Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Σαβ Μάης 07 2011, 01:08
Μπορεί να πέρασε καιρός απο την εκδρομή στον Προυσό αλλά εγώ τώρα αξιώθηκα να ετοιμάσω το βιντεάκι!!! Με το υλικό πάντα απο τον Jumaru!! Το περισσότερο δηλαδή....
Οτι κι αν πώ ειναι λίγο... Τολμώ να πώ οτι ειναι ίσως η καλύτερη ομαδική εκδρομή που έχω βρεθεί!!!! Τέλειος προορισμός αλλα πιο τέλεια ήταν η παρέα.... Το υλικό ατελείωτο οπότε υπομονή!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την v_kostas στις Κυρ Μάης 08 2011, 22:52, 1 φορά
dimitris k2 Member
Ηλικία : 37 Τόπος : ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ Registration date : 06/09/2010
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κυρ Μάης 08 2011, 22:51
Οντως και για μενα ηταν η καλητερη ομαδικη εκδρομη που εχω κανει!!! Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα παιδια για την γ@ματη παρεα του και ενα μεγαλο μπραβο για τον φιλο aristrom για την οργανωση και την ξεναγηση!!!!
Οπως ειπε και ο Κωσταρας το υλικο ειναι πολυ γιαυτο λιγο υπομονη!!!
παντα τετοιαααααααα....
chrismal_V-STROM 650 K7
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κυρ Μάης 08 2011, 22:57
Μπραβο παιδια Στην επομενη θα κανω τα παντα για ναρθω. Περιμενω φωτος και βιντεο
aristrom gold member
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κυρ Μάης 08 2011, 22:59
Πολυ ωραια εκδρομη τέλεια η παρεα! Να μαστε καλα να ανταμωνουμε(και να ξεφαντωνουμε ) ετσι οπως σημερα!
Αντε και στην επομενη γρηγορα
v_kostas Administrator
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κυρ Μάης 08 2011, 23:08
Πρίν αρχίσουμε το φωτορεπορτάζ θα θελα να πω κι εγώ ενα μεγάλο ευχαρστώ στον ARISTROM για την οργάνωση!! (Αρίστο μας κακομαθαίνεις!!!) Πάντα τέτοια.. Ακόμα στον Μητσάρα που έκανε τόσα χλμ για να έρθει να βολτάρει μαζί μας και για τον τρελό χαβαλέ που μας ξεσηκώνει!!
Οσο για τους υπόλοιπους απλά Keep on Stromming (DREAM TEAM)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την v_kostas στις Δευ Μάης 09 2011, 00:53, 1 φορά
sakk Member
Ηλικία : 40 Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΑΘΗΝΑ Registration date : 18/02/2008
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Δευ Μάης 09 2011, 00:22
ρεεεεεεεεεεε!το κορακι ξεχασαμε απανω στον βραχο καποιος να παει να τον μαζεψει!!!παιδια και εμεις περσαμε υπεροχα ειστε ολοι ενας και ενας,αριστο ηταν ολα σουπερ(ειδικα το φαγητο) thanks!!! ενα μπραβο αξιζει και στο φειζερ της παρεας τον κωστα για την υπομονη του και για την παρεα του! αντε στις επομενες τωρα παλι ολοι μαζι!
v_kostas Administrator
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Δευ Μάης 09 2011, 00:33
sakk έγραψε:
ρεεεεεεεεεεε!το κορακι ξεχασαμε απανω στον βραχο καποιος να παει να τον μαζεψει!!!παιδια και εμεις περσαμε υπεροχα ειστε ολοι ενας και ενας,αριστο ηταν ολα σουπερ(ειδικα το φαγητο) thanks!!! ενα μπραβο αξιζει και στο φειζερ της παρεας τον κωστα για την υπομονη του και για την παρεα του! αντε στις επομενες τωρα παλι ολοι μαζι!
Στο Κοράκι να πούμε καλή βάρδια!! Το παλικάρι δεν μασάει απο κούραση... Είδες τον συνονόματο με το fazer τον ξέχασα!!! Κωστή να είσαι καλά να ξανάρθεις φίλε!!!
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Δευ Μάης 09 2011, 00:38
sakk έγραψε:
ρεεεεεεεεεεε!το κορακι ξεχασαμε απανω στον βραχο
Άστον Σάκη είναι στο φυσικό του στοιχείο .... Παιδιά για την ώρα για τη συγκεκριμένη εκδρομή πολλάααααααα κιλάααααα Respect από όοοοολες τις απόψεις Πάντα τέτοια που λέμε .............
σε όλους και για όλα
to koraki
Registration date : 21/05/2010
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Δευ Μάης 09 2011, 07:22
να ευχαριστησω και εγω απαντες που συνεβαλαν σε αυτη την καταπληκτικη εκδρομη!! παντα τετοια !1 να μαστε καλα να το επαναλαμβανουμε!!!!
υ.γ παλι καλα που ειμαι "παντος καιρου" και γυρισα-πεταξα πισω!!!!!!
mitsaras v strom
Ηλικία : 38 Τόπος : πατρα-Ζακυνθος Registration date : 02/02/2011
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Δευ Μάης 09 2011, 08:41
v_kostas έγραψε:
sakk έγραψε:
Στο Κοράκι να πούμε καλή βάρδια!! Το παλικάρι δεν μασάει απο κούραση... Είδες τον συνονόματο με το fazer τον ξέχασα!!! Κωστή να είσαι καλά να ξανάρθεις φίλε!!!
περασατε καταπληκτικα στην εκδρομουλα αποτι βλεπω παιδακια!!!!μπραβο παντα τετοια ελπιζω την επομενη φορα να μπορεσω να παρευρεθω!!!!!!!!!!
mitsaras v strom
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Δευ Μάης 09 2011, 08:46
καταπληκτικες οι foto!!!!!!!!!
leonady2 gold member
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Δευ Μάης 09 2011, 09:18
Η διαδρομή καταπληκτική, η παρέα τέλεια και το φαγητο ΄΄ μικρές μερίδες ΄΄. Νομίζω όμως πως μερικές φορές τα λόγια είναι περιττά αφού μπορούμε να θαυμάσουμε τις ωραίες φωτογραφίες που τραβηξαμε. Ελπίζω να μην αργήσει πολυ η επόμενη .....! Να προσθέσω δε πως κάποιοι κρύβουν φωτογραφιες και για όσους δεν κατάλαβαν μιλάω για τις μερίδες!!!!!!! Ένα τέτοιο ο καθένας φάγαμε !!!!!! Και σαν να μην έφτανε μόνο αυτο κάποιοι μετα το φαγητο ήθελαν και γλυκό.
mitsaras v strom
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Δευ Μάης 09 2011, 09:21
leonady2 έγραψε:
Η διαδρομή καταπληκτική, η παρέα τέλεια και το φαγητο ΄΄ μικρές μερίδες ΄΄. Νομίζω όμως πως μερικές φορές τα λόγια είναι περιττά αφού μπορούμε να θαυμάσουμε τις ωραίες φωτογραφίες που τραβηξαμε. Ελπίζω να μην αργήσει πολυ η επόμενη .....! Να προσθέσω δε πως κάποιοι κρύβουν φωτογραφιες και για όσους δεν κατάλαβαν μιλάω για τις μερίδες!!!!!!! Ένα τέτοιο ο καθένας φάγαμε !!!!!! Και σαν να μην έφτανε μόνο αυτο κάποιοι μετα το φαγητο ήθελαν και γλυκό.
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Δευ Μάης 09 2011, 12:16
leonady2 έγραψε:
Δεν χορταίνω να βλέπω τις φοτο!!! Θα ανεβουν σταδιακά Αντρέα.Οχι οτι φάγαμε και τίποτα..
Ηλικία : 40 Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΑΘΗΝΑ Registration date : 18/02/2008
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Δευ Μάης 09 2011, 13:08
v_kostas έγραψε:
leonady2 έγραψε:
Δεν χορταίνω να βλέπω τις φοτο!!! Θα ανεβουν σταδιακά Αντρέα.Οχι οτι φάγαμε και τίποτα..
εσυ κωστη μη μιλας καθολου εφαγες και το φαι της γυναικας!!!
black_hawk vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 37 Τόπος : ΠΑΤΡΑ - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ Registration date : 10/03/2011
Θέμα: Απ: ΕΚΔΡΟΜΕΣ Δευ Μάης 09 2011, 13:50
Παιδιά και εγώ έχω να πω πως ήταν η καλύτερη εκδρομή που έχουμε πάει... οπότε το επίπεδο ανεβαίνει εκδρομή με εκδρομή... βέβαια θέλω να με συγχωρήσετε που άφησα αυτή την καταπληκτική παρέα νωρίτερα αλλά εκτός απο αυτή την αγάπη υπάρχει άλλη μία μεγάλη αγάπη... ξέρετε ποια....
και μία ερώτηση... ξέρετε που θα βρω χρυσή κλωστή γιατί η άλλη μου τελείωσε...
Jumaru gold member
Ηλικία : 45 Τόπος : Πιο πανω απο τα ελατα Registration date : 10/03/2011