| Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
boss vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 54 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 07/07/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Παρ Μαρ 16 2012, 20:18 | |
| - LORDOS έγραψε:
- όσοι πιστοί ......ξαναπροσέλθετε !!!!!!
τόδα ,αλλα θα κανω πως δεν τόδα |
|
| |
shadow.gr. vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 25/05/2008
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Παρ Μαρ 16 2012, 20:22 | |
| - LORDOS έγραψε:
- όσοι πιστοί ......ξαναπροσέλθετε !!!!!!
κυριοι μας βλεπω μπεκριδες στο τελος.... αλλα αμα ειναι διαβασμενο τεσπα...... βαλε ενα διπλο βρε μποζο βαλε ενα διπλοοοοοοοο |
|
| |
paulsin Member
Ηλικία : 41 Τόπος : Filirian-Porto Salonico Registration date : 22/04/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Παρ Μαρ 16 2012, 22:32 | |
| Κατηφοριζω για λαδαδικα, σε ενα καινουργιο μαγαζι, που δουλευει μια φιλη, και θα κανει opening σημερα (...οχι η φιλη...)
το Tapas, μπυρομεζεδοκατασταση αλα ισπανικα. Οι τιμες μονο για σημερα θα ειναι ψιλοξεφτιλε.
Οσοι πιστοι... |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Παρ Μαρ 16 2012, 23:32 | |
| Kαλά να περάσετε ρε καλόπαιδα. |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Σαβ Μαρ 24 2012, 08:40 | |
| Επειδή έχω μια δουλειά στο Κορδελιό ,θα πάω στο TWINS (bozo) για καφέ κατά τις 10:30 με 11:00 όσοι θέλετε ευπρόσδεκτοι. |
|
| |
deep_sea Member
Ηλικία : 50 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 02/03/2009
| |
| |
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Σαβ Μαρ 24 2012, 08:55 | |
| - LORDOS έγραψε:
- Επειδή έχω μια δουλειά στο Κορδελιό ,θα πάω στο TWINS (bozo) για καφέ κατά τις 10:30 με 11:00 όσοι θέλετε ευπρόσδεκτοι.
Δεν πας και μέχρι τον ΜΕΞΙ να πάρεις και τα παραφλου μου, αφού θες βόλτα???!!! _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Σαβ Μαρ 24 2012, 08:59 | |
| αντε ρε κοπροσκυλα κοιταξτε τη δουλειά σας ......χαχαχαχαχ α χ χ α α α α χχχ α α
α α χ
δε το πιστεύω ....ΔΟΥΛΕΎΩ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΑ ... _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Σαβ Μαρ 24 2012, 09:00 | |
| - narcissus έγραψε:
Δεν πας και μέχρι τον ΜΕΞΙ να πάρεις και τα παραφλου μου, αφού θες βόλτα???!!! Αγόρι αν προλάβω θα πάω. Θα αφήσω την μηχανή στο Κορδελιό σε συνεργείο (να τσεκάρει κάτι και μάλλον να ρυθμίσω μίγματα) οπότε θα είμαι με την γάμπα. Αν προλάβω πριν κλείσει θα πάω. |
|
| |
AYTOS moderator
Τόπος : Macedonia - Thessaloniki - Toumba...Από το 356 π.χ Registration date : 07/05/2011
| |
| |
paulsin Member
Ηλικία : 41 Τόπος : Filirian-Porto Salonico Registration date : 22/04/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Σαβ Μαρ 24 2012, 18:00 | |
| Καποιοι δουλευαν και Κυριακες...
Τι ωραια εποχη τοτενες...
Αμα κατσει μερεμετι τωρα... δε πα να ναι και η ανασταση, με βλεπω με καβουρογκαζοταναλιες κατω απο καμια γουρνα
με τα ποστις (τζιβα-κανναβι) μου ανταμα.
Θελει κουραγιο παντως και τουλαχιστον να αξιζει και ο κοπος, γιατι στην δικη μου περιπτωση δεεε...
|
|
| |
Apolitos vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 57 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 17/10/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Μαρ 25 2012, 09:35 | |
| Κατά της 10.ωρα θα είμαστε στο φλο καφέ .. Zeus G.M Θα παίξει καφεδάκι .. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Κυρ Μαρ 25 2012, 10:43 | |
| - narcissus έγραψε:
- LORDOS έγραψε:
- Επειδή έχω μια δουλειά στο Κορδελιό ,θα πάω στο TWINS (bozo) για καφέ κατά τις 10:30 με 11:00 όσοι θέλετε ευπρόσδεκτοι.
Δεν πας και μέχρι τον ΜΕΞΙ να πάρεις και τα παραφλου μου, αφού θες βόλτα???!!! τι παραφλου θα παρεις??απο μεξι? |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Παρ Μαρ 30 2012, 17:55 | |
| ο bozos είναι βραδινός κι αυτά που λέει μην τα τρως κι από τις εννέα και εμπρός θα είναι αυτός ο χορηγοοοοος !!!! |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Παρ Μαρ 30 2012, 20:19 | |
| - LORDOS έγραψε:
- ο bozos είναι βραδινός
κι αυτά που λέει μην τα τρως κι από τις εννέα και εμπρός θα είναι αυτός ο χορηγοοοοος !!!! |
|
| |
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Σαβ Μαρ 31 2012, 00:28 | |
| - kopeli έγραψε:
- LORDOS έγραψε:
- ο bozos είναι βραδινός
κι αυτά που λέει μην τα τρως κι από τις εννέα και εμπρός θα είναι αυτός ο χορηγοοοοος !!!!
Στην υγειά μας βρε παιδιά.....χίκ! |
|
| |
JORDAN AFRICANOS Member
Ηλικία : 55 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Δευ Απρ 02 2012, 21:08 | |
| Παμε λοιπον ξανα............ Εχω μια πελωωωωωωωωωωωωωωωρια λαχταρα για Πατερ Πατεντιο Ακουει κανεις???????????????? Παρακαλω τυχον απαντησεις επι του προκειμενου να κατατεθουν συντομα...... |
|
| |
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Δευ Απρ 02 2012, 21:10 | |
| _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
boss vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 54 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 07/07/2009
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Παρ Απρ 06 2012, 20:31 | |
| το πατερ ..εκκλησιαζει σημερα?//?? |
|
| |
pegasusthes moderator
Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 07/04/2010
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Παρ Απρ 06 2012, 21:10 | |
| είχε όρθρο ο πάτερ σήμερα Μπάμπη.Εσπερινό από Τρίτη νομίζω. |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Παρ Απρ 06 2012, 21:15 | |
| |
|
| |
pegasusthes moderator
Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 07/04/2010
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Παρ Απρ 06 2012, 21:17 | |
| το κανε το θαύμα του ο πάτερ Δημήτριος, Βαγγέλη - άλλη αίσθηση |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Παρ Απρ 06 2012, 21:21 | |
| Mεγάλη Παρασκευή σήμερα........ για τους καθολικούς.. |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Παρ Απρ 06 2012, 21:23 | |
| πρόσχωμεεεεεεεεεεννννννννννννν το ανάγνωσμαααααααααααα |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. Παρ Απρ 06 2012, 22:47 | |
| - pegasusthes έγραψε:
- το κανε το θαύμα του ο πάτερ Δημήτριος, Βαγγέλη - άλλη αίσθηση
δλδ?? για πες για πες... νομιζω οτι πρεπει ο πατερ να κανει αναρτησηηηηηη με τους εσπερινους για να μπορει ο λαος να παρακολουθει τις λειτουργιεεεεεςςςςς.... αμηννννννν! |
|
| |
| Πάμε παρέα? Καφέδο-μπύροσυναντήσεις εκτός Τετάρτης.. | |
|