| ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
akaliptos vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!! Τετ Δεκ 15 2010, 08:33 | |
| ενταξει και εμενα το bering τρια χρονια που το ειχα με εβγαλε ασπροπροσωπο σε πολλα κρυα και βροχες!!!!τωρα παντως μεχρι στιγμης κρυο δεν εχω νιωσει και σε 2-3 βροχες δεν πηρε τιποτα μεσα το dainese!το μονο μου θεμα ειναι με την πλατη κατω χαμηλα!!!αλλα θα το λυσω και αυτο! |
|
| |
gandalf vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!! Τετ Δεκ 15 2010, 16:06 | |
| Πιστεύω πως με ένα μπουφανάκι μήκους 3/4 που καλύπτει και τη μέση δε μπορεί να είχες πρόβλημα με το κρύο εκεί!!! |
|
| |
GUFY Member
Ηλικία : 60 Τόπος : ΑΓ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Registration date : 08/09/2009
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!! Τετ Δεκ 15 2010, 16:11 | |
| - Gadalf έγραψε:
- Πιστεύω πως με ένα μπουφανάκι μήκους 3/4
που καλύπτει και τη μέση δε μπορεί να είχες πρόβλημα με το κρύο εκεί!!! τελικα διαπιστωνω οτι μαλλον ηταν η ιδεα μου για το κρυο !!! φορωντας το συχνοτερα ειδα οτι μαλλον δεν υπαρχει προβλημα |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!! Τετ Δεκ 15 2010, 16:14 | |
| μιας και ανεφερες μπουφανακι 3/4 μια πολυ καλη προταση η οποια ειναι σχεδον 3/4 σε μακρος ειναι το bering tourismo pro το οποιο ειναι και 100% αδιαβροχο στα 400 γιουρια. και λαμβανετε πολυ σοβαρα υπ οψιν εκ μερους μου |
|
| |
Joe Kille
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 10/11/2010
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!! Τετ Δεκ 15 2010, 16:15 | |
| - GUFY έγραψε:
- Gadalf έγραψε:
που καλύπτει και τη μέση δε μπορεί να είχες πρόβλημα με το κρύο εκεί!!! τελικα διαπιστωνω οτι μαλλον ηταν η ιδεα μου για το κρυο !!! φορωντας το συχνοτερα ειδα οτι μαλλον δεν υπαρχει προβλημα Φιλε Gufy για να μην προβληματιζεσαι,επειδη εδωσες και πολλα λεφτα για το μπουφαν...και χςρισ να ειμαι ιδιαιτερα εμπειρος...το μπουφαν σου το δοκιμασα προχθες εδω θεσνικη ετσι για απορια και μου φανηκε πολυ καλο...ζεστο και "βαρυ"...αλλα Ο,ΤΙ και να παρεις για να μην κρυωνεις σιγουρα πρεπει να εχεις καλα γαντια,καλο κρανος,να φορα και μια μπαλακλαβα και οπως ειπε και φιλος gandalf ενα 3/4 δεν θα εμφανιζε κανενα τετοιο προβλημα...οποτε δυστυχως η ευτυχως για να μην κρυωνεις δεν φτανει μονο το καλο μπουφαν... Φιλικα... |
|
| |
GUFY Member
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!! Πεμ Δεκ 16 2010, 10:00 | |
| - Joe Kille έγραψε:
- GUFY έγραψε:
- Gadalf έγραψε:
που καλύπτει και τη μέση δε μπορεί να είχες πρόβλημα με το κρύο εκεί!!! τελικα διαπιστωνω οτι μαλλον ηταν η ιδεα μου για το κρυο !!! φορωντας το συχνοτερα ειδα οτι μαλλον δεν υπαρχει προβλημα Φιλε Gufy για να μην προβληματιζεσαι,επειδη εδωσες και πολλα λεφτα για το μπουφαν...και χςρισ να ειμαι ιδιαιτερα εμπειρος...το μπουφαν σου το δοκιμασα προχθες εδω θεσνικη ετσι για απορια και μου φανηκε πολυ καλο...ζεστο και "βαρυ"...αλλα Ο,ΤΙ και να παρεις για να μην κρυωνεις σιγουρα πρεπει να εχεις καλα γαντια,καλο κρανος,να φορα και μια μπαλακλαβα και οπως ειπε και φιλος gandalf ενα 3/4 δεν θα εμφανιζε κανενα τετοιο προβλημα...οποτε δυστυχως η ευτυχως για να μην κρυωνεις δεν φτανει μονο το καλο μπουφαν...
Φιλικα... καλημερα οντως ειναι οπως τα λεσ!!! |
|
| |
GUFY Member
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!! Πεμ Δεκ 16 2010, 11:40 | |
| - VagelisSTROM (Κυρ Dec 12, 2010 3:15 pm) έγραψε:
- φιλε μου υπαρχει και αυτο!!
http://www.motoraid.eu/shop/product_info.php?products_id=4430 σε ευχαριστω πολυ για την υποδειξη της ζωνης! το παρεγγειλα στο motoraid ! να εισαι καλα καλες γιορτες και παντα ορθιος |
|
| |
STROMER
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!! Πεμ Δεκ 16 2010, 11:49 | |
| Καλημέρα, εγω προχτές πήρα το COLORI απο 415 με μια εκπτωση που εχει 20% στα 332 ? και με 6 άτοκες δόσεις.
AYTO EINAI: http://www.coloriposto.gr/posto/gr/details.asp?ProductID=594
ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΦ'ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΤΩΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΦΘΟΡΑΣ. |
|
| |
gandalf vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!! Πεμ Δεκ 16 2010, 12:06 | |
| - GUFY (Πεμ Dec 16, 2010 11:40 am) έγραψε:
- VagelisSTROM (Κυρ Dec 12, 2010 3:15 pm) έγραψε:
- φιλε μου υπαρχει και αυτο!!
http://www.motoraid.eu/shop/product_info.php?products_id=4430 σε ευχαριστω πολυ για την υποδειξη της ζωνης! το παρεγγειλα στο motoraid ! να εισαι καλα καλες γιορτες και παντα ορθιος Καλοφόρετο φίλε Gufy!!! - STROMER (Πεμ Dec 16, 2010 11:49 am) έγραψε:
- Καλημέρα, εγω προχτές πήρα το COLORI απο 415 με μια εκπτωση που εχει 20% στα 332 ? και με 6 άτοκες δόσεις.
AYTO EINAI: http://www.coloriposto.gr/posto/gr/details.asp?ProductID=594
ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΦ'ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΤΩΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΦΘΟΡΑΣ. Τώρα για την Colori τι να πούμε, όχι η κορυφαία ποιότητα όμως αρκετά καλή και ικανοποιητική.... όμως το ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΦ'ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΤΩΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΦΘΟΡΑΣ τα σπάει |
|
| |
| ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!! | |
|