| ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
GUFY Member
Ηλικία : 60 Τόπος : ΑΓ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Registration date : 08/09/2009
| Θέμα: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!! Κυρ Δεκ 12 2010, 13:19 | |
| ο κομπος ειχε φτασει στο χτενι και χθες το πρωι ξαμοληθηκα να παρω χειμερινο μπουφαν γιατι δεν την παλευα αλλο με το κρυο ,ειδικα το βραδυ που δουλευω ως διανομεας σε πιτσαρια.ξεκινησα λοιπον την αναζητηση στα μαγαζια που εχουν αυτα τα προιοντα να τσεκαρω τιμες και ποιοτητες.ξεκιναω απο την γνωστη αποθηκη στην ηλιουπολη αλλα τα μπουφαν του δεν μου αρεσαν καθολου! ηταν αρκετα παλιομοδητικα και σε αρκετα τσιμπημενη τιμη παρα τις δικαιολογιες καποιου θαναση οτι εχουν μειωσει απο το εξωτερικο το ποσοστο κερδους τους και οτι παει για 10% κερδος!!!!!!!.φευγω απο εκει και παω στην colori στη βουλιαγμενης οπου πουλαγαν φυκια για μεταξωτες κορδελες!! και μου ειπαν οτι το νουμερο μου που ηταν xxl ξα το ειχαν σε κανα τετραμηνο!!!!!!.φευγωντας απο εκει πηγα στο too fast στην αλιμου οπου ειχε καταπληκτικα μπουφαν χωρις να πρεπει να παρεις (δανειο εθνικης τραπεζης) για να τα πληρωσεις! ετσι πηρα ενα καταπληκτικο dainese στα 345ευρω που μιλαει!!!!! βεβαια φορωντας το αμεσως στον δρομο απο αλιμο για αγιο δημητριο στην αρχη δεν αισθανθηκα καθολου κρθο αλλα με την ωρα αισθανθηκα λιγο κρυο στα μανικια (στο υψος των μπρατσων) και λιγο απο πισω στην μεση!!λετε να την πατησα? μηπως τελικα ειναι μονο μουρη και στην πραξη αποδειχτει μουφα??? |
|
| |
akaliptos vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!! Κυρ Δεκ 12 2010, 14:19 | |
| προσωπικα πηρα μετα απο 3 χρονια χρησης σε bering, ενα dainese πριν απο 1 μηνα!!!στην αρχη οφειλω να ομολογησω οτι ενιωθα αερα να μπαινει απο την πλατη χαμηλα!στο υψος του παντελονιου!!!ενω με το bering δεν το ειχα αυτο!πλεον φοραω μπλουζα που την τραβαω εξω απο την μπλουζα και δεν εχω θεμα!απο ποιοτητα ειναι σιγουρα ανωτερο το dainese παντως! |
|
| |
GUFY Member
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!! Κυρ Δεκ 12 2010, 15:05 | |
| - akaliptos έγραψε:
- προσωπικα πηρα μετα απο 3 χρονια χρησης σε bering, ενα dainese πριν απο 1 μηνα!!!στην αρχη οφειλω να ομολογησω οτι ενιωθα αερα να μπαινει απο την πλατη χαμηλα!στο υψος του παντελονιου!!!ενω με το bering δεν το ειχα αυτο!πλεον φοραω μπλουζα που την τραβαω εξω απο την μπλουζα και δεν εχω θεμα!απο ποιοτητα ειναι σιγουρα ανωτερο το dainese παντως!
AYTO ME THN ΜΠΛΟΥΖΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ! ΓΙΑ ΚΑΝΤΟ ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ!! |
|
| |
VagelisSTROM Member
Ηλικία : 39 Τόπος : Εξαρχεια-Αιγαλεω Registration date : 27/05/2009
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!! Κυρ Δεκ 12 2010, 15:15 | |
| φιλε μου υπαρχει και αυτο!!
http://www.motoraid.eu/shop/product_info.php?products_id=4430 |
|
| |
akaliptos vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!! Κυρ Δεκ 12 2010, 15:32 | |
| λαθος το εγραψα!!φοραω μπλουζα που την τραβαω εξω απο το μπουφαν (στο κατω μερος) και ετσι δεν νιωθω κρυο |
|
| |
vstromrider Member
Ηλικία : 39 Τόπος : brahames!!!! Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!! Κυρ Δεκ 12 2010, 16:08 | |
| |
|
| |
Joe Kille
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 10/11/2010
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!! Κυρ Δεκ 12 2010, 17:06 | |
| Εγω φιλε μου μονο θα σου θυμισω ενα σχετικο ποστ που ειχε γινει περι μαρκων για μπουφαν...το συμπεραμσα ηταν οτι καλη η dainese αλλα υπαρχουν ΤΟΣΕΣ μαρκες που μπορεις να βρεις ο,τι θελεις....εγω λοιπον πηρα ενα της A-pro...την εταιρεια δεν την ηξερα,ουτε ακομα την ξερω....Με μια φραση μου πουλησε το μπουφαν..."Αν κρυωσεις φερτο πισω"....και του λεω..."αν κρυωσω θα το φερω πισω ακομα και μετα απο ενα χρονο"...και μου λεει ενταξει.....Γυρισα σημερα απο Κομοτηνη...εκανα 270 χλμ και το τι κρυο ειχε σημερα το ξερουμε ολοι..φορουσα ενα κοντομανικο και ενα φλισακι λεπτο...και το μπουφαν μου....δεν ενιωσα ουτε μια στιγμη να κρυωνω....Αυτα απο μενα...Το μπουφαν το πηρα 190 ευρω...το μπουφαν σου ειμαι σιγουρος οτι ειναι καλο ομως υπαρχει και η αλλη πλευρα του νομισματος...
Φιλικα... |
|
| |
GiwrgosV
Ηλικία : 46 Τόπος : Αγ. Δημήτριος Registration date : 19/08/2010
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!! Κυρ Δεκ 12 2010, 17:12 | |
| Σε όλα τα μπουφάν κρυώνεις στα χέρια/μπράτσα, αν παίρνουν αέρα από τα μανίκια. Δοκίμασε να κουμπώσεις πιο σφιχτά τα μανίκια ή δοκίμασε με γάντια.
Ποιό μοντέλο είναι το μπουφάν, λέει κάπου υλικά, μεμβράνες; |
|
| |
GUFY Member
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!! Κυρ Δεκ 12 2010, 18:49 | |
| - GiwrgosV έγραψε:
- Σε όλα τα μπουφάν κρυώνεις στα χέρια/μπράτσα, αν παίρνουν αέρα από τα μανίκια.
Δοκίμασε να κουμπώσεις πιο σφιχτά τα μανίκια ή δοκίμασε με γάντια.
Ποιό μοντέλο είναι το μπουφάν, λέει κάπου υλικά, μεμβράνες; το μοντελο προσπαθω να το βρω αλλα δεν βγαζω ακρη! βεβαια θα ρωτησω αυτον που το πηρα γιατι μαλλον δεν τα γραφουν επανω τα μοντελα! |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!! Κυρ Δεκ 12 2010, 18:54 | |
| - GiwrgosV έγραψε:
- Σε όλα τα μπουφάν κρυώνεις στα χέρια/μπράτσα, αν παίρνουν αέρα από τα μανίκια.
Ποιό μοντέλο είναι το μπουφάν, λέει κάπου υλικά, μεμβράνες; οχι φιλε επιτρεψε μου να διαφωνησω στο οτι κρυωνεις στα χερια με ολα τα μπουφαν. εχω ενα bering everton 2 χρονια τωρα και ακομη και με μηδενικη θερμοκρασια δεν καταλαβαινω ΤΙΠΟΤΑ. οποτε πιστευω οτι ειναι καθαρα θεμα επενδυσης. οι επενδυσεις της bering με το στρωμα αλουμινιου ειναι ολα τα λεφτα δεν παιρνουν χαμπαρι απο κρυα. |
|
| |
GiwrgosV
Ηλικία : 46 Τόπος : Αγ. Δημήτριος Registration date : 19/08/2010
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!! Κυρ Δεκ 12 2010, 19:27 | |
| Αν παίρνει αέρα από ξεκούμπωτα ή χαλαρά μανίκια το όποιο μπουφάν, δεν παίζει ρόλο η επένδυση του, και Gore να είναι. Ο αέρας περνάει από κάτω από την επένδυση κ νιώθεις κρύο.
Κουμπώστε, σφίξτε μανίκια, μέση, λαιμό όσο μπορείτε για να μην μπαίνει αέρας. |
|
| |
msp vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : Athens, Ellas - Shantou, China Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!! Κυρ Δεκ 12 2010, 19:37 | |
| Ελπίζω να είναι γνήσιο γνήσιο Dainese γιατί το too fast έχει πολλές μαϊμουδιές (έγραψες και μουφάν στο τίτλο )! Επίσης θα συμφωνήσω επειδή πέρασα το Σάββατο πως η αποθήκη στην Ηλιούπολη αρχίζει και δαγκώνει! |
|
| |
Bretsos gold member
Τόπος : Φυλακισμένος στην Αθήνα... Registration date : 06/03/2009
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!! Κυρ Δεκ 12 2010, 19:40 | |
| Όταν μιλάμε για κρύο ρε παιδιά τι ακριβώς εννοούμε? πόλη, ταξίδι, μεγάλο ταξίδι τι ακριβώς? το θέμα σηκώνει πολύ συζήτηση και είμαι πρόθυμος να το συζητήσω. και για να μην φανεί κάπως να σας πω πως τα τελευταία 20 χρόνια οδηγώ μόνο μηχανάκι και έχω αλλάξει πάρα πολλά μπουφάν και όχι μόνο.
Dainese πάντως δεν ξανά παίρνω. |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!! Κυρ Δεκ 12 2010, 20:09 | |
| - GiwrgosV έγραψε:
- Αν παίρνει αέρα από ξεκούμπωτα ή χαλαρά μανίκια το όποιο μπουφάν, δεν παίζει ρόλο η επένδυση του, και Gore να είναι. Ο αέρας περνάει από κάτω από την επένδυση κ νιώθεις κρύο.
Κουμπώστε, σφίξτε μανίκια, μέση, λαιμό όσο μπορείτε για να μην μπαίνει αέρας. δεν νομιζω χτες και προχτες ο χριστιανος να μην φορουσε γαντια. παραυτα συμφωνω μαζι σου οτι τα μανικια κατω πρεπει να ειναι σφιχτα δεμενα ωστε να μην περναει αερας. τελος συμφωνω με τον χρηστο για τα περι dainese συναδελφος στην δουλεια εδωσε πριν απο 2 χρονια 400 ευρα για το zulu της dainese και μετανιωσε στην πορεια γιατι δεν πηρε bering σαν το δικο μου και απο πλευρας κρυου αλλα και αδιαβροχοποιησης. το φτωχο πλην τιμιο beringακι να το καταβρεχεις με κουβαδες νερο δεν θα παρει μεσα........... δεν γινεται το ιδιο και με το dainese. καρατσεκαρισμενα μιας και δουλευουμε ολημερις πανω σε μοτο με βροχες χιονια κρυα κτλπ. |
|
| |
groi1000 vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!! Κυρ Δεκ 12 2010, 20:14 | |
| Γιάννη σα να λέμε...''Δεν παίρνεις ότι πληρώνεις'' |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!! Κυρ Δεκ 12 2010, 20:20 | |
| - groi1000 έγραψε:
- Γιάννη σα να λέμε...''Δεν παίρνεις ότι πληρώνεις''
νταξει ............γιωρικα δεν θελω να τα ισοπεδωσω και ολα. η αληθεια ειναι οτι απο ποιοτητα κατασκευης τα dainese ειναι παρα πολυ καλα αλλα στο τεστ αντοχης που εχουμε κανει εδω και 2 χρονια απετυχε οικτρα. παντως για οποιον ενδιαφερετε για μπουφανακι γαντια κτλ ας ριξει και μια ματια και στα HELD .........δεν θα χασει , μιλαμε για γερμανικη εταιρεια με παρα πολυ καλη ποιοτητα. |
|
| |
groi1000 vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!! Κυρ Δεκ 12 2010, 20:26 | |
| Γιάνναρε δεν ισοπεδώνω τίποτα αλλά η συγκεκριμένη μάρκα με έχει απογοητεύσει και μένα στα 2 από τα 3 μπουφάν που πήρα κατά καιρούς και βρήκα την υγειά μου σε ένα φτηνούλι bering τα τελευταία χρόνια Πάντως θα τσεκάρω και τα held που αναφέρεις μιας και κοντοζυγώνει η ώρα για αγορά καινούριου |
|
| |
loxias gold member
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!! Κυρ Δεκ 12 2010, 20:36 | |
| Οποιος ειναι να ξοεδεψει 350Ε ας ριξει μια ματια στο ισως καλυτερο τζακετ http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Revit-Cayenne-Pro-Jacket/SubProducts/Revit-Cayenne-Pro-Jacket-0028 |
|
| |
Bretsos gold member
Τόπος : Φυλακισμένος στην Αθήνα... Registration date : 06/03/2009
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!! Κυρ Δεκ 12 2010, 21:50 | |
| - loxias έγραψε:
- Οποιος ειναι να ξοεδεψει 350Ε ας ριξει μια ματια στο ισως καλυτερο τζακετ
http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Revit-Cayenne-Pro-Jacket/SubProducts/Revit-Cayenne-Pro-Jacket-0028 νταξει respect!! |
|
| |
southstromer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Registration date : 21/11/2009
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!! Κυρ Δεκ 12 2010, 21:53 | |
| - σαλιγκάρι έγραψε:
- GiwrgosV έγραψε:
Ποιό μοντέλο είναι το μπουφάν, λέει κάπου υλικά, μεμβράνες; οχι φιλε επιτρεψε μου να διαφωνησω στο οτι κρυωνεις στα χερια με ολα τα μπουφαν. εχω ενα bering everton 2 χρονια τωρα και ακομη και με μηδενικη θερμοκρασια δεν καταλαβαινω ΤΙΠΟΤΑ. οποτε πιστευω οτι ειναι καθαρα θεμα επενδυσης. οι επενδυσεις της bering με το στρωμα αλουμινιου ειναι ολα τα λεφτα δεν παιρνουν χαμπαρι απο κρυα. +650 |
|
| |
GUFY Member
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!! Δευ Δεκ 13 2010, 11:03 | |
| ΛΟΙΠΟΝ παιδια το μπουφαν λεγετε jet dream d-dry ειναι γνησιο και εχθες το βραδυ δουλευα 5 ωρες μεσα στο κρυο και σημερα το πρωι με την βροχη δεν χαμπαριασε τιποτα |
|
| |
aris_n gold member
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!! Δευ Δεκ 13 2010, 12:16 | |
| - loxias έγραψε:
- Οποιος ειναι να ξοεδεψει 350Ε ας ριξει μια ματια στο ισως καλυτερο τζακετ
http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Revit-Cayenne-Pro-Jacket/SubProducts/Revit-Cayenne-Pro-Jacket-0028 Μια κατηγορία απο μόνο του είναι αυτό το μπουφάν...τι να λέμε... |
|
| |
vassilis79 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 45 Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Registration date : 26/11/2009
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!! Δευ Δεκ 13 2010, 12:39 | |
| Καλοριζικο και καλοφορετο Γιαννη . Εγω τα Bering παντως δεν τα αλλαζω . Καλοκαιρινο και χειμωνιατικο τα θεωρω super . |
|
| |
GUFY Member
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!! Δευ Δεκ 13 2010, 13:12 | |
| - vassilis79 έγραψε:
- Καλοριζικο και καλοφορετο Γιαννη .
Εγω τα Bering παντως δεν τα αλλαζω . Καλοκαιρινο και χειμωνιατικο τα θεωρω super . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ βασιλακη να εισαι καλα και καλες γιορτες! κοιτα ειδα και τα bering , πολυ καλα μπουφαν αλλα τα νεα σχεδια ειναι το λιγοτερο που μπορω να πω αισχος!!! |
|
| |
vassilis79 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 45 Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Registration date : 26/11/2009
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!! Δευ Δεκ 13 2010, 13:16 | |
| Δεν τα εχω ψαξει τα νεα μοντελα για να ξερω τα σχεδια αλλα απο ποιοτητα , τα αξιζουν τα λεφτα τους . |
|
| |
| ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!! | |
|