Ρε, εσεις το χετε ριξει στα βαρια και ληγμενα, χαλαρωστε λιγο..... Και ...τελος παντων αφηστε και τιποτα να ειμαι και γω εκει.!!!! Καλο τιμ γουορκ ευγε Σακ και Πειντ(κ$λοφαρδε τη γλυτωσες παλι).
MILT vstromhellasforum Fanatic
α... για αυτο απο οψες το μεσημερι τρεχουν τα συνεργεια της δεταδαν να φτιαξουν τη παραλια φταει η χθεσινη κοκα , εμα εκια που κατσαμε φοβερο μαγαζι η ... κοκα ,ε φιλιππα
geo vstromhellasforum Enthusiast
Αυριο το πρωι βαζω την καλη μου για αλλαγη αλυσιδογραναζιων και φιλτρο βενζινης , μπουζια φιλτρο αερα ............ Paito τωρα σε θελω σε καμια ευθεια να δουμε οχι πριν
Νικο τη αλυσιδογραναζα διαλεξες? γιατι πλησιαζει και σε μενα η ωρα για αλλαγη
που είσαι ρε Μπάμπη? ήντα κάνεις ? όλα καλά? Κοπέλια και εμένα η καλή μου τη Τετάρτη μπαίνει γαι σερβις αλλά δε ξέρω αν χρειάζεται αλυσιδογραναζα. Πια τα κριτήρια?
Rory moderator
Αυριο το πρωι βαζω την καλη μου για αλλαγη αλυσιδογραναζιων και φιλτρο βενζινης , μπουζια φιλτρο αερα ............ Paito τωρα σε θελω σε καμια ευθεια να δουμε οχι πριν
Νικο τη αλυσιδογραναζα διαλεξες? γιατι πλησιαζει και σε μενα η ωρα για αλλαγη
1. η αντιπροσωπια της kawasaki που ειναι; ειναι στην ικαρου (αλικαρνασου) ή εχει παει αλλου; 2. η αντιπροσωπια της harley-davidson; θελω τα τμηματα ανταλακτικων και οχι την εκθεση ή τη μπουτικ.
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
1. η αντιπροσωπια της kawasaki που ειναι; ειναι στην ικαρου (αλικαρνασου) ή εχει παει αλλου; 2. η αντιπροσωπια της harley-davidson; θελω τα τμηματα ανταλακτικων και οχι την εκθεση ή τη μπουτικ.
με τα αυτοκολλυτα κανα νεο εχουμε .....??????ποιος τα εχει ποτε θα παραλαβουμε ...??????
Γιώργο, πέριμενω το rookie μέσα στο Σ/Κ που θα κατέβει στο Ηράκλειο να μου παραδώσει ότι αυτοκόλλητα έχει και να δω πως θα σας τα στείλω.......δεν ξέρω για ποια παιδιά έχει ακριβώς (τα δικά μου πάντως τα έχει ο dimitrisv....και όχι ο ρούκης)!!!
mageiras Member
Ηλικία : 48 Τόπος : ΧΑΝΙΑ - ΚΡΗΤΗ Registration date : 17/01/2008