Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΕικονοθήκηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε | 

H εκδρομικη μας ατζεντα!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 31 ... 38  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
big_tzo
vstromhellasforum Enthusiast

Τόπος : Central Crete Heraklion City
Registration date : 08/02/2009

H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 25 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!!   H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 25 Icon_minitimeΔευ Ιουν 07 2010, 16:17

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΤΕΣ
μιας που ειμαστε και κοντα....οποιος αλλος θελει......

Ο KISS 9.61 & MUSIC CLUB 105,8 παρουσιάζουν το πρώτο beach party του καλοκαιριού !
Το Σάββατο 12 Ιουνίου από τις 9 το βράδυ μέχρι το πρωί στο NAMMOS BEACH BAR στον Καρτερό . (μετά την εκκλησία του Αη Γιάννη , αριστερά)

Χορεύουμε δίπλα στην θάλασσα με την καλύτερη ξένη και ελληνική μουσική που θα παίζουν οι djs του σταθμού και υποδεχόμαστε το καλοκαίρι με ένα φαντασμαγορικό show πυροτεχνημάτων και μουσικής .

Special MJ show με 15 χορευτές από την σχολή χορού DANCE SPIRIT STUDIO (Γερωνυμάκη 53 Πατέλες) !

Ελάτε και κερδίστε μια ολοήμερη εκδρομή με ιστιοφόρο για εσάς και την παρέα σας -προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου TRAVEL EXPERIENCE στην παραλιακή - και διπλά εισιτήρια για τις μεγάλες συναυλίες του καλοκαιριού !

Είσοδος Ελεύθερη .

υπάρχει και η 2η εκδοχή.......ματαλα......καμπινκ.....
και η 3η......κερατοκαμποσ για τους ποιο "αντρες"
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
sakismip
vstromhellasforum Fanatic
sakismip

Τόπος : Kαστοριά
Registration date : 22/03/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!!   H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 25 Icon_minitimeΠεμ Ιουν 17 2010, 11:35

παιδάκια δεν ρίχνουμε καμία πρόταση για ο ΣΚ????????????
big_tzo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!!   H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 25 Icon_minitimeΠεμ Ιουν 17 2010, 11:56

sakismip έγραψε:

αναχωριση απο ηρακλειο για γεραπετρα παρασκευη 9 το βραδυ....
black-v

Registration date : 02/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!!   H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 25 Icon_minitimeΠεμ Ιουν 17 2010, 16:04

big_tzo έγραψε:
sakismip έγραψε:

αναχωριση απο ηρακλειο για γεραπετρα παρασκευη 9 το βραδυ....

Eγώ πάντως κοπέλια θα πάω γεράπετρο το σάββατο το μεσημεράκι
sakismip
sakismip

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!!   H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 25 Icon_minitimeΠεμ Ιουν 17 2010, 22:40

και εγώ παίδες αύριο το βράδυ 9 φεύγω με άλλους/ες 3 για ΠΣΚ μάταλα με σκηνές!!!!!!!!!

όποιος θέλει ας κατέβει!!!!!!

paito ακούς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
big_tzo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!!   H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 25 Icon_minitimeΠεμ Ιουν 17 2010, 23:26

sakismip έγραψε:
και εγώ παίδες αύριο το βράδυ 9 φεύγω με άλλους/ες 3 για ΠΣΚ μάταλα με σκηνές!!!!!!!!!

όποιος θέλει ας κατέβει!!!!!!

paito ακούς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαζι σου και εγω!!!!! ματαλαααααα!!!!!
paitos
gold member
gold member
paitos

Τόπος : Χανια
Registration date : 08/07/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!!   H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 25 Icon_minitimeΠεμ Ιουν 17 2010, 23:30

ΡΕ κουφαλες δεν ειπατε οτι θα ερθετε μπροσ τα μερη μας αυτο το ΣΚ?
Θα εχω επισκεψεις και δεν ειμαι για μεγαλα δρομολογια
mikios
mikios

Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη
Registration date : 25/02/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!!   H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 25 Icon_minitimeΠαρ Ιουν 18 2010, 01:06

εγώ πάλι είχα καταλάβει ότι θα πηγαίναμε στου παππού.
Πάτε ρε κατα Αγια Φωτιά μεριά, Κουτσουρά κλπ....
άντε γιατί γιόρταζε, δεν έχει πάρει τα χάπια του, του λείπει το βεστρομ, του ζητήσανε να επιστρέψει τα μπλουζάκια "keep on stromming" κ έχει και άλλες σκοτούτρες...

ή χέστε τον παππού κ πάτε στου παΐτου lol!
big_tzo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!!   H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 25 Icon_minitimeΠαρ Ιουν 18 2010, 08:02

mikios έγραψε:
εγώ πάλι είχα καταλάβει ότι θα πηγαίναμε στου παππού.
Πάτε ρε κατα Αγια Φωτιά μεριά, Κουτσουρά κλπ....
άντε γιατί γιόρταζε, δεν έχει πάρει τα χάπια του, του λείπει το βεστρομ, του ζητήσανε να επιστρέψει τα μπλουζάκια "keep on stromming" κ έχει και άλλες σκοτούτρες...

ή χέστε τον παππού κ πάτε στου παΐτου lol!

θα πρεπει να στηνουμε το βραδυ και να ξεστινουμε την αυγη τις σκηνες....
η αποφαση παρθηκε με δημοκρατικο τροπο.... What a Face
sakismip
sakismip

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!!   H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 25 Icon_minitimeΠαρ Ιουν 18 2010, 11:17

paitos έγραψε:
ΡΕ κουφαλες δεν ειπατε οτι θα ερθετε μπροσ τα μερη μας αυτο το ΣΚ?
Θα εχω επισκεψεις και δεν ειμαι για μεγαλα δρομολογια

εσύ φίλε να πάρεις και τους επισκέπτες σου και να έρθεις.......αν όχι σήμερα τότε αύριο......

ετοιμάζω σκηνή και πράγματα και 9 φεύγουμε για κάτω μέχρι την Κυριακή!!!!!!!!

η εκδρομή θα έχει sunny kalmi drink football EROS psarema H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 25 184880 H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 25 184880

παιδιά όποιος θέλει ας κατέβει και μόνο για μπάνιο......εμείς εκεί θα είμαστε!!!!!
GOEF
Member
Member
GOEF

Τόπος : ΚΡΗΤΗ
Registration date : 25/01/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!!   H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 25 Icon_minitimeΠαρ Ιουν 18 2010, 16:27

Θα πρέπει κάποια στιγμή να απαγορευτεί στα μέλη του φορουμ να γράφουν για κάμπινγκ, εκδρομές, ξενύχτια κλπ κλπ, γιατί υπάρχουν και άτομα εδώ μέσα που δε τη παλεύουν άλλο....... ΓΑΜΩ ΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΟΥ... ΕΧΩ ΠΗΞΕΙ.... ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ...ΚΙΑ ΜΙΛΑΝΕ.... FUCKKKKKKKKKKKKKKK......

αχχχχχ.... τα είπα και χαλάρωσα!!!! καλά να περάσετε κοπέλια το ΣΚ!!!!!!!!!

OK OK OK
big_tzo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!!   H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 25 Icon_minitimeΠαρ Ιουν 18 2010, 16:59

ZESTI ZESTI για παρτη σου γιωργη θα καμω δυο βουθιες...!! xexe
GOEF
Member
Member
GOEF

Τόπος : ΚΡΗΤΗ
Registration date : 25/01/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!!   H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 25 Icon_minitimeΠαρ Ιουν 18 2010, 18:32

big_tzo έγραψε:
ZESTI ZESTI για παρτη σου γιωργη θα καμω δυο βουθιες...!! xexe

να τσοι εκατοστήσεις αντράκι μου!!!
geo
geo

Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Registration date : 11/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!!   H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 25 Icon_minitimeΠαρ Ιουν 18 2010, 19:49

Για όσους μείνουν ηράκλειο Σ/Κ θα είμαι στην λοτζια για δουλιά με rock reggae κλπ σχήματα όποιος θέλει κερνώ καφέ
JEFFakhs
JEFFakhs

Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->?
Registration date : 28/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!!   H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 25 Icon_minitimeΠαρ Ιουν 18 2010, 23:49

GOEF έγραψε:
Θα πρέπει κάποια στιγμή να απαγορευτεί στα μέλη του φορουμ να γράφουν για κάμπινγκ, εκδρομές, ξενύχτια κλπ κλπ, γιατί υπάρχουν και άτομα εδώ μέσα που δε τη παλεύουν άλλο....... ΓΑΜΩ ΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΟΥ... ΕΧΩ ΠΗΞΕΙ.... ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ...ΚΙΑ ΜΙΛΑΝΕ.... FUCKKKKKKKKKKKKKKK......

αχχχχχ.... τα είπα και χαλάρωσα!!!! καλά να περάσετε κοπέλια το ΣΚ!!!!!!!!!

OK OK OK

αααααααχχχχχχ.....προχτες σκαρφαλωσα στο παταρι να ξεθαψω κατι σαμαροCOLORIα του Μουστακια.......και τρακαρα πάνω στη θρυλική και πολυαγαπημενη μου αιωρα και συγκινηθηκα.....μου καρφωσαν και τα γαλβανιζε πασαλακια στο γονατο.....συναντησα και κατι αντικουνουπικα κερια, κατι 12ν τρόμπες, στρωματα, ψυγειακια κλπ ενδοξο εξοπλισμο και.........
Sad Sad Sad

Υ.Γ. οποιος γουσταρει την αιωρα να μου το πει......καλλιά να τηνε φανε τα μυρμηγκια και οι μπαμπουρες σε καμμια παραλια παρα ο σκορος στο παταρι!!!

Υ.Γ.2 αυριο θα ειμαι Ιεραπετρα......για δουλεια αυθημερον......θα βασταω και κανα μαγιουδακι βεβαια! kalmi kalmi
black-v

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!!   H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 25 Icon_minitimeΚυρ Ιουν 20 2010, 08:52

Καλημέρα κοπέλια ....
Χ8ές το απόγευμα πήγα Γεράπετρο για οικογενειακή μου υποχρέωση και 4τροχος . Πήρα τηλ. παππού (rory) και Νίκο ( nick 414 ) για να πιούμε ποτάκι αν τελείωνα νωρίς . Δυστυχώς τελαίωσα στις 2:00 και ξεκίνησα για ηράκλειο χωρίς να κατεφέρω να δώ τα φιλαράκια .
Σήμερα σκέφτομαι να ξαναπάω καβαλάρης πλέον για να δώσω λίγη χαρά στο τρεμάμενο χειλάκι του παπού .

Οποις θέλει ας με πάρει τηλ. να πάμε παρεάκι αν δεν έχει κατι καλύτερο να κάνει...

* Παππού αν βρώ παρέα έστω κι ένα ερχόμαστε kalmi kalmi

Ο Βlack-v ...... ψάχνει συνοδοιπόρο για Γεράπετρο ....... υπάρχει κανείς ???????????
v-666
gold member
gold member
v-666

Τόπος : Θεσσαλονικη , απο Κρητη
Registration date : 16/02/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!!   H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 25 Icon_minitimeΚυρ Ιουν 20 2010, 13:32

black-v έγραψε:
Καλημέρα κοπέλια ....
Χ8ές το απόγευμα πήγα Γεράπετρο για οικογενειακή μου υποχρέωση και 4τροχος . Πήρα τηλ. παππού (rory) και Νίκο ( nick 414 ) για να πιούμε ποτάκι αν τελείωνα νωρίς . Δυστυχώς τελαίωσα στις 2:00 και ξεκίνησα για ηράκλειο χωρίς να κατεφέρω να δώ τα φιλαράκια .
Σήμερα σκέφτομαι να ξαναπάω καβαλάρης πλέον για να δώσω λίγη χαρά στο τρεμάμενο χειλάκι του παπού .

Οποις θέλει ας με πάρει τηλ. να πάμε παρεάκι αν δεν έχει κατι καλύτερο να κάνει...

Ο Βlack-v ...... ψάχνει συνοδοιπόρο για Γεράπετρο ....... υπάρχει κανείς ???????????

Εγω δεν εχω τηλ σας αλλα εχει ο ρορι το δικο μου παρτε αν θελετε να γνωριστουμε!!!
v-666
gold member
gold member
v-666

Τόπος : Θεσσαλονικη , απο Κρητη
Registration date : 16/02/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!!   H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 25 Icon_minitimeΚυρ Ιουν 20 2010, 13:34

black-v έγραψε:
Καλημέρα κοπέλια ....

και μαλλον σε πετυχα στο φαναρι οταν γυριζα απο θαλασσα !! χρυσαφι πεζο??
black-v

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!!   H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 25 Icon_minitimeΚυρ Ιουν 20 2010, 18:19

v-strom_650 έγραψε:
black-v έγραψε:
Καλημέρα κοπέλια ....

και μαλλον σε πετυχα στο φαναρι οταν γυριζα απο θαλασσα !! χρυσαφι πεζο??

Ναι ρε Στέλιο κι εγώ σε είδα ....είχες και μια κοπελιά πίσω . Δεν πρόλαβα ούτε να σου κορνάρω. Δεν είχα και πολύ χρόνο , την επόμενη που θα κατέβω 8α σε πάρω τηλ.
mikios
mikios

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!!   H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 25 Icon_minitimeΠαρ Ιουλ 23 2010, 23:10

Χανιώτες φυλαχτείτε! Κυριακή πάμε Μπάλο!
Θα παω με το Μαργιο γιατί δεν έχουμε πάει ποτέ! Ντροπή μας... κανονίστε να πάμε παρέα!
Άντε ξεσηκωθείτε κ οι από 'δω... Νώντα κανόνισε να έχεις υπηρεσία πάλι Razz
big_tzo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!!   H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 25 Icon_minitimeΣαβ Ιουλ 24 2010, 11:05

δυστυχως εχω κανονισει για σημερα και αυριο....αν και θελω να παω χανια...να δω εκει κατι ψυχες.... success

αλλα μαλλον απο το αλλο Σ/Κ... Sad
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!!   H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 25 Icon_minitimeΣαβ Ιουλ 24 2010, 11:12

Σήμερα έχω Υπηρεσία......

Αύριο έχω τάξη των γυναικόπαιδων βόλτα στο Χωριό και μετά μπανάκι μανάκι στο Ρέθυμνο....

Οπότε αύριο υποχρεωτικά θα είμαι με το κολόκουτο....

Φίλλιπα καλά να περάσετε .......ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ....... !!!!!!!!!!!!

sakismip
sakismip

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!!   H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 25 Icon_minitimeΣαβ Ιουλ 24 2010, 12:12

mikios έγραψε:
Χανιώτες φυλαχτείτε! Κυριακή πάμε Μπάλο!
Θα παω με το Μαργιο γιατί δεν έχουμε πάει ποτέ! Ντροπή μας... κανονίστε να πάμε παρέα!
Άντε ξεσηκωθείτε κ οι από 'δω... Νώντα κανόνισε να έχεις υπηρεσία πάλι Razz

αχ απο τα μέρη που δεν έχω πάει...........Φίλιππα θέλω φώτο.......ξέρεις εσύ απο τις δικές σου τις καλές!!!!!!!!!
mikios
mikios

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!!   H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 25 Icon_minitimeΣαβ Ιουλ 24 2010, 21:05

8,45 θα περιμένω κάτω από την γέφυρα Παπαναστασίου. Κατεύθυνση Κίσσαμος με εκκίνιση 09.00.
Από εκεί αναχωρεί καραβάκι στις 10.45 με κρουαζιέρα σε Μπάλο και Άγρια Γραμβούσσα (στο νησί με το κάστρο). Δένει Κίσσαμο στις 18.00.
Από κει ότι προκύψει. Μου ζήτησε κ ο Χριστόφορος στην επιστροφή αν θέλουμε να περάσουμε για γκαϊφέ από Ρέθεμνος.
Καρό σημαία αναμαίνεται στο Ηράκλειο βραδυνή ώρα lol!

περισσότερα κ επαέ (το καραβάκι έχει 15? )
dimitrisv
dimitrisv

Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ
Registration date : 15/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: H εκδρομικη μας ατζεντα!!   H εκδρομικη μας ατζεντα!! - Σελίδα 25 Icon_minitimeΣαβ Ιουλ 24 2010, 23:33

Φιλλιπε τελικα εγω ξεμεινα απο μπειμπι σιτινγκ και θα παμε με αμαξι καπου ολοι μαζι πιο μετα!!! Καλα να περασετε bounce bounce
http://voltarakia.blogspot.com/

H εκδρομικη μας ατζεντα!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+
Σελίδα 25 από 38Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 31 ... 38  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΦΟΡΟΥΜ :: Ενότητα μελών φόρουμ Κρήτης-
Μετάβαση σε: