Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΕικονοθήκηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε | 

H εκδρομικη μας ατζεντα!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 32 ... 38  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
JEFFakhs
vstromhellasforum Enthusiast
JEFFakhs

Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->?
Registration date : 28/09/2008

H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 26 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!!   H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 26 Icon_minitimeΚυρ Ιουλ 25 2010, 00:47

Λεω να σηκωθω αυριο νωρις να πάρω τη δοση μου γιατι ολη τη βδομάδα αλωνίζω την Κρήτη με το κάρο λογω δουλειας και δε την πολυπαλευω λεμε!

Οπότε όποιος θελει, ραντεβου κατω απο τη γεφυρα Παπαναστασίου που θα ειναι και τα mikia μας κατα τις 8:30 και όσοι ειναι για Χανια ας πορευτουν Χανια, αλλιώς κανονιζουμε 1 γρηγορο,στριφτερο καφεδακι κάπου.........ΝΟΤΙΑ!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
big_tzo

Τόπος : Central Crete Heraklion City
Registration date : 08/02/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!!   H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 26 Icon_minitimeΚυρ Ιουλ 25 2010, 02:15

JEFFakhs έγραψε:
Λεω να σηκωθω αυριο νωρις να πάρω τη δοση μου γιατι ολη τη βδομάδα αλωνίζω την Κρήτη με το κάρο λογω δουλειας και δε την πολυπαλευω λεμε!

Οπότε όποιος θελει, ραντεβου κατω απο τη γεφυρα Παπαναστασίου που θα ειναι και τα mikia μας κατα τις 8:30 και όσοι ειναι για Χανια ας πορευτουν Χανια, αλλιώς κανονιζουμε 1 γρηγορο,στριφτερο καφεδακι κάπου.........ΝΟΤΙΑ!

καλα να περασετε......κριμα που δεν θα μπορεσω... Sad Sad Sad
Rory
moderator
moderator
Rory

Τόπος : Χανια
Registration date : 25/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!!   H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 26 Icon_minitimeΚυρ Ιουλ 25 2010, 08:03

Καλημερα κοπελια , ειμαι βρυσες με την δουλεια απο τις 05.00 , εαν καταφερω φιλιππα να φυγω γυρω στις 10.00 απο εδω μπορει να σας κανω παρεα μεχρι το καστελι κισαμου , εαν δεν σας δω καλα να περασετε !!!!!!!!!
kalmi geia

black-v

Registration date : 02/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!!   H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 26 Icon_minitimeΣαβ Σεπ 11 2010, 16:08

Mπρέ σείς ..... είπιασε αράχνες ετουτονέ το τόπικ επαέ , για ΠΟΣΤΆΡΕΤΕ να του δώσουμε μια ολιά ζωντάνια λέμε . Μπίγκ ανε γουστάρεις βολταράκι κυριακάτικο εγώ είμαι μέσα αλλά όχι μπαλί .... θέλω βουνό και ρακάκια .... θέλω πλάτανο και δροσιά κι αν έχει και μια ολιά μασαμπούκα δεν θα με χαλάσει εδά που το καλοσκέφτομαι .....και βενζίνη θα βρούμε κύριε μουστάκια , δεν θέλω αγχος και προπάντων κακή διάθεση ..... ! Θέλω θετική σκέψη απο όλους .....

drink drink drink kalmi kalmi kalmi

ΘΕΛΩ ΒΟΛΤΑΡΑΚΙ......( αν γίνεται χωρίς πολλά μποφώρ ) ..... XYLO XYLO bliax bliax
big_tzo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!!   H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 26 Icon_minitimeΣαβ Σεπ 11 2010, 17:24

black-v έγραψε:
Mπρέ σείς ..... είπιασε αράχνες ετουτονέ το τόπικ επαέ , για ΠΟΣΤΆΡΕΤΕ να του δώσουμε μια ολιά ζωντάνια λέμε . Μπίγκ ανε γουστάρεις βολταράκι κυριακάτικο εγώ είμαι μέσα αλλά όχι μπαλί .... θέλω βουνό και ρακάκια .... θέλω πλάτανο και δροσιά κι αν έχει και μια ολιά μασαμπούκα δεν θα με χαλάσει εδά που το καλοσκέφτομαι .....και βενζίνη θα βρούμε κύριε μουστάκια , δεν θέλω αγχος και προπάντων κακή διάθεση ..... ! Θέλω θετική σκέψη απο όλους .....

ΘΕΛΩ ΒΟΛΤΑΡΑΚΙ......( αν γίνεται χωρίς πολλά μποφώρ ) ..... XYLO XYLO bliax bliax

για ριξε ιδεα παππου ηρακλειου...ακουω... afro afro
black-v

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!!   H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 26 Icon_minitimeΣαβ Σεπ 11 2010, 17:37

big_tzo έγραψε:
black-v έγραψε:

για ριξε ιδεα παππου ηρακλειου...ακουω... afro afro

πάμε σήμερο χανιά και αύριο σητεία ?? H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 26 8117 H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 26 8117 H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 26 747395
nickname
Member
Member
nickname

Τόπος : Ηράκλειο
Registration date : 04/08/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!!   H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 26 Icon_minitimeΣαβ Σεπ 11 2010, 19:33

κι εγώ είμαι μέσα για αύριο να στρώσω και τα λαστιχάκια

Είμαι Ηράκλειο για βάφτιση και θα φύγω αύριο οπότε προλαβαίνω .

αλλά
κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε κανονίστε H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 26 942900 H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 26 942900 H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 26 942900 H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 26 942900 H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 26 942900 H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 26 942900 H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 26 942900 H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 26 942900 H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 26 942900 H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 26 942900 H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 26 942900 H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 26 942900 H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 26 942900 H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 26 942900 H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 26 942900 H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 26 942900 H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 26 942900 H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 26 942900 merci
black-v

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!!   H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 26 Icon_minitimeΣαβ Σεπ 11 2010, 19:57

Οσοι είναι για βολταράκι κυριακάτικο ραντεβού στις 9 το πρωί στην αλικαρνασσό στου Γρηγόρη για καφεδάκι και να ξεκινάμε σιγά σιγά ....

Τώρα που πήρατε το κολάι και δηλώνετε συμμετοχές , κοπιάστε και επαέ να δούμε ήντα θα γενούμε . Αντεστε παλικάρια .... cheers cheers cheers
ESCOBAR
Member
Member
ESCOBAR

Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ_ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Registration date : 29/11/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!!   H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 26 Icon_minitimeΣαβ Σεπ 11 2010, 23:57

ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ!!!!!!!!!!!ΑΝ ΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΠΑΡΕ ΜΑΝΩΛΙΟ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!!!!!!! OK OK OK arrostos kalmi kalmi
http://PAOKFC.GR
black-v

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!!   H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 26 Icon_minitimeΚυρ Σεπ 12 2010, 00:32

ESCOBAR έγραψε:
ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ!!!!!!!!!!!ΑΝ ΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΠΑΡΕ ΜΑΝΩΛΙΟ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!!!!!!! OK OK OK arrostos kalmi kalmi

Τηλέφωνο θα πέσει στις 8 και 30 μίστερ Αντωνάκη ..... βάλε το κινητό μέσα σε μια κατσαρόλα ......άδεια έτσι ???
Μην το βάλεις σε αυτή με τα ροβύθια ..... YOU! YOU! YOU! YOU!
γιατί μετά η Φαίη θα σε χειροτονίσει....... YOU! xaxa XAXAXAXA H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 26 78463 EROS EROS
big_tzo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!!   H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 26 Icon_minitimeΚυρ Σεπ 12 2010, 01:41

LETS MOVE OUT.......εδα εγιαγυρα απο ενα μπαρ οπου καταπονισαμε ενα χειγκ με ενα φιλο....καλα κρατω ακομα....μπλακ παρε με τηλ το πρωι....8.00 ανε μπωρεις να με ξυπνισεις...θα βαλω και εγω ξυπνιτιρι 8.00....τεσπα....τα λεμε αυριο για καφε....αν και απο τωρα τον εχω αναγκη... What a Face What a Face :drunken: :drunken: καλο βραδυ και καλο ξυμερομα παιδες!!!!!!!!!!!!!!! cheers cheers cheers
ESCOBAR
Member
Member
ESCOBAR

Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ_ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Registration date : 29/11/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!!   H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 26 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 16 2010, 19:04

ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ 08.30 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΛΛΕΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ !ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΟΣ ΦΙΛΟΣ Η ΜΗ ΑΣ ΚΟΠΙΑΣΕΙ!ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΩ ΤΑ ΝΩΤΑ ΜΟΥ,(ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ)!!!!!!!!!!!!!!!!! OK OK OK OK VSTROM VSTROM VSTROM VSTROM psarema psarema H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 26 754856 H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 26 754856 H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 26 754856 H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 26 846930 wellcome wlcm
http://PAOKFC.GR
black-v

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!!   H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 26 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 16 2010, 20:02

ESCOBAR έγραψε:
ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ 08.30 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΛΛΕΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ !ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΟΣ ΦΙΛΟΣ Η ΜΗ ΑΣ ΚΟΠΙΑΣΕΙ!ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΩ ΤΑ ΝΩΤΑ ΜΟΥ,(ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ)!!!!!!!!!!!!!!!!! OK OK OK OK VSTROM VSTROM VSTROM VSTROM psarema psarema H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 26 754856 H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 26 754856 H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 26 754856 H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 26 846930 wellcome wlcm

Εγώ είμαι μέσα .... !!! Που είναι αυτό το χωριό ρε φίλε ?? scratch scratch
black-v

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!!   H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 26 Icon_minitimeΣαβ Σεπ 18 2010, 21:07

Αύριο το πρωί ραντεβού στον Γρηγόρη στην Αλικαρνασσό στίς 9 . Προορισμός Μάλλες - Ιεράπετρας για κρασάκι και τσιτσί . Οποιος θέλει να κοπιάσει είναι ευπρόσδεκτος ! Αναχώρηση 9:30 απο Ηράκλειο ...

Παππού Νίκο ετοιμάσου ..... σου ερχόμαστε

kalmi kalmi θα σε πάρω H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 26 846930 μόλις ξεκινήσουμε ...... goood
big_tzo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!!   H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 26 Icon_minitimeΣαβ Σεπ 18 2010, 22:00

ολο αμαρτιες κανετε ρεεεεεεεεεε....που θα παει δεν θα ερθω κατω....θα δειτε! miffy miffy miffy
black-v

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!!   H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 26 Icon_minitimeΣαβ Σεπ 18 2010, 22:03

big_tzo έγραψε:
ολο αμαρτιες κανετε ρεεεεεεεεεε....που θα παει δεν θα ερθω κατω....θα δειτε! miffy miffy miffy

Ποιός σου είπε να φύγεις ??????? kolaraki kolaraki kolaraki
big_tzo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!!   H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 26 Icon_minitimeΣαβ Σεπ 18 2010, 22:28

black-v έγραψε:
big_tzo έγραψε:

Ποιός σου είπε να φύγεις ??????? kolaraki kolaraki kolaraki

οι συναγερμοι τελευταιας τεχνολογιας....
manolisf

manolisf

Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης
Registration date : 24/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!!   H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 26 Icon_minitimeΣαβ Σεπ 18 2010, 22:29

Καλησπέρα κοπέλια!!! Ποια διαδρομή θα ακολουθήσετε???
http://www.foukarakis.com
black-v

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!!   H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 26 Icon_minitimeΣαβ Σεπ 18 2010, 22:34

manolisf έγραψε:
Καλησπέρα κοπέλια!!! Ποια διαδρομή θα ακολουθήσετε???

Μάλλον απο Βιάνο αλλά θα το αποφασίσουμε το πρωί..... Basketball Basketball
Βλάσης

Βλάσης

Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης
Registration date : 27/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!!   H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 26 Icon_minitimeΣαβ Σεπ 18 2010, 23:17

Ελπίζω να τα καταφέρω να έρθω, περιμένω τηλέφωνο για μια δουλειά. Αν δεν γίνει θα έρθω και εγώ.
painterakis
gold member
gold member
painterakis

Τόπος : Ο Δρόμος ...
Registration date : 18/01/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!!   H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 26 Icon_minitimeΤρι Σεπ 28 2010, 22:05

τη κυριακή αν θέλει ο θεός, θα πάω μια βόλτα στο οροπεδιο λαπαθος - οροπεδιο ομαλου (οχι των χανιων) που είναι διαδρομή μόνο ΧΩΜΑ (click για τη διαδρομή)

να και μια φώτο απο το οροπεδιο ομαλού (λασίθι)
H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 26 1477333

θέλει κάποιος να ακολοθήσει; με σιγουριά θα τα ξαναπούμε μέχρι τη παρασκευή.

... και επειδή δεν είμαστε οι πρωτοπόροι, δείτε ΕΔΩ ήντα έκαναν άλλοι πριν απο μας.
tanuki
Member
Member
tanuki

Registration date : 17/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!!   H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 26 Icon_minitimeΤετ Σεπ 29 2010, 09:54

Ε ψίτ εσύ απο πάνω

θα μας κλείσεις τα σπίτια βρε αδερφέ!!
painterakis
gold member
gold member
painterakis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!!   H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 26 Icon_minitimeΤετ Σεπ 29 2010, 10:14

Δε κλείνω εγω σπίτια, το πολύ πολύ να τα λερώσω με τσι λάσπες.
θα πάμε;
windboy

windboy

Registration date : 17/03/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!!   H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 26 Icon_minitimeΤετ Σεπ 29 2010, 11:01

τι ωρα θα ξεκινησεις ???
painterakis
gold member
gold member
painterakis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!!   H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 26 Icon_minitimeΤετ Σεπ 29 2010, 11:15

λέω κατα τις 10:30 με 11:00 για να ξυπνήσουμε χαλαρά. αν πάντως θέλετε ποιο νωρίς ή ποιό αργά δεν υπάρχει πρόβλημα.
μπορούμε να μπούμε ή απο έμπαρο και να καταλήξουμε μάλλες ή το ανάποδο.
οτι αγαπάτε ...

H εκδρομικη μας ατζεντα!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+
Σελίδα 26 από 38Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 32 ... 38  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΦΟΡΟΥΜ :: Ενότητα μελών φόρουμ Κρήτης-
Μετάβαση σε: