| SHOEI !!! ΠΗΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΝΟΣ | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
thirio
Ηλικία : 42 Τόπος : PERAMA PIREUS Registration date : 01/07/2008
| Θέμα: SHOEI !!! ΠΗΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΝΟΣ Παρ Οκτ 17 2008, 02:17 | |
| ΣΗΜΕΡΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΔΩΡΟ!!!!!!! ΠΗΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ SOHEI MULTITECH ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΧΑΙΡΟΜΕ ΠΟΛΥ ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ, ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!!! ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΠΜ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΩ ΔΗΜΟΣΙΑ!!! ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟ |
|
| |
Man With No Name Member
Ηλικία : 52 Τόπος : Minara City Registration date : 17/01/2008
| Θέμα: Απ: SHOEI !!! ΠΗΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΝΟΣ Παρ Οκτ 17 2008, 06:34 | |
| Καλορίζικο και αγρατζούνιστο!! Καινούριο ή μεταχειρισμένο το πήρες;
Όσο για τη τιμή.. να την πεις! Δε κατάλαβα; Για πιο λόγο να μη την πεις δημόσια; Ίσα-ίσα που πρέπει να την πεις για να μπορέσουν και άλλοι να αγοράσουν καλό κράνος με λίγα λεφτά..!!
Αλληλεγγύη με τους μοτοσικλετιστές πρέπει να έχεις και όχι με τους εμπόρους που μας τα παίρνουν έχοντας αναγάγει το μοτοσικλετισμό σε είδος πολυτελείας. |
|
| |
paitos gold member
| Θέμα: Απ: SHOEI !!! ΠΗΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΝΟΣ Παρ Οκτ 17 2008, 08:40 | |
| Kαλοριζικο Φιλε!!!! Πολυ καλη επιλογη, και εγω το πηρα φετος και επαθα πλακα. πριν φορουσα caberg.
ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΙΟ ΦΤΗΝΟ? (εγω ψωνισα απο Ανδορα) |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: SHOEI !!! ΠΗΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΝΟΣ Παρ Οκτ 17 2008, 08:40 | |
| ναι οντως γιατι να μην αναφερεις τιμη?> Εγω που πηρα το shoei x11 το οποιο εχει εδω 780 ευρω και εμενα μου κοστισε 420 μαζι με 2η ζελατινα δεν θα επρεπε να το αναφερω? |
|
| |
Lordjohn vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : N. Smirni-Athens Registration date : 15/02/2008
| Θέμα: Απ: SHOEI !!! ΠΗΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΝΟΣ Παρ Οκτ 17 2008, 10:24 | |
| Καλοριζικο και Αγρατζουνιστο Κωστα! |
|
| |
Fanis83 Member
Ηλικία : 41 Τόπος : Άνω Γλυφάδα Registration date : 07/04/2008
| Θέμα: Απ: SHOEI !!! ΠΗΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΝΟΣ Παρ Οκτ 17 2008, 10:34 | |
| Kαλορίζικο και αγρατζούνιστο Χτύπα και μία αερογραφία και είσαι άρχοντας π.χ http://www.visiondesign.gr/?p=productsList&iCategory=11&sName=Helmets--en%CE%AC%CE%BD%CE%B7 |
|
| |
deusxt Member
| Θέμα: Απ: SHOEI !!! ΠΗΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΝΟΣ Παρ Οκτ 17 2008, 12:14 | |
| καλοφορετος θηριο απο τιμες παιζουν πολλές φίλε. αποκλειεται ενας ανθρωπος να μπορει να βρει μονος του την καλύτερη. Γι αυτο ειμαστε εδω αλλωστε. Θυμαμαι για το δικο μου ειχα βρει ενα σαιτ που εδινε τρομερες τιμες και ποσταρει εδω ενα σαιτ καποιος που μου πεταξε τα ματια εξω για το Χ11. ολες οι πληροφορίες καλοδεχουμενες |
|
| |
pulsar Member
Ηλικία : 58 Τόπος : Πετρουπολη Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: SHOEI !!! ΠΗΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΝΟΣ Παρ Οκτ 17 2008, 15:56 | |
| |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: SHOEI !!! ΠΗΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΝΟΣ Παρ Οκτ 17 2008, 16:49 | |
| Πες τιμή να ξέρουμε και εμείς... Έχω αρχίσει και γω και ψάχνω για κράνος τώρα. Μη μου πεις ότι το πήρες από τον Αράθυμο??? |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: SHOEI !!! ΠΗΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΝΟΣ Παρ Οκτ 17 2008, 17:38 | |
| ATIMO KΡΑΝΟΣ |
|
| |
deusxt Member
| Θέμα: Απ: SHOEI !!! ΠΗΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΝΟΣ Παρ Οκτ 17 2008, 18:31 | |
| - michalis έγραψε:
- ATIMO KΡΑΝΟΣ
μου πηρε λιγάκι αλλά τοπιακα. θα το αφηκω τώρα να το πιακεικαι κανας άλλος |
|
| |
panos gold member
Ηλικία : 53 Τόπος : Αθήνα - Αγ.Ανάργυροι Registration date : 01/02/2008
| Θέμα: Απ: SHOEI !!! ΠΗΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΝΟΣ Παρ Οκτ 17 2008, 18:57 | |
| καλορίζικο και αχρείαστο να είναι |
|
| |
spyrakos35 Member
| Θέμα: Απ: SHOEI !!! ΠΗΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΝΟΣ Παρ Οκτ 17 2008, 19:01 | |
| |
|
| |
thirio
Ηλικία : 42 Τόπος : PERAMA PIREUS Registration date : 01/07/2008
| Θέμα: Απ: SHOEI !!! ΠΗΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΝΟΣ Παρ Οκτ 17 2008, 22:22 | |
| ΝΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΑ8ΥΜΟ ΚΕΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΛΩΓΟ ΦΙΛΙΑΣ ΤΟΝ ΣΕΒΟΜΑΙ!!!!! ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ Φ8ΗΝΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ!!!!! ΑΠΛΑ ΑΝ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΕΙ ..ΣΤΟ 8ΗΡΙΟ ΤΟ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.. ΤΟΤΕ ΧΑΝΩ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ 8ΕΛΩ
ΟΠΟΙΟΣ 8ΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΙΣΩ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 8Α ΤΟ ΚΑΝΩ |
|
| |
Man With No Name Member
| Θέμα: Απ: SHOEI !!! ΠΗΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΝΟΣ Παρ Οκτ 17 2008, 22:27 | |
| Ωραία ας το πάμε αλλιώς..
Πιο φθηνό από εδώ; http://www.motocard.com/en/Articulos/detalle.asp?ref=M-0375056 |
|
| |
spaniolas
| Θέμα: Απ: SHOEI !!! ΠΗΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΝΟΣ Παρ Οκτ 17 2008, 22:31 | |
| Καλορίζικο, καλοφόρεται και αχρείαστο να σου ειναι ρε Θηρίο |
|
| |
panos gold member
Ηλικία : 53 Τόπος : Αθήνα - Αγ.Ανάργυροι Registration date : 01/02/2008
| Θέμα: Απ: SHOEI !!! ΠΗΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΝΟΣ Παρ Οκτ 17 2008, 22:42 | |
| - Man With No Name έγραψε:
- Ωραία ας το πάμε αλλιώς..
Πιο φθηνό από εδώ; http://www.motocard.com/en/Articulos/detalle.asp?ref=M-0375056 συγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω , εάν σου απαντήσει 20 ευρώ το thirio, τι θα γίνει μπορούμε να πάμε να το πάρουμε και εμείς ; αφού ο άνθρωπος απάντησε πιο πάνω. |
|
| |
Man With No Name Member
| Θέμα: Απ: SHOEI !!! ΠΗΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΝΟΣ Παρ Οκτ 17 2008, 23:11 | |
| - panos έγραψε:
- Man With No Name έγραψε:
- Ωραία ας το πάμε αλλιώς..
Πιο φθηνό από εδώ; http://www.motocard.com/en/Articulos/detalle.asp?ref=M-0375056 συγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω , εάν σου απαντήσει 20 ευρώ το thirio, τι θα γίνει μπορούμε να πάμε να το πάρουμε και εμείς ; αφού ο άνθρωπος απάντησε πιο πάνω. Ένα ναι ή ένα όχι χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες θα με καλύψει. (όπως και τον ίδιο όσον αφορά την αγοραστική του επιτυχία στη περίπτωση που η απάντηση είναι ναι..) |
|
| |
haniko araki
Ηλικία : 42 Τόπος : perama-peiraias Registration date : 16/10/2008
| Θέμα: Απ: SHOEI !!! ΠΗΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΝΟΣ Παρ Οκτ 17 2008, 23:28 | |
| agratzounisto kwsth,megia. einai k gamw ta kranh...tha to eyxaristitheis! kwsta tha ta poume ayrio sto "lathos" aliws kanonizoume thlefwnika gia thn kyriakh.... |
|
| |
Γιώργος Σαββίδης
Registration date : 21/07/2008
| Θέμα: Απ: SHOEI !!! ΠΗΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΝΟΣ Σαβ Οκτ 18 2008, 02:30 | |
| Φίλε thirio Καλοφόρετο …..!Εγώ δεν θα σε ρωτήσω πόσο το αγόρασες , αλλά αν το κράνος είναι αυτό τις φωτογραφίας ? είναι μια φτηνότερη έκδοση από αυτό που δείχνει το λινκ του Man With No Name , αυτό δεν σημαίνει ότι το συγκεκριμένο κατάστημα πουλάει φτηνότερα από την ελληνική αγορά πάνω κάτω σε αυτές τις τιμές πωλούνται και στην Ελλάδα με εξαίρεση κάποια μοντέλα που έχει σαν κράχτες Φίλε Man With No Name δεν θέλω να βρεθώ σε αντιπαράθεση μαζί σου αλλά σε Ένα από τα ποστ σου γράφεις - Man With No Name έγραψε:
Αλληλεγγύη με τους μοτοσικλετιστές πρέπει να έχεις και όχι με τους εμπόρους που μας τα παίρνουν έχοντας αναγάγει το μοτοσικλετισμό σε είδος πολυτελείας. Ναι στην αλληλεγγύη των μοτοσικλετιστών ! όχι στην χαζομάρα που παρασύρει Και άλλους ….. καλό είναι να γνωρίζουμε κάποια πράματα και να είμαστε σίγουροι για τους χαρακτηρισμούς μας ……. το να λέμε “κλέφτη “ ο ένας τον άλλο ……….. ( αφού όλοι κάποιο επάγγελμα κάνουμε και μας αποκαλούν “ κλέφτες “ ) Αυτό κάνει κακό γενικά στην οικονομία της χώρας στην ανεργία και ………… Μην μπερδευόμαστε με κάποιες προσφορές ( κράχτες ) από τα καταστήματα και δημιουργούμε λανθασμένες εντυπώσεις . Ένα παράδειγμα το συγκεκριμένο κατάστημα στα μεταλλικά χρώματα δεν έχει έκπτωση η τιμή του είναι 394 ευρώ και στην Ελλάδα αρκετά μαγαζιά το πωλούν στα 404 ευρώ αν υπολογίσουμε την διαφορά του φπα που είναι μικρότερο στην Ισπανία η τιμή πώλησης είναι ακριβώς ίδια ! Αν σας καίει ο μεγαλύτερος συντελεστής του φπα 19% τότε αγοράστε το από περιοχές της χώρας μας που έχουν 13% θα είναι ακόμη φτηνότερο …… Αν δούμε τους άμεσους φόρους & τον φορολογικό συντελεστή της μιας χώρας με την άλλη θα δούμε …….. Αν λάβουμε υπ οψην ότι το κατάστημα έχει έδρα την Ανδόρα ….? Αν υπολογίσουμε το λειτουργικό κόστος των καταστημάτων στην Ελλάδα που πολλοί περνούν από αυτά μόνο για να ενημερωθούν και να προβάρουν ……..και στη συνέχεια να το παραγγείλουν αλλού ……….και άλλα πολλά που δεν γνωρίζεται η δεν …………. Τότε θα δούμε ότι πολλοί Έλληνες έμποροι έχουν μικρότερο ποσοστό κέρδους από τις περισσότερες χώρες της Ε.Ε και δεν είναι αυτοί που αναγάγουν το μοτοσικλετισμό σε είδος πολυτελείας Δυστυχώς ακόμη δεν έχει ανακαλυφθεί η νέα Αμερική ………. ( ο παράδεισος των μοτοσικλετιστών )Αν είχε ανακαλυφθεί τότε όλοι θα αγοράζαμε από το ίδιο σούπερ κατάστημα η τουλάχιστον όλοι από την ίδια χώρα …….. κάτι τέτοιο εσείς το βλέπεται …….? η βλέπεται κάποιον να αγοράζει κάποιο προϊόν από την Χ χώρα κάποιος άλλος από μια άλλη χώρα και πάει λέγοντας Είμαι ανοιχτός να ακούσω κάθε άποψη που θα μπορούσε να βοηθήσει και τις δυο “πλευρές “ και την χώρα μας Εγώ νομίζω ότι εμείς την κάνουμε …….όπως πολλοί την αποκαλούν αλβανισταν , ελλαδισταν κ.α Οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους μας και αν δεν προσέξουμε θα ξανα έρθει η εποχή που Έλληνας Ξενιτευόταν σε άλλες χώρες για να πλένει πιάτα ……… Αυτά ας μείνουν μόνο σαν ανάμνηση στις Ασπρόμαυρες ελληνικές ταινίες |
|
| |
spyrakos35 Member
| Θέμα: Απ: SHOEI !!! ΠΗΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΝΟΣ Σαβ Οκτ 18 2008, 08:28 | |
| και πως υπάρχουν στην ελλάδα μαγαζιά με χαμηλές τιμές?
και πως γίνεται και ξεφυτρώνουν όλο και περισσότερα νέα μαγαζιά με αξεσουαρ?
και γιατί δεν κανουν οι έμποροι κάτι για να ρίξουν τις φορολογίες στα είδη μοτοσυκλέτας μιας και όλοι (κράτος, έμποροι, μοτοσυκλετιστές) ενδιαφέρονται για την ασφάλεια? (κατ εμέ οι έμποροι θα πρέπει να κάνουν κάτι γιατί η τσέπη τους κυρίως επηρρεάζεται)
εντελώς φιλικά, κουβέντα κανουμε έτσι? |
|
| |
Man With No Name Member
| Θέμα: Απ: SHOEI !!! ΠΗΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΝΟΣ Σαβ Οκτ 18 2008, 10:07 | |
| Εγώ πάντως έβαλα το link (προσφορά) δεδομένου πως το Θηρίο αγόρασε το μαύρο.
Και τα xr1000 που βλέπω στο συγκεκριμένο site πάλι πιο φτηνά τα βλέπω από ότι πωλούνται στην Ελλάδα σε πάρα πολλά καταστήματα.
Από εκεί και έπειτα όταν λέω πως μεγάλη μερίδα εμπόρων έχει αναγάγει το μοτοσικλετισμό σε είδος πολυτελείας μόνο σαν χαζομάρα δε το αισθάνομαι.. (και ειδικότερα η τσέπη μου) Αυτός εξάλλου είναι και ένας από τους βασικότερους λόγους που έχει μετατρέψει τα καταστήματα απλά.. σε δοκιμαστήρια.. (όσον αφορά τον εξοπλισμό αναβάτη)
Μια έρευνα αγοράς μπορεί άνετα να αποδείξει του λόγου το αληθές. (ειδικότερα αν ζεις στην επαρχία) |
|
| |
paitos gold member
| Θέμα: Απ: SHOEI !!! ΠΗΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΝΟΣ Σαβ Οκτ 18 2008, 12:00 | |
| Εγω παντως παιδες το πηρα απο Ανδορα 280 γιουρια (Μεταλικο χρωμα) Μαζι με 2η ζελατινα και προστατευικα λαιμου μπροστα και πισω + 2 αντιθαμβωτικα που κουμπωνουν μεσα απο την ζελατινα |
|
| |
Lordjohn vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : N. Smirni-Athens Registration date : 15/02/2008
| Θέμα: Απ: SHOEI !!! ΠΗΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΝΟΣ Σαβ Οκτ 18 2008, 12:17 | |
| - paitos έγραψε:
- Εγω παντως παιδες το πηρα απο Ανδορα 280 γιουρια (Μεταλικο χρωμα)
Μαζι με 2η ζελατινα και προστατευικα λαιμου μπροστα και πισω + 2 αντιθαμβωτικα που κουμπωνουν μεσα απο την ζελατινα Οταν ξαναπας με το καλο εκει, πες να σε φορτωσω συναλλαγμα να φερεις πραμα, κοπελι! |
|
| |
paitos gold member
| Θέμα: Απ: SHOEI !!! ΠΗΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΝΟΣ Σαβ Οκτ 18 2008, 12:34 | |
| |
|
| |
| SHOEI !!! ΠΗΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΝΟΣ | |
|