Σχετικά με τα αναγνωριστικά αυτοκόλλητα του φίλου LordJohn.......
Παρέλαβα τα εξής μέσω του Δημήτρη (rookie):
1) mikios & Big_Tzo (Ηράκλειο).......θα σας τα μοιράσω αύριο κιόλας!
2) Chrisreth & nickname (Ρέθυμνο).....το αργότερο Πέμπτη που θα είμαι Ρέθυμνο θα σας τα κραταω παίδες εκτός αν κάποιος απο σας βρεθεί Ηράκλειο νωρίτερα οπ΄τε μου το λέει και του τα παραδίνω!
3) rory & mageiras (Χανιά).....παιδιά, ότι μου πείτε! Θελετε να σας τα στείλω με κανα ΚΤΕΛ? Θελετε να δουμε μηπως βρεθούμε το άλλο Σ/Κ? Όπως βολεύει καλύτερα!
Υ.Γ. Πόλυ ωραία δουλειά!!!........1 μεγάλο στο LORDαροοοοοοοοοο!!!!!
nickname Member
Χμμμμ!! Παρασκηνιακο... καφεδακι μου μυριζει εδω. Τελικα θα την παρει την vstrom ο "ζαχαρης"? Ρε κουφαλες σχολαω 1130 το Σαββατο, αλλα αν εισαστε σιγουρα εκει θα περασω να φαω πραμα αν εχετε αφησει δηλαδη!!!
sakismip vstromhellasforum Fanatic
Χμμμμ!! Παρασκηνιακο... καφεδακι μου μυριζει εδω. Τελικα θα την παρει την vstrom ο "ζαχαρης"? Ρε κουφαλες σχολαω 1130 το Σαββατο, αλλα αν εισαστε σιγουρα εκει θα περασω να φαω πραμα αν εχετε αφησει δηλαδη!!!
ωραία....θα φύγεις απο 10:00 και θα έρθεις!!!
geo vstromhellasforum Enthusiast
Αν θέλετε κουμο πρέπει να κλίσουμε τραπέζι για Σάββατο γιατί γίνετε χαμός έχω πάει κάνα δυο φορές και την τρίτη έφαγα πόρτα γιατί ήταν φουλ είναι και μικρό και δεν θέλει πολύ για να γεμίσει .
santrikos
Ηλικία : 44 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Registration date : 29/01/2009
θα εχει και για σενα.... το λογαριασμο!!!
big_tzo vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Central Crete Heraklion City Registration date : 08/02/2009
δεν ξερω γιατι αλλα δεν κανει απλοαντ φοτος.....μ εχει σπασει τα νευρα!!!!εχω δοκιμασει 3 ιματζ χοστινγ
Ρε ασ'τα σάπια τώρα!!! Δοκίμασε το ULTREX και θα δεις!!!
Πάνε στο πάρκιν και τράβα βιδεάκι να τη δούμε στο ζιουτιουμπ......εκεί κάνεις upload 1 χαρά!!! ο rorys ζήτησε ΟΠΤΙΚΟ+ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ υλικό!!! Μια φωτό δε μας φτάνει!!! ......θέμε ''μελωδία''!!!