εμένα μου έχει καεί η μπαταρία (του laptop)....
και κάνει κανα 80άρι να την αλλάξω Mad Razz Mad
Jumaru
gold member
gold member
Jumaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 24 Icon_minitimeΤετ Απρ 06 2011, 14:11

sakk έγραψε:
θα φερω και εγω τις δικες μου σε usb!!!δεν ειναι και τοσο επαγγελματικες οσο η φωτογραφικη μου,γι'αυτο να παμε και αλλες πολλες εκδρομες για να εξασκηθω!!!
ενταξει μωρε βριστε με οσο θελετε miffy

Τουλαχιστον εσυ εβαλες Memory.....

XAXAXAXA XAXAXAXA XAXAXAXA
black_hawk
black_hawk

Τόπος : ΠΑΤΡΑ - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 24 Icon_minitimeΤετ Απρ 06 2011, 18:11

paidia isxuei to 6,30 simera gia kafe....????? eee...???
chrismal_V-STROM 650 K7

chrismal_V-STROM 650 K7

Τόπος : ΠΑΤΡΑ
Registration date : 26/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 24 Icon_minitimeΤετ Απρ 06 2011, 18:21

Καλησπερα παιδες εμενα να με συνγχωριτε αλλα δεν θα μπορεσω ναρθω γιορταζη ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 24 581176 η γυναικα μου,κανονιστε κανα καφε το ΣΚ που ερχετε αμα ειναι.
gandalf
gandalf

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 24 Icon_minitimeΤετ Απρ 06 2011, 18:46

chrismal_V-STROM 650 K7 έγραψε:
Καλησπερα παιδες εμενα να με συνγχωριτε αλλα δεν θα μπορεσω ναρθω γιορταζη ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 24 581176 η γυναικα μου,κανονιστε κανα καφε το ΣΚ που ερχετε αμα ειναι.
Να τη χαίρεσαι Χρήστο συγχωρεμένος χρόνια της πολλά και καλά γιορτάσια ..... ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 24 581176 και μιας και γιορτάζει δώσʼ της και
ένα φιλάκι από εμάς What a Face What a Face
Τα λέμε στον επόμενο καφέ φίλεεεεε Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Jumaru
gold member
gold member
Jumaru

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ   ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 24 Icon_minitimeΤετ Απρ 06 2011, 21:44

Ωραιο κ το σημερινο καφεδακι κ ειδικα με τους επιτιμους !!! (παλι απο το γελιο με ποναει το στομαχι μου)
Ηλια σε ευχαριστω εκ μερους ολης της "Θεατρικης ομαδας" για το Deal..... περισσοτερα απο PM ή ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 24 846930
Sorry που εφυγα νωρις αλλα τα "¨επαγγελματικα"....
Ολες οι φωτο-video ειναι στα χερια μου (και του Νασου goood )ενω μοιραστηκαν σε ολους οσους εφεραν σκληρους κ USB
"Τι ειδαν τα ματια μου παλι σημερα με καποιους που ειναι η 3η κ θα τιμωρηθουν παραδειγματικα..ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - Σελίδα 24 95412
Για τους υπολοιπους πειτε μου αν ειναι να ξαναφερω το H/Y την αλλη Τεταρτη να ημαστε καλα.
Για τις μανετες στειλτε pm οι ενδιαφερομενοι.
geia

ΚΑΦΕΔΕΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+
Σελίδα 24 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΦΟΡΟΥΜ :: Ενότητα μελών φόρουμ Πελοποννήσου-
Μετάβαση σε: