ναι, εδω ειμαστε. τι κυριακη τι θα κανετε; εγω εχω μαθημα το απογευμα και μιχαληδες το βραδυ αρα ή θα παω να δω τον αγωνα στο βραχασι αν δε βρεχει (ειναι η διαδρομη απο μιλατο προς λατσιδα, που καναμε "οι αδιαβροχοι" τη προϊγουμενη κυριακη) ή θα παω μια κοντινη βολτα (βρηκα ενα νεο χωματοδρομο ολο μουρλια) αν βρεχει εκτος και αν ριξει κανεις καμια καλη προταση στο ... desktop.
εγω παιδες μετακομίζω (οχι δε χωριζω) αρα θα τα πουμε την αλλη Κυριακη αφου ολο το ΣΚ θα με παει
ρε σεις ποσο παει μια κόρνα για το μοτορι που μάλλον μου χαλασε απο την αδιαβροχη εκδρομούλα μας?
dimitrisv vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 15/04/2009
Να! με τι ασχολουνται οι παντρεμενοι με παιδια τετοια ωρα Σαββατο βραδυ. Επειδη οι πιο πολλοι θα το δειτε το πρωι καλη σας μερα και καλο καφε. Α! Σακη μη φωναζεις ρεεεεεε, θα σε κερασω ενα καφε ...ελληνικο ...μονό και ειμαστε πατσι...
kopeli gold member
.... Λοιπόν σήμερα οι γκέτες με βγάλανε ασπροπρόσωπο…….χωρίς πλάκα!!!!!!!!!τί εννοώ θα τα πούμε στην συνέχεια!!!
με φώτο!!!!
να και η φωτο με τις γκετες.
λοιπον σημερα ειπαμε, λογο του οτι εχω μαθημα το απογευμα, να κανουμε μια χαλαρη βολτα στο τζερμιαδο. χαλαρη δε παιζει με μενα. εχουμε ανεβει στο οροπεδιο και βλεπω το ποταμι να εχει νερο και ενα δρομο να ειναι καθετο σε αυτο. αλλα ελα που ηταν βαθυ και ειχε ορμη...
εδω βλεπουμε ενα 4Χ4 να δυσκολευται να το περασει, μονο που περασε μετα που εκανα τη κινηση.
και εδω το αποτελεσμα του περασματος μου:
και το στεγνωμα των μποτων ....
... και των καλτσων μας
το νερο μου εφτασε μεχρι μια παλαμη πανω απο τα μανηταρια αλλα το προβλημα ΔΕΝ ηταν αυτο. λογο της ορμης του νερου κοντεψε να με παρει και κυριολεκτικα γλυτωσα τη μηχανη στο τσακ, πριν μου την παρει ο ποταμος. ΕΥΤΥΧΩΣ που ηταν ο σακης και με βοηθησε να μην με πλακωσει η μηχανη. το κακο ηταν οτι στο ζορε μου πανω εσβησα τη μηχανη (περασε το χερι μου και εκλεισε το run off) με αποτελεσμα να μην θελει να παρει μετα μπροστα μεσα στο νερο. τελικα τη βγαλαμε και μετα απο 2-3 μιζιες πηρε και ολα καλα. σημερα δεν ειχα προβλημα με τα μπουζια, οπως τη προϊγουμενη κυριακη, γιατι ειχα περασει ολες τις συνδεσεις στο κινητηρα και τις μπουζοπιπες με σπρεϊ σιλικόνης. αυτα,αντε και στην αλλη ... χαλαρη βολτα μας.
p.s.1: το δε καταλαβαινει το π...τσο του p.s.2: ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο σακη.
sakismip vstromhellasforum Fanatic
Για λίγο ακομα και την μηχανή θα την είχε πάρει το ποτάμι( μιλάμε για δευτερόλεπτα) ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά!!!!
Το νερό του ποταμού ήταν αρκετό και με μεγάλη ορμή……….αφού όταν τελείωσε όλο αυτό κοιτούσε ο ένας τον άλλον και δεν το πιστεύαμε…….μέχρι που πέρασε και μία και μας λέει παιδιά είσαστε καλά? Θέλετε κάτι????εμείς βέβαια τα είχαμε ακόμα χαμένα και έτσι την απαντάμε με ένα ξερό<< ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ>> και φεύγει!!!
Περιττό να σας πω ότι ήρθε το μισό χωριό να δει τι έγινε
Ένα θα πω….. από το οροπέδιο μέχρι το ηράκλειο ήρθα μόνο με γκέτες……τα παπούτσια μου ήταν μουσκεμένα.
kopeli gold member
Xαρας το κουραγιο σας παιδια.Πατε να καταριψετε ολα τα V-STROMΙΚΑ ρεκορ.
sakismip έγραψε:
μέχρι που πέρασε και μία και μας λέει παιδιά είσαστε καλά? Θέλετε κάτι????εμείς βέβαια τα είχαμε ακόμα χαμένα και έτσι την απαντάμε με ένα ξερό<< ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ>> και φεύγει!!!
Τί να σας πω,να απαντήσω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Υπάρχει ταινία με μια παρόμοια σκηνη,που ρωτάνε καποιες κοπέλες 2 τυπους για κατι και αυτοι τις αφηνουν να φυγουν. Την ταινια την εχετε δει οι περισσοτεροι....αν οχι πειτε μου να βαλω το link....
Xαρας το κουραγιο σας παιδια.Πατε να καταριψετε ολα τα V-STROMΙΚΑ ρεκορ.
sakismip έγραψε:
μέχρι που πέρασε και μία και μας λέει παιδιά είσαστε καλά? Θέλετε κάτι????εμείς βέβαια τα είχαμε ακόμα χαμένα και έτσι την απαντάμε με ένα ξερό<< ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ>> και φεύγει!!!
Τί να σας πω,να απαντήσω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Υπάρχει ταινία με μια παρόμοια σκηνη,που ρωτάνε καποιες κοπέλες 2 τυπους για κατι και αυτοι τις αφηνουν να φυγουν. Την ταινια την εχετε δει οι περισσοτεροι....αν οχι πειτε μου να βαλω το link....
την έχω δει........ας μην πούμε τον τίτλο της ταινίας............ας μην τα κάνουμε χειρότερα!!!!
geo vstromhellasforum Enthusiast
γ@μ@το βιντεακι λεμε...εχουμε κι εμεις εδω πανω τον Dimmy...που μας εχει μαμισει με τις καλτσοδετες του και τις ζαρτιερες του βαλε βγαλε στις εξορμησεις...(το ξερω το εργο) ...
painter....αγιο ειχες κουζουλε!!!!! Στον Αρχάγγελο Γαβριήλ Λάμπαδα ισαμε το μποι σου κοπελι μου!!!!
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
Το συμπέρασμα από όλο αυτό είναι ότι δεν παίζουμε με τέτοια πράγματα.εμείς υποτιμήσαμε το ποτάμι γιατί δεν φαινόταν βαθύ….έλα όμως που έκανε μια κοιλιά και είχε αρκετό νερό και δυνατό ρεύμα!!!
υ.γ 1.αν περνούσαμε και οι δύο το ποτάμι μαζί, αυτήν την στιγμή δεν θα είχαμε μηχανές!!!!