| Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Δευ Ιουλ 16 2012, 21:40 | |
| - niksalonik έγραψε:
καπου εκει στα αιγαιοπελαγίτικα ....
...και λιγα λογια για την γειτονοπουλα μου εεεεεεε!!! μην φας!!! _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
boss vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 54 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 07/07/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Παρ Ιουλ 20 2012, 20:25 | |
| ο πατερ αποψε θα διαβασει τα του Προφητη Ηλια κατα τις 9¨00 Αμηννννννννννννν!!!!!!!!!!!! |
|
| |
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Σαβ Ιουλ 21 2012, 03:22 | |
| - boss έγραψε:
- ο πατερ αποψε θα διαβασει τα του Προφητη Ηλια κατα τις 9¨00
Αμηννννννννννννν!!!!!!!!!!!! Δεν με ενημέρωσες τέκνον Χαράλαμπε για την συγκεκριμένη εορτή και διάβαζα αλλουνού παπά ευαγγέλιο! |
|
| |
shadow.gr. vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 25/05/2008
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Δευ Ιουλ 23 2012, 19:03 | |
| κυριοι σημερα ο πατερ θα διαβασει τον εσπερινο γιαυτο οσοι πιστοιιιιιι προσελθετεεεεεεε!! αμηννννννννννν |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Δευ Ιουλ 23 2012, 19:12 | |
| Θα παιξει καφεδοσυνάντηση στον Σάκη,(Σεραίος), κατα τις 19:30. Το συστημα είναι: 1+1=1 |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Σαβ Ιουλ 28 2012, 09:02 | |
| Για τους εναπομείναντες στη Θεσσαλονίκη θα παίξει καφεδάκι στις 11:00 στο Flocafe, Λ.Νίκης. 1.kopeli 2.G.M. 3. 4. 5. |
|
| |
AYTOS moderator
Τόπος : Macedonia - Thessaloniki - Toumba...Από το 356 π.χ Registration date : 07/05/2011
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Σαβ Ιουλ 28 2012, 09:12 | |
| Για τους εναπομείναντες στη Θεσσαλονίκη θα παίξει καφεδάκι στις 11:00 στο Flocafe, Λ.Νίκης. 1.kopeli 2.G.M. 3.AYTOS (Αν προλάβω γιατί έχω αρκετές εκκρεμότητες) 4. 5. _________________ Alexandros . .. ♬ ♫ ♪ ♪ ♫ ♬ Thessaloniki - Macedonia - Hellas - Europe - World - ............. |
|
| |
boss vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 54 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 07/07/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Σαβ Ιουλ 28 2012, 09:29 | |
| χαραμοφαηδες ,τεμπεληδες ,αργοσχολοι ο καφες πειραζει η παραλια μυριζει ο ηλιος ειναι..κιτρινος |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Σαβ Ιουλ 28 2012, 13:07 | |
| κι οΣαλονικ στη δουλειά ...καλα να περασετε ωρε ,,,,,
υ.γ του "Gmavrid" σημερα !!! _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Σαβ Αυγ 04 2012, 16:44 | |
| Σήμερα στις 20:00 θα βρεθούμε με τον πολύ καλό μας φίλο απο την Τουρκία,τον Gοkhan. Θα είμαστε στην Αθωνος, στο Διχτυ.Οποιος θέλει να ερθει είναι ευπρόσδεκτος. Οι παρακάτω φωτο είναι απο την τελευταία του επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη,12 Σεπτ. 2010. - kopeli έγραψε:
|
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Αυγ 19 2012, 11:58 | |
| Είμαι στον bozo και πίνω καφεδάκι !!!!!! Όποιος θέλει ευπρόσδεκτος !!!
|
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Δευ Αυγ 20 2012, 22:57 | |
| Λέτε να κάνουμε καμιά κοντινή την Κυριακή ????
Πάμε ,καφεδάκι και επιστροφή το μεσημέρι .................
Τι λέτε ?????? |
|
| |
AYTOS moderator
Τόπος : Macedonia - Thessaloniki - Toumba...Από το 356 π.χ Registration date : 07/05/2011
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Τρι Αυγ 21 2012, 08:30 | |
| - LORDOS έγραψε:
- Λέτε να κάνουμε καμιά κοντινή την Κυριακή ????
Τι λέτε ?????? Βαγγέλη καλή ιδέα. Εγώ όμως θα ξέρω την τελευταία στιγμή γιαυτό είμαι _________________ Alexandros . .. ♬ ♫ ♪ ♪ ♫ ♬ Thessaloniki - Macedonia - Hellas - Europe - World - ............. |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Τρι Αυγ 21 2012, 17:57 | |
| - AYTOS έγραψε:
- LORDOS έγραψε:
Τι λέτε ?????? Βαγγέλη καλή ιδέα. Εγώ όμως θα ξέρω την τελευταία στιγμή γιαυτό είμαι οριστε απο φουρκα ..θα ειμαι εκει απο σαββατο βραδυ ..σας εχω ετοιμη "διαδρομη " βουνίσια ....και τα υπόλοιπα θα τα "βρουμε" _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
|
|
| |
AYTOS moderator
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Τρι Αυγ 21 2012, 21:20 | |
| - AYTOS έγραψε:
Βαγγέλη καλή ιδέα. Εγώ όμως θα ξέρω την τελευταία στιγμή γιαυτό είμαι Η τελευταία στιγμή ήρθε πιο μπροστά απ' ότι περίμενα. Δυστυχώς εγώ είμαι εκτός . Κυριακή πρωί δουλεύω (ανάμικτα συναισθήματα) _________________ Alexandros . .. ♬ ♫ ♪ ♪ ♫ ♬ Thessaloniki - Macedonia - Hellas - Europe - World - ............. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Πεμ Αυγ 23 2012, 01:01 | |
| - LORDOS έγραψε:
Τι λέτε ?????? Μέσα για μέσα την Κυριακή. Άντε να ξανα μπούμε στο πρόγραμμα λέμε... |
|
| |
pegasusthes moderator
Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 07/04/2010
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Παρ Αυγ 24 2012, 18:21 | |
| Για βγάλτε κανα δροσερό πρόγραμμα μιας και προβλέπεται να ψηθούμε ξανά. Μέσα και εγώ μέχρι στιγμής. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Παρ Αυγ 24 2012, 18:41 | |
| Για τα είμαστε. Μόνο εκεί θα βρούμε δροσιά. |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Παρ Αυγ 24 2012, 18:57 | |
| Ελάτε να το συζητήσουμε ατ bozos σημερις !!!!! Εγώ ήδη πίνω καφεδάκι ......όσοι πιστοί προσέλθετε |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Σαβ Αυγ 25 2012, 01:45 | |
| Τίτλος εκδρομής :Κυριακή χωρίς αντηλιακό !!! Επειδή πεθυμήσαμε ο ένας τον άλλο ευκαιρία ψάχναμε.......... Αναχώρηση 10 πρωινή από καρφούρ Ευκαρπίας. Εξοπλισμός : Τα πάντα όλα και η καλή μας διάθεση....οι έχοντες π.μ.ρ να τα φορτίσουν, τα ρεζερβουάρ τίγκα και...............φύγαμε !!!! Η εξόρμηση θα περιλαμβάνει καφέ όπου συμφωνηθεί και κάνα γύρο ΣΤΟ ΠΟΔΙ και όχι σε ταβέρνα. Θα πάμε να θαυμάσουμε φύση και στροφές. Η διαδρομή ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 1.bozosd 2.LORDOS 3.Pegasusthes 4. 5. 6. |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Σαβ Αυγ 25 2012, 11:06 | |
| - LORDOS έγραψε:
- Τίτλος εκδρομής :Κυριακή χωρίς αντηλιακό !!!
δηλαδη εγω ν ακυρωσω την παραγγελία ... 8 ξαπλώστρες στο κυμα και 1 φιάλη κουέρβο στο Cocus beatch bar ( τα αντιλιακα δικά σας) 2 κασες μπύρες για "ξέπλυμα " 50 σουβλακια 30 πανσετες για μασα χαψα .....καλα να περάσετε Αδέρφια !!! _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
Minas Member
Ηλικία : 54 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 28/09/2011
| Θέμα: Κυριακή χωρίς αντηλιακό Σαβ Αυγ 25 2012, 18:24 | |
| ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
1.bozosd 2.LORDOS 3.Pegasusthes 4.Minas1970 κατά το 1/2. Θα σας συνοδεύσω μέχρι και τον καφέ (Σοχό??) και μετά θα πρέπει να επιστρέψω. Με περιμένουν σουτζουκάκια. 5. 6. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Σαβ Αυγ 25 2012, 18:57 | |
| - Minas1970 έγραψε:
- ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
1.bozosd 2.LORDOS 3.Pegasusthes 4.Minas1970 κατά το 1/2. Θα σας συνοδεύσω μέχρι και τον καφέ (Σοχό??) και μετά θα πρέπει να επιστρέψω. Με περιμένουν σουτζουκάκια. 5. 6. ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑΑΑΑ;;;;;; Μα δεν αναφέρει πουθενά παραπάνω ο Σαλονίκ για σουτζουκάκια. Άντε παλικάρια με το καλό να το στρίψουμε! |
|
| |
pegasusthes moderator
Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 07/04/2010
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Σεπ 09 2012, 10:14 | |
| παίζει καφεδάκι σήμερα κανείς? |
|
| |
G.M Member
Ηλικία : 54 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/05/2010
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Σεπ 16 2012, 10:08 | |
| Kαφεδάκι στις 11:00 στο Flocafe, Λ.Νίκης.
1. G.M 2. zeus giotis 3. sakisserraios 4. 5.
|
|
| |
| Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. | |
|