| ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Vezouvios Administrator
Ηλικία : 46 Τόπος : Mακεδονια Registration date : 09/10/2009
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Πεμ Οκτ 14 2010, 18:11 | |
| - narcissus έγραψε:
- kon28 έγραψε:
- τελειως φιλικα θα σου πω οτι τετοια ποικιλια σε εξοπλισμο δεν υπαρχει στην β.ελλαδα.δεν σου λεω οτι οι τιμες ειναι κοντινες με του ιντερνετ αλλα θα σου πω για την διαθεση την οποια υπαρχει στο συγκεκριμενο καταστημα.δεν θελω να κανω διαφημιση στο συγκεκριμενο ,απλα εχω εξυπερετηθει καλα σε σχεση με αλλα μαγαζια.τωρα απο οσο εχω ψαχτει θεωρω οτι εχει αρκετα καλες τιμες.
Όντως είναι συζητήσιμος, όπως και το μοτομαρκετ τελευταία που αγόρασα ένα παντελόνι και του είπα για έξτρα έκπτωση από το κλαμπ, μου είπε ότι δεν ξέρουν τπτ και ούτε τους πλησίασε κανείς……!!!
Για δεςτο ρε Ηλία. Eιχα μιλησει στο παρελθον 3 φορες.Ειχαν πει οτι θα μου στειλουν με φαξ προταση...Δεν πηρα ποτε!!! _________________ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΗΛΙΑΣ Θεσσαλονικη.Ελλας www.vstromhellasforum.com Email:vezouvios@vstromhellasforum.com Vstrom -650 K4 Vstrom -1000 K7. MTS 1200s K16 |
|
| |
Morniac vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 81 Τόπος : Οχι εδω παντως Registration date : 28/04/2010
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Πεμ Οκτ 14 2010, 18:35 | |
| Ευχαριστω παιδες.Παρολα τα 12 ευρω θα το δικομασω το Dirty Girl γιατι ο Vrουτος μου δεν βλεπετε |
|
| |
Vezouvios Administrator
| Θέμα: Ενδυση-Μotospazio Παρ Οκτ 15 2010, 00:29 | |
| Παρακατω θα διαβασετε την προσφορα που ελαβα απο την εταιρια Motospazio!!! Περασα απο το μαγαζι του χτες το απογευμα συζητησαμε και καταληξαμε στην παρακατω προσφορα! Για να επωφεληθειτε πρεπει να κανετε επιδειξη της καρτας που εχετε λαβει ολοι οι βορειοι
Αξιότιμοι κύριοι, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την πρωτοβουλία του MotoSpazio να παρέχει ειδική έκπτωση της τάξης του 20% για όλα τα μέλη του Vstrom club North Hellas.
Η προσφορά αυτή ισχύει για αγορές είτε από το κατάστημα MotoSpazio, είτε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (www.motospazio.gr). Στη περίπτωση αγοράς από το κατάστημα απαιτείται η επίδειξη της κάρτας του ομίλου για να ισχύει η έκπτωση αυτή.
Για την περίπτωση του ηλεκτρονικού καταστήματος, μπορούμε να σας διαθέσουμε ένα ειδικό κουπόνι έκπτωσης (-20%) που θα ισχύει για όλες τις αγορές (εξαίρεση αποτελούν τυχόν ειδικές προσφορές που βρίσκονται ήδη σε έκπτωση), ενώ για τη διασταύρωση των στοιχείων των μελών θα χρειαστούμε μία λίστα με ονοματεπώνυμα των οικονομικά τακτοποιημένων μελών ή κάποιον άλλον τρόπο ταυτοποίησης (π.χ. αριθμός κάρτας).
Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας εάν επιθυμείτε να προχωρήσουμε και στην έκδοση αυτού του κουπονιού για τη ηλεκτρονικό κατάστημα.
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση.
Σχετικά με το Moto Spazio: Η εταιρεία MOTOSPAZIO δραστηριοποιείται στο χώρο της μοτοσικλέτας από το 1985 και πιο συγκεκριμένα στην επίσημη εισαγωγή και διάθεση διεθνώς καταξιωμένων προϊόντων στην ελληνική αγορά. Το κράνος, η ένδυση, τα γυαλιά, οι μπότες, η ενδοεπικοινωνία, τα διάφορα αξεσουάρ, χειμερινά και καλοκαιρινά, αναβατών, μοτοσικλετών και σκούτερ, είναι μερικοί από τους τομείς που ειδικευόμαστε.
Με εκτίμηση, Δημήτρης Πανοκώστας - d.panokostas@motospazio.gr MotoSpazio - www.motospazio.gr _________________ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΗΛΙΑΣ Θεσσαλονικη.Ελλας www.vstromhellasforum.com Email:vezouvios@vstromhellasforum.com Vstrom -650 K4 Vstrom -1000 K7. MTS 1200s K16 |
|
| |
thedentist Member
Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 07/03/2008
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Σαβ Οκτ 16 2010, 11:16 | |
| αυτα ειναι μπραβο μπραβο!! |
|
| |
thedentist Member
Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 07/03/2008
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Σαβ Οκτ 16 2010, 11:17 | |
| |
|
| |
matrix
Ηλικία : 50 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 20/01/2010
| Θέμα: Micro electronics Δευ Οκτ 18 2010, 23:34 | |
| Nα προσφερω και εγω ενα 10% (αναλογα το ειδος μπορει και παραπανω),στα μελη του forum για τις αγορες τους απο το καταστημα μου που βρισκεται στην Θεσσαλονικη (Δωδεκανησου 23-κεντρο-βαρδαρη) τηλ-φαξ 2314 - 018 - 459 ,e-mail micro_1974@yahoo.gr,το καταστημα ξεκινησε την λειτουργεια του την προηγουμενη εβδομαδα,αλλα η εμπειρεια των 16 ετων στον χωρο μας κανει να γνωριζουμε πολυ καλα το υλικο και τα παρελκομενα του χωρου των ηλεκτρονικων,στο καταστημα μου θα βρειτε ολες τις κορυφαιες μαρκες πολυμετρων,κολητηριων και οτι αλλο ζητησετε με παραγγελεια και παντα με φιλικη και after-sales εξυπηρετηση!
Ποδικογλου Γαβριηλ |
|
| |
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Τρι Οκτ 19 2010, 00:22 | |
| Καλές δουλειές να 'χεις φιλαράκι και ευχαριστούμε για την προσφορά σου! |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Τρι Οκτ 19 2010, 00:24 | |
| θενκς Γαβρίλε |
|
| |
Vezouvios Administrator
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Τρι Οκτ 19 2010, 11:32 | |
| - matrix έγραψε:
- Nα προσφερω και εγω ενα 10% (αναλογα το ειδος μπορει και παραπανω),στα μελη του forum για τις αγορες τους απο το καταστημα μου που βρισκεται στην Θεσσαλονικη (Δωδεκανησου 23-κεντρο-βαρδαρη) τηλ-φαξ 2314 - 018 - 459 ,e-mail micro_1974@yahoo.gr,το καταστημα ξεκινησε την λειτουργεια του την προηγουμενη εβδομαδα,αλλα η εμπειρεια των 16 ετων στον χωρο μας κανει να γνωριζουμε πολυ καλα το υλικο και τα παρελκομενα του χωρου των ηλεκτρονικων,στο καταστημα μου θα βρειτε ολες τις κορυφαιες μαρκες πολυμετρων,κολητηριων και οτι αλλο ζητησετε με παραγγελεια και παντα με φιλικη και after-sales εξυπηρετηση!
Ποδικογλου Γαβριηλ Σε ευχαριστουμε Γαβριηλ! Καλες δουλιες σου ευχομαι!! Θα θελαμε μια προσφορα για ολα τα μελη του βορρα για ασυρματα! Αποφασισαμε να κανουμε ενα power buy για να εχουμε ολοι στις εκδρομες επικοινωνια μεταξυ μας! Ο Niksalonik σου εφερε και ειδες τα 2 που εχουμε στην κατοχη μας,Δεν θελουμε το ιδιο ακριβα,κατι πολυ ποιο οικονομικα με δυνατοτητα να επικοινωνει στις συχνοτητες τις δικιες μας,και να μπορει να τοποθετηθει σε κρανος!!!!! _________________ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΗΛΙΑΣ Θεσσαλονικη.Ελλας www.vstromhellasforum.com Email:vezouvios@vstromhellasforum.com Vstrom -650 K4 Vstrom -1000 K7. MTS 1200s K16 |
|
| |
gevo Member
Ηλικία : 62 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 11/10/2008
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Τρι Οκτ 19 2010, 12:33 | |
| καλές δουλειές Γαβρήλο και υπομονή ε ; |
|
| |
John The Son vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Ξανθη Registration date : 27/04/2009
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Τρι Οκτ 19 2010, 14:57 | |
| Γαβρηλε ευχαριστουμε και καλες δουλειες.. Σπουδαζω ηλεκτρονικος οποτε λογικα θα σε χρειαστω και θα τα πουμε απο κοντα.. |
|
| |
panosk7dl
Ηλικία : 45 Τόπος : thessaloniki Registration date : 04/07/2008
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Τρι Οκτ 19 2010, 16:41 | |
| |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Τρι Οκτ 19 2010, 17:28 | |
| Kαλές δουλείες φίλε Gabriel. |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Τρι Οκτ 19 2010, 18:57 | |
| _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
shadow.gr. vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 25/05/2008
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Τρι Οκτ 19 2010, 23:21 | |
| Καλες δουλειες φιλε σ αυτην την δυσκολη εποχη....θα σε τιμησουμε αφου εισαι και δικος μας.... |
|
| |
matrix
Ηλικία : 50 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 20/01/2010
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Τρι Οκτ 19 2010, 23:57 | |
| Σας ευχαριστω πολυ ολους παιδια,σχετικα με το θεμα των pmr υπαρχει φτηνη και αξιοπιστη λυση μαζι με hands free για το κρανος και κουμπι για το τιμονη,θα τα δουμε ολα μαζι να σας κανω μια καλη προσφορα ευχαριστω πολυ και παλι. |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Προσφορά ελαστικών απο το κατάστημα ''OK WHEEL'' Τετ Οκτ 27 2010, 22:58 | |
| Κατόπιν επικοινωνίας με το O.k wheel η προσφορές ελαστικών του καταστήματος προς εμάς έχουν μικροτροποποιηθεί εν συγκρίσει με τις περσινές που είχε πάρει ο φίλος Γιάννης (Jet-taxi). Κάποιες πήραν τα πάνω τους, κάποιες τα κάτω τους και κάποιες παρέμειναν όπως είχαν. 1. Dunlop TR-91 = 235 € 2. Dunlop roadsmart = 235 € 3. Continental Trial Attack = 230 € 4. Continental Road Attack 2 = 250 € 5. Michelin Anakee 2 = 250 € 6. Metzeler Tourance EXP = 250 € 7. Pirelli Scorpion Trail = 240 € 8. Bridgestone Battle Wing BW-501/502 = 240 € Επίσης δώθηκε και προσφορά για φρένα FERODO. Εμπρός ενισχυμένα: 25 € το ζευγάρι (δηλαδή 25 Χ 2 =50 € μπροστινός τροχός). Πίσω ενισχυμένα: 25 € το ζευγάρι. Εμπρός απλά: 20 € το ζευγάρι (20 Χ 2 =40 €). Πίσω απλά: 20 € το ζευγάρι. Κατάστημα '' OK WHEEL '' ΕΜΠΟΡΙΑ - ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ Π.ΚΑΤΣΙΜΙΔΗ 2 & ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 73 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 54639 - Κώδικας:
-
edit by Vezouvios
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kopeli στις Πεμ Φεβ 17 2011, 18:07, 2 φορές συνολικά |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Δευ Νοε 01 2010, 22:47 | |
| SPAM. Εδώ κάνουν το καλύτερο πλύσιμο στις moto.Powered by BRIDGESTONE
|
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Δευ Νοε 01 2010, 22:59 | |
| - kopeli έγραψε:
- SPAM. Εδώ κάνουν το καλύτερο πλύσιμο στις moto.Powered by BRIDGESTONE
SPAM 2 φίλε Μιχαλιό εκεί κάνουν και μασάζ................ |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Δευ Νοε 15 2010, 08:38 | |
| μπραβο ρε μιχαλιε....γιατι δεν το κανετε sticky ομως?? |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Δευ Νοε 15 2010, 08:44 | |
| - shadow.gr. έγραψε:
- μπραβο ρε μιχαλιε....γιατι δεν το κανετε sticky ομως??
O Γιάννης την έφτιαξε τη δουλειά,όχι εγώ.....να λέμε και την αλήθεια. - Κώδικας:
-
Σήμερα 17 Φεβ ο bozosd πήρε τις νεές τιμές
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kopeli στις Πεμ Φεβ 17 2011, 18:09, 2 φορές συνολικά |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Δευ Νοε 15 2010, 08:48 | |
| ενα μπραβο και στον γιαννη τοτε....... καντετο sticky για να μην το ψαχνουμε..... |
|
| |
| Θέμα: Ηλεκτρολογος Παρ Δεκ 03 2010, 20:07 | |
| Παιδια ξαχνω κανα ηλεκτρολογο Μηχανης αλλα να ειναι ΑΣΤΕΡΙ.Να πας την μηχανη σου και να ειναι εγγυηση οτι πει ή προτυνει Ξερει κανεις ?? |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Παρ Δεκ 03 2010, 20:40 | |
| οτι χρειαστηκα έως τώρα το πηγα στον Γιάννη επι της κάλβου .Η κάλβου ειναι πριν το ξενοδοχειο "teloni" που ειναι στην Αγ.Δημητριου λίγο μετα τον ΣακηςΣερραίος (σουβλακια και σκουπα Νο2)...
η γενικότερη εντύπωση λεει , πως ειναι καλός μαστορης και νοικοκύρης αλλά λίγο ακριβός,,,,το τελευταίο δεν το διαπίστωσα εγώ ...μιας και το αποτελεσμα σε οτι εκανα στο μοτο με ενθουσίασε...και χαλαλι αν έδωσα κατι παραπάνω...υπ οψιν 2 φορες μου κάηκε το xenon και δε πλήρωσα δεκαρα ...τη μια μου άλλαξε το ballast και την άλλη μου άλλαξε τη λάμπα....ως ελαττωματικα ....βεβαιως θελει και λιγο τον "τρόπο του"....πανως αν του πεις απ τον Νικο τον ασφαλιστη με το μαυρο Vstrom και ο Γιάνης και ο Βασιλης θα καταλάβουν...
ελπιζω να βοήθησα _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Παρ Δεκ 03 2010, 20:43 | |
| Νικο σεβομαι την αποψη σου παντα αλλα το γεγονος οτι καηκε 2 φορες το Xenon σου μου δημιουργει ανησυχια.Δεν με νοιαζει η τιμη αρκει να εχω το κεφαλι μου ησυχο |
|
| |
| ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS | |
|