Τη κυριακή δεν έχω πρόβλημα να ακολουθήσω αρκεί να είναι λίγο αργά η ώρα αναχώρισης μιας και έχω γάμο το βράδυ του σαββάτου. ο καιρός πάντως θα είναι βροχερός, επομένως βγάλτε τα αδιάβροχα ...
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
Χαιρομαι που σας αρεσες παιδες το βιντεακι... Απο καμερα σκεφτομαι σοβαρα αυτη που εχει στο λινκ ο painterakis καμερα gopro hero αλλα λεω να περιμενω λιγο να κυκλοφορησει πρωτα... Αν εχεις κανενας αλλος καμια αντιστοιχη υποψη του να το πει!!
το συνεχιζω εδω...
έστηλα email στο αμερικανό και η απάντηση του ήταν οτι τη στέλνει μόνο με fedex και η δικαιολογία του ήταν η εξής:
Sorry, but we only offer FedEx for international shipping as we've had too many packages go missing with the USPS shipping.
το θέμα είναι οτι ο εδώ αντιπρόσωπος Drakos Engineering 210822 6211 george@drakos.com.gr θα την έχει απο 15 νοεμβρίου αλλά στη τιμή των 350? τη στιγμή που απο αμερική με τα μεταφορικά κοστίζει 225? φυσικά η τιμή είναι προ τελωνίου
σήμερα περιμένω και την απάντηση απο τον άγγλο αντιπρόσωπο, είδομεν...
dimitrisv vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 15/04/2009
Ρε Μανολη εγω σκεφτομαι μηπως δεν χρειαζομαστε HD αλλα και η απλη καλη ειναι αφου κανει και 100$ παρακατω. Παντως την απλη (gopro hero motorsport wide) την βρηκα 199 ευρα εδω :xtremevideo συν τα μεταφορικα. Παντως ενημερωτικα φορους και μεταφορικα απο US μου εβγαλε ενα σαιτ γυρω στα 200!!!!$
Έχει επεξεργασθεί από τον/την dimitrisv στις Σαβ Οκτ 17 2009, 00:03, 1 φορά
painterakis gold member
α... δειτε και αυτο και εχει υποσημείωση: Extra large sizes must be available in Africa only.
dimitrisv έγραψε:
Ρε Μανολη εγω σκεφτομαι μηπως δεν χρειαζομαστε HD αλλα και η απλη καλη ειναι αφου κανει και 100$ παρακατω. Παντως την απλη (gopro hero motorsport wide) την βρηκα 199 ευρα εδω :xtremevideo συν τα μεταφορικα. Παντως ενημερωτικα φορους και μεταφορικα απο US μου εβγαλε ενα σαιτ γυρω στα 200!!!!ευρα
το ξέρω δημήτρη αλλα λεω αν γινει κινηση να γίνει για το καλύτερο... περιμένουμε και ψάχνουμε
NICK414 gold member
Ηλικία : 46 Τόπος : C:Program Files Registration date : 10/10/2009
Παιδες ενδιαφερεται κανεις γι αυτες τις αυτοκολλητες ταινιες; Θελει 6 ευρα μεταφορικα και σκεφτομαι να τον πιεσω και στην τιμη τι λετε; Το κανω σε τοπικο επιπεδο για να γινει μπαμ, μπαμ.
JEFFakhs vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->? Registration date : 28/09/2008
Παιδες ενδιαφερεται κανεις γι αυτες τις αυτοκολλητες ταινιες; Θελει 6 ευρα μεταφορικα και σκεφτομαι να τον πιεσω και στην τιμη τι λετε; Το κανω σε τοπικο επιπεδο για να γινει μπαμ, μπαμ.
ωραίες δείχνουν αλλά το θέμα είναι όταν μπούν να φαίνονται όμορφες.....
JEFFakhs vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->? Registration date : 28/09/2008
Παιδες συμφωνω με painteraki να παρουμε κατι καλο (εγω παραλιγο να παραγγειλω χθες δηλαδη) αλλα τελικα πηρα μονο μποτες!!! Το θεμα ειναι οτι για να κανουμε επεξεργασια σε High Definition δηλαδη 720p και πανω θελουμε και γαμω τα μηχανηματα (σε pc εννοω) αρκετα περισσοτερο χρονο, χρημα (αγορα μηχανης, pc) και βασικα παλι θα πρεπει να το κανουμε downscale για να παιζει σε youtube και γενικα θα δυσκολευει το διαμοιρασμο (τι γραφω παλι ο φουστης!! ). Παντως η ιδεα να εχουμε δυο τρια ή και παραπανω τετοια μηχανηματακια στην παρεα και να βγαζουμε βιντεακια απο συνδυασμο διαφορετικων οπτικων γωνιων μου φαινεται πολυ ουαοοοοο!! Τελος η μηχανη gopro hero (motosport) wide (HD) μου φαινεται η καλυτερη λυση γι αυτο που το θελουμε (μετα απο αρκετο ψαξιμο στο δικτυο) και μαλιστα η απλη στοιχιζει ευκολα κατω απο 200 ευρα!! (οχι οτι ειναι λιγα). Οπως και να ναι, μπορουμε να κανουμε ενα μινι pb μπας και πετυχουμε τιποτα καλυτερο σε τιμη. Εγω παντως ειμαι μεσα για οποια απο τις δυο πουμε.
santrikos
Ηλικία : 44 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Registration date : 29/01/2009
Σχετικά με το θέμα της κάμερας........για δείτε και αυτήν εδώ ρε παίδες που είστε πιο γνώστες επι της εικονοληψίας!!!
Aiptek PenCam Trio HD
θα κάνει δουλειά το ''ψιψιψίνι''?!?!?
Τι λέτε?
δε αναφερει τιποτα ομως για fps, το οποιο νομιζω για χρηση πανω στη μηχανη, αν δεν ειναι στα 60 το αποτελεσμα θα ειναι απογοητευτικο. Δεν ειμαι ομως κ σιγουρος...
painterakis gold member
λοιπόν επειδη έχουμε βρεί κάποιες κάμερες τις μαζεύω εδώ ώστε να δούμε τι θα κάνουμε:
ξεκινάμε με ένα συγκριτικό τεστ που έχουν κανει κάποιοι πριν απο εμάς για εμάς. αν και είναι γραμμένο το 11/2008 και λείπουν ένα ή δυο ποιό νέα μοντέλα ή έχουν αντικασταθεί κάποια, δε παύει να είναι καλό μιας και μας δίνει μια ¨εικόνα¨ για το τι πρέπει να κοιτάξουμε.
επίσεις θα πρέπει να ξέρουμε τι παίζει με τις αξιολογήσεις IP (International Protection ή Ingress Protection) καλό είναι να βλέπουμε τα fps, αν είναι HD, ή ... αλλά θα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψην και το πόσο αδιάβροχη και αυθεκτική είναι.
λοιπόν οι κάμερες είναι οι εξής:
1. HD Motorsports HERO 2. Motorsports HERO Wide
η μια είναι HD η άλλη οχι, και οι δύο είναι wide (καλό αυτό γιατί τραβάνε video σε γωνία 170 μοιρών, όσο βλέπει και το μάτι μας), βγάζουν φώτο 5Μpixel αλλά δεν έχουν τηλεκοντρόλ.
έχουμε και 2 video με τον πραγματικό ήχο και όχι με μουσική υπόκρουση, με 2 γυμνά
suzuki bandit 1200
kawasaki z750
και σαν bonus πάρτε ένα με μουσική υπόκρουση, είναι ενα gsx1000r που τρέχει στην ατική οδό. αυτό είναι σαν δωράκι στον big_tzo.
3. 2010 Tachyon XC στο παραπάνω τέστ έχει την 2009. όπως και το προϊγούμενο μοντέλο είναι HD, βγάζει φωτο και έχει και τηλεκοντρόλ. φυσικά μπορούμε να δούμε περισσότερα στο ελληνικό manual.
αν και το site της εταιρίας έχει κάποια video,δε τα θεωρώ αξιόπιστα μιας και είναι για promotion αρα "καλοπισμένα", βρήκα μόνο video απο jetboat. απο αυτό μπορούμε να δούμε πολλά απο ήχο (το μοτέρ είναι αγωνιστικό) σε σχέση με τον αέρα και πως τραβάει στις ανωμαλίες (με τα κυματα).
4. VHoldR ContourHD μπορεί να γράφει πολύ καλό video αλλά δεν είναι αδίαβροχη 100% και δε τραβάει και φωτο.
έχουμε όμως 2 video, απο αμερικανάκια. στο πρώτο βλέπουμε ένα ducati να ακολουθεί για ώρα ενα υβριδικο prius μέσα στη πόλη χωρίς να το περνά, αντίθετα με ένα έλληνα που θα του τα είχε φράξει και μάλιστα με σούζα
ευτυχώς ο άλλος με το R6 το πατάει και λιγο, οχι πολύ ... σε μια φάση όσο έβλεπα το video είχα την αίσθηση οτι κάπου τώρα θα τον περάσει ένα πορτοκαλί vstom (α ρε μέγιστε big_tzo)
5. Elmo suv camera δε ξέρω τίποτα για αυτή, κάποιος (αμερικανός) έλεγε καλά λόγια.
6. Kodak Zx1 την έχω δεί στου μιχάλη με το varadero (βασικά το μοντέλο που δεν είναι αδιάβροχο,το Zi6, αν και τωρα βγήκε το Zi8). τράβαει στα 60fps αλλά έχει ενα μικρό θέμα με τους κραδασμούς που ο μιχάλης το έλυσε.
7.Aiptek PenCam Trio HD δυστυχώς δε βρήκα κάποιο video. όσα βρήκα ήταν με το απλό μοντέλο και όλα τα είχαν αερομοντελιστές
8. Mini DVR2
painterakis gold member
λοιπον, το σαββατο θα μπω ηρακλειο να αλλαξω λαστιχακια, αρα οποιος θελει παμε μετα για καφε στη γνωστη καφετερια με τις
α... αλλαξα σημερα (απο 12/08/09) λαδια και μετα απο 5700 χιλιομετρα σε χωματοδρομους και ασφαλτο ειχαμε απωλεια 300ml. θυμιζω οτι ειχα motul 5100. το αναφέρω αυτο γιατι στα προίγουμενα 5500 χιλιομετρα μου ειχε καψει κοντα στο 1 λιτρο σε περιπου ιδιες συνθηκες αλλα τοτε φορουσα valvoline. αρα σε σκληρες καταστασεις αντεχει ποιο πολυ το motul σε σχεση με το valovoline και πιστευω οτι τωρα το χειμωνα που θα κοψω τις επισκεψεις στο χωμα και θα ειναι ποιο νορμαλ η οδηγηση δε θα εχω προβλημα με το καψιμο του λαδιου.
παντως οποιος εχει σκοπο να αγορασει λαδια απο τον λαμπριανιδη, ας κανει χαμπαρι, ωστε να γλυτωσουμε τα μεταφορικα.
καλα να περασετε σημερα,φρονιμα στο ρεθυμνο και τα λεμε απο κοντα το σαββατο
κανονιστε κατι για τη κυριακη τωρα που θα ειστε ολοι για καφε.....
aris_n gold member
λοιπον, το σαββατο θα μπω ηρακλειο να αλλαξω λαστιχακια,
Μάνο τί σκέφτεσαι να βάλεις? Έτσι τελείως πληροφοριακά ρωτάω!
αρη μετα απο τα μαμα, τα anakee 1 και τα BW501/502 λεω να βαλω τα metzeler tourance exp. εχω ακουσει τα καλυτερα απο πολλους (ενας εισαι και εσυ) και λεω να ... κανω τη μαλακια
aris_n gold member