Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Δευ Μάης 09 2011, 22:05
leonady2 έγραψε:
Η διαδρομή καταπληκτική, η παρέα τέλεια και το φαγητο ΄΄ μικρές μερίδες ΄΄. Νομίζω όμως πως μερικές φορές τα λόγια είναι περιττά αφού μπορούμε να θαυμάσουμε τις ωραίες φωτογραφίες που τραβηξαμε. Ελπίζω να μην αργήσει πολυ η επόμενη .....! Να προσθέσω δε πως κάποιοι κρύβουν φωτογραφιες και για όσους δεν κατάλαβαν μιλάω για τις μερίδες!!!!!!! Ένα τέτοιο ο καθένας φάγαμε !!!!!! Και σαν να μην έφτανε μόνο αυτο κάποιοι μετα το φαγητο ήθελαν και γλυκό.
Ηλικία : 45 Τόπος : Πιο πανω απο τα ελατα Registration date : 10/03/2011
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Δευ Μάης 09 2011, 23:38
Τα χαμογελο του Νικου(κορακι)-Σακη(Sakk) κ η φατσα του Αγγελη(Apk) ειναι ολα τα λεφτα....
Παλευω με τα βιντεο ολη μερα κ τελικα απο την αρχη ηξερα πως ειχε γινει κ θα γινοταν κ παλι μλκ.... Ουτως ή αλλως να ημαστε καλα ...πειραματισμους κανουμε κ να'ναι καλα κ οι φωτογραφοι !!! Περισσοτερο απο μενα που ταλαιπωρηθηκα να τραβαω για να ευχαριστηθουμε...δεν πιστευω να στεναχωρηθειτε...
Anyway περισσοτερα απο κοντα στο καφε της Τεταρτης...!!!
v_kostas Administrator
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Δευ Μάης 09 2011, 23:57
Jumaru έγραψε:
Τα χαμογελο του Νικου(κορακι)-Σακη(Sakk) κ η φατσα του Αγγελη(Apk) ειναι ολα τα λεφτα....
Παλευω με τα βιντεο ολη μερα κ τελικα απο την αρχη ηξερα πως ειχε γινει κ θα γινοταν κ παλι μλκ.... Ουτως ή αλλως να ημαστε καλα ...πειραματισμους κανουμε κ να'ναι καλα κ οι φωτογραφοι !!! Περισσοτερο απο μενα που ταλαιπωρηθηκα να τραβαω για να ευχαριστηθουμε...δεν πιστευω να στεναχωρηθειτε...
Anyway περισσοτερα απο κοντα στο καφε της Τεταρτης...!!!
Πανούλη δεν πειράζει ρε τρελέ!! Πέρασα τόσο ωραία που δεν με χαλάει τίποτα... Κοίτα οι φότο μιλάνε μόνες τους.
Μεχρι τοτε φιλαρακι και μιας και ειναι περασμενη η ωρα και τα παιδακια εχουν παει για υπνο εγω σας χαριζω αυτο οσοι ειστε συνδεμενοι και σε φαση ξενυχτιου!!!!
leonady2 gold member
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Τρι Μάης 10 2011, 08:15
Ένα μεγάλο μπράβο στους φωτογράφους, μιας και εγώ όσες φωτογραφίες τράβηξα με το τηλέφωνο φρόντισα να είναι μπροστά το δάχτυλο μου!!!!
v_kostas Administrator
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Τρι Μάης 10 2011, 11:25
Harleas έγραψε:
Μεχρι τοτε φιλαρακι και μιας και ειναι περασμενη η ωρα και τα παιδακια εχουν παει για υπνο εγω σας χαριζω αυτο οσοι ειστε συνδεμενοι και σε φαση ξενυχτιου!!!!
Ρε φίλε ξέρεις τι έπαθα?? Μπέρδεψα το ταβάνι με το πάτωμα μήπως μπορεί να βοηθήσει κανείς!!!
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Τρι Μάης 10 2011, 11:29
Harleas έγραψε:
Μάλλον είναι καιρός να ξεκινήσω το ποτό, μεγάλωσα πια! Την Τετάρτη απο καφέ θα το γυρίσουμε σε JACK DANIEL'S!!!!
Jumaru gold member
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Τρι Μάης 10 2011, 14:41
Οσο σκεφτομαι τη συζητηση για τα χειροφρενα της βαρκας στην Εθνικη ...... και την τρελλη ατακα που μου βγηκε αυθορμητα....αλλα αργουσε το κυριως και... "Δεν θα περιμενουμε να κανουμε το σταυρο μας ολοι μαζι ?"
Γιατι παντα καθεται τα βιντεο του Harlea να τα βλεπω μεσημεριατικα ......
aristrom gold member
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Τρι Μάης 10 2011, 14:58
Harleas έγραψε:
Ωραιο....δωματιο Γιωργη ! Ολο Ξυλινη επενδυση!
Για κανονισε κα μας ερθεις σε καμια κοντινη καφεδομπυροσυναντηση! Θαρθω με τη..γρια μου γι αυτο να ειναι κοντινη,ετσι για να την...σπασουμε λιγο στους Βεστρωμαδες! [img] [/img]
gandalf vstromhellasforum Enthusiast
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Τρι Μάης 10 2011, 15:05
Harleas έγραψε:
Όπως καταλαβαίνουμε όλοι ο καφές της Τετάρτης θα μετατραπεί από καφές σε Jack Daniels για ευνόητους λόγους
Ευχαριστώ
sakk Member
Ηλικία : 40 Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΑΘΗΝΑ Registration date : 18/02/2008
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Τρι Μάης 10 2011, 15:51
ωραιο τραγουδι...
to koraki
Registration date : 21/05/2010
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Τρι Μάης 10 2011, 16:51
δικος μου ειναι ο Γιωργης και ας μην τον ξερω!!!!!!!!!!! ο καφες θα γινει ο,τι να ναι!!!! εχω εμπειρια!!!!??? μηπως οχι μαγε?????????????
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Τρι Μάης 10 2011, 20:22
Σωστόοοοος κοράκι ....
CHRIS POWER
Ηλικία : 48 Τόπος : Ναυπακτο. Registration date : 08/10/2009
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Τρι Μάης 10 2011, 20:55
Δεν καταλαβα ρε παιδια, ειναι διαφημιση για το J.D ή για tatoo?
Υ.Γ η μαυρομαλα ειναι πρωτης ταξεως τσα-τσα και η ξανθια πρεπει να φαει μερικα κοτοπουλακια ακομα.
Harleas
Τόπος : Σαγε'ί'κα Registration date : 04/04/2011
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Τετ Μάης 11 2011, 00:31
Παιδες να το κανονισουμε για καφε και ποτο αρκει αν ειναι απογευμα να μην δουλευω....και εκδρομη θα παμε σιγουρα οσο για τον Αριστο με την τσοπερια εννοειτε οτι θα βγουμε παρεα στην ασφαλτο να αστραψουν λιγο τα νικελα!!!!!! kαποιος να φωναξει τον Jumaru θα βαλω κιαλλο βιντεο!!!!
Jumaru gold member
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Τετ Μάης 11 2011, 15:39
Κρατηστε λιγο τα post γιατι θα τοποθετησω εδω καποια βιντεο που καπως μαζεψα .... Δοκιμαστικα ηταν οποτε μην με κατηγορησετε.....τα λαθη τα γνωριζω κ θα επανορθωσω !!
Βιντεο : ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΔΙΑΚΟΠΤΟ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Jumaru στις Δευ Μάης 16 2011, 23:33, 2 φορές συνολικά
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Τετ Μάης 11 2011, 18:50
Αναμένουμε και τα άλλα βίντεο Jumaru
Εν το μεταξύ πάρτε και μερικές φωτογαρφίες k απο μένα
(Κάτι μου λέει πως πρέπει να ξαναπάμε εκεί !!!!)
Και εις άλλα με υγεία παίδες
v_kostas Administrator
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Παρ Μάης 13 2011, 13:42
Παίδες θα θελα τα ποστ των ΕΚΔΡΟΜΩΝ και το ΙΔΕΕΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ να τα κρατάμε λίγο καθαρά απο γενικές συζητήσεις και άλλα θέματα για να μην χάνεται η μπάλα στο ψάξιμο!!
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Παρ Μάης 13 2011, 15:02
to koraki έγραψε:
Κωστα να φτιαξεις και ενα υπο ποστ με τις φωτο απο τις εκδρομες!!!!
Νίκο το παρών ποστ είναι για φοτο-βιντεο εκδρομών και σχόλια οτι αφορά την κάθε εκδρομή.Γι 'αυτο οχι σπαμ γιατι θα βαριέσαι να ψάχνεις φοτο κι εκδρομές.Το έθεσα τώρα που βρισκόμαστε σε καλό επίπεδο για να μην χαθεί η μπάλα όπως έγραψα. Το ίδιο ισχύει και για τις προτάσεις που είναι συμαντικό να γίνεται κουβέντα μόνο για τα κανονίσματα!! Εχουμε ολόκληρη ενότητα και φόρουμ για όλα τ'αλλα!!
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κυρ Μάης 15 2011, 19:38
Την εκανα τη βολτιτσακαι σημερα!
Αν και δεν ημουν ενθουσιασμενος με τη διαδρομη οταν ξεκινησα ,στην πορεια αποδειχτηκε οτι ηταν μια πολυ ωραια μοτοβολτα! Στις περηβοητες στροφες της Επιδαυρου τα ss με περναγαν σαν σταματημενο !Προσπαθησα να ανεβασω λιγο ρυθμο αλλα γρηγορα καταλαβα οτι τα τριων χρονων μαμα λαστιχα...δεν!!! (για τον οδηγο ουτε λογος ετσι?)
Το Ναυπλιο οπως παντα πολυ κοσμο και αυτη τη φορα ενα απεραντο μοτοπαρκιν!!
Ειχα ακουσει οτι σε ενα χωριουδακι μετα τη Νεα Κιο , τους Μυλους φτιαχνουν ωραιο σουβλακι! Τελικα ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!