Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Πεμ Ιουν 02 2011, 00:21
aristrom έγραψε:
apk έγραψε:
Η κοιλάδα του Φενεού ήταν αυτή στη φωτό?
Αχχχ, θα μου λείψετε ρε μπαγάσικα τώρα που θα ...μετοικίσω στην πατρίδα μου. Αν μου κάνετε όμως τέτοια ωραία ξαφνικά ταξιδάκια, θα σας έχω πάντα ζεστή αρωματική γουρνοπούλα (κα αυτό είναι δέσμευση!)...
Δεν θελουμε βρε γουρνοπουλα ουτε ζεστή ουτε κρύα! τιποτα-ουτε νερο δε θελουμε! Να σαι μαζι μας θελουμε να πηγαινουμε τις βολτες παρεα και ας τρωμε και..γατο-σούβλακα!! .................................. ............................................................................................................................................................................................................. ........................τελος παντων,αν ειναι για καλο...να πας ! αλλά να ξερεις ΄'μας αφηνεις..μονους μας χωρις...περιθαλψη!!! (ηθικη-Ψυχολογικη,γιατι η αλλη που κανεις δεν μας χρειαζεται ακομα! )
Αγγελή ότι είναι καλύτερο για σένα κι εμείς μαζί σου!!!!!!!!!! Εγώ δεν θεωρώ οτι φεύγεις γιατί ούτε κάν ενότητα δεν αλάζεις...
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Πεμ Ιουν 02 2011, 12:15
v_kostas έγραψε:
aristrom έγραψε:
apk έγραψε:
Η κοιλάδα του Φενεού ήταν αυτή στη φωτό?
Αχχχ, θα μου λείψετε ρε μπαγάσικα τώρα που θα ...μετοικίσω στην πατρίδα μου. Αν μου κάνετε όμως τέτοια ωραία ξαφνικά ταξιδάκια, θα σας έχω πάντα ζεστή αρωματική γουρνοπούλα (κα αυτό είναι δέσμευση!)...
Δεν θελουμε βρε γουρνοπουλα ουτε ζεστή ουτε κρύα! τιποτα-ουτε νερο δε θελουμε! Να σαι μαζι μας θελουμε να πηγαινουμε τις βολτες παρεα και ας τρωμε και..γατο-σούβλακα!! .................................. ............................................................................................................................................................................................................. ........................τελος παντων,αν ειναι για καλο...να πας ! αλλά να ξερεις ΄'μας αφηνεις..μονους μας χωρις...περιθαλψη!!! (ηθικη-Ψυχολογικη,γιατι η αλλη που κανεις δεν μας χρειαζεται ακομα! )
Αγγελή ότι είναι καλύτερο για σένα κι εμείς μαζί σου!!!!!!!!!! Εγώ δεν θεωρώ οτι φεύγεις γιατί ούτε κάν ενότητα δεν αλάζεις...
Αγγελή αναμένουμε φίλε να τα ξαναπούμε από κοντά θες με μπύρες ... θες με φαγιά ..... θες έτσι θες αλλιώς ... αρκεί να ανταμώσουμε βρε αδερφέ
Jumaru gold member
Ηλικία : 45 Τόπος : Πιο πανω απο τα ελατα Registration date : 10/03/2011
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κυρ Ιουν 05 2011, 22:05
Και 2 τελευταιες για να θυμομαστε το χαλαζι κ πως ενα αδιαβροχο ειναι απαραιτητο παντα στις αποσκευες.
dimitris k2 Member
Ηλικία : 37 Τόπος : ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ Registration date : 06/09/2010
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Δευ Ιουλ 04 2011, 21:44
Λιγες foto απο την βολταλα μας στην Λευκαδα
Και ξεκιναμε με τα κορμιαααα....
ως συνηθως κλαιμε απο το γελιο!!!
Και εκει που δεν εχουμε βαλει γλωσσα μεσα μας, ερχεται το φαγητο με μετα ακρα του ταφου σιωπη... χαχαχαχαχαχχα
Αυτα λοιπον και τα καλυτερα ερχονται...
v_kostas Administrator
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Παρ Ιουλ 15 2011, 10:53
13/7/11 ΓΑΛΑΞΙΔΙ Χ 2
leonady2 & Jumaru
**πρωτα σε πειραζε η μπαταρια που δεν κραταγε....μετα ο ηχος που δεν ειχε....τωρα η θεση της καμερας κ η ζελατινα μου !!! ** ΔΕΝ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΡΕ....!!!
leonady2 gold member
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Παρ Ιουλ 15 2011, 11:48
Το καρπουζάκι που συναντήσαμε στη μέση του δρόμου ήθελες όμως να σταματήσουμε να το φάμε..... ετσι? Και μετά λες πως δεν με βρίσκεις πουθενά.....!!!!! Μέχρι και για ψάρεμα σου έδωσα την δυνατότητα να κάνεις και μάλιστα εν κινήση.....
CHRIS POWER
Ηλικία : 48 Τόπος : Ναυπακτο. Registration date : 08/10/2009
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Παρ Ιουλ 15 2011, 12:02
ΑΙΣΧΟΣ
και περιμενω
NICK414 gold member
Ηλικία : 46 Τόπος : C:Program Files Registration date : 10/10/2009
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Παρ Ιουλ 15 2011, 15:22
Γεια σου ρε Πανο πιλοτε!! Νομιζω ομως πως ο Αντρεας στα φραξε λιγουλακι!!
xplast Member
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Παρ Ιουλ 15 2011, 19:38
Άντε να ανέβουν και οι φωτογραφίες της Ζακύνθου σιγά-σιγά....
aris_n gold member
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Παρ Ιουλ 15 2011, 20:10
Παιδιά άμα έχουμε και Ζάκυνθο στο μενού σας παρακαλώ λυπηθείτε με...δε θα το αντέξω.... Πάντως βλέπω οι προπονήσεις στο στρίψιμο ξεκινήσανε στην πίστα Ναύπακτος-Γαλαξίδι....Άντε γιατί όταν γυρίσω δεν θέλω να είμαι ο μόνος που θα ακονίζω τα...φλάς
xplast Member
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Παρ Ιουλ 15 2011, 21:58
aris_n έγραψε:
Παιδιά άμα έχουμε και Ζάκυνθο στο μενού σας παρακαλώ λυπηθείτε με...δε θα το αντέξω.... Πάντως βλέπω οι προπονήσεις στο στρίψιμο ξεκινήσανε στην πίστα Ναύπακτος-Γαλαξίδι....Άντε γιατί όταν γυρίσω δεν θέλω να είμαι ο μόνος που θα ακονίζω τα...φλάς
Ήδη είχαμε τους 2 πρώτους μαγεμένους από αυτά τα μέρη.... Να παίρνουν σειρά οι επόμενοι!!
v_kostas Administrator
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Παρ Ιουλ 15 2011, 22:20
Χρηστάρα χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και τα είπαμε κι απο κοντά με τα κόκκινα καμάρια μας!!!Γιατί όπως και να το κάνουμε τα κόκκινα πάνε καλύτερα!!! :079-087: :079-087: Το έχεις κουκλί το μοτόρι σου και πολύ άγριο μάλιστα με το εξατμισόνι... Θα ακολουθήσει και φοτο εννοείτε!!! Σε περιμένουμε Πάτρα το συντομότερο δυνατό... για να μήν σου κουβαληθούμε όλο το τίμ και δημιουργήσουμε κανα κυκλοφοριακό καλοκαιριάτικα στην ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΖΑΚΥΝΘΟ!!!
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Σαβ Ιουλ 16 2011, 10:58
aris_n έγραψε:
Πάντως βλέπω οι προπονήσεις στο στρίψιμο ξεκινήσανε στην πίστα Ναύπακτος-Γαλαξίδι....
Όπως φαίνεται και από τα βιντεάκια Γαλαξίδι δε θα χρειαστεί να κλειστεί trackday ή η πίστα στα βραχνέικα αλλά μάλλον θα πρέπει να κλείσει για μερικές μέρες ο δρόμος Πάτρα - Γαλαξίδι Αυτά είναι ....
Για την όμορφη Ζάκυνθο τι να λέμε τα λόγια είναι περιττά Πάντως από τις Φώτο μου φαίνεται πως η ποδιά της puig ταιριάζει στα κόκκινα vstromia
sakk Member
Ηλικία : 40 Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΑΘΗΝΑ Registration date : 18/02/2008
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Σαβ Ιουλ 16 2011, 11:29
Ρε εγω νομιζα πως δεν υπαρχει αλλο κοκκινο στην ελλαδα,μαλλον υπαρχει κ αλλος τρελος σαν τον κωστη μας μου λειψατε αλανια,ακομα δεν εχω οργανωθει απο σεπτεμβριο θα πινω καφε με τους αθηναιους,το αλλο σκ θα ειμαι πατρα αν ειναι θα σας δω, τωρα πινω καφεδακι στη ναουσα της παρου,με την δουλεια ολα καλα θα τα πουμε απο κοντα
black_hawk vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 37 Τόπος : ΠΑΤΡΑ - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ Registration date : 10/03/2011
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Σαβ Ιουλ 16 2011, 13:50
sakk έγραψε:
Ρε εγω νομιζα πως δεν υπαρχει αλλο κοκκινο στην ελλαδα,μαλλον υπαρχει κ αλλος τρελος σαν τον κωστη μας μου λειψατε αλανια,ακομα δεν εχω οργανωθει απο σεπτεμβριο θα πινω καφε με τους αθηναιους,το αλλο σκ θα ειμαι πατρα αν ειναι θα σας δω, τωρα πινω καφεδακι στη ναουσα της παρου,με την δουλεια ολα καλα θα τα πουμε απο κοντα
που χαθηκες εσυ....??????? που εισαι..????
v_kostas Administrator
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Σαβ Ιουλ 16 2011, 17:10
Ρε αλάνι Σάκη που εισαι?? Πήρες κιόλας άδεια??? Αυτά είναι Πάρο και δόξα να χει ο Κύριος!!!!Να περνάς καλά και πιες ένα ποτάκι για μας στο Μπαρμπαρόσα!!!Όταν έρθεις Πάτρα
Τώρα που το θυμήθηκα:Ο Πάνος έχει βελτιωθεί πολύ στην βιντεοσκόπηση(έχει και εργαλείο βέβαια) αλλα ρε Πανούλι ξηλωσέ την γ@μ@μένη ζελατίνα γιατι μας εμποδίζει!!! Όσο για τον Αντρέα (Rossi) (Μετα σού λέει γιατι καίει λάδι)
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Σαβ Ιουλ 16 2011, 17:56
Βιντεοσκοπουσε να λες , παρελθόν.... Γιατί τώρα πλέον χωρίς βάση δεν νομίζω να τα καταφέρει.....! Το μεσημέρι μου έμεινε στα χέρια και ίσως χρειαστεί να παραγειλουμε άπο ebay καμία δεκαριά Κρίμα γιατί ήθελα να τραβηξω μια διαδρομουλα σήμερα ....! Σε λίγο με τα λάδια που έβαλα θα φτάσω σε σημείο να βάζω πιο συχνά λάδια άπο ότι βενζινη Καλές βουτιές σε όλους, λιωνω στην παραλία.....!
Jumaru gold member
Ενας ομορφος τροπος να γεμισεις την Κυριακη σου με χαρα...τη μηχανη σου με ομορφα χλμ...τα ματια σου με απιστευτα τοπια... το μυαλο σου με ατελειωτες στροφες.....τα χειλη σου με χαμογελα ευτυχιας κ γελιου....το στομαχι σου με απιθανους μεζεδες !!!
Ευχαριστω Δημητρη για τη φιλοξενια κ ευχαριστω Αριστο που εδωσες το παρων κ εκανες ακομη καλυτερη τη μερα !!!
Και σ'αλλα με υγεια !!!
v_kostas Administrator
Ηλικία : 41 Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ-ΠΑΤΡΑ Registration date : 11/06/2010
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Δευ Αυγ 22 2011, 09:48
ωραια εμεις που θα παμε την κυριακη.βαρεθηκε στο μηχανακι στο γκαραζ και θελει και αυτο να παει βολτα και οχι να βλεπει τα αλλα
CHRIS POWER
Ηλικία : 48 Τόπος : Ναυπακτο. Registration date : 08/10/2009
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Δευ Αυγ 22 2011, 21:23
Καλησπερα παιδες απο την ομορφη Παρο, μπραβο την παρεα για την εκδρομη,ειμαι σιγουρος οτι ηταν τελεια,αλλα πνιγω την ζηλια μου στης παραλιες της Παρου και πινω σφινακια στο POUNTA CLUB.Και παλι μπραβο ρε παιδια ειστε πολλη ωραιοι.
black_hawk vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 37 Τόπος : ΠΑΤΡΑ - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ Registration date : 10/03/2011
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Τρι Αυγ 23 2011, 09:15
VSTROMIMHS έγραψε:
ωραια εμεις που θα παμε την κυριακη.βαρεθηκε στο μηχανακι στο γκαραζ και θελει και αυτο να παει βολτα και οχι να βλεπει τα αλλα
κυριακη παμε πινουμε το καφεδακι μας οπου θελετε και το απογευμα εχουμε να "συνοδευσουμε" τη φλογα στο Αίγιο. και οποιος θέλει ακολουθεί μέχρι το Ξυλόκαστρο...!!! πειτε προορισμο για καφεδακι...
CHRIS POWER έγραψε:
Καλησπερα παιδες απο την ομορφη Παρο, μπραβο την παρεα για την εκδρομη,ειμαι σιγουρος οτι ηταν τελεια,αλλα πνιγω την ζηλια μου στης παραλιες της Παρου και πινω σφινακια στο POUNTA CLUB.Και παλι μπραβο ρε παιδια ειστε πολλη ωραιοι.
οσο για σενα κακομοιρο παιδι, τι να πω..??? σε λυπαμαι... πνίγεις τον πονο σου ασχημα...!!! κριμα.. κριμααα....!!!! χαχαχαχα... καλα να περνας τρελο αγορι...!!!
v_kostas Administrator
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Τρι Αυγ 23 2011, 12:10
CHRIS POWER έγραψε:
Ρε τι μου θυμίζεις τώρα!!!!POUNTA CLUB!! Απο τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας μας...