Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΕικονοθήκηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε | 

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
akaliptos
vstromhellasforum Enthusiast
akaliptos

Τόπος : pireas
Registration date : 23/05/2010

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!! - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!!   ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤετ Δεκ 15 2010, 08:33

ενταξει και εμενα το bering τρια χρονια που το ειχα με εβγαλε ασπροπροσωπο σε πολλα κρυα και βροχες!!!!τωρα παντως μεχρι στιγμης κρυο δεν εχω νιωσει και σε 2-3 βροχες δεν πηρε τιποτα μεσα το dainese!το μονο μου θεμα ειναι με την πλατη κατω χαμηλα!!!αλλα θα το λυσω και αυτο!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
gandalf
gandalf

Τόπος : Πάτρα
Registration date : 24/10/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!!   ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤετ Δεκ 15 2010, 16:06

Πιστεύω πως με ένα μπουφανάκι μήκους 3/4
που καλύπτει και τη μέση δε μπορεί να είχες
πρόβλημα με το κρύο εκεί!!!
GUFY
Member
Member
GUFY

Τόπος : ΑΓ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Registration date : 08/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!!   ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤετ Δεκ 15 2010, 16:11

Gadalf έγραψε:
τελικα διαπιστωνω οτι μαλλον ηταν η ιδεα μου για το κρυο !!! φορωντας το συχνοτερα ειδα οτι μαλλον δεν υπαρχει προβλημα OK
σαλιγκάρι
gold member
gold member
σαλιγκάρι

Τόπος : Περιστέρι
Registration date : 11/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!!   ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤετ Δεκ 15 2010, 16:14

μιας και ανεφερες μπουφανακι 3/4 μια πολυ καλη προταση η οποια ειναι σχεδον 3/4 σε μακρος ειναι το bering tourismo pro το οποιο ειναι και 100% αδιαβροχο στα 400 γιουρια.
και λαμβανετε πολυ σοβαρα υπ οψιν εκ μερους μου Cool

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!! - Σελίδα 2 Productthumbphpq

Joe Kille

Joe Kille

Τόπος : Θεσσαλονίκη
Registration date : 10/11/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!!   ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤετ Δεκ 15 2010, 16:15

GUFY έγραψε:
Gadalf έγραψε:
τελικα διαπιστωνω οτι μαλλον ηταν η ιδεα μου για το κρυο !!! φορωντας το συχνοτερα ειδα οτι μαλλον δεν υπαρχει προβλημα OK

Φιλε Gufy για να μην προβληματιζεσαι,επειδη εδωσες και πολλα λεφτα για το μπουφαν...και χςρισ να ειμαι ιδιαιτερα εμπειρος...το μπουφαν σου το δοκιμασα προχθες εδω θεσνικη ετσι για απορια και μου φανηκε πολυ καλο...ζεστο και "βαρυ"...αλλα Ο,ΤΙ και να παρεις για να μην κρυωνεις σιγουρα πρεπει να εχεις καλα γαντια,καλο κρανος,να φορα και μια μπαλακλαβα και οπως ειπε και φιλος gandalf ενα 3/4 δεν θα εμφανιζε κανενα τετοιο προβλημα...οποτε δυστυχως η ευτυχως για να μην κρυωνεις δεν φτανει μονο το καλο μπουφαν...

Φιλικα...
GUFY
Member
Member
GUFY

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!!   ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Δεκ 16 2010, 10:00

Joe Kille έγραψε:
GUFY έγραψε:
Gadalf έγραψε:

Φιλε Gufy για να μην προβληματιζεσαι,επειδη εδωσες και πολλα λεφτα για το μπουφαν...και χςρισ να ειμαι ιδιαιτερα εμπειρος...το μπουφαν σου το δοκιμασα προχθες εδω θεσνικη ετσι για απορια και μου φανηκε πολυ καλο...ζεστο και "βαρυ"...αλλα Ο,ΤΙ και να παρεις για να μην κρυωνεις σιγουρα πρεπει να εχεις καλα γαντια,καλο κρανος,να φορα και μια μπαλακλαβα και οπως ειπε και φιλος gandalf ενα 3/4 δεν θα εμφανιζε κανενα τετοιο προβλημα...οποτε δυστυχως η ευτυχως για να μην κρυωνεις δεν φτανει μονο το καλο μπουφαν...

Φιλικα...
καλημερα οντως ειναι οπως τα λεσ!!! flower
GUFY
Member
Member
GUFY

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!!   ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Δεκ 16 2010, 11:40

VagelisSTROM (Κυρ Dec 12, 2010 3:15 pm) έγραψε:
φιλε μου υπαρχει και αυτο!!

http://www.motoraid.eu/shop/product_info.php?products_id=4430
σε ευχαριστω πολυ για την υποδειξη της ζωνης! το παρεγγειλα στο motoraid ! να εισαι καλα καλες γιορτες και παντα ορθιος merci OK
STROMER

STROMER

Τόπος : ATHENS
Registration date : 28/03/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!!   ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Δεκ 16 2010, 11:49

Καλημέρα, εγω προχτές πήρα το COLORI απο 415 με μια εκπτωση που εχει 20% στα 332 ? και με 6 άτοκες δόσεις.

AYTO EINAI:
http://www.coloriposto.gr/posto/gr/details.asp?ProductID=594

ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΦ'ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΤΩΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΦΘΟΡΑΣ.
gandalf
gandalf

Τόπος : Πάτρα
Registration date : 24/10/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!!   ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΠεμ Δεκ 16 2010, 12:06

GUFY (Πεμ Dec 16, 2010 11:40 am) έγραψε:
VagelisSTROM (Κυρ Dec 12, 2010 3:15 pm) έγραψε:
φιλε μου υπαρχει και αυτο!!

http://www.motoraid.eu/shop/product_info.php?products_id=4430
σε ευχαριστω πολυ για την υποδειξη της ζωνης! το παρεγγειλα στο motoraid ! να εισαι καλα καλες γιορτες και παντα ορθιος merci OK

Καλοφόρετο φίλε Gufy!!!

STROMER (Πεμ Dec 16, 2010 11:49 am) έγραψε:
Καλημέρα, εγω προχτές πήρα το COLORI απο 415 με μια εκπτωση που εχει 20% στα 332 ? και με 6 άτοκες δόσεις.

AYTO EINAI:
http://www.coloriposto.gr/posto/gr/details.asp?ProductID=594

ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΦ'ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΤΩΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΦΘΟΡΑΣ.

Τώρα για την Colori τι να πούμε, όχι η κορυφαία ποιότητα όμως αρκετά καλή και ικανοποιητική....

όμως το ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΦ'ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΤΩΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΦΘΟΡΑΣ
τα σπάει Very Happy OK OK OK

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑ ΜΟΥΦΑΝ DAINESE!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ-ΑΝΑΒΑΤΗΣ :: Ένδυση-
Μετάβαση σε: