| Θερμόμετρο Τιμονιού Αναλογικό | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
North Strom Member
Ηλικία : 43 Τόπος : Alexandroupoli Registration date : 14/05/2009
| Θέμα: Απ: Θερμόμετρο Τιμονιού Αναλογικό Τετ Οκτ 28 2009, 00:16 | |
| Εχω λαβει εμαιλ απο τον Αμερικλάνο και θελω καποιν να μου το μεταφρασει. - Παράθεση :
- The discount on the thermometers is firm @ $6 USD each. Shipping can drop it is possible to pack up to 20 units in an Int'l Flat Rate box which would make per unit shipping only $5 USD.
(The equivalent of a $10 shipping discount per piece.)
I can work with increments of 10 units and maintain the $5 USD per unit shipping cost.
What is your expected total ? 10 - 20 30 ????
Εγω καταλαβα:οτι η καλυτερη εκπτωση ανα θερμομετρο ειναι -$6 αλλα λεει οτι μπορει να ριξει τα μεταφορικα αν πακεταρει 20 θερμομετρα μαζι στα $5 ανα θερμομετρο. Αν καταλαβα καλα λεει οτι η συνολικη εκπτωση στην ουσια ειναι ισοδυναμη με $10/θερμομετρο.Μετα αν καταλαβα λεει οτι μπορει να κανει και συσκευασιες τον 10τεμ παλι με $5 μεταφορικα/θερμομετρο.Τελος ρωταει ποσα υπολογιζω να παραγγειλω σαν συνολο.Παρακαλω αν κατι δεν εχω γραψει σωστα να με βοηθησετε με τη μεταφραση. |
|
| |
wannabe Member
Τόπος : Athens Registration date : 28/06/2009
| Θέμα: Απ: Θερμόμετρο Τιμονιού Αναλογικό Τετ Οκτ 28 2009, 00:36 | |
| - North Strom έγραψε:
- Εχω λαβει εμαιλ απο τον Αμερικλάνο και θελω καποιν να μου το μεταφρασει.
- Παράθεση :
- The discount on the thermometers is firm @ $6 USD each. Shipping can drop it is possible to pack up to 20 units in an Int'l Flat Rate box which would make per unit shipping only $5 USD.
(The equivalent of a $10 shipping discount per piece.)
I can work with increments of 10 units and maintain the $5 USD per unit shipping cost.
What is your expected total ? 10 - 20 30 ????
Εγω καταλαβα:οτι η καλυτερη εκπτωση ανα θερμομετρο ειναι -$6 αλλα λεει οτι μπορει να ριξει τα μεταφορικα αν πακεταρει 20 θερμομετρα μαζι στα $5 ανα θερμομετρο. Αν καταλαβα καλα λεει οτι η συνολικη εκπτωση στην ουσια ειναι ισοδυναμη με $10/θερμομετρο.Μετα αν καταλαβα λεει οτι μπορει να κανει και συσκευασιες τον 10τεμ παλι με $5 μεταφορικα/θερμομετρο.Τελος ρωταει ποσα υπολογιζω να παραγγειλω σαν συνολο.Παρακαλω αν κατι δεν εχω γραψει σωστα να με βοηθησετε με τη μεταφραση. καλά κατάλαβες, εκτός απο το σημείο που λέει (The equivalent of a $10 shipping discount per piece.) εννοεί οτι στέλνοντας πολλά μαζί κάνει έκπτωση στα μεταφορικά ισοδύναμη με 10$ ανα θερμόμετρο. |
|
| |
georgaras gold member
| Θέμα: Απ: Θερμόμετρο Τιμονιού Αναλογικό Πεμ Οκτ 29 2009, 00:41 | |
| Δεν βάζουμε κάνα τέτοιο να τελειώνουμε??? Φτηνό καλό και αν μας το πάρουν δεν τρέχει και τίποτα. |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: Θερμόμετρο Τιμονιού Αναλογικό Πεμ Οκτ 29 2009, 00:53 | |
| - GEORGARAS έγραψε:
- Δεν βάζουμε κάνα τέτοιο να τελειώνουμε??? Φτηνό καλό και αν μας το πάρουν δεν τρέχει και τίποτα.
μμμμ, δεν είν κακό! Για την διαφορά στην τιμή σίιιιιγουρα το προτιμώ κ να πούμε του άλλου "go see if mikios is coming" |
|
| |
firebike Member
Ηλικία : 44 Τόπος : ΑΧΑΡΝΑΙ-ΠΡΩΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ... Registration date : 04/07/2008
| Θέμα: Απ: Θερμόμετρο Τιμονιού Αναλογικό Πεμ Οκτ 29 2009, 11:36 | |
| Οντως αρκετα καλο georgara.Με ενδιαφερει και μενα.Καλυτερα φθηνο για να μην κλαις αν εξαφανιστει καποια μερα απο το τιμονι.Το προτιμω.Αλλα πως το παραγγελνεις?? Επισης βρηκα και αυτο.Βεβαια δεν ειναι μονο θερμομετρο. http://www.jensonusa.com/store/product/CP707A08-Planet+Bike+Protege+90+Computer.aspx
Έχει επεξεργασθεί από τον/την firebike στις Πεμ Οκτ 29 2009, 12:02, 3 φορές συνολικά |
|
| |
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: Θερμόμετρο Τιμονιού Αναλογικό Πεμ Οκτ 29 2009, 11:43 | |
| - firebike έγραψε:
- Οντως αρκετα καλο georgara.Με ενδιαφερει και μενα.Καλυτερα φθηνο για να μην κλαις αν εξαφανιστει καποια μερα απο το τιμονι.Το προτιμω.Αλλα πως το παραγγελνεις??
μου αρεσει και μενα ...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την painterakis στις Πεμ Οκτ 29 2009, 14:09, 1 φορά |
|
| |
georgaras gold member
| Θέμα: Απ: Θερμόμετρο Τιμονιού Αναλογικό Πεμ Οκτ 29 2009, 12:52 | |
| παιδιά το ψάχνω ακόμα, Θα το βρω και αλλού, γιατί από την σελίδα που σας έδειξα δεν βγάζω άκρη, κάτι για Fax λέει και τέτοια. Θα σας ενημερώσω |
|
| |
firebike Member
| Θέμα: Απ: Θερμόμετρο Τιμονιού Αναλογικό Πεμ Οκτ 29 2009, 13:02 | |
| Sorry που ποσταρω συνεχεια αλλα ολο κατι βρισκω...και θα ηθελα να το μοιραζομαι μαζι σας για γνωμες.
http://www.modauto.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1181&Itemid=88888958 http://www.pixmania.gr/gr/gr/1259766/art/race-sport/ouoaeiu-eaniuiaoni.html |
|
| |
chdimis Member
| Θέμα: Απ: Θερμόμετρο Τιμονιού Αναλογικό Πεμ Οκτ 29 2009, 14:10 | |
| Kαι αυτό επίσης 5? τζερεμές full waterproof αφού είναι για βύθιση σε ενυδρείο |
|
| |
firebike Member
| Θέμα: Απ: Θερμόμετρο Τιμονιού Αναλογικό Πεμ Οκτ 29 2009, 17:28 | |
| - chdimis έγραψε:
- Kαι αυτό επίσης 5? τζερεμές full waterproof αφού είναι για βύθιση σε ενυδρείο
Και αυτο επισης φιλε chdimis ειναι αδιαβροχο .τι λες? http://www.pc-care.gr/index.php?target=products&product_id=29967 |
|
| |
man_OS gold member
Ηλικία : 47 Τόπος : Αγ. Παρασκευή Registration date : 23/08/2008
| Θέμα: Απ: Θερμόμετρο Τιμονιού Αναλογικό Πεμ Οκτ 29 2009, 18:40 | |
| επειδή στην αρχή αυτό πήγα και πήρα, το διαφανές δεν βολεύει τόσο πολύ στο να δεις την θερμοκρασία, γιατί πού θα βρεις άσπρο φόντο;;; Επίσης, η μεγάλη ένδειξη είναι φάρεναιτ |
|
| |
firebike Member
| Θέμα: Απ: Θερμόμετρο Τιμονιού Αναλογικό Δευ Νοε 02 2009, 01:24 | |
| |
|
| |
North Strom Member
Ηλικία : 43 Τόπος : Alexandroupoli Registration date : 14/05/2009
| Θέμα: Απ: Θερμόμετρο Τιμονιού Αναλογικό Δευ Νοε 02 2009, 09:29 | |
| Παιδια καλημερα.Επειδη εδω ειδα πολλες γνωμες και ολες σεβαστες ηθελα να πω πως οντως το θερμομετρο που προτεινω εγω ειναι αρκετα ακριβο. Ομως προσωπικα δεν με ενδιαφερουν τα ηλεκτρονικα θερμομετρα παρα μονο τυπου βελονας αναλογικα οπως αυτο που εχω βαλει στις φωτογραφιες. Αν ενδιαφερεται και κανεις αλλος επειδη εγω θα προχωρησω στην αγορα του συγκεκριμενου ας γραψει στο θεμα. |
|
| |
V-STORM
Ηλικία : 58 Τόπος : Νέο Ηράκλειο Registration date : 22/12/2008
| Θέμα: Απ: Θερμόμετρο Τιμονιού Αναλογικό Τρι Απρ 20 2010, 09:10 | |
| Ψάχνοντας για -τελείως- αλλα πράγματα, έπεσα πάνω σε αυτό και είπα να το ποστάρω μήπως ενδιαφέρει κάποιους: http://www.aktinion.gr/index.php?lang=gr&sec=115&ctg=130&cid=722 |
|
| |
| Θερμόμετρο Τιμονιού Αναλογικό | |
|