| H εκδρομικη μας ατζεντα!! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
sakismip vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Παρ Φεβ 12 2010, 21:25 | |
| μεσαααααααααααααααααααα λεμε |
|
| |
ESCOBAR Member
Ηλικία : 42 Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ_ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 29/11/2009
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Παρ Φεβ 12 2010, 21:30 | |
| - JEFFakhs έγραψε:
- Τι θα λέγατε για καρναβαλικό εκδρομάκι την Κυριακή στο ΡΕΘΥΜΝΟ κοπέλια?!?!?!?
Λέγοντας ''καρναβαλικό''........τι λέτε πέρα απο τις κορντούρες μας να φοράμε και κάτι πιο.....διαφορετικό?!?!?!
Προτείνω ραντεβουδάκι στο ΓΡΗΓΟΡΗ στον Εσταυρωμένο κατα τις 9:00!!!
....για πείτε!!!! :&^%*&%*&%^: ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο ΛΑΚΑΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!![center] |
|
| |
Rory moderator
| |
| |
black-v vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 02/01/2010
| Θέμα: Αφήστε τους καναπέδες κια πάρτε τους δρόμους ........ Σαβ Φεβ 13 2010, 08:00 | |
| |
|
| |
tanuki Member
Registration date : 17/04/2009
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Σαβ Φεβ 13 2010, 09:44 | |
| Καλημέρα συμφορουμίτες. Έχω για την Κυριακή να αντιπροτείνω (χωρίς να μειώνω την βόλτα στο Ρεθεμνος) μια vstroμική βόλτα στα χιόνια πρίν το φαινόμενο του θερμοκηπίου (όχι αυτών της Μεσσαράς) τα εξαφανίσει. Έχω πολύ καιρό να δώ χιονι απο κοντά( κέθε χρόνο πήγαινα για σκί Παρνασό ή Καλάβρυτα όπου και δουλεύει φιλαράκος) αλλά φέτος λόγω μπέμπη και οικονομικής στενότητας έχω πάρει τον πούλο. Άσε που ποτέ δεν έχω πάει με μηχανή. Όσοι γουστάρετε τέτοιου είδους βολταράκι να το κανονίσουμε. υ.γ φιλε rory το βιντεάκι σου τα σπάει λέμε!!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Σαβ Φεβ 13 2010, 10:19 | |
| - tanouki έγραψε:
- Καλημέρα συμφορουμίτες.
Έχω για την Κυριακή να αντιπροτείνω (χωρίς να μειώνω την βόλτα στο Ρεθεμνος) μια vstroμική βόλτα στα χιόνια πρίν το φαινόμενο του θερμοκηπίου (όχι αυτών της Μεσσαράς) τα εξαφανίσει.
Έχω πολύ καιρό να δώ χιονι απο κοντά( κέθε χρόνο πήγαινα για σκί Παρνασό ή Καλάβρυτα όπου και δουλεύει φιλαράκος) αλλά φέτος λόγω μπέμπη και οικονομικής στενότητας έχω πάρει τον πούλο.
Άσε που ποτέ δεν έχω πάει με μηχανή.
Όσοι γουστάρετε τέτοιου είδους βολταράκι να το κανονίσουμε.
υ.γ φιλε rory το βιντεάκι σου τα σπάει λέμε!!!! Kαλημέρα tanoukaki.... Εγώ προσωπικά όπως έχω πει , είμαι σε όλα μέσα όπου πάει το vstrom....παρεάκι !! Είμαι καλόβολος .... αν συμφωνήσουν και οι υπόλοιποι μια που στο ρέθυμνο έχουμε ξαναπάει μπορούμε να το δούμε και για κάπου αλλού !! Οτι θέλετε κοπέλια .......αποφασίστε εσείς τον προορισμό κι εγώ ακλουθώ... |
|
| |
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Σαβ Φεβ 13 2010, 22:38 | |
| λοιπόν σε ένα καφέ που είχαμε σήμερα είπαμε αύριο να πάμε μία βολτούλα σε όμορφα μέρη!!!!
αύριο λοιπόν 10:00 το πρωί ραντεβού στου Γρηγόρη μετά τα φανάρια στα ΤΕΙ στον δρόμο πρός πεπαγνή!!!
απαραίτητος εξοπλισμός η καλή διάθεση !!!!! |
|
| |
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Σαβ Φεβ 13 2010, 22:56 | |
| σάκη ποιά είναι τα όμορφα μέρη; δηλαδή παίζουν 3 σενάρια; 1. ρέθυμνο - καρναβάλι... 2. ανώγεια - χιόνια ... 3. όμορφα μέρη ... |
|
| |
JEFFakhs vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->? Registration date : 28/09/2008
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Σαβ Φεβ 13 2010, 23:15 | |
| - sakismip έγραψε:
- λοιπόν σε ένα καφέ που είχαμε σήμερα είπαμε αύριο να πάμε μία βολτούλα σε όμορφα μέρη!!!!
αύριο λοιπόν 10:00 το πρωί ραντεβού στου Γρηγόρη μετά τα φανάρια στα ΤΕΙ στον δρόμο πρός πεπαγνή!!!
απαραίτητος εξοπλισμός η καλή διάθεση !!!!! 1) Ρεθυμνο λόγω timing (καρναβάλι,rory,mageiras,MOUSTAKIAS με το περιεργο ''μπιιιι'') 2) Ανώγεια-χιόνια σίγουρα θα βρούμε αναλλοίωτα και το επόμενο Σ/Κ Ας βρεθούμε στο Γρηγόρη κατα τις 10 στον Εσταυρωμένο, να πιούμε το καφεδάκι μας και πάμε όπου και όπως και όποιοι γουστάρουμε!! |
|
| |
big_tzo vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Central Crete Heraklion City Registration date : 08/02/2009
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Κυρ Φεβ 14 2010, 00:10 | |
| - JEFFakhs έγραψε:
- sakismip έγραψε:
- λοιπόν σε ένα καφέ που είχαμε σήμερα είπαμε αύριο να πάμε μία βολτούλα σε όμορφα μέρη!!!!
απαραίτητος εξοπλισμός η καλή διάθεση !!!!! 1) Ρεθυμνο λόγω timing (καρναβάλι,rory,mageiras,MOUSTAKIAS με το περιεργο ''μπιιιι'') 2) Ανώγεια-χιόνια σίγουρα θα βρούμε αναλλοίωτα και το επόμενο Σ/Κ
Ας βρεθούμε στο Γρηγόρη κατα τις 10 στον Εσταυρωμένο, να πιούμε το καφεδάκι μας και πάμε όπου και όπως και όποιοι γουστάρουμε!! θα τα πουμε στις 10 λοιπον..... |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Κυρ Φεβ 14 2010, 21:37 | |
| Κοπέλια αύριο λέμε να την κάνουμε την βόλιτα να πετάξουμε κ κανα αητό! Προτάθηκε μια κοντινή να συναντηθούμε 9.30 κάτω από τη γέφυρα της ΕΟ στην Κνωσσού κ να πάμε πρώτα στον αρχαιολογικό χώρο Μαλλίων, μετά Μίλατο για γκαϊφέ κ απο κει βλέπουμε, αν μας αρέσει καθόμαστε κ πετάμη αητό, αν δεν μας αρέσει πάμε κ μέχρι Μοχό! Συνάντηση 9.30 κάτω από τη γέφυρα της ΕΟ στην Κνωσσού κλικι χάρτη! όποιος μπορεί ας κρατά κ καμια λαγάνα κ κανα βούτημα να τσιμπήσομε |
|
| |
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Κυρ Φεβ 14 2010, 22:55 | |
| αν δεν πάμε για και για τότε και εγώ μέσα |
|
| |
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Κυρ Φεβ 14 2010, 23:38 | |
| - sakismip έγραψε:
- αν δεν πάμε για και για τότε και εγώ μέσα
Δεν πάμε για ποτό σήμερα Σάκη για να πάμε αύριο βολταράκι με τα παιδιά ..... Οπότε είμαι κι εγώ μέσα για αύριο ( αν δεν φυσάει πάλι καμιά 30αριά μποφώρ .....) τα λέμε αύριο στην γέφυρα της κνωσσού ...... |
|
| |
Rory moderator
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Παρ Φεβ 19 2010, 10:35 | |
| Παρασκευη σημερα , για να κανονισουμε κατι , αρκετη χαλαρωση βλεπω , αντε γιατι καινουργια λαστιχα ζητουν στρωσιμο λεμε , στροφιλικια φουρκετιδια μην με γλυκοκοιτατε ,εχουμε προπονηση !!!!!!!!!!! Ομαδα παραταχτειτε gentlemen start your engines Είναι τρεις στην πολεμική ζώνη. Gentlemen start your engines! Κύριοι έναρξη κινητήρες σας! They can close this bar, but baby I ain't going. Μπορούν να κλείσει αυτό το μπαρ, αλλά το μωρό μου δεν πρόκειται. Gentlemen start your engines! Κύριοι έναρξη κινητήρες σας! If you lock up the whiskey, give me gasoline. Αν κλειδώσετε μέχρι το ουίσκι, να μου βενζίνη. I got a seven grand redline on the black machine. Πήρα ένα μεγάλο επτά Redline για τη μαύρη μηχανή. The dead can do my sleepin', if you know what I mean. Οι νεκροί μπορεί να κάνει sleepin μου », αν γνωρίζετε τι εννοώ. Gentlemen start your engines! Κύριοι έναρξη κινητήρες σας! Ge-Ge-Ge-Gentlemen start your engines! Ge-Ge-Ge-Κύριοι έναρξη κινητήρες σας! Gentlemen start Κύριοι εκκίνηση Gentlemen start Κύριοι εκκίνηση Ge-Ge-Ge-Gentlemen start your engines! Ge-Ge-Ge-Κύριοι έναρξη κινητήρες σας! Got a little girl here in a pinafore dress. Πήρε ένα κοριτσάκι εδώ σε εμπροσθέλα φόρεμα. Gentlemen start your engines! Κύριοι έναρξη κινητήρες σας! She's got more tricks than you can guess. Αυτή έχεις πιο κόλπα από ό, τι φαντάζεστε. Gentlemen start your engines! Κύριοι έναρξη κινητήρες σας! It's dark outside, but it's darker within. Είναι σκοτάδι έξω, αλλά είναι πιο σκούρο στο εσωτερικό. Check the back of my jacket just to see my grin. Ελέγξτε το πίσω μέρος του μπουφάν μου μόνο για να δείτε χαμόγελο μου. They don't write poems about the state that I'm in. Δεν γράφω ποιήματα για την κατάσταση που είμαι in Gentlemen start your engines! Κύριοι έναρξη κινητήρες σας! Ge-Ge-Ge-Gentlemen start your engines! Ge-Ge-Ge-Κύριοι έναρξη κινητήρες σας! Gentlemen start Κύριοι εκκίνηση Gentlemen start Κύριοι εκκίνηση Ge-Ge-Ge-Gentlemen start your engines! Ge-Ge-Ge-Κύριοι έναρξη κινητήρες σας! _________________ |
|
| |
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Παρ Φεβ 19 2010, 10:49 | |
| νικόλα καλά τα λές εσυ ... βενζίνα να είχαμε τι ωραία που θα ήταν |
|
| |
big_tzo vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Central Crete Heraklion City Registration date : 08/02/2009
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Παρ Φεβ 19 2010, 11:00 | |
| |
|
| |
GOEF Member
Τόπος : ΚΡΗΤΗ Registration date : 25/01/2008
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Παρ Φεβ 19 2010, 11:25 | |
| - Rory έγραψε:
- Παρασκευη σημερα , για να κανονισουμε κατι , αρκετη χαλαρωση βλεπω , αντε γιατι καινουργια λαστιχα ζητουν στρωσιμο λεμε , στροφιλικια φουρκετιδια μην με γλυκοκοιτατε ,εχουμε προπονηση !!!!!!!!!!!
ναι καλά.... τα δικά μου λάστιχα έχουν γίνει slick, και με τη τόση σκόνη που έχει ο δρόμος έχω ξεπατωθεί να παίζω μπαντιλίκια... |
|
| |
santrikos
Ηλικία : 44 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Registration date : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Παρ Φεβ 19 2010, 11:27 | |
| - PAINTER έγραψε:
- νικόλα καλά τα λές εσυ ... βενζίνα να είχαμε τι ωραία που θα ήταν
ΚΑΛΑ νεα... Μπενζινα σημερα παιζει. Απεργια τελος! |
|
| |
tanuki Member
Registration date : 17/04/2009
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Παρ Φεβ 19 2010, 11:54 | |
| |
|
| |
santrikos
Ηλικία : 44 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Registration date : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Παρ Φεβ 19 2010, 12:43 | |
| - tanouki έγραψε:
Ναι γιατί ας πούμε τώρα θα έρθεις στην εκδρομή
Εγώ πάντως θα είμαι Αθήνα για ΣΚ. Καλα ρε ακομα και συ; συννενοημενοι ειστε; Α στα διαλα κωλοπαιδα, φτου σας ρε απαξιω να σας απανταω πλεον ειναι να μην κανω την αρχη ομως..... μετα θα σας πηγαινω |
|
| |
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Παρ Φεβ 19 2010, 13:35 | |
| [quote="Rory"]Παρασκευη σημερα , για να κανονισουμε κατι , αρκετη χαλαρωση βλεπω , αντε γιατι καινουργια λαστιχα ζητουν στρωσιμο λεμε , στροφιλικια φουρκετιδια μην με γλυκοκοιτατε ,εχουμε προπονηση !!!!!!!!!!! Ομαδα παραταχτειτε gentlemen start your engines Είναι τρεις στην πολεμική ζώνη. Gentlemen start your engines! Κύριοι έναρξη κινητήρες σας! They can close this bar, but baby I ain't going. Μπορούν να κλείσει αυτό το μπαρ, αλλά το μωρό μου δεν πρόκειται. Gentlemen start your engines! Κύριοι έναρξη κινητήρες σας! If you lock up the whiskey, give me gasoline. Αν κλειδώσετε μέχρι το ουίσκι, να μου βενζίνη. I got a seven grand redline on the black machine. Πήρα ένα μεγάλο επτά Redline για τη μαύρη μηχανή. The dead can do my sleepin', if you know what I mean. Οι νεκροί μπορεί να κάνει sleepin μου », αν γνωρίζετε τι εννοώ. Gentlemen start your engines! Κύριοι έναρξη κινητήρες σας! Ge-Ge-Ge-Gentlemen start your engines! Ge-Ge-Ge-Κύριοι έναρξη κινητήρες σας! Gentlemen start Κύριοι εκκίνηση Gentlemen start Κύριοι εκκίνηση Ge-Ge-Ge-Gentlemen start your engines! Ge-Ge-Ge-Κύριοι έναρξη κινητήρες σας! Tι προτείνει ο παππούς γι΄αυτή την κυριακή ??? Γιατί εκτός τους καναπεδάκηδες , καλοπερασάκηδες νιόπαντρους και μη , υπάρχουν και οι άλλοι που το λέει η καρδιά τους για να βρεθούν με την παρέα ....... |
|
| |
GOEF Member
Τόπος : ΚΡΗΤΗ Registration date : 25/01/2008
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Παρ Φεβ 19 2010, 13:43 | |
| [quote="black-v Tι προτείνει ο παππούς γι΄αυτή την κυριακή ??? Γιατί εκτός τους καναπεδάκηδες , καλοπερασάκηδες νιόπαντρους και μη , υπάρχουν και οι άλλοι που το λέει η καρδιά τους για να βρεθούν με την παρέα ....... [/quote] εγώ σε ποιά κατηγορία ανοίκω |
|
| |
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Παρ Φεβ 19 2010, 14:24 | |
| |
|
| |
Rory moderator
| |
| |