| NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
translator
Ηλικία : 53 Τόπος : Άνω Νέα Σμύρνη Registration date : 27/05/2009
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Πεμ Φεβ 18 2010, 14:01 | |
| - panoskon έγραψε:
- Για να καταλαβω, τον διακοπτη τον βαζω στο 87 ή στο 85 του ρελε?
Παιδια sorry για το πριξιμο αλλα μην κανω και καμια λαλακια Από το σημείο που θα πάρεις + που διακόπτεται όταν κλείσουμε τον κεντρικό διακόπτη (κίτρινη γραμμή) συνδέεις καλώδιο ως την μία επαφή του διακόπτη και από την άλλη επαφή του διακόπτη στο 85 [u] Στο 87 συνδέεις το άσπρο (ή + ή οποιοδήποτε τέλος πάντων από τα δύο καλώδια που έχει το κάθε προβολάκι ) Αν βάλεις το διακόπτη στο 87 στην ουσία ακυρώνεις την λειτουργία του ρελέ που είναι ο χειρισμός του ρεύματος των 10 Α που τροφοδοτεί τις λάμπες σου το οποίο τώρα περνάει από και απο τα δύο (διακόπτη - ρελέ ) !!!! Αν προσέξεις την κίτρινη γραμμή από το + στο 85 θα δείς το σύμβολο του διακόπτη . Όσο για το πρήξιμο όλοι κάποιον πρήξαμε για να μάθουμε Καλή τοποθέτηση !!! |
|
| |
panoskon Member
Ηλικία : 44 Τόπος : Kινεττα - Αθηνα Registration date : 19/11/2008
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Πεμ Φεβ 18 2010, 14:19 | |
| THANX MAN!!! |
|
| |
hristos13gr gold member
Ηλικία : 43 Τόπος : Αθήνα - Νέα Σμύρνη Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Πεμ Φεβ 18 2010, 17:17 | |
| - translator έγραψε:
- Να και οι δικοί μου (55? από ΜΟΤΟ Σαβίδης Καλλιθέα μαζί με διακόπτη, ρελέ ,κλπ)
http://img696.imageshack.us/gal.php?g=20092010070.jpg
Ωραίοι είναι. Πόσα Watt είναι η μια λάμπα. Μήπως είναι οι ίδιοι προβολείς με αυτούς που είχε ποστάρει ένας φίλος στην τρίτη σελίδα αυτού του νήματος? http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300345400399&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEWAX%3AIT |
|
| |
georgaras gold member
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Πεμ Φεβ 18 2010, 18:21 | |
| - translator έγραψε:
- Να και οι δικοί μου (55? από ΜΟΤΟ Σαβίδης Καλλιθέα μαζί με διακόπτη, ρελέ ,κλπ)
Για πες μας λίγα πράγματα, ωραία φαίνονται και οικονομικά. Από απόδοση πως τα πάνε? Βλέπεις διαφορά? Την τοποθέτηση την έκανε στο μαγαζί που τα πήρες? Αν ναι, πόσο πήγε μαζί με την τοποθέτηση? Η θέση που τα έβαλες, έχει κανένα πρόβλημα στο φρενάρισμα όταν τερματίζουν οι μπουκάλες? Με ενδιαφέρει άμεσα και βλέπω ότι αυτή είναι μια αποδεκτή εμφανίσιμη και πάνω από όλα οικονομική λύση. |
|
| |
translator
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Πεμ Φεβ 18 2010, 20:15 | |
| - GEORGARAS έγραψε:
- translator έγραψε:
Για πες μας λίγα πράγματα, ωραία φαίνονται και οικονομικά.
Από απόδοση πως τα πάνε? Βλέπεις διαφορά?
Την τοποθέτηση την έκανε στο μαγαζί που τα πήρες? Αν ναι, πόσο πήγε μαζί με την τοποθέτηση?
Η θέση που τα έβαλες, έχει κανένα πρόβλημα στο φρενάρισμα όταν τερματίζουν οι μπουκάλες?
Με ενδιαφέρει άμεσα και βλέπω ότι αυτή είναι μια αποδεκτή εμφανίσιμη και πάνω από όλα οικονομική λύση. Είναι αυτά http://www.moto-accessories.gr/Greek/ProductDet.asp?PID=2979&CatID=546&CatPosition=559 Στη συσκευασία έχει καλώδια + ρελέ + διακόπτη +συνδετικά . Χρειάστηκα μία ασφαλειοθήκη και ασφάλεια που δεν είχε και λίγο περισσότερο καλώδιο .Επίσης έτσι για την ομορφιά αγόρασα και αυτό τον διακόπτη http://cgi.ebay.com/ebaymotors/TOGGLE-SWITCH-COVER-GUARDED-and-ILLUMINATED-SWITCH_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem53de3c6da0QQitemZ360210787744QQptZRaceQ5fCarQ5fParts Βγάζουν αρκετό φώς και το διαχέουν διαφορετικά απο τούς προβολείς αλλά εγώ τα έχω να κοιτάν χαμηλά περισσότερο για να με βλέπουν μιας και κυκλοφορώ πάντα στην πόλη . Την τοποθέτηση την έκανα μόνος μου λόγω ειδικότητας (Ηλεκτρονικός) . Εκεί που το αγόρασα δεν κάνουν τοποθέτηση πρέπει να πάς σε ηλεκτρολόγο . Όσο για τα watt είναι 110W και οι δύο μαζί και πιθανών θα ζορίσουν το ηλεκτρικό σύστημα της μηχανής αν τους έχεις αναμμένους συνέχεια .Άμεσα ηλεκτρικό πρόβλημα δεν είδα αλλά ίσως η μπαταρία δεν φορτίζετε΄στο μάξιμουμ όταν λειτουργούν αυτά .Σημειώστε ότι τροφοδοτούνται με εντελώς ξεχωριστά καλώδια οπότε δεν ζορίζονται τα ήδη υπάρχοντα Ελπίζω να σας κάλυψα !!! |
|
| |
georgaras gold member
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Πεμ Φεβ 18 2010, 20:54 | |
| Thanks! Μια τελευταία ερώτηση. Από κάτω που τα βίδωσες, τα έβαλες στις τρύπες που έχει η μηχανή? η άνοιξες άλλες? Πανέμορφα είναι ! Μπράβο! |
|
| |
translator
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Πεμ Φεβ 18 2010, 21:07 | |
| Το σετ είχε μέσα και τέσσερις περίεργες βίδες με τις οποίες βίδωσα απευθείας τις βάσεις επάνω στο πλαστικό που αποτελεί το κάτω μέρος του φέρινγκ ........και ω του θαύματος οι προβολείς είναι ακλόνητοι!!!! Το πλαστικό είναι χοντρό και σκληρό οπότε αφού και για όσο δεν έχουν πρόβλημα τους αφήνω έτσι , αν αποκτήσουν θα βάλω περαστές βίδες με κόντρα παξιμάδι ασφαλείας αφού ανοίξω τρύπες .......... Α!! την τρύπα από κάτω τη χρησιμοποίησα για να περάσω τα καλώδια για να μην φαίνονται καθόλου !!!!! |
|
| |
translator
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Πεμ Φεβ 18 2010, 21:21 | |
| Πάρτε μερικές ακόμα φωτο μήπως σας διαφωτίσουν http://img714.imageshack.us/gal.php?g=20092010065.jpg |
|
| |
lefman07
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Πεμ Φεβ 18 2010, 22:37 | |
| Ωραία τα προβόλια από Σαββίδη. Μπορούμε να αλλάξουμε λάμπες με λευκό φως επειδή έχω xenon? |
|
| |
translator
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Πεμ Φεβ 18 2010, 23:06 | |
| Έχω παραγγείλει και εγώ κάτι λάμπες Η3 26 LED για δοκιμή αλλά δεν έχω προλάβει να τις περάσω επάνω . Πιστεύω ότι μπορείς να βάλεις ότι λάμπα Η3 θες . |
|
| |
lefman07
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Πεμ Φεβ 18 2010, 23:13 | |
| Όταν με το καλό παραλάβεις ανέβασε σε παρακαλώ φοτο. |
|
| |
panoskon Member
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Πεμ Φεβ 18 2010, 23:44 | |
| Μια τελευταια ερωτηση (ελπιζω ), πηρα αυτον τον διακοπτη αλλα εχω μπερδευτει με τις ακρες που εχει... Πως τον συνδεω????? Εχω φτιαξει ολη την υπολοιπη καλωδιωση αλλα κολλησα! |
|
| |
translator
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Παρ Φεβ 19 2010, 00:01 | |
| Κοίτα από τη φωτο δεν μπορώ να διακρίνω αλλά υποθέτω ότι εσύ από κοντά βλέπει ποια δύο καλώδια έρχονται από πάνω ως το τελικό φισ .Άλλη λύση είναι το πολύμετρο αν έχεις . Αν δεν έχεις πάντως μην το φοβάσαι αν ακολουθήσης την συνδεσμολογία το ρεύμα που περνά από μέσα είναι μικρό για να σου κάψει τίποτα ,απλώς δεν θα τροφοδοτείτε το ρελέ και δεν θα ανάβουν οι λάμπες σε περίπτωση λάθους .Ωραίος διακόπτης !!! Από πού και πόσο αν επιτρέπετε ; . |
|
| |
panoskon Member
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Παρ Φεβ 19 2010, 00:09 | |
| Φυσικα και επιτρεπεται!!! Απο Stelpet στα 9?!! Αυτο που με μπερδευει ειναι οτι φευγουν 2 καλωδια απο τον διακοπτη, 1 πρασινο 1 μαυρο και στη συνεχεια γινοντε 4, 2πρασινα και 1 μαυρο (μεσα στη φισα την μεγαλη) και ενα μαυρο απ εξω Τελος 1 πρασινο και 1 μαυρο στα μικρα φισακια.... |
|
| |
everg Member
Ηλικία : 52 Τόπος : ΓΑΛΑΤΑΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ-ΑΙΓΑΛΕΩ CITY Registration date : 30/01/2009
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Παρ Φεβ 19 2010, 00:14 | |
| Πανο χρησιμοποιεις μονο το πρασινο και το μαυρο που φευγουν απο τον διακοπτη,τα αλλα κοψε τα |
|
| |
panoskon Member
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Παρ Φεβ 19 2010, 00:20 | |
| - everg έγραψε:
- Πανο χρησιμοποιεις μονο το πρασινο και το μαυρο που φευγουν απο τον διακοπτη,τα αλλα κοψε τα
Thanx, αυτο σκοπευα να κανω τελικα..καταλαβα πως δουλευει!! Ευχαριστω παντως!! |
|
| |
translator
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Παρ Φεβ 19 2010, 00:26 | |
| |
|
| |
MILT vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Παρ Φεβ 19 2010, 09:36 | |
| Παρε ενα πολυμετρο να μετρησεις ποιο καλωδιο κανει τι. Με προφιτερολ δεν γινονται συνδεσεις. |
|
| |
trelanera
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Σαβ Φεβ 20 2010, 19:04 | |
| μπορει καποις να μου πει αν αυτο http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Suzuki-V-Strom-keyed-ACCESSORY-Fuse-Kit-650-1000_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem2a04d48664QQitemZ180469663332QQptZMotorcyclesQ5fPartsQ5fAccessories κανει για να συνδεσω προβολακια κ θερμενομενα......? |
|
| |
gmavrid gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Σέρρες-Θεσσαλονίκη Registration date : 20/02/2008
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Σαβ Φεβ 20 2010, 19:10 | |
| Κάνει. Στην ουσία είναι ένα μικρό fuse panel κι η πηγή του είναι αυτή: http://www.easternbeaver.com/Main/Bike_Specific/VStrom/body_vstrom.html#3cs
Το παληκάρι είναι πολύ πρώτο. ¨εχω πάρει αρκετά πράγματα από εκεί. Εγγυημένο, αφού πρώτα τα έχει δοκιμάσει στο δικό του VStrom. Επίσης ισχύουν κι άλλα δύο: 1. Η τιμή του είναι πιο φτηνή από αυτό που παραθέτεις. 2. Αυτός από το ebay δεν στέλνει Ελλάδα. |
|
| |
panoskon Member
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Δευ Φεβ 22 2010, 11:28 | |
| Καλημερα σε ολους Τα προβολακια τοποθετηθηκαν και ολα δουλεψαν τελεια!!!! Ενα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστω για τη βοηθεια σας, κυριως τον φιλο translator!!! Λοιπον μια φωτο με κλειστα τα προβολια και μια με αναμενα!!! Στο δρομο δεν εχω προλαβει να τα δοκιμασω αλλα φανταζομαι πως θα μ@μ@νε!!! Και παλι ευχαριστω για τη βοηθεια!!! |
|
| |
translator
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Δευ Φεβ 22 2010, 11:49 | |
| Με γειά Με γειά !!!! Τι λαμπίτσες φοράς ; βγάζουν ωραίο φως !!! |
|
| |
panoskon Member
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Δευ Φεβ 22 2010, 12:38 | |
| Της Philips Motovision! Στα προβολακια προς το παρων τις δικες τους! |
|
| |
wannabe Member
Τόπος : Athens Registration date : 28/06/2009
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Δευ Φεβ 22 2010, 15:43 | |
| παρέλαβα σήμερα και το δικό μου σετ. είχα δώσει παραγγελία 15/1 και έφτασαν στο τοπικό ταχυδρομείο 18/2. σε εσάς πόσο έκαναν? απλά για να ξέρω μήπως λόγω προμαχώνα κλπ δυσκολιών άργησαν χωρίς ουσιαστική υπευθυνότητα του πωλητή. |
|
| |
panoskon Member
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Δευ Φεβ 22 2010, 16:24 | |
| - wannabe έγραψε:
- παρέλαβα σήμερα και το δικό μου σετ.
είχα δώσει παραγγελία 15/1 και έφτασαν στο τοπικό ταχυδρομείο 18/2. σε εσάς πόσο έκαναν? απλά για να ξέρω μήπως λόγω προμαχώνα κλπ δυσκολιών άργησαν χωρίς ουσιαστική υπευθυνότητα του πωλητή. Και εμενα περιπου τοσο εκαναν να ερθουν, ενα μηνα. Τωρα τι φταιει, δεν ξερω... |
|
| |
| NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli | |
|