Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Δευ Μάης 16 2011, 18:46
Ευχαριστώ ολους παιδιά! Να μαστε καλα, να βολτάρουμε και..όπου ναναι...
gandalf vstromhellasforum Enthusiast
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Δευ Μάης 16 2011, 20:53
Όχι ... και όπου να'ναι .....
at Aristos directions
Jumaru gold member
Ηλικία : 45 Τόπος : Πιο πανω απο τα ελατα Registration date : 10/03/2011
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Δευ Μάης 16 2011, 21:04
Απιστευτη διαδρομη Αριστο κ καταπληκτικη μερα!!!
v_kostas έγραψε:
Παίδες θα θελα τα ποστ των ΕΚΔΡΟΜΩΝ και το ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ να τα κρατάμε λίγο καθαρά απο γενικές συζητήσεις και άλλα θέματα για να μην χάνεται η μπάλα στο ψάξιμο!!
Ειχα προτεινει στο παρελθον το ποστ "Εκδρομες" να περιεχει μονο φωτο κ βιντεο ..... ολα τα αλλα στις προτασεις ...αλλωστε πολλοι απο μας δεν μπορουν να κρατηθουν (χεχεχεχε)!!!! Η μια κουβεντα φερνει την αλλη κ μετα απο λιγο θυμομαστε κατι αλλο κ παει λεγοντας..... Ψαχνουμε μεσα στα μουτρα ...τα κεφαλια τα κιτρινα κ τα γελια παλι να δουμε τις φωτο..... Anyway προταση ειναι καντε την οτι θελετε !!!!
Jumaru gold member
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κυρ Μάης 29 2011, 18:10
ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 29 Μαϊου ΚΙΑΤΟ-ΛΕΒΙΔΙ-ΠΑΤΡΑ Τι καλυτερο οταν ξυπνας το πρωϊ κ νιωθεις την αναγκη να παρεις τα βουνα με ενα μνμ να βρισκεις εναν Αδελφο ωστε.... να χαθεις κ να βρεις καλυτερη διαδρομη για να φτασεις στον προορισμο σου, να μην μασησεις απο "σεριφηδες" Εθνικης, να συναντησεις αλλους που εχεις γνωρισει εδω κ να γινεσαι μια μεγαλη παρεα, να εισαι μεσα στη βροχη κ τους κεραυνους με ενα χαμογελο ως τα αυτια κ να μην θες να τελειωσει η μερα...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Jumaru στις Τρι Μάης 31 2011, 15:00, 1 φορά
aristrom gold member
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κυρ Μάης 29 2011, 19:05
Σταματησαμε καπου μετα τη βροχη,κοιταζω αλλη μια φορα τη ζελατινα της μηχανης-τελικα οντως δεν την εσπασε το χαλαζι!! Τον βλεπω ναρχεται κοντα μου με ενα χαμογελο τοσο πλατυ οσο η ζελατινα απ το κρανος του! Τζαμπα ανησυχουσα! Εχει κατα-ενθουσιαστει και κεινος οπως και γω!! Δεν μιλαμε-αγκαλιαζομαστε και χοροπηδαμε στην ακρη του δρομου σαν μικρα παιδια!
!!!!!!!!!!!!!!!! ΘΑ ΤΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΟΛΤΑ !!!!!!!!!!!!!
Η διαδρομη
CHRIS POWER
Ηλικία : 48 Τόπος : Ναυπακτο. Registration date : 08/10/2009
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κυρ Μάης 29 2011, 19:13
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κυρ Μάης 29 2011, 19:17
ορε μάγκες ....
aristrom gold member
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κυρ Μάης 29 2011, 20:01
Η ευχαριστη εκπληξη της μερας! Συναντηση στο Λεβιδι με τα παιδια απο Καλαματα-Τριπολη!! Αφου εμεις δεν φροντισαμε τοσο καιρο να συναντηθουμε τοκανε η Θεά Τυχη!! Μαγκες χαρηκα πολυ που σας γνωρισα απο κοντα!Εχετε ωραια παρεουλα! Συντομα θα ξαναβρεθουμε τωρα που εγινε η αρχη! Και μην πειραζετε το Μαριο ρε! Τι φταιει ο ανθρωπος? Τα μαστορια...του την κανανε!! [img] [/img]
leonady2 gold member
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κυρ Μάης 29 2011, 20:06
Τελικά εσάς δεν σας σταματά ούτε η βροχή, ούτε οι κεραυνοι ούτε τίποτα.....
skepas
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κυρ Μάης 29 2011, 21:05
χαρήκαμε για την γνωριμία άντε και σε μια καλή εκδρομή μαζί παίδες.για να δείξουμε την δύναμη της Πελοποννήσου?
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κυρ Μάης 29 2011, 21:11
Με φτιάχνεται ορέ με αυτά που βλέπω ....
mavramis Member
Registration date : 01/11/2010
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κυρ Μάης 29 2011, 21:33
aristrom έγραψε:
Η ευχαριστη εκπληξη της μερας! Συναντηση στο Λεβιδι με τα παιδια απο Καλαματα-Τριπολη!! Αφου εμεις δεν φροντισαμε τοσο καιρο να συναντηθουμε τοκανε η Θεά Τυχη!! Μαγκες χαρηκα πολυ που σας γνωρισα απο κοντα!Εχετε ωραια παρεουλα! Συντομα θα ξαναβρεθουμε τωρα που εγινε η αρχη! Και μην πειραζετε το Μαριο ρε! Τι φταιει ο ανθρωπος? Τα μαστορια...του την κανανε!! [img] [/img]
v_kostas Administrator
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κυρ Μάης 29 2011, 21:39
Ρε κομάντα τι κάνατε???Χορέψατε τον χορό της βροχής?? Ε Σ Κ Α Σ Α απο την Ζ Η Λ Ι Α μόλις ακουσα που πήγατε... Με όσα παιδιά μιλησα στο τηλ για ένα γειά θα τους πω κι απο εδώ οτι στην επόμενη θα τα πούμε απο κοντά!!Ολοι μαζί..
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Δευ Μάης 30 2011, 07:24
Η κοιλάδα του Φενεού ήταν αυτή στη φωτό?
Αχχχ, θα μου λείψετε ρε μπαγάσικα τώρα που θα ...μετοικίσω στην πατρίδα μου. Αν μου κάνετε όμως τέτοια ωραία ξαφνικά ταξιδάκια, θα σας έχω πάντα ζεστή αρωματική γουρνοπούλα (κα αυτό είναι δέσμευση!)...
Jumaru gold member
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Δευ Μάης 30 2011, 12:09
ARISTROM RULES
leonady2 gold member
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Δευ Μάης 30 2011, 12:48
Ρε φίλε Πάνο εμάς που δεν μπορέσαμε να έρθουμε δεν μας σκέφτεσαι καθόλου? Αν βάλεις και άλλα βίντεο πες μου να μην μπω να τα δω γιατί θα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο ....!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την leonady2 στις Πεμ Ιουν 02 2011, 08:22, 1 φορά
badouras vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 58 Τόπος : Αγ.Παρασκευή-Αττική Registration date : 08/05/2009
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Δευ Μάης 30 2011, 12:59
Μπράβο παιδιά !!! Πάντα τέτοια !!!
Ωραία ανάλυση έχει το video. Με τι τραβάς ???
Jumaru gold member
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Τρι Μάης 31 2011, 01:12
badouras έγραψε:
Μπράβο παιδιά !!! Πάντα τέτοια !!! Ωραία ανάλυση έχει το video. Με τι τραβάς ???
Ευχαριστω φιλε μου να εισαι καλα.Τραβαω με Countour Full HD Gps. Τωρα αν δεν τρελλαινεσαι για τα παρακατω βιντεο με χαρτες, χλμ, υψομετρα, θα σου προτεινα την απλη HD. Εχεις 2 επιλογες θεσεων κ στη 2η εχω τις φωτο.Να ξερεις μονο πως θα χρειαστεις κ καποια παρελκομενα για να εισαι ΟΚ. Στειλε μου pm για οτι αλλο θες να ρωτησεις.
Τα παρακατω βιντεο τα αφιερωνω στους στριφτερους φιλους κ τα δυο πραγματα που θελω να επισημανω : Παρακαλω στις επομενες εκδρομες να αποφευγονται διελευσεις απο χωρια με γουρνοπουλα σε κοινη θεα, η τσικνα στις 10 το πρωϊ μπορει να σε ζαλισει με σκεψεις για αμεση σταση....και στο 2ο βιντεο Ταμπελα 1 χλμ στροφες....κι αλλη ταμπελα 1 χλμ...να κι αλλη μια.....ρε μαστορα βαλε μια ταμπελα στην αρχη πως εχουμε μπροστα κανα 5αρι χλμ στροφιδια να παρουμε τα χαμπαρια μας που μας παει ο Αριστος !!!!
http://contour.com/stories/kiato-levidi-1
http://contour.com/stories/kiato-levidi-2--3
**Κριμα που απο τη χαρα της βολτας εφυγα διχως το φορτιστη ωστε να δοκιμασω τις αντοχες της στο χαλαζι
Τα φυλαγα για τον Αντρεα τα βιντεακια αυτα να σαλταρει.... κ που εισαι Μαυραμη μη μασας με τα 1000αρια...αμα οργανωθουμε τα εχουμε !!!! χχεεεχεχεχεχεχεχεχε
leonady2 gold member
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Τρι Μάης 31 2011, 08:16
1. Τα παραπάνω βίντεο για λόγους οι οποίοι θα διευκρινιστούν στον καφέ της Τετάρτης θα κατέβουν και δεν θα ξανά παίξουν.
2. Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση της συγκεκριμένης κάμερας και από το συγκεκριμένο άτομο (δεν λέω όνομα για ευνόητους λόγους) όταν δεν μαζευόμαστε για ταξίδι όλοι η παρέα.
3. Ο παραπάνω ιδιοκτήτης των βίντεο θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη του πριν τραβήξει κάθε βίντεο πως όσοι δεν ακολουθούν που έχουν τάσεις φυγής νιώθουν τρομερά αισθήματα λύπης - κατάθλιψης.
4. Για τυχόν παράπονα παρακαλώ απευθυνθείτε στους διαχειριστές του forum.
5. Η δεύτερη διαδρομή των παραπάνω βίντεο θα επαναληφθεί αυτή την Κυριακή, όσοι δεν ακολουθήσουν θα πρέπει να καταβάλουν ρήτρες.....!
Έλεος Πάνο λυπήσου μας ρε φίλε, πονάμε όταν βλέπουμε τέτοια πράγματα.
aristrom gold member
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Τρι Μάης 31 2011, 15:03
apk έγραψε:
Η κοιλάδα του Φενεού ήταν αυτή στη φωτό?
Αχχχ, θα μου λείψετε ρε μπαγάσικα τώρα που θα ...μετοικίσω στην πατρίδα μου. Αν μου κάνετε όμως τέτοια ωραία ξαφνικά ταξιδάκια, θα σας έχω πάντα ζεστή αρωματική γουρνοπούλα (κα αυτό είναι δέσμευση!)...
Δεν θελουμε βρε γουρνοπουλα ουτε ζεστή ουτε κρύα! τιποτα-ουτε νερο δε θελουμε! Να σαι μαζι μας θελουμε να πηγαινουμε τις βολτες παρεα και ας τρωμε και..γατο-σούβλακα!! .................................. ............................................................................................................................................................................................................. ........................τελος παντων,αν ειναι για καλο...να πας ! αλλά να ξερεις ΄'μας αφηνεις..μονους μας χωρις...περιθαλψη!!! (ηθικη-Ψυχολογικη,γιατι η αλλη που κανεις δεν μας χρειαζεται ακομα! )
Αααα!! τι ηθελα να πω? Ναι η κοιλαδα του Φενεού ειναι στη φωτο............
mavramis Member
Registration date : 01/11/2010
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Τρι Μάης 31 2011, 17:10
Jumaru έγραψε:
κ που εισαι Μαυραμη μη μασας με τα 1000αρια...αμα οργανωθουμε τα εχουμε !!!! χχεεεχεχεχεχεχεχεχε