|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
KOYRKOYBINIS Member
| Θέμα: θερμομετρο λαδιου Τετ Φεβ 18 2009, 23:26 | |
| Πως σας φαινεται? http://www.getgeared.co.uk/MOTO-DETAIL_Motorcycle_Oil_Temperature_Gauge |
|
| |
dionysos
Ηλικία : 53 Τόπος : Περιστερι Registration date : 02/04/2008
| Θέμα: Απ: θερμομετρο λαδιου Πεμ Φεβ 19 2009, 08:49 | |
| Καλό !!! αλλα φοβαμαι οτι θα κλεβεται ευκολα ρε γμτ! |
|
| |
gevo Member
Ηλικία : 62 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 11/10/2008
| Θέμα: Απ: θερμομετρο λαδιου Πεμ Φεβ 19 2009, 12:33 | |
| - dionysos έγραψε:
- Καλό !!! αλλα φοβαμαι οτι θα κλεβεται ευκολα ρε γμτ!
ακριβώς ,όλοι οι πιτσιρικάδες με τίς πάπιες τι νομίζεις ....τα αγοράζουν ; |
|
| |
plumberfx Member
Ηλικία : 47 Τόπος : Aθηνα - Νεα Σμυρνη Registration date : 21/10/2008
| Θέμα: Απ: θερμομετρο λαδιου Πεμ Φεβ 19 2009, 13:18 | |
| εδω κλεβουν τα πραγματα μεσα απο τις μπαγκαζιερες...στο θερμομετρο θα κολλησουν;;; |
|
| |
georgaras gold member
| Θέμα: Απ: θερμομετρο λαδιου Πεμ Φεβ 19 2009, 13:34 | |
| ωραιο αλλα εμενα μου εχουν ψυρισει πολλα απο την μηχανη μου, απο ταπες πλαστικες στις βαλβιδες, μεχρι και ολοκληρο πατητηρα απο ενα παπακι που ειχα...
Αν το βαλω αυτο, αντε να την γλυτωσει για καμια 2-3 μερες...μετα θα το κλαιω....
Παντως ειναι πανεμορφο |
|
| |
hargoul vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: θερμομετρο λαδιου Πεμ Φεβ 19 2009, 16:25 | |
| Εγω πιστευω ειναι καλο για μηχανακι χωρις δεικτη θερμοκρασιας. Στο στρωμα ειναι εν μερη αχρηστο (προσωπικη αποψη). |
|
| |
gkstd
| Θέμα: Απ: θερμομετρο λαδιου Πεμ Φεβ 19 2009, 17:37 | |
| Που αφήνετε ρε παιδιά της μηχανές σας και σας ξαφρίζουν έτσι, εγώ όπου και να πάω δεν την αφείνω σε σημεία που να μην την βλέπω, από την μία και δεύτερων δεν χτυπάει ο συναγερμός σας με το που την σκαλίζει κάποιος ? |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: θερμομετρο λαδιου Παρ Φεβ 20 2009, 03:12 | |
| - gkstd έγραψε:
- Που αφήνετε ρε παιδιά της μηχανές σας και σας ξαφρίζουν έτσι, εγώ όπου και να πάω δεν την αφείνω σε σημεία που να μην την βλέπω, από την μία και δεύτερων δεν χτυπάει ο συναγερμός σας με το που την σκαλίζει κάποιος ?
Πως τα λές έτσι απότομα; Ανατριχιάζω! |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: θερμομετρο λαδιου Παρ Φεβ 20 2009, 11:34 | |
| Για Στρομ δεν έχει αλλά δίνει για SV που ουσιαστικά είναι ο ίδιος κινητήρας.. Σωστός ?? _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: θερμομετρο λαδιου Παρ Φεβ 20 2009, 11:39 | |
| - gkstd έγραψε:
- Που αφήνετε ρε παιδιά της μηχανές σας και σας ξαφρίζουν έτσι, εγώ όπου και να πάω δεν την αφείνω σε σημεία που να μην την βλέπω, από την μία και δεύτερων δεν χτυπάει ο συναγερμός σας με το που την σκαλίζει κάποιος ?
φιλαράκι με την μαλακία που έχουμε ψωνίσει οι περισσότεροι για συναγερμό μπορείς να πιάσεις αγκαλιά την βαλίτσα με μια απότομη κίνηση να την ξεριζώσεις από την μηχανή και ο συναγερμός να κοιμάται! Τώρα για το που τις αφήνουμε? Το βράδυ που βλέπεις Χαρά αγνοείται ή Θέμο κάτω από το μπαλκόνι σου οι καγκουροπαπάκηδες φερνουν βόλτες.. |
|
| |
plumberfx Member
Ηλικία : 47 Τόπος : Aθηνα - Νεα Σμυρνη Registration date : 21/10/2008
| Θέμα: Απ: θερμομετρο λαδιου Παρ Φεβ 20 2009, 12:12 | |
| - tazakos έγραψε:
- gkstd έγραψε:
φιλαράκι με την μαλακία που έχουμε ψωνίσει οι περισσότεροι για συναγερμό μπορείς να πιάσεις αγκαλιά την βαλίτσα με μια απότομη κίνηση να την ξεριζώσεις από την μηχανή και ο συναγερμός να κοιμάται! Τώρα για το που τις αφήνουμε? Το βράδυ που βλέπεις Χαρά αγνοείται ή Θέμο κάτω από το μπαλκόνι σου οι καγκουροπαπάκηδες φερνουν βόλτες.. και στο φιναλε δεν θα πεθανω κι ολας για τη μηχανη....κανω οτι μπορω, την κλειδωνω, βαζω συναγερμο... αν ειναι τωρα να πηγαινω για καφε, σινεμα ή οπουδηποτε αλλου και να με τρωει το αχγος αν θα μου τη φανε και να μην ειχαριστιεμαι τη στιγμη την πουλαω και ησυχαζω. γνωμη μου.... |
|
| |
tazakos gold member
| Θέμα: Απ: θερμομετρο λαδιου Παρ Φεβ 20 2009, 12:16 | |
| έτσι είναι, κάνεις και μια ασφάλεια κλοπής και είσαι πολύ πολύ πιο άνετος...εγώ σφίχτηκα πολύ να την αγοράσω και μετά σηκωνομουν το βράδυ και κοιτουσα από το παράθυρο τώρα με την ασφάλεια στα @@ μας! |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: θερμομετρο λαδιου Παρ Φεβ 20 2009, 12:17 | |
| - tazakos έγραψε:
- έτσι είναι, κάνεις και μια ασφάλεια κλοπής και είσαι πολύ πολύ πιο άνετος...εγώ σφίχτηκα πολύ να την αγοράσω και μετά σηκωνομουν το βράδυ και κοιτουσα από το παράθυρο τώρα με την ασφάλεια στα @@ μας!
Κι εγώ είμαι ήσυχος με την 'κλοπής' που έχω κάνει.. Όχι πως δε θα πονέσω αν τη χάσω βέβαια! |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: θερμομετρο λαδιου Παρ Φεβ 20 2009, 12:43 | |
| ΟFF TOPIC είστεεεεεεεεεεεεεεε !!!!! Για πείτε τώρα,το θερμόμετρο αν κανει στον κινητήρα του SV κάνει και στον δικό μας,σωστά ??? Υ.Γ. Από το κλέψιμο βαλβιδών,θερμόμετρου λαδιού κτλ..πώς καταφέρατε και το γυρίσατε στις ασφάλειες πάλι ??? _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: θερμομετρο λαδιου Παρ Φεβ 20 2009, 12:50 | |
| - dionysos έγραψε:
- Καλό !!! αλλα φοβαμαι οτι θα κλεβεται ευκολα ρε γμτ!
ΕΣΥ έκανες την αρχή! |
|
| |
georgaras gold member
| Θέμα: Απ: θερμομετρο λαδιου Παρ Φεβ 20 2009, 13:15 | |
| - gkstd έγραψε:
Στο πεζοδρομιο κλειδωμενη με 3 κλειδαριες, συναγερμο , κουκουλα(κλειδωμενη με δισκοφρενα) Και... ασφαλεια κλοπης, Και φυσικα απεναντι απο το σπιτι μου για να εχω οπτικη επαφη. Μονο καμερες δεν εχω βαλει, αλλα το σκεφτομαι και αυτο... Και παλι τρεμει η ψυχη μου απο τους παλιο μ@Λ@ΚΕς... δυστιχως δεν εχω την πολυτελεια να νοικιασω γκαραζ με 60-70 Ευρο το μηνα που μου λενε παρολο που η μηχανη μου ειναι καινουργια ..... Και τελος σε πληροφορω οτι συναγερμος δεν χτυπαει να δεν ταρακουνισεις γερα την μηχανη (meta Defcom3) Και τελος.... δεν ξαναβαζω στην μηχανη κατι που μπορει να ξυλωθει ευκολα....οπως το θερμομετρο. |
|
| |
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: θερμομετρο λαδιου Παρ Φεβ 20 2009, 13:45 | |
| - GEORGARAS έγραψε:
- Και τελος σε πληροφορω οτι συναγερμος δεν χτυπαει να δεν ταρακουνισεις γερα την μηχανη (meta Defcom3)
ασχετο αλλα ειναι θεμα συναργεμου,εγω εχω τον clifford gp1000t και του ρυθμιζω την ενταση και την ευαισθησια |
|
| |
tazakos gold member
| Θέμα: Απ: θερμομετρο λαδιου Παρ Φεβ 20 2009, 13:52 | |
| ε αυτό λέμε ρε μανώλη ότι μας έβαλαν με το ζόρι να βάλουμε την μαλακία, εγώ ρώτησα αν έχει ρυθμιζόμενη ευαισθησία μου λένε ναι, είπα 5 φορές να σημειωθεί να μπει στο πιο ευαίσθητο και τώρα η μηχανη μόνο αν την ρίξεις κάτω τσιροκοπάει! |
|
| |
georgaras gold member
| Θέμα: Απ: θερμομετρο λαδιου Παρ Φεβ 20 2009, 13:56 | |
| - tazakos έγραψε:
- ε αυτό λέμε ρε μανώλη ότι μας έβαλαν με το ζόρι να βάλουμε την μαλακία, εγώ ρώτησα αν έχει ρυθμιζόμενη ευαισθησία μου λένε ναι, είπα 5 φορές να σημειωθεί να μπει στο πιο ευαίσθητο και τώρα η μηχανη μόνο αν την ρίξεις κάτω τσιροκοπάει!
Πες τα ρε tazako πες τα.....με την μ@λ@κια που μας βαλανε για συναγερμο... και καλα να ισχυει η εγγυηση παντως να εχει καποιος γκαραζ δικο του και βαζει την μηχανη του, το θερμομετρακι ειναι πανεμορφο |
|
| |
dionysos
Ηλικία : 53 Τόπος : Περιστερι Registration date : 02/04/2008
| Θέμα: Απ: θερμομετρο λαδιου Παρ Φεβ 20 2009, 14:04 | |
| |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: θερμομετρο λαδιου Παρ Φεβ 20 2009, 14:13 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την e-Andreas στις Τετ Ιουν 02 2010, 11:26, 1 φορά |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: θερμομετρο λαδιου Παρ Φεβ 20 2009, 14:13 | |
| 3 λαλούν και 2 χορεύουν _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
rallistas Member
Ηλικία : 38 Τόπος : Πετρουπολη Registration date : 22/10/2008
| Θέμα: Απ: θερμομετρο λαδιου Κυρ Φεβ 22 2009, 18:51 | |
| Εντελως ομως...Ξεφυγαμεεεεε!Λοιπον,οντως πολυ καλο gadget και μουρατο αλλα προσωπικα πιο πολλα + εχει η ομορφια του παρα η χρηση του,ιδιως στο δικο μας μηχανακι μου φαινεται. |
|
| |
gagarin
| Θέμα: Απ: θερμομετρο λαδιου Τρι Ιουν 01 2010, 23:35 | |
| Παιδιά Δουλεύει ? είναι αξιόπιστο? |
|
| |
tazakos gold member
| Θέμα: Απ: θερμομετρο λαδιου Τετ Ιουν 02 2010, 00:59 | |
| - gagarin έγραψε:
- Παιδιά
Δουλεύει ? είναι αξιόπιστο? ναι φίλε μου δουλεύει μια χαρά, μέσα στην κίνηση κολημένος σπάω 100ρα.. |
|
| |
|