| NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
THUNDER STORM-1 Member
Τόπος : Δέλτα Φαλήρου Athens Registration date : 19/05/2009
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Τρι Ιαν 05 2010, 18:19 | |
| - V.Stratos έγραψε:
- Ναι αλλά χωράει μέσα στο προβολάκι οποιαδήποτε Led H3 λάμπα ή θέλει
συγκεκριμένη διάσταση ?? Εμένα με ενδιαφέρει όπως προείπα το λευκό φως γιατί με τα ξένον από πάνω και τις κίτρινες από κάτω θα είμαι σαν καρναβάλι.. Στο θέμα φωτισμού,δεν νομίζω μία λάμπα led Η3 να υστερεί έναντι μίας λάμπας αλογόνου H3..Κι ας είναι η μία 55W και η άλλη 4.5W..
Aς μου απαντήσει κάποιος,αν είναι να δώσω μια παραγγελία τώρα να μου έρθουνε μαζί με τα προβόλια οι led H3 λάμπες.. Strato, έχω δοκιμάσει τις "xenon white" halogen 55W και δεν είναι τόσο λευκές όσο πρέπει.(Αν έχεις 4200Κ) Εγώ έχω 8000Κ χρώμα xenon, και δεν με ενοχλεί η διαφορά της απόχρωσης λευκού, (εφόσον δεν είναι ορατή από απόσταση!) Ετσι δεν "χαλαλίζω" το φώς που μου είναι πιό απαραίτητο απο την αισθητική. Ακόμα και τις Ευρωπαϊκές Super white halogen 55W που έχουν σαφώς λιγότερο φώς. Oi led Η3 SMD (ψυχρές) αναμφίβολα έχουν καλό λευκό φώς, αλλά πολύ λιγότερο. ΔΕΝ μπαίνουν όλες οι Η3 SMD στους προβολείς. (Οι κοντύτερες των 13 SMD απόσο είδα μπαίνουν) Η λάμπα led με τα 25 SMD δεν χωράει στο εσωτερικό του προβολέα. Αυτό θέλει λίγο ψάξιμο... |
|
| |
perikliiss
Ηλικία : 38 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Τρι Ιαν 05 2010, 20:38 | |
| Λοιπον το συμπληρωματικο εφτασε! Τα προβολακια εμφανιζουν τα εξης προβληματα 1)Σκουριαζουν βιδες κτλ γι αυτο αποφυγετε θαλασσες και βουνα με χιονι! ΑΠΛΟ! 2)Μπορει να μαυρισει το εσωτερικο ανακλαστικο απο το προβολακι μην ρωτηστε γιατι αν συμβει η λυση ειναι απλη BUY NOW ενα επομενο σετακι και σας περισσευει και 1 κομματι. 3) Οντως τα θα πατε για PB????????? αν ναι ενημερωστε με! (ειμαι λιγο στενα λογω εορτων ) |
|
| |
morfeas Administrator
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηλιούπολη Registration date : 14/01/2008
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Δευ Ιαν 11 2010, 11:37 | |
| κύριοι καλημέρα,
έλειπα 5 μέρες και δεν είχα πρόσβαση στο φόρουμ και μπαίνω σήμερα και διαβάζω όλα αυτά και παθαίνω σόκ! δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με τις δηλώσεις κανενός μέλους αλλά και ούτε θα τις κρίνω , τα p.m. Που έλαβα και αφορούν το συγκεκριμένο θέμα δεν θα τα απαντήσω για ευνόητους λόγους.
ο thunderstorm πλέον είναι banned για 3 μήνες.
θα ήθελα να μην το σχολιάσουμε αυτό και οι συντονιστές να καθαρίσουν το τόπικ
το μόνο που θα παρακαλέσω γενικότερα είναι ένα.
ο καθένας μας έχει μια άποψη και είναι λογικό, όταν μιλάμε για κάτι παρακαλώ να το υποστηρίζουμε με αποδείξεις και όχι με λόγια και θεωρίες.
ευχαριστώ
Δ.Κ. _________________ Δημήτρης K. mail:info@vstromhellasforum.com MOTOtaxidiotis |
|
| |
firebike Member
Ηλικία : 44 Τόπος : ΑΧΑΡΝΑΙ-ΠΡΩΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ... Registration date : 04/07/2008
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Τετ Ιαν 13 2010, 22:05 | |
| - V.Stratos έγραψε:
- Ναι αλλά χωράει μέσα στο προβολάκι οποιαδήποτε Led H3 λάμπα ή θέλει
συγκεκριμένη διάσταση ?? Εμένα με ενδιαφέρει όπως προείπα το λευκό φως γιατί με τα ξένον από πάνω και τις κίτρινες από κάτω θα είμαι σαν καρναβάλι.. Στο θέμα φωτισμού,δεν νομίζω μία λάμπα led Η3 να υστερεί έναντι μίας λάμπας αλογόνου H3..Κι ας είναι η μία 55W και η άλλη 4.5W..
Aς μου απαντήσει κάποιος,αν είναι να δώσω μια παραγγελία τώρα να μου έρθουνε μαζί με τα προβόλια οι led H3 λάμπες.. Μου ηρθανε σημερα τα προβολακια και τελικα απο οτι βλεπω κανουν οι led H3 που εχω βαλει στις φωτο παραπανω.Παραγγειλε αφοβα... |
|
| |
wannabe Member
Τόπος : Athens Registration date : 28/06/2009
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Τετ Ιαν 13 2010, 22:11 | |
| με γεια μπορείς να μετρήσεις με σχετική ακρίβεια πόσο είναι το διαθέσιμο μήκος για λάμπα? εγώ σκεφτόμουν κάτι σε xenon αλλά είναι μακρύτερες οι λάμπες τους.
πέτα και καμία φωτό για οφθαλμόλουτρο. |
|
| |
firebike Member
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Τετ Ιαν 13 2010, 22:29 | |
| Απο την αρχη της τρυπας μεχρι το γυαλι ειναι 4.95cm.Oi led χωρανε σιγουρα για ξενον δεν γνωριζω.... |
|
| |
wannabe Member
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Τετ Ιαν 13 2010, 22:35 | |
| στο προηγούμενο ποστ έχεις μια λάμπα με led που λέει μήκος 51mm αυτή χωράει? αν ναι τότε το 49,5 που λες είναι απο το μεταλλικό δαχτυλίδι της λάμπας? (ελπίζω να βγάζουν νοήμα) |
|
| |
loxias gold member
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Τετ Ιαν 13 2010, 22:55 | |
| Mε ποσα SMD λαμπα χωρανε? Με 26? |
|
| |
firebike Member
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Πεμ Ιαν 14 2010, 00:12 | |
| - wannabe έγραψε:
- στο προηγούμενο ποστ έχεις μια λάμπα με led που λέει μήκος 51mm
αυτή χωράει? αν ναι τότε το 49,5 που λες είναι απο το μεταλλικό δαχτυλίδι της λάμπας? (ελπίζω να βγάζουν νοήμα) Σωστος!!Ναι χωρανε οι 51mm.Aπο το μεταλλικο δακτυλιδι ειναι 4.9cm |
|
| |
wannabe Member
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Πεμ Ιαν 14 2010, 00:30 | |
| ok παράγγειλα και εγώ απο ebay. κοιτάω τώρα για xenon. ρώτησα σε έναν πωλητή πόσο είναι το μήκος της λάμπας και μου είπε 38mm. δεν κατάλαβα αν μέτρησε ολόκληρη απο το δαχτυλίδι ή όλο το γυάλινο αλλά μάλλον χωράνε. οπότε μάλλον πάω και για ένα σετάκι xenon και βλέπουμε πως θα κουμπώσει όλο το θέμα.
είναι κανείς που σκέφτεται για xenon?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την wannabe στις Πεμ Ιαν 14 2010, 16:43, 1 φορά |
|
| |
firebike Member
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Πεμ Ιαν 14 2010, 01:06 | |
| Δεν ξερω καταποσο τα συγκεκριμενα θα δουλευουν σωστα με τα ξενον.Στην θεση σου θα προτιμουσα κατι σε στυλ προτζεκτορα .Κατι τετοιο πιστευω θα ηταν πολυ καλυτερο λογω γυαλιου.... http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300345400399&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEWAX%3AIT |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Πεμ Ιαν 14 2010, 01:20 | |
| - Loxias έγραψε:
- Mε ποσα SMD λαμπα χωρανε?
Με 26? Οσο είχα κοιτάξει νομίζω 12-15 περίπου.. Αλλά μάλλον δε θα βάλω led,αλλά look xenon white όπως είναι οι Phillips οι Η4 που βάζουμε πάνω.. Περιμένω τα προβολάκια,στα ΕΛΤΑ είναι και μάλλον αύριο θα τα έχω _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
loxias gold member
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Πεμ Ιαν 14 2010, 01:24 | |
| - V.Stratos έγραψε:
- Loxias έγραψε:
- Mε ποσα SMD λαμπα χωρανε?
Με 26? Οσο είχα κοιτάξει νομίζω 12-15 περίπου.. Αλλά μάλλον δε θα βάλω led,αλλά look xenon white όπως είναι οι Phillips οι Η4 που βάζουμε πάνω.. Περιμένω τα προβολάκια,στα ΕΛΤΑ είναι και μάλλον αύριο θα τα έχω Εγω τα παρελαβα σημερα. Απο Βουλγαρια ηρθαν. |
|
| |
wannabe Member
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Πεμ Ιαν 14 2010, 01:31 | |
| - firebike έγραψε:
- Δεν ξερω καταποσο τα συγκεκριμενα θα δουλευουν σωστα με τα ξενον.Στην θεση σου θα προτιμουσα κατι σε στυλ προτζεκτορα .Κατι τετοιο πιστευω θα ηταν πολυ καλυτερο λογω γυαλιου....
σε στυλ projector http://store.classicgarage.com/projfogmod11.html αυτά είναι ιδανικά ΙΜΗΟ. αλλά δεν ξέρω αν χωράνε σε μήκος. ενδιαφέρεται κανείς να πάρουμε 2 ζεύγη? έρχεται 40-45 ευρώ έκαστος με μτφ. τα "high power" τα παίρνω να δω πως χωράνε. στη τελική μπορούν να γίνουν repurpose με led όπως και τα δικά σας. edit projector απο τον ίδιο που δίνει τα high power στο ebay. |
|
| |
firebike Member
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Πεμ Ιαν 14 2010, 08:47 | |
| Εχετε υποψιν οτι μετα απο μετρηση που εκανα,τα προβολακια τραβανε σχεδον 10Ampere...!!!!Οποτε τουλαχιστον για μενα τα led ή xenon ειναι μονοδρομος.....Ειδωμεν... |
|
| |
translator
Ηλικία : 53 Τόπος : Άνω Νέα Σμύρνη Registration date : 27/05/2009
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Πεμ Ιαν 14 2010, 09:29 | |
| Εγώ ενδιαφέρομε και πρόκειτε να αγοράσω ένα σετ προβολάκια . Αν είναι να προχωρήσουμε στείλε ΠΜ και το κανονίζουμε άμεσα |
|
| |
lefman07
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Πεμ Ιαν 14 2010, 22:21 | |
| Καλησπέρα κύριοι! Ενδιαφέρομαι και εγώ για τα προβόλια. Αλλά δεν καταλαβαίνω λέξη απο αυτά που λέτε. (high power,alogen κτλ...). Εγώ θέλω προβολάκια με λευκό φώς σαν XENON, γιατί έχω ΧΕΝΟΝ λάμπες. Ύστερα απο ''λίγο'' διάβασμα που έριξα στο forum κατάλαβα ότι πρέπει να βάλω πάλι ολόκληρο το XENON kit. Εεε και λόγο οικονομικής κρίσης δεν θα ήθελα να δώσω 150 ? για κάτι που το θέλω μόνο για μοστρα. Τι μου προτείνετε; |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Παρ Ιαν 15 2010, 00:06 | |
| Παίρνεις τα προβόλια και βάζεις ή λάμπες H3 Led ή H3 white xenon look.. Με 10-20? καθάρησες από λάμπες + 20? τα προβόλια _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
cantona vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Λουτσαίος Registration date : 10/03/2008
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Παρ Ιαν 15 2010, 00:14 | |
| - V.Stratos έγραψε:
- Παίρνεις τα προβόλια και βάζεις ή λάμπες H3 Led ή H3 white xenon look..
Με 10-20? καθάρησες από λάμπες + 20? τα προβόλια Ωραία μπαίνει σε μια σειρά τώρα.Κι από φωτεινότητα τι θα λένε;Όχι βέβαια σε σχέση με τα xenon αλλά με αυτές που έρχονται στην συσκευασία και τραβάνε πολύ. |
|
| |
wannabe Member
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Παρ Ιαν 15 2010, 00:19 | |
| |
|
| |
firebike Member
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Παρ Ιαν 15 2010, 00:26 | |
| - cantona έγραψε:
- V.Stratos έγραψε:
Με 10-20? καθάρησες από λάμπες + 20? τα προβόλια Ωραία μπαίνει σε μια σειρά τώρα.Κι από φωτεινότητα τι θα λένε;Όχι βέβαια σε σχέση με τα xenon αλλά με αυτές που έρχονται στην συσκευασία και τραβάνε πολύ. Τα συγκεκριμενα προβολακια ερχονται με απλες λαμπες Η3 που δυστυχως ειναι μουφα καιγονται αμεσως.Οποτε απαιτητε να αλλαχτουν.Απο φωτεινοτητα με κανονικες Η3 ειναι μια χαρα οχι οπως τα ξενον βεβαια.Ομως με αυτη την επιλογη λαμπας μην ξεχναμε οτι η καταναλωση ειναι μεγαλη που φτανει τα 9 με 10Αmpere συνεχομενα μετρημενα,που σημαινει οτι ρουφανε αρκετο ρευμα.προσωπικα δεν ξερω αν θα τις βαλω.Θα δοκιμαστουν με led και βλεπουμε. |
|
| |
cantona vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Λουτσαίος Registration date : 10/03/2008
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Παρ Ιαν 15 2010, 01:06 | |
| Sorry αν δεν το εξήγησα καλά.Εννοώ για αυτές τι λένε " H3 Led ή H3 white xenon look",που λέει ο Στράτος ποιο πάνω. |
|
| |
falakron Member
Ηλικία : 48 Τόπος : Μαραθώνας Registration date : 23/12/2009
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Παρ Ιαν 15 2010, 09:53 | |
| Παιδιά αν είναι να αγοράσει κανείς,ας μου πεί και εμένα για να μοιραστούμε το κόστος μεταφορικών. |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Παρ Ιαν 15 2010, 10:47 | |
| - cantona έγραψε:
- V.Stratos έγραψε:
Με 10-20? καθάρησες από λάμπες + 20? τα προβόλια Ωραία μπαίνει σε μια σειρά τώρα.Κι από φωτεινότητα τι θα λένε;Όχι βέβαια σε σχέση με τα xenon αλλά με αυτές που έρχονται στην συσκευασία και τραβάνε πολύ. Κοίτα.. Οταν άλλαξα τις μανίσιες αλογόνου πάνω και έβαλα τις phillips white κτλ είδα πιο άσπρο φως αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά ότι ήταν πιο δυνατό το φώς..Θα έλεγα ότι ήταν περίπου στο μισό (όχι και 1/5 όμως) Προσωπικά τα προβόλια θθα τα βάλω α) για εμφάνιση β) για να με βλέπουν καλύτερα βράδυ στην Ε.Ο. και επαρχιακό δίκτυο και γ) για να καλύπτεται το κενό μεταξύ μηχανής και φώς ξένον από τα φανάρια.. Αφήνουν αν έχετε δεί περίπου 2μ. κενό Τα ξένον από πάνω δεν αφήνουν περιθώρια ανταγωνισμού στα προβόλια εκτός κι αν βάλουμε και κάτω Ξένον,που ανεβαίνει το κόστος.. _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
lefman07
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Παρ Ιαν 15 2010, 14:51 | |
| Ωραία! Άρα βάζω αυτα τα προβόλια με λαμπες Η3 Xenon look (απο που τις παίρνω . Ααα και διακόπτη δεν θα βάλουμε;;;(μην μας πουν και κάγκουρες.) |
|
| |
| NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli | |
|