| NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
panoskon Member
Ηλικία : 44 Τόπος : Kινεττα - Αθηνα Registration date : 19/11/2008
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Παρ Ιαν 15 2010, 15:31 | |
| Παιδια ρευμα για τα προβολακια απο που ειναι καλυτερα να κλεψω?? Απο τα φωτα ή να τα βαλω μαζι με τα θερμενομενα στη εργοστασιακη φισα?? Δεν θα παρω φωτια εεεεε??!!! |
|
| |
gregDL1000 Member
Ηλικία : 47 Τόπος : Λυκόβρυση Registration date : 01/12/2008
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Παρ Ιαν 15 2010, 15:48 | |
| Ανάλογα πόσσα watt θα φορτώσεις την γραμμή σου...
Καλύτερα είναι να τραβήξεις μια νεα γραμμή μονο για τα προβολάκια και αν θέλεις να ανάβουν με τα φώτα σου μαζί βάλε ενα ρελεδάκι που απλά θα οπλιζει μαζί με τα φώτα.
Ισως όμως και να αντέχει... Εμένα πάντως η πολιτική μου είναι ότι βάζω πάνω να έχει δικιά του γραμμή από την στιγμή που δεν το προβλέπει η μαμα-σούζι!!! |
|
| |
panoskon Member
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Παρ Ιαν 15 2010, 15:53 | |
| - gregDL1000 έγραψε:
- Ανάλογα πόσσα watt θα φορτώσεις την γραμμή σου...
Καλύτερα είναι να τραβήξεις μια νεα γραμμή μονο για τα προβολάκια και αν θέλεις να ανάβουν με τα φώτα σου μαζί βάλε ενα ρελεδάκι που απλά θα οπλιζει μαζί με τα φώτα.
Ισως όμως και να αντέχει... Εμένα πάντως η πολιτική μου είναι ότι βάζω πάνω να έχει δικιά του γραμμή από την στιγμή που δεν το προβλέπει η μαμα-σούζι!!! Εαν τραβηξω καινουργια γραμμη, πως θα διακοπτω το ρευμα οταν κλεινω τον κεντρικο διακοπτη?? Θα εχουν μονιμα ρευμα και με σβηστη τη μηχανη.. |
|
| |
geo vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Παρ Ιαν 15 2010, 16:16 | |
| Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις μια ασφαλειοθήκη όπως αυτή http://vstromhellas.forumgreek.com/forum-f29/topic-t5691.htm και να βάλεις ένα διακοπτάκη αδιάβροχο στη γραμμή για να τα κλίνης . |
|
| |
panoskon Member
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Παρ Ιαν 15 2010, 16:19 | |
| - geo έγραψε:
- Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις μια ασφαλειοθήκη όπως αυτή http://vstromhellas.forumgreek.com/forum-f29/topic-t5691.htm
και να βάλεις ένα διακοπτάκη αδιάβροχο στη γραμμή για να τα κλίνης . Διακοπτη θα βαλω αλλα για ασφαλειοθηκη δεν το βλεπω ακομα. |
|
| |
gregDL1000 Member
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Παρ Ιαν 15 2010, 17:21 | |
| - panoskon έγραψε:
Εαν τραβηξω καινουργια γραμμη, πως θα διακοπτω το ρευμα οταν κλεινω τον κεντρικο διακοπτη?? Θα εχουν μονιμα ρευμα και με σβηστη τη μηχανη.. Το ρελέ για να οπλίσει και να δώσει εντολή στην επαφή να κλείσει το κάνει με ρεύμα που θα δώσεις απο τη μαμα καλωδίωση των φώτων. Αρα όταν έχεις κλειστό το διακόπτη θα έχεις ρευμα μόνιμο μέχρι το ρελέ αλλά δεν θα ανάβουν τα προβολάκια σου αν δεν διεγείρει το ρελέ το ρεύμα απο τα φώτα σου.... |
|
| |
gregDL1000 Member
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Παρ Ιαν 15 2010, 17:25 | |
| Για να σε βοηθήσει δες το διάγραμμα του painterakis. Εκει που είναι η ασφαλειοθήκη είναι τα προβολάκια σου και στο διακοπτόμενο ρεύμα είναι το καλώδιο που δίνει ρεύμα τώρα η μαμά στα φανάρια σου. Τα υπολοιπα ως έχουν... |
|
| |
panoskon Member
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Παρ Ιαν 15 2010, 17:30 | |
| - gregDL1000 έγραψε:
- Το ρελέ για να οπλίσει και να δώσει εντολή στην επαφή να κλείσει το κάνει με ρεύμα που θα δώσεις απο τη μαμα καλωδίωση των φώτων.
Αρα όταν έχεις κλειστό το διακόπτη θα έχεις ρευμα μόνιμο μέχρι το ρελέ αλλά δεν θα ανάβουν τα προβολάκια σου αν δεν διεγείρει το ρελέ το ρεύμα απο τα φώτα σου.... α) Ρελε χρειαζεται οπωσδηποτε? Που βρισκω ρελε? β) Απο που θα κλεψω ρευμα? ΥΓ: Ακομα δεν τα εχω στα χερια μου τα προβολακια αλλα με βλεπω να γινομαι ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ!!! |
|
| |
gregDL1000 Member
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Παρ Ιαν 15 2010, 17:35 | |
| Ρελέ υπάρχουν παντού. Σε ένα ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων ή στα ηλεκτρολογικά... Πήγαινε στη Σπύρου Πάτση. Ρεύμα κατευεθείαν από την μπαταρία με κοσάκια-ακροδέκτες!!! Και βάλε και μια ασφάλεια στην γραμμή... Μην το αφήσεις έτσι. Η ασφάλεια με την ασφαλειοθήκη θα έχει κανα 2-3 ? και το ρελεδάκι ποικίλει.... πάρε παραπανω κοσάκια να έχεις για το πρεσάρισμα!!! |
|
| |
trelanera
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Σαβ Φεβ 13 2010, 17:04 | |
| καλησπέρα σας θέλω καμια ιδέα η κάποια φώτο για το που να τοποθετήσω τα προβολάκια...!μπορέι να βοήθησει κάποιος...? |
|
| |
NAVIGATOR
Ηλικία : 47 Τόπος : VASILICO CITY - EVIA Registration date : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Σαβ Φεβ 13 2010, 18:15 | |
| |
|
| |
cantona vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Λουτσαίος Registration date : 10/03/2008
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Σαβ Φεβ 13 2010, 20:01 | |
| Navigator λάμπες έχεις αφήσει τις ίδιες; |
|
| |
NAVIGATOR
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Σαβ Φεβ 13 2010, 23:10 | |
| |
|
| |
trelanera
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Κυρ Φεβ 14 2010, 06:52 | |
| καλήμερα πατριώτι σε ευχαριστώ για βοήθεια περημένω να μου έρθουν λάμπες και μετα πηστέυω να με βοηθήσεις στην τοποθέτιση....!άντε να κανονίσουμε και με παιδία για καφεδάκι
εγώ αυτές τισ λάμπες έχω πάρει http://global.ebay.com/2_H3_Xenon_Gas_HID_Headlight_Head_Light_Lamp_Bulbs_100W/250574817906/item |
|
| |
firebike Member
Ηλικία : 44 Τόπος : ΑΧΑΡΝΑΙ-ΠΡΩΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ... Registration date : 04/07/2008
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Κυρ Φεβ 14 2010, 13:58 | |
| - trelanera έγραψε:
εγώ αυτές τισ λάμπες έχω πάρει http://global.ebay.com/2_H3_Xenon_Gas_HID_Headlight_Head_Light_Lamp_Bulbs_100W/250574817906/item Αν ειναι 100 watt η μια σε βλεπω για καιν ουργια μπαταρια μετα. |
|
| |
zevgd
Ηλικία : 37 Τόπος : thessaloniki Registration date : 24/03/2009
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Κυρ Φεβ 14 2010, 14:55 | |
| - firebike έγραψε:
- trelanera έγραψε:
εγώ αυτές τισ λάμπες έχω πάρει http://global.ebay.com/2_H3_Xenon_Gas_HID_Headlight_Head_Light_Lamp_Bulbs_100W/250574817906/item
Αν ειναι 100 watt η μια σε βλεπω για καιν ουργια μπαταρια μετα. +650! Ακομα και με τις 55αρες δεν τιθετε θεμα μπαταριας? Ξενον, τζιπρο, προβολακια....ποσα πιασαμε? :&^%*&%*&%^: |
|
| |
NAVIGATOR
| |
| |
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Κυρ Φεβ 14 2010, 17:50 | |
| Παιδιά γιαυτό ρώτησα αν έχει κρατήσει ο navigator τις ίδιες λάμπες,και τα 55w πολλά είναι σαν κατανάλωση. |
|
| |
NAVIGATOR
| |
| |
TomK8ww vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Κυρ Φεβ 14 2010, 21:39 | |
| Που καταντήσαμε.........................το μηχανάκι να έχει φώτα αυτ/του (2χ55w),και να του βάζουμε 2χ100w, και το μοναδικό μας πρόβλημα, να μη μας φάει την μπαταρία και όχι ότι θα σκοτώσουμε τον απέναντι.......
..........................α ρε πουτάνα Γερμανία!!!!!!!!!
Υ.Γ. και μη μου πείτε ότι εγώ τα έχω ρυθμίσει χαμηλά κλπ,γιατί όσο και χαμηλά να τάχεις ρυθμίσει,στο άνοιγμα του γκαζιού.......... :&^%*&%*&%^: η μη μου πείτε ότι όταν βάζετε δεύτερο άτομο.........................ρυθμίζετε τα φώτα !!!!!!!!!! |
|
| |
| |
| |
panoskon Member
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Πεμ Φεβ 18 2010, 11:21 | |
| - gregDL1000 έγραψε:
- Για να σε βοηθήσει δες το διάγραμμα του painterakis.
Εκει που είναι η ασφαλειοθήκη είναι τα προβολάκια σου και στο διακοπτόμενο ρεύμα είναι το καλώδιο που δίνει ρεύμα τώρα η μαμά στα φανάρια σου.
Τα υπολοιπα ως έχουν...
Μου ηρθαν λοιπον κι εμενα τα προβολακια και λεω να τα τοποθετησω το ΣΚ Δυο ερωτησουλες μονο: α) κανοντας την παραπανω συνδεσμολογια του painteraki (και παραθετει οgregDL1000) , τα προβολακια απο που θα τραβανε ρευμα, απο την μπαταρια ή απο την γραμμη που ειναι το διακοπτομενο??? Ρωταω επειδη εχω τα θερμενομενα στη γραμμη κατω απο το ντεποζιτο..Θα εχω προβλημα? και β) τον διακοπτη που τον βαζω..(ντροπη σας ) τον παρεμβαλω στο σχεδιαγραμμα?? |
|
| |
translator
Ηλικία : 53 Τόπος : Άνω Νέα Σμύρνη Registration date : 27/05/2009
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Πεμ Φεβ 18 2010, 11:53 | |
| - panoskon έγραψε:
- gregDL1000 έγραψε:
- Για να σε βοηθήσει δες το διάγραμμα του painterakis.
Εκει που είναι η ασφαλειοθήκη είναι τα προβολάκια σου και στο διακοπτόμενο ρεύμα είναι το καλώδιο που δίνει ρεύμα τώρα η μαμά στα φανάρια σου.
Τα υπολοιπα ως έχουν...
Μου ηρθαν λοιπον κι εμενα τα προβολακια και λεω να τα τοποθετησω το ΣΚ Δυο ερωτησουλες μονο:
α) κανοντας την παραπανω συνδεσμολογια του painteraki (και παραθετει οgregDL1000) , τα προβολακια απο που θα τραβανε ρευμα, απο την μπαταρια ή απο την γραμμη που ειναι το διακοπτομενο??? Ρωταω επειδη εχω τα θερμενομενα στη γραμμη κατω απο το ντεποζιτο..Θα εχω προβλημα?
και
β) τον διακοπτη που τον βαζω..(ντροπη σας ) τον παρεμβαλω στο σχεδιαγραμμα??
Καλημέρα !! Η κόκκινη Γραμμή από το + της μπαταρίας μεταφέρει το ρεύμα στους προβολείς (μέσω ασφαλειοθήκης - ασφάλειας ) Η Μαύρη γραμμή από το - της μπαταρίας (όχι στο σασί) είναι ή επιστροφή . Η Κίτρινη γραμμή από το διακοπτώμενο + (απ'όπου θές πάρτω δεν τραβάει ρεύμα , εγώ το πήρα από το φίς για την ψείρα μπροστά στα φώτα πορείας ) στο διακόπτη και από τον διακόπτη στην επαφή 85 του ρελέ . |
|
| |
translator
Ηλικία : 53 Τόπος : Άνω Νέα Σμύρνη Registration date : 27/05/2009
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Πεμ Φεβ 18 2010, 12:09 | |
| Να και οι δικοί μου (55? από ΜΟΤΟ Σαβίδης Καλλιθέα μαζί με διακόπτη, ρελέ ,κλπ) http://img696.imageshack.us/gal.php?g=20092010070.jpg |
|
| |
panoskon Member
| Θέμα: Απ: NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli Πεμ Φεβ 18 2010, 13:06 | |
| Για να καταλαβω, τον διακοπτη τον βαζω στο 87 ή στο 85 του ρελε? Παιδια sorry για το πριξιμο αλλα μην κανω και καμια λαλακια |
|
| |
| NEOI ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HIGH POWER QUARTZ optical design for V-Strom by Perikli | |
|