|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
| Θέμα: Απ: ΑΛΥΣΙΔΟΓΡΑΝΑΖΑ....... Τρι Ιουν 26 2012, 09:55 | |
| - kalamaria έγραψε:
- Μηπως γνωρίζετε μαγαζι που να έχει D.I.D αλυσίδες στην θεσ/νικη?
http://www.megastockbazaar.gr/content.asp?catid=2 Μου την έφερε σε πολύ καλή τιμή, άμεσα και γρήγορα DID XVMZ για το 1000… _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
Bretsos gold member
Τόπος : Φυλακισμένος στην Αθήνα... Registration date : 06/03/2009
| Θέμα: Απ: ΑΛΥΣΙΔΟΓΡΑΝΑΖΑ....... Τρι Ιουν 26 2012, 13:42 | |
| - narcissus έγραψε:
- kalamaria έγραψε:
http://www.megastockbazaar.gr/content.asp?catid=2
Μου την έφερε σε πολύ καλή τιμή, άμεσα και γρήγορα DID XVMZ για το 1000… ZVMX λέγεται..... |
|
| |
z0rbas Member
Ηλικία : 44 Τόπος : Βόλος-Λάρισα- ΒΑΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Registration date : 01/06/2010
| Θέμα: Απ: ΑΛΥΣΙΔΟΓΡΑΝΑΖΑ....... Τρι Ιουν 26 2012, 15:00 | |
| - σαλιγκάρι έγραψε:
- kalamaria έγραψε:
Tα μεταφορικα του ειναι μηδαμινα και ειναι ενα απο τα καταστηματα που μας στηριζει και το στηριζουμε σαν κοινοτητα https://www.vstromhellasforum.com/t13287-topic παρε λοιπον τον Αρη ενα τηλεφωνο και την επομενη μερα ειναι στην πορτα σου. +650 Εγω την πήρα χωρίς να χρειαζομαι ακόμα αλλαγή για όταν έρθει η ώρα γιατι όντως η προσφορα ειναι πολύ καλή , και πράγματι η εξυπηρετηση ηταν αμεση. |
|
| |
kalamaria gold member
Ηλικία : 60 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ(ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ) Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: ΑΛΥΣΙΔΟΓΡΑΝΑΖΑ....... Τρι Ιουν 26 2012, 22:38 | |
| ευχαριστω παιδια πηρα τηλ τον Αρη και αυριο θα ειναι εδω........τωρα το περασμα χωρις το εργαλειο θα δουμε!!!!! |
|
| |
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
| Θέμα: Απ: ΑΛΥΣΙΔΟΓΡΑΝΑΖΑ....... Τετ Ιουν 27 2012, 00:12 | |
| - Bretsos έγραψε:
- narcissus έγραψε:
- kalamaria έγραψε:
http://www.megastockbazaar.gr/content.asp?catid=2
Μου την έφερε σε πολύ καλή τιμή, άμεσα και γρήγορα DID XVMZ για το 1000… ZVMX λέγεται..... _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
nikos147 vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 06/08/2010
| Θέμα: Απ: ΑΛΥΣΙΔΟΓΡΑΝΑΖΑ....... Τρι Οκτ 09 2012, 11:54 | |
| - σαλιγκάρι έγραψε:
- kalamaria έγραψε:
Tα μεταφορικα του ειναι μηδαμινα και ειναι ενα απο τα καταστηματα που μας στηριζει και το στηριζουμε σαν κοινοτητα https://www.vstromhellasforum.com/t13287-topic παρε λοιπον τον Αρη ενα τηλεφωνο και την επομενη μερα ειναι στην πορτα σου. Τελικά μιας και χρειάζομαι αλυσιδογράναζα λέω να επιλέξω αυτα της προσφοράς...τα έχει δοκιμάσει κανείς για να γράψει εντυπώσεις? - pissaman έγραψε:
Μία μικρή λεπτομέρεια, που όμως κάνει πολύ μεγάλη διαφορά. Διαβάζω συνέχεια ότι αναφέρει ο κόσμος την χρυσή DID. Η DID βγάζει 3-4 διαφορετικές ποιότητες σε χρυσή. Βγαίνει η VMGB 104? VXGB 91? ZVMGB 138? ZVMXGG 134?
Και οι τέσσερις, μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο V-Strom, με διαφορετική διάρκεια ζωής βέβαια. Ενώ όπως βλέπετε, υπάρχει και σεβαστή διαφορά στην τιμή...
Χρήστος Να ρωτήσω και μια απορία...αφου η μαμα είναι η VM πως γίνεται να είναι πιό ακριβή από την VX, η οποία θεωρητικά έχει X-ring και είναι πιο σύγχρονης τεχνολογίας από αυτές με o-ring?? |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: ΑΛΥΣΙΔΟΓΡΑΝΑΖΑ....... Τετ Οκτ 10 2012, 13:34 | |
| Τα έβαλα εγώ πριν 2000 χλμ Ξαναθυμήθηκα τι ωραία που ρολάρει η μηχανή με καινούργια αλυσίδα Μια χαρά όλα. Λίγο γκντάπα γκτούπα παραπάνω στις αλλαγές λόγο μπροστινού γραναζιού, αλλά τίποτα το σπουδαίο. Α, επιτέλους σταμάτησε να κάνει λες και φοράω ερπύστρια. Τώρα στην κύλιση αντι για γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ ακούω φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ |
|
| |
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: ΑΛΥΣΙΔΟΓΡΑΝΑΖΑ....... Τετ Οκτ 10 2012, 14:30 | |
| προχθές άλλαξα και εγώ την αλυσίδα, είχε κάνει και 38.000 χιλιόμετρα με αποτέλεσμα να έχω πάει τον άξονα όσο πίσω μπορούσε να πάει και πάλι ήταν χαλαρή. έβαλα όμως το "τέρας" did zvmx (η vm είναι αλυσίδα λαιμού μπροστά της) με γραναζάκι εμπρός της jtf αλλά ο θόρυβος που κάνει λόγω έλλειψης λαστίχου που έχει το "μαμά" χάνετε από τα τρακτερωτά ελαστικά |
|
| |
mounodoulos vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: ΑΛΥΣΙΔΟΓΡΑΝΑΖΑ....... Τετ Οκτ 10 2012, 17:48 | |
| ττο γραναζι το μπροστινο με το λαστιχακι ποσο το δινει η suzuki? |
|
| |
rouxlas
| Θέμα: Απ: ΑΛΥΣΙΔΟΓΡΑΝΑΖΑ....... Σαβ Οκτ 13 2012, 12:52 | |
| χθες και μετα απο 40000χιλ αλλαξα και εγω αλυσιδα,εβαλα το σετ της afam την χρυση ενισχυμενη ..με τοποθετηση 160ευρω στον περιστερα... |
|
| |
Bretsos gold member
| Θέμα: Απ: ΑΛΥΣΙΔΟΓΡΑΝΑΖΑ....... Σαβ Οκτ 13 2012, 13:11 | |
| - adder έγραψε:
- ττο γραναζι το μπροστινο με το λαστιχακι ποσο το δινει η suzuki?
28-30?~ |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΑΛΥΣΙΔΟΓΡΑΝΑΖΑ....... Κυρ Οκτ 21 2012, 10:47 | |
| - Bretsos έγραψε:
- adder έγραψε:
- ττο γραναζι το μπροστινο με το λαστιχακι ποσο το δινει η suzuki?
28-30?~ Mόνο?? Ρωτησα και μου είπαν οτι κάνει 42ευρω...κάνει τόσο μεγάλη διαφορά η ύπαρξη του σινεμπλόκ?? Έχω ήδη προμηθευτεί το σετακι DID-JT αλλά εαν ειναι να αλλάξει η λειτουργία της μηχανής να προμηθευτώ το μαμα εμπρος γρανάζι... |
|
| |
Bretsos gold member
| Θέμα: Απ: ΑΛΥΣΙΔΟΓΡΑΝΑΖΑ....... Κυρ Οκτ 21 2012, 11:06 | |
| τοσο θυμαμαι Νικο, μπορει να κανω και λαθος. Παει καιρος που εχω να το αγορασω..... |
|
| |
Sailing vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: ΑΛΥΣΙΔΟΓΡΑΝΑΖΑ....... Παρ Δεκ 14 2012, 13:02 | |
| Αλλάχθηκε εψέ το σετ αλυσιδογράναζα με την χρυσή VX της DID και γρανάζια JD. Η δική μου, προφανώς μαμα, είχε τα κλασικά, χαλάρωμα εδώ τέντωμα εκεί.... Ειλικρινά άλλο πράμα η μηχανή ρε παιδί μου με το καινούργιο σετάκι! Δεν ακούγεται τίποτα με τα όσα άκουγα πριν! ..και χρρρ και φρρρ και ντάπα ντουπα! Τώρα ησυχία! Άντε να δούμε πόσο θα κρατήσει κι αυτή! |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΑΛΥΣΙΔΟΓΡΑΝΑΖΑ....... Σαβ Ιαν 12 2013, 14:10 | |
| Τελικά χθές και εγώ βρήκα λίγο χρόνο και πήγα να αλλάξω τα αλυσιδογράναζα όπου εντελώς συμπτωματικά φεύγοντας από το συνεργείο είδα ότι είχα ακριβώς 37.000km στο κοντέρ! Έβαλα το σετάκι της προσφοράς από oilmoto με την χρυσή VXGB DID με γρανάζι JT πίσω (123ευρω) και μαμα γρανάζι εμπρός με σινεμπλόκ(40ευρώ) μιας και δεν ήθελα να χτυπάει η μετάδοση στις αλλαγές ούτε να περνούνε κραδασμοί στην μηχανή! Η ποιότητα κύλησης απλά δεν έχει σχέση με πρίν ενω οι αλλαγές είναι βελούδο!! |
|
| |
pantwd Member
| Θέμα: Απ: ΑΛΥΣΙΔΟΓΡΑΝΑΖΑ....... Σαβ Ιαν 12 2013, 18:02 | |
| ρε παιδια διαβαζω πολυ καιρο το θεμα με τις αλυσιδες και τα γραναζια...πολλα λεγονται για τις DID...AFAM και αλλες...ομως παρατηρω πως με τα μαμα αλυσιδογραναζα οι περισσοτεροι εχουν περιπου 38-40000 χιλιομετρα, οπως και εγω μα τα μαμα αισιος εχω 39000χιλ και ισα που εχω τεντωσει λιγο αλυσιδα με πολυυυ περιθωριο ακομα...ομως μου συνιστω αλλαγη οπου ναναι... η ερωτηση μου λοιπον ειναι πως αφου βγαζουμε τοσα χιλιομετρα αξιοπιστα, με τα μαμα αλυσιδογραναζα γιατι να μην ξαναπροτιμησουμε τα ιδια??? |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
| Θέμα: Απ: ΑΛΥΣΙΔΟΓΡΑΝΑΖΑ....... Σαβ Ιαν 12 2013, 18:26 | |
| - pantwd έγραψε:
- ρε παιδια διαβαζω πολυ καιρο το θεμα με τις αλυσιδες και τα γραναζια...πολλα λεγονται για τις DID...AFAM και αλλες...ομως παρατηρω πως με τα μαμα αλυσιδογραναζα οι περισσοτεροι εχουν περιπου 38-40000 χιλιομετρα, οπως και εγω μα τα μαμα αισιος εχω 39000χιλ και ισα που εχω τεντωσει λιγο αλυσιδα με πολυυυ περιθωριο ακομα...ομως μου συνιστω αλλαγη οπου ναναι...
η ερωτηση μου λοιπον ειναι πως αφου βγαζουμε τοσα χιλιομετρα αξιοπιστα, με τα μαμα αλυσιδογραναζα γιατι να μην ξαναπροτιμησουμε τα ιδια??? πολυ απλα γιατι θα βγαλεις τα ιδια χλμ και με τις aftermarket πληρωνοντας πολυ λιγοτερα χρηματα και βαζοντας πολυ ποιοτικοτερη αλυσιδα. |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: ΑΛΥΣΙΔΟΓΡΑΝΑΖΑ....... Σαβ Ιαν 12 2013, 22:25 | |
| - σαλιγκάρι έγραψε:
πολυ απλα γιατι θα βγαλεις τα ιδια χλμ και με τις aftermarket πληρωνοντας πολυ λιγοτερα χρηματα και βαζοντας πολυ ποιοτικοτερη αλυσιδα. Και να συμπληρώσω τον Γιάννη λέγοντας, αρκεί να της φέρεσαι όπως πρέπει και να τη λαδώνεις όταν πρέπει και όχι όταν το θυμάσαι. |
|
| |
V-cosmo gold member
Ηλικία : 37 Τόπος : Ξεσσαλονίκη Registration date : 14/04/2012
| Θέμα: Απ: ΑΛΥΣΙΔΟΓΡΑΝΑΖΑ....... Τετ Ιουν 18 2014, 18:41 | |
| ρε παίδες για τις αλυσίδες RK τι έχετε να πείτε? Τις έχει φορέσει κάποιος? |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: ΑΛΥΣΙΔΟΓΡΑΝΑΖΑ....... Τετ Ιουν 18 2014, 20:23 | |
| - V-cosmo έγραψε:
- ρε παίδες για τις αλυσίδες RK τι έχετε να πείτε? Τις έχει φορέσει κάποιος?
Τη φοράω τώρα και θέλω να τη ξηλώσω από το πρώτο κιόλας χιλιόμετρο. Αλλά αυτά παθαίνεις όταν ακούς άλλους.... |
|
| |
V-cosmo gold member
Ηλικία : 37 Τόπος : Ξεσσαλονίκη Registration date : 14/04/2012
| Θέμα: Απ: ΑΛΥΣΙΔΟΓΡΑΝΑΖΑ....... Τετ Ιουν 18 2014, 20:53 | |
| Μπορω να πω πως με καλυψες! |
|
| |
vlakentios
Ηλικία : 48 Τόπος : ΒΛΑΚΟΧΩΡΙ Registration date : 29/01/2014
| Θέμα: Απ: ΑΛΥΣΙΔΟΓΡΑΝΑΖΑ....... Τετ Ιουν 18 2014, 22:24 | |
| ποσα δοντια εχει το γραναζι μπροστα? 15? |
|
| |
SOTHRHS vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 01/06/2008
| Θέμα: Απ: ΑΛΥΣΙΔΟΓΡΑΝΑΖΑ....... Πεμ Ιουν 19 2014, 00:54 | |
| - terino έγραψε:
Τη φοράω τώρα και θέλω να τη ξηλώσω από το πρώτο κιόλας χιλιόμετρο. Αλλά αυτά παθαίνεις όταν ακούς άλλους.... Καλα να παθεις και συ..ακομα δεν εμαθες |
|
| |
casper
Τόπος : Artemida Registration date : 07/04/2010
| Θέμα: Απ: ΑΛΥΣΙΔΟΓΡΑΝΑΖΑ....... Δευ Σεπ 01 2014, 10:36 | |
| Μετά από 18000 χλμ με belray, Castrol κτλ είπα να καθαρίσω την αλυσίδα καλά με παραφινέλαιο και να της βάλω 90αρα βαλβολινη όπως λέει το μανιουλ και προτείνει και ένας φίλος μηχανικός…. Ε νόμιζα ότι άλλαξα αλυσίδα, μειώθηκε ο θόρυβος και βελτιώθηκε πολύ η ποιότητα κύλισης της μηχανής!! |
|
| |
NASOS_p vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 44 Τόπος : Πυργος Ηλειας Registration date : 07/05/2011
| Θέμα: Απ: ΑΛΥΣΙΔΟΓΡΑΝΑΖΑ....... Τρι Σεπ 02 2014, 17:35 | |
| - casper έγραψε:
- Μετά από 18000 χλμ με belray, Castrol κτλ είπα να καθαρίσω την αλυσίδα καλά με παραφινέλαιο και να της βάλω 90αρα βαλβολινη όπως λέει το μανιουλ και προτείνει και ένας φίλος μηχανικός…. Ε νόμιζα ότι άλλαξα αλυσίδα, μειώθηκε ο θόρυβος και βελτιώθηκε πολύ η ποιότητα κύλισης της μηχανής!!
Εγω για πρωτη φορα χρησιμοποιησα τα ειδικα σπρει καθαρισμου κι εμεινα μ@@@.Καθαριζουν πολυ καλα.Οσο για τη λιπανση προτιμω τα ειδικα σπρει που ειναι μελετημενα ωστε να κολλαει το λιπαντικο στην αλυσιδα διοτι τα απλα λαδια μου κανουν τη μηχανη χαλια. |
|
| |
|