Παίδες μετά από καιρό να μαι και πάλι. Κάτι ένα ατυχηματάκι που είχα (ευτυχώς όχι με τη μηχανή αλλά με μια "ρυμούλκα" στη δουλειά μου ... μεγάλη ιστορία + το ότι οι δουλειές είχαν πάει πολύ πίσω και έτρεχα ... κουτσαίνοντας) μου στέρησαν την παρέα σας καθώς και το μηχανάκι μου (για τουλάχιστον έναν ακόμα μήνα, μέχρι να συνέλθουν τα δάχτυλά μου).
Στο θέμα.
Χαζεύοντας χθες στο E-bay, έπεσα σε έναν τύπο που πουλούσε ένα Power Commander PCIII USB, μεταχοιρισμένο με 150 δολλάρια, δηλαδή κάπου 110 ευρώ. Ο τύπος από τις ΗΠΑ, τράκαρε με ... ελάφι και έβγαλε το μηχανάκι Off. Εϊχε το ίδιο μοντέλο Κ4 με το δικό μου και τον ίδιο κωδικό PCIII που φοράνε όλα τα 1000άρια.
Το θέμα είναι πως θα πρέπει πλέον να κάνω δυναμομέτρηση και καυσανάλυση, να απενεργοποιήσω το O2 Sensor (σύμφωνα με τα ξένα φόρα) κλπ κλπ.
Η Πάτρα είναι πολύ μικρή για κάτι τέτοιο.
Επομένως, με το που θα ξανακαβαλήσω. χτυπάω αδειούλα και θα ανέβω Αθήνα (Tassos αν ακούς θα γίνε η αντιγραφή των αντάπτορων τότε>. Για πείτε τώρα εσείς οι ειδικοί - εξειδικευμένοι. Ποιός είναι αυτός ο μάστορας - συνεργείο που σέβεται τη δουλειά του και μπορεί να δυναμομετρήσει - καυσαναλύσει το μηχανάκι μου, με σκοπό να φτιάξει χάρτες ???? Και τι θα πρέπει να πληρώσω για κάτι τέτοιο ?
<Να που θα δούμε τι κάνουν και οι δευτερεύουσες και αν τρέχει φτωχό από μίγμα ή όχι. Θα το μετρήσω πρώτα έτσι όπως είναι, δηλαδή με +5 +5 +5 του Yoshi Box και τις πεταλούδες βγαλμένες, έτσι για να δούμε αν ήταν σωστό, πριν ρυθμίσουμε PCIII>
Bretso, Tazako και "λοιποί Θεοί Μακαριστοί κι Αιώνιοι", κάτι θα ξέρετε ...