|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
panos gold member
Ηλικία : 53 Τόπος : Αθήνα - Αγ.Ανάργυροι Registration date : 01/02/2008
| Θέμα: Αποστάτες τιμονιού Πεμ Δεκ 30 2010, 20:44 | |
| Λέω να βάλω κάτι τέτοιο για να φέρω το τιμόνι πιο κοντά έχει κανένας φίλο η γνωστό μηχανουργείο μπας και τα φτιάξει σε καλή τιμή. Τα πιο φτηνά που εχω βρει είναι αυτά και δεν μου αρέσουν κιόλας. ebay |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
| Θέμα: Απ: Αποστάτες τιμονιού Πεμ Δεκ 30 2010, 20:55 | |
| πανο πρεπει να ειναι κατι παραπανω απο κολητος σου ο τυπος με το μηχανουργειο που θα τα φτιαξει για να σου βγουν φθηνοτερα ρε φιλε.................ετσι τουλαχιστον πιστευω. παντως πρεπει να βρεθει καποιος που να φοραει τετοιους αποστατες και νομιζω πως υπαρχει (painter) και να σου δωσει μετρα για κλοπιραιτ . ειμαι σιγουρος πως θα υπαρξουν κι αλλοι ενδιαφερομενοι παντως μιας που οι συγκεκριμενοι αποστατες τα σπανε. |
|
| |
panos gold member
| Θέμα: Απ: Αποστάτες τιμονιού Πεμ Δεκ 30 2010, 21:02 | |
| Εαν δεν βρεθει κανενας γνωστος παμε και ρωταμε και βλεπουμε και οποιος ενδιαφερεται μπορει να ποσταρει μπας και κανουμε ομαδικη και πετυχουμε καλη τιμη. |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ : Αποστάτες τιμονιού Πεμ Δεκ 30 2010, 21:37 | |
| Εγω και καποιοι αλλοι πηραμε απο Πατρα αυτους με 26Ε και ειναι των 20mm. Δεν χρειαστηκε να αλλαξω κατι ή να βγαλω καλωδια....απλα εβγαλα τις 4 βιδες εβαλα τους αποστατες με τις μεγαλυτερες βιδες που ηταν μαζι μεσα και εκανα μια βολτα την "Αγαπημενη" για να το φερω στα μετρα μου. |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
| Θέμα: Απ: Αποστάτες τιμονιού Πεμ Δεκ 30 2010, 21:42 | |
| πανουλη πατρινε τους ιδιους φοραω και εγω απο παλιοτερο p.b που ειχε γινει. το θεμα με τους αποστατες που δειχνει ο αλλος πανος ειναι να ερχεται εκτος απο πανω και προς τα εσενα το τιμονι. |
|
| |
panos gold member
| Θέμα: Απ: Αποστάτες τιμονιού Πεμ Δεκ 30 2010, 21:49 | |
| ναι τους ξέρω είναι πολύ εύκολο να φτιαχτούν αυτοί, αλλά δεν μου κάνουν εγώ θέλω να έρθει πιο κοντά το τιμόνι λόγω ύψους. |
|
| |
msp vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : Athens, Ellas - Shantou, China Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Αποστάτες τιμονιού Παρ Δεκ 31 2010, 02:39 | |
| - σαλιγκάρι έγραψε:
- πανουλη πατρινε
τους ιδιους φοραω και εγω απο παλιοτερο p.b που ειχε γινει. το θεμα με τους αποστατες που δειχνει ο αλλος πανος ειναι να ερχεται εκτος απο πανω και προς τα εσενα το τιμονι. Δηλαδή κάτι τέτοιο; Το βρήκα εδώ http://www.xikis.gr/html/details.aspx?pagenum=1&categoryID=1&CategoryName=&subcategoryID=115&SubCategoryName=&ManufactureID=&ManufactureName=&description=&productCode=LEH.039.152%2fB&content=0&specialID= |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
| Θέμα: Απ: Αποστάτες τιμονιού Παρ Δεκ 31 2010, 07:39 | |
| - msp έγραψε:
- σαλιγκάρι έγραψε:
- πανουλη πατρινε
τους ιδιους φοραω και εγω απο παλιοτερο p.b που ειχε γινει. το θεμα με τους αποστατες που δειχνει ο αλλος πανος ειναι να ερχεται εκτος απο πανω και προς τα εσενα το τιμονι. Δηλαδή κάτι τέτοιο;
Το βρήκα εδώ http://www.xikis.gr/html/details.aspx?pagenum=1&categoryID=1&CategoryName=&subcategoryID=115&SubCategoryName=&ManufactureID=&ManufactureName=&description=&productCode=LEH.039.152%2fB&content=0&specialID= ακριβώς! |
|
| |
panos gold member
| Θέμα: Απ: Αποστάτες τιμονιού Παρ Δεκ 31 2010, 09:51 | |
| ναι και αυτοί είναι όμορφοι. Αφού τους έχουν 60 ευρώ δεν θα πετύχουμε καμιά σαρανταριά ευρώ ίσως και λιγότερο δεν είναι και για την nasa απλά υλικά έχουν. |
|
| |
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: Αποστάτες τιμονιού Παρ Δεκ 31 2010, 11:07 | |
| Παντώς, μ'αυτούς τους αποστάτες τους υπο κλίση, υπάρχει θέμα τουλάχιστον με το σωληνάκι της τρόμπας. Δεν ξέρω αν υπάρχει πρόβλημα στα προ ΑΒS μοντέλα... |
|
| |
|