| H εκδρομικη μας ατζεντα!! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
big_tzo vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Central Crete Heraklion City Registration date : 08/02/2009
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Δευ Ιουν 07 2010, 16:17 | |
| ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΤΕΣ μιας που ειμαστε και κοντα....οποιος αλλος θελει......
Ο KISS 9.61 & MUSIC CLUB 105,8 παρουσιάζουν το πρώτο beach party του καλοκαιριού ! Το Σάββατο 12 Ιουνίου από τις 9 το βράδυ μέχρι το πρωί στο NAMMOS BEACH BAR στον Καρτερό . (μετά την εκκλησία του Αη Γιάννη , αριστερά)
Χορεύουμε δίπλα στην θάλασσα με την καλύτερη ξένη και ελληνική μουσική που θα παίζουν οι djs του σταθμού και υποδεχόμαστε το καλοκαίρι με ένα φαντασμαγορικό show πυροτεχνημάτων και μουσικής .
Special MJ show με 15 χορευτές από την σχολή χορού DANCE SPIRIT STUDIO (Γερωνυμάκη 53 Πατέλες) !
Ελάτε και κερδίστε μια ολοήμερη εκδρομή με ιστιοφόρο για εσάς και την παρέα σας -προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου TRAVEL EXPERIENCE στην παραλιακή - και διπλά εισιτήρια για τις μεγάλες συναυλίες του καλοκαιριού !
Είσοδος Ελεύθερη .
υπάρχει και η 2η εκδοχή.......ματαλα......καμπινκ..... και η 3η......κερατοκαμποσ για τους ποιο "αντρες" |
|
| |
sakismip vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Πεμ Ιουν 17 2010, 11:35 | |
| παιδάκια δεν ρίχνουμε καμία πρόταση για ο ΣΚ???????????? |
|
| |
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Πεμ Ιουν 17 2010, 11:56 | |
| - sakismip έγραψε:
- παιδάκια δεν ρίχνουμε καμία πρόταση για ο ΣΚ????????????
αναχωριση απο ηρακλειο για γεραπετρα παρασκευη 9 το βραδυ.... |
|
| |
black-v vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 02/01/2010
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Πεμ Ιουν 17 2010, 16:04 | |
| - big_tzo έγραψε:
- sakismip έγραψε:
- παιδάκια δεν ρίχνουμε καμία πρόταση για ο ΣΚ????????????
αναχωριση απο ηρακλειο για γεραπετρα παρασκευη 9 το βραδυ.... Eγώ πάντως κοπέλια θα πάω γεράπετρο το σάββατο το μεσημεράκι |
|
| |
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Πεμ Ιουν 17 2010, 22:40 | |
| και εγώ παίδες αύριο το βράδυ 9 φεύγω με άλλους/ες 3 για ΠΣΚ μάταλα με σκηνές!!!!!!!!!
όποιος θέλει ας κατέβει!!!!!!
paito ακούς!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Πεμ Ιουν 17 2010, 23:26 | |
| - sakismip έγραψε:
- και εγώ παίδες αύριο το βράδυ 9 φεύγω με άλλους/ες 3 για ΠΣΚ μάταλα με σκηνές!!!!!!!!!
όποιος θέλει ας κατέβει!!!!!!
paito ακούς!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μαζι σου και εγω!!!!! ματαλαααααα!!!!! |
|
| |
paitos gold member
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Πεμ Ιουν 17 2010, 23:30 | |
| ΡΕ κουφαλες δεν ειπατε οτι θα ερθετε μπροσ τα μερη μας αυτο το ΣΚ? Θα εχω επισκεψεις και δεν ειμαι για μεγαλα δρομολογια |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Παρ Ιουν 18 2010, 01:06 | |
| εγώ πάλι είχα καταλάβει ότι θα πηγαίναμε στου παππού. Πάτε ρε κατα Αγια Φωτιά μεριά, Κουτσουρά κλπ.... άντε γιατί γιόρταζε, δεν έχει πάρει τα χάπια του, του λείπει το βεστρομ, του ζητήσανε να επιστρέψει τα μπλουζάκια "keep on stromming" κ έχει και άλλες σκοτούτρες... ή χέστε τον παππού κ πάτε στου παΐτου |
|
| |
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Παρ Ιουν 18 2010, 08:02 | |
| - mikios έγραψε:
- εγώ πάλι είχα καταλάβει ότι θα πηγαίναμε στου παππού.
Πάτε ρε κατα Αγια Φωτιά μεριά, Κουτσουρά κλπ.... άντε γιατί γιόρταζε, δεν έχει πάρει τα χάπια του, του λείπει το βεστρομ, του ζητήσανε να επιστρέψει τα μπλουζάκια "keep on stromming" κ έχει και άλλες σκοτούτρες...
ή χέστε τον παππού κ πάτε στου παΐτου θα πρεπει να στηνουμε το βραδυ και να ξεστινουμε την αυγη τις σκηνες.... η αποφαση παρθηκε με δημοκρατικο τροπο.... |
|
| |
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Παρ Ιουν 18 2010, 11:17 | |
| |
|
| |
GOEF Member
Τόπος : ΚΡΗΤΗ Registration date : 25/01/2008
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Παρ Ιουν 18 2010, 16:27 | |
| Θα πρέπει κάποια στιγμή να απαγορευτεί στα μέλη του φορουμ να γράφουν για κάμπινγκ, εκδρομές, ξενύχτια κλπ κλπ, γιατί υπάρχουν και άτομα εδώ μέσα που δε τη παλεύουν άλλο....... ΓΑΜΩ ΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΟΥ... ΕΧΩ ΠΗΞΕΙ.... ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ...ΚΙΑ ΜΙΛΑΝΕ.... FUCKKKKKKKKKKKKKKK...... αχχχχχ.... τα είπα και χαλάρωσα!!!! καλά να περάσετε κοπέλια το ΣΚ!!!!!!!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Παρ Ιουν 18 2010, 16:59 | |
| |
|
| |
GOEF Member
Τόπος : ΚΡΗΤΗ Registration date : 25/01/2008
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Παρ Ιουν 18 2010, 18:32 | |
| |
|
| |
geo vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Παρ Ιουν 18 2010, 19:49 | |
| Για όσους μείνουν ηράκλειο Σ/Κ θα είμαι στην λοτζια για δουλιά με rock reggae κλπ σχήματα όποιος θέλει κερνώ καφέ |
|
| |
JEFFakhs vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->? Registration date : 28/09/2008
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Παρ Ιουν 18 2010, 23:49 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Κυρ Ιουν 20 2010, 08:52 | |
| Καλημέρα κοπέλια .... Χ8ές το απόγευμα πήγα Γεράπετρο για οικογενειακή μου υποχρέωση και 4τροχος . Πήρα τηλ. παππού (rory) και Νίκο ( nick 414 ) για να πιούμε ποτάκι αν τελείωνα νωρίς . Δυστυχώς τελαίωσα στις 2:00 και ξεκίνησα για ηράκλειο χωρίς να κατεφέρω να δώ τα φιλαράκια . Σήμερα σκέφτομαι να ξαναπάω καβαλάρης πλέον για να δώσω λίγη χαρά στο τρεμάμενο χειλάκι του παπού . Οποις θέλει ας με πάρει τηλ. να πάμε παρεάκι αν δεν έχει κατι καλύτερο να κάνει... * Παππού αν βρώ παρέα έστω κι ένα ερχόμαστε Ο Βlack-v ...... ψάχνει συνοδοιπόρο για Γεράπετρο ....... υπάρχει κανείς ??????????? |
|
| |
v-666 gold member
Ηλικία : 42 Τόπος : Θεσσαλονικη , απο Κρητη Registration date : 16/02/2008
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Κυρ Ιουν 20 2010, 13:32 | |
| - black-v έγραψε:
- Καλημέρα κοπέλια ....
Χ8ές το απόγευμα πήγα Γεράπετρο για οικογενειακή μου υποχρέωση και 4τροχος . Πήρα τηλ. παππού (rory) και Νίκο ( nick 414 ) για να πιούμε ποτάκι αν τελείωνα νωρίς . Δυστυχώς τελαίωσα στις 2:00 και ξεκίνησα για ηράκλειο χωρίς να κατεφέρω να δώ τα φιλαράκια . Σήμερα σκέφτομαι να ξαναπάω καβαλάρης πλέον για να δώσω λίγη χαρά στο τρεμάμενο χειλάκι του παπού .
Οποις θέλει ας με πάρει τηλ. να πάμε παρεάκι αν δεν έχει κατι καλύτερο να κάνει...
* Παππού αν βρώ παρέα έστω κι ένα ερχόμαστε
Ο Βlack-v ...... ψάχνει συνοδοιπόρο για Γεράπετρο ....... υπάρχει κανείς ??????????? Εγω δεν εχω τηλ σας αλλα εχει ο ρορι το δικο μου παρτε αν θελετε να γνωριστουμε!!! |
|
| |
v-666 gold member
Ηλικία : 42 Τόπος : Θεσσαλονικη , απο Κρητη Registration date : 16/02/2008
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Κυρ Ιουν 20 2010, 13:34 | |
| - black-v έγραψε:
- Καλημέρα κοπέλια ....
Χ8ές το απόγευμα πήγα Γεράπετρο για οικογενειακή μου υποχρέωση και 4τροχος . Πήρα τηλ. παππού (rory) και Νίκο ( nick 414 ) για να πιούμε ποτάκι αν τελείωνα νωρίς . Δυστυχώς τελαίωσα στις 2:00 και ξεκίνησα για ηράκλειο χωρίς να κατεφέρω να δώ τα φιλαράκια . Σήμερα σκέφτομαι να ξαναπάω καβαλάρης πλέον για να δώσω λίγη χαρά στο τρεμάμενο χειλάκι του παπού .
Οποις θέλει ας με πάρει τηλ. να πάμε παρεάκι αν δεν έχει κατι καλύτερο να κάνει...
Ο Βlack-v ...... ψάχνει συνοδοιπόρο για Γεράπετρο ....... υπάρχει κανείς ??????????? και μαλλον σε πετυχα στο φαναρι οταν γυριζα απο θαλασσα !! χρυσαφι πεζο?? |
|
| |
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Κυρ Ιουν 20 2010, 18:19 | |
| - v-strom_650 έγραψε:
- black-v έγραψε:
- Καλημέρα κοπέλια ....
Ο Βlack-v ...... ψάχνει συνοδοιπόρο για Γεράπετρο ....... υπάρχει κανείς ??????????? και μαλλον σε πετυχα στο φαναρι οταν γυριζα απο θαλασσα !! χρυσαφι πεζο?? Ναι ρε Στέλιο κι εγώ σε είδα ....είχες και μια κοπελιά πίσω . Δεν πρόλαβα ούτε να σου κορνάρω. Δεν είχα και πολύ χρόνο , την επόμενη που θα κατέβω 8α σε πάρω τηλ. |
|
| |
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Παρ Ιουλ 23 2010, 23:10 | |
| Χανιώτες φυλαχτείτε! Κυριακή πάμε Μπάλο! Θα παω με το Μαργιο γιατί δεν έχουμε πάει ποτέ! Ντροπή μας... κανονίστε να πάμε παρέα! Άντε ξεσηκωθείτε κ οι από 'δω... Νώντα κανόνισε να έχεις υπηρεσία πάλι |
|
| |
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Σαβ Ιουλ 24 2010, 11:05 | |
| δυστυχως εχω κανονισει για σημερα και αυριο....αν και θελω να παω χανια...να δω εκει κατι ψυχες.... αλλα μαλλον απο το αλλο Σ/Κ... |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Σαβ Ιουλ 24 2010, 11:12 | |
| Σήμερα έχω Υπηρεσία......
Αύριο έχω τάξη των γυναικόπαιδων βόλτα στο Χωριό και μετά μπανάκι μανάκι στο Ρέθυμνο....
Οπότε αύριο υποχρεωτικά θα είμαι με το κολόκουτο....
Φίλλιπα καλά να περάσετε .......ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ....... !!!!!!!!!!!!
|
|
| |
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Σαβ Ιουλ 24 2010, 12:12 | |
| - mikios έγραψε:
- Χανιώτες φυλαχτείτε! Κυριακή πάμε Μπάλο!
Θα παω με το Μαργιο γιατί δεν έχουμε πάει ποτέ! Ντροπή μας... κανονίστε να πάμε παρέα! Άντε ξεσηκωθείτε κ οι από 'δω... Νώντα κανόνισε να έχεις υπηρεσία πάλι αχ απο τα μέρη που δεν έχω πάει...........Φίλιππα θέλω φώτο.......ξέρεις εσύ απο τις δικές σου τις καλές!!!!!!!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Σαβ Ιουλ 24 2010, 21:05 | |
| 8,45 θα περιμένω κάτω από την γέφυρα Παπαναστασίου. Κατεύθυνση Κίσσαμος με εκκίνιση 09.00. Από εκεί αναχωρεί καραβάκι στις 10.45 με κρουαζιέρα σε Μπάλο και Άγρια Γραμβούσσα (στο νησί με το κάστρο). Δένει Κίσσαμο στις 18.00. Από κει ότι προκύψει. Μου ζήτησε κ ο Χριστόφορος στην επιστροφή αν θέλουμε να περάσουμε για γκαϊφέ από Ρέθεμνος. Καρό σημαία αναμαίνεται στο Ηράκλειο βραδυνή ώρα περισσότερα κ επαέ (το καραβάκι έχει 15? ) |
|
| |
dimitrisv vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 15/04/2009
| Θέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!! Σαβ Ιουλ 24 2010, 23:33 | |
| Φιλλιπε τελικα εγω ξεμεινα απο μπειμπι σιτινγκ και θα παμε με αμαξι καπου ολοι μαζι πιο μετα!!! Καλα να περασετε |
|
| |
| H εκδρομικη μας ατζεντα!! | |
|