| H εκδρομικη μας ατζεντα!! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
pitsirikas Member
Ηλικία : 42 Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ Registration date : 21/12/2009
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Σαβ Ιαν 23 2010, 21:45 | |
| Tελικα παιδια εχουμε καμια εκδρομη για αυριο??? Απο οτι καταλαβα θα συνδιασουμε αρραβωνες και βολτουλα μαζι?????? (Βig jo σου ευχομαι τα καλυτερα.. ειδες η μοιρα τη σου φερνει την τριτι αγοραζες μπαλακλαβα το σαββατο μονοπετρο!!!!!!! Πλακα κανω...!!!!! Αν ναι και τελικα πατε βολτουλα θα ηθελα αν γινεται να συμμετεχω να γνωρισω και τα αλλα παιδια απο τουw αλλους νομους της Κρητης... Please info??????? |
|
| |
pitsirikas Member
Ηλικία : 42 Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ Registration date : 21/12/2009
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Σαβ Ιαν 23 2010, 22:23 | |
| |
|
| |
big_tzo vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Central Crete Heraklion City Registration date : 08/02/2009
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Σαβ Ιαν 23 2010, 23:11 | |
| |
|
| |
Rory moderator
| |
| |
black-v vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 02/01/2010
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Τετ Φεβ 03 2010, 17:45 | |
| |
|
| |
Rory moderator
| |
| |
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Τετ Φεβ 03 2010, 18:03 | |
| |
|
| |
Rory moderator
| |
| |
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Σαβ Φεβ 06 2010, 19:13 | |
| - Rory έγραψε:
- Tι κανουμε αυριο κοπελια ???? θα παω σουδα να παρω κατι καλουδια , και καφεδακι παιζει κοντινο λεμε .............
Eγώ είμαι μέσα σε ότι κανονήσει το αδελφάτο των VSTROM.....ιπποτών της ασφάλτου !!!!Γειά σου Νικολάκη ........μας έλειψες !!! |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Σαβ Φεβ 06 2010, 19:54 | |
| εγώ δεν έρχομαι ούτε ο Δημήτρης... θα είμαστε στο κυνήγι του θησαυρού |
|
| |
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Σαβ Φεβ 06 2010, 19:58 | |
| δυστυχώς ... ούτε και εγώ, είμαστε όσοι βγούν στο δρόμο, να προσέχουν και να περάσουν καλά ... όσοι έχασαν θυσαυρό ... να τον βρούν, ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ |
|
| |
geo vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Σαβ Φεβ 06 2010, 21:01 | |
| - mikios έγραψε:
- εγώ δεν έρχομαι
ούτε ο Δημήτρης... θα είμαστε στο κυνήγι του θησαυρού Σιγά τους κυνηγούς , Θα τα πούμε εκεί |
|
| |
JEFFakhs vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->? Registration date : 28/09/2008
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Σαβ Φεβ 06 2010, 23:38 | |
| ........για όσους δεν ''κυνηγάνε'' αύριο......ξυπνάμε με το καλό και αναλόγως ! |
|
| |
sakismip vstromhellasforum Fanatic
| |
| |
ESCOBAR Member
Ηλικία : 42 Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ_ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 29/11/2009
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Κυρ Φεβ 07 2010, 02:52 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Κυρ Φεβ 07 2010, 08:07 | |
| KΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ.............. VSTROM.....άδες........!!! ( όσοι απομείναμε δηλαδή ) !
Είναι κρίμα και άδικο την Κυριακή να βρέχει κι η γκαντεμιά συνέχεια εμάς να διατρέχει .....
Μια μέρα μας επόμεινε να πάμε βολταράκι μα ο παντέρμος ο καιρός δεν βοηθά λιγάκι ......
Λες και το κάνει επίτηδες όλη την εβδομάδα να έχει αίθριο καιρό κι απέραντη λιακάδα ......
Και μόλις φτάσει η κυριακή το σκηνικό ν΄ αλλάζει με συννεφιά κρύο βροχή κι απο παντού να μπάζει ......
Δεν μας αφήνει ήσυχους λιγάκι να χαρούμε την κυριακάτικη εκδρομή να ευχαριστηθούμε .......
Για όλα αυτά συνάδελφοι μια δήλωση θα κάνω τίποτα δεν με σταματά απο τα παραπάνω ........
Εαν αποφασίσετε κάπου κοντά να πάμε εγώ θα δώσω το παρόν όση βροχή κι αν φάμε ......
Φιλικά ............Black-v ( αδιαβροχοποιημένος ) |
|
| |
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Κυρ Φεβ 07 2010, 09:25 | |
| καλημέρα συνονόματε, φοβερέ μαντιναδολόγε μπορεί η βροχή να μας χαλά τα κυριακάτικα τα σχέδια (εμένα μου τα χάλασε η αρρώστεια) αλλά είναι ευλογία θεού. στα μέρη μας βρέχει μανωλιό και αυτό είναι πολύ καλό, οι ελιές θα ποτιστούν, ώστε του χρόνου να μπορούν ξανά να μαζοκτούν, οι στρένες να χουνε νεράκι ωστε το καλοκαίρι να μην επούμε το νερό νεράκι, η βροχή μανωλιό δε πρέπει να σε σκιάζει, γιατί έχεις νιτσεράσα ώστε να σε σκεπάζει, στο δρόμο ανε βγείς, τη διαδρομή σούφχομαι να τη χαρείς, οι δρόμοι θα γλυστρούν, μα είσαι ικανός τη διαδρομή να κάμεις που άλλοι δε μπορούν, με επειρίες θα γιομίσεις, οταν με το καλό στο σπίτι θα γιαϊρεις.άρε μάνο ..με την έλευση σου, το φόρουμ πέρασε σε άλλο ... μαντιναδοεπίπεδο |
|
| |
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Κυρ Φεβ 07 2010, 10:03 | |
| - PAINTER έγραψε:
- καλημέρα συνονόματε, φοβερέ μαντιναδολόγε
μπορεί η βροχή να μας χαλά τα κυριακάτικα τα σχέδια (εμένα μου τα χάλασε η αρρώστεια) αλλά είναι ευλογία θεού.
στα μέρη μας βρέχει μανωλιό και αυτό είναι πολύ καλό, οι ελιές θα ποτιστούν, ώστε του χρόνου να μπορούν ξανά να μαζοκτούν, οι στρένες να χουνε νεράκι ωστε το καλοκαίρι να μην επούμε το νερό νεράκι, η βροχή μανωλιό δε πρέπει να σε σκιάζει, γιατί έχεις νιτσεράσα ώστε να σε σκεπάζει, στο δρόμο ανε βγείς, τη διαδρομή σούφχομαι να τη χαρείς, οι δρόμοι θα γλυστρούν, μα είσαι ικανός τη διαδρομή να κάμεις που άλλοι δε μπορούν, με επειρίες θα γιομίσεις, οταν με το καλό στο σπίτι θα γιαϊρεις.
άρε μάνο ..με την έλευση σου, το φόρουμ πέρασε σε άλλο ... μαντιναδοεπίπεδο Μια καλημέρα θα σου πω συνάδελφε Μανώλη να γίνεις γρήγορα καλά ευχόμαστ΄όλοι κι όλοι .....
Δεν είπα ότι η βροχή κάνει κακό στην φύση μα οτι είναι κρίμα κι άδικο στο σπίτι να μας κλείσει ......
Καλιά ΄χω καθημερινές να βρέχει όλη μέρα να σταματά την Κυριακή , ν΄αρχίζει την Δευτέρα ......
Να ΄ναι ευλογία του θεού να βρέχει να ποτίζει και ο φτωχος αγρότης μας να έχει να ραβδίζει .....ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ..............!!!! |
|
| |
ESCOBAR Member
Ηλικία : 42 Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ_ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 29/11/2009
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Κυρ Φεβ 07 2010, 11:35 | |
| |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Δευ Φεβ 08 2010, 23:07 | |
| Ελπίζω να περάσατε καλά στο Ρέθυμνο, εγώ δεν μπόρεσα να έρθω λόγω προσωπικού κολλήματος..... |
|
| |
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Παρ Φεβ 12 2010, 10:50 | |
| Κανονίστε να πάμε πουθενά την κυριακή γιατί θα σαλτάρω ......όλο μέσα , μέσα ......που θα πάει αυτό ???
|
|
| |
GOEF Member
Τόπος : ΚΡΗΤΗ Registration date : 25/01/2008
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Παρ Φεβ 12 2010, 10:52 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Παρ Φεβ 12 2010, 10:57 | |
| |
|
| |
JEFFakhs vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->? Registration date : 28/09/2008
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Παρ Φεβ 12 2010, 21:00 | |
| Τι θα λέγατε για καρναβαλικό εκδρομάκι την Κυριακή στο ΡΕΘΥΜΝΟ κοπέλια?!?!?!? Λέγοντας ''καρναβαλικό''........τι λέτε πέρα απο τις κορντούρες μας να φοράμε και κάτι πιο.....διαφορετικό?!?!?! Προτείνω ραντεβουδάκι στο ΓΡΗΓΟΡΗ στον Εσταυρωμένο κατα τις 9:00!!! ....για πείτε!!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Παρ Φεβ 12 2010, 21:19 | |
| |
|
| |
| H εκδρομικη μας ατζεντα!! | |
|