| ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Vezouvios Administrator
Ηλικία : 46 Τόπος : Mακεδονια Registration date : 09/10/2009
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Σαβ Δεκ 04 2010, 11:47 | |
| - Morniac έγραψε:
- Νικο σεβομαι την αποψη σου παντα αλλα το γεγονος οτι καηκε 2 φορες το Xenon σου μου δημιουργει ανησυχια.Δεν με νοιαζει η τιμη αρκει να εχω το κεφαλι μου ησυχο
To oτι καηκε το xenon του δεν σημαινει οτι φταιει ο ηλεκτρολογος. Ειναι αστοχια υλικου,και επειδη ολα τα xenon που κυκλοφορουν ειναι made in china ειναι λογικο να συμβαινει. _________________ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΗΛΙΑΣ Θεσσαλονικη.Ελλας www.vstromhellasforum.com Email:vezouvios@vstromhellasforum.com Vstrom -650 K4 Vstrom -1000 K7. MTS 1200s K16 |
|
| |
Dimis gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Stuttgart- Κατερινη Registration date : 27/02/2009
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Σαβ Δεκ 04 2010, 12:40 | |
| - vezouvios έγραψε:
To oτι καηκε το xenon του δεν σημαινει οτι φταιει ο ηλεκτρολογος. Ειναι αστοχια υλικου,και επειδη ολα τα xenon που κυκλοφορουν ειναι made in china ειναι λογικο να συμβαινει. ετσι ακριβως ειναι, Το οτι καηκε το ξενον δεν νομιζω να ειναι υπαιτιοτητα του ηλεκτρολογου. Ασε που πιο πιθανο ειναι να βγαινουν ολα απο το ιδιο εργοστασιο. μονο τα αυτοκολητα αλλαζουν. |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Σαβ Δεκ 04 2010, 15:32 | |
| στον ιδιο ηλεκτρολογο έβαλε κι ο De Niro τα ιδια xenon στην ιδια τιμη με μενα κι απο οτι ξερω εδω ενα χρονο δουλεύουν χωρις πρόβλημα....ΟΛΑ MADE IN CHINA ειναι ...μη τρωτε παραμυθι!!!!! _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Σαβ Δεκ 04 2010, 15:52 | |
| Η δική μου εμπειρία από το εν λόγο μαγαζί δεν είναι καλή. Όποιος πληρώσει για μια κ@λ@μίζα ενός virago το 1996 νομίζω 200.000 δρχ (θυμάστε την δραχμούλα ??) δεν νομίζω να είμαι και ο πιο κατάλληλος για να κάνω διαφήμηση στον "κύριο"αυτό. Υ.Γ Βέβαια ο καθένας καταθέτει την άποψη του ...... οπότε περί ορέξεος κολοκυθόπιτα ..... Για μένα ΑΛΑΡΓΑ ΚΑΙ ΑΧΡΗΑΣΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ !!!!!!!!!!! |
|
| |
Jimmis gold member
Ηλικία : 53 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-- ΕΔΕΣΣΑ- ΒΟΛΟΣ Registration date : 17/05/2008
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Σαβ Δεκ 04 2010, 17:03 | |
| φιλε morniac εχεις καποιο προβλημα με το μοτο και ψαχνεις ηλεκτρολογο. μηπως μπορει να βοηθηση καποιος απο το φορουμ για το προβλημα στην μηχανη σου? |
|
| |
MixalisX aka HELLBOY Member
Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 27/05/2009
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Σαβ Δεκ 04 2010, 18:06 | |
| Ας μήν ξεχνάμε και τον μαστρο Θύμιο (επι της Ρηγα Φεραίου στις Συκιές) παιδιά. Είναι πασίγνωστος ηλεκτρολογος μηχανών στην Θεσσαλονικη. Και πολύ οικονομικός πάνω απο όλα. Δεν είναι τυχαίο πως σχίζει στην δουλειά.
Βεβαια όποιος πηγαίνει να μην περιμένει αποστειρομένο περιβάλλον εργασίας για την δικιά του. Και ας κάνει κανεναν αντιτετανικό μιας και το συνεργείο θυμίζει σαβουρόμαντρα. But... the guy get's se job done!
Για τον μαστρο Γιαννη που ανεφερθηκε ο Σαλονικ και ο Λορδος, να συμπληρώσω με την δικιά μου εμπειρια. Χρειάστηκε να αλλαχθεί σε bantit 400V πλάκέτα διανομεα, και μου έβαλε επισκευασμένη (εν γνώση μου) δικιά του. Η δουλειά έγινε αλλά καταλαβα αργότερα ότι μου έπιασε τον κώλο για τα καλά όταν έμαθα το κόστος μιας καινούργιας.... |
|
| |
Jimmis gold member
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Σαβ Δεκ 04 2010, 18:32 | |
| απο προσωπικη εμπειρια σχετικα με τον θυμιο ο τυπος ειναι πολυ................ πριν απο χρονια του πηγα ενα XLR500 γιατι εκαιγε λαμπες μετα απο πολυ καιρο ασχοληθηκα μονος γιατι αγανακτησα και ανακαληψα οτι ο τυπος εβαζε λαμπες 6volt μετα του πηγα ενα z750 γιατι εκαιγε την κεντρικη ασφαλεια , αποτελεσμα λαστιχο με νερο για να σβυσω την φωτια αφου το ξαναπηγα το αφησα για να το κανει και του τονιζω βαλε καινουρια πλεξουδα μετα απο 3 ωρες με περνει τηλ. να παω να παρω την μηχανη .του σκαω 100.000δρχ το περνω και στο επομενω τετραγωνο μπουμ ξανα παω πισω το ξαναφτιαχνει τρωει πιστολη(αλαξε πλεξουδα -ανορθωτη-μπαταρια-λαμπες-κορνα διακοπτες)την επομενη μερα στον φαρο το βενζιναδικο (απεναντι )ξανα μπουμ εκει το παρατησα και δεν ξανα ασχοληθηκα. συγνωμη αν εγινα κουραστικος αλλα πρεπει να προσεχουμε. |
|
| |
Morniac vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 81 Τόπος : Οχι εδω παντως Registration date : 28/04/2010
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Σαβ Δεκ 04 2010, 18:53 | |
| - Jimmis έγραψε:
- φιλε morniac εχεις καποιο προβλημα με το μοτο και ψαχνεις ηλεκτρολογο. μηπως μπορει να βοηθηση καποιος απο το φορουμ για το προβλημα στην μηχανη σου?
Οχι , οχι απλα προβλεπω στο μελλον καποιες συμβουλες απο επαγγελματια ( βλεπε συμαζεμα ηλεκτρικων ) |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Τετ Δεκ 08 2010, 19:29 | |
| Τελικα δεν υπαρχει κανενας ???? |
|
| |
JORDAN AFRICANOS Member
Ηλικία : 55 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Πεμ Δεκ 09 2010, 23:23 | |
| - Morniac έγραψε:
- Τελικα δεν υπαρχει κανενας ????
Φιλε δεν εισαι ξεκαθαρος στο τι ακριβως θελεις ΄΄ηλεκτρολογικα΄΄αλλα κανε και μια βολτα απο τον Γιαννακη[Αφοι Ζιακουλη]διπλα στο υππορατειο Ασκληπιου λεγετε η οδος.Το ατομο εχει απιστευτες γνωσεις. Σου προτεινω να πας και απλα να κουβεντιασεις μαζι του.Θα καταλαβεις παρα πολλα πραγματα.Μαστορας με γνωσεις αλλα και ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. Αν θελεις πες του οτι σε στελνει ο Ντανης με το AFRICA. |
|
| |
nick thalasolikos gold member
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 28/01/2008
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Παρ Δεκ 10 2010, 14:42 | |
| NA MHN ANOIΞΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΙΑΚΟΥΛΗ!!!!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΠΛΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Ο ΤΥΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΠΑΚΟΛΑΤΖΗΣ ΚΑΙ @ΩΛΟΠΙΑΣΤΗΣ! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟ ΑΠΛΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟΝ! |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Παρ Δεκ 10 2010, 18:32 | |
| - JORDAN AFRICANOS έγραψε:
- Morniac έγραψε:
- Τελικα δεν υπαρχει κανενας ????
Φιλε δεν εισαι ξεκαθαρος στο τι ακριβως θελεις
Θελω να ξερω εναν ηλεκτρολογο που να του παω την μηχανη καινα ξερει να περναει Xenon,προβολακια,θερμαινομενα Grips,ανταπτορα πριζας κτλ....Αυτα δεν κανει ενας ηλεκτρολογος ??? Ειμαι ασαφης γιατι δεν τον θελω για κατι συγκεκριμενο απλα θελω να εχω κατα νου κανεναν |
|
| |
Jimmis gold member
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Παρ Δεκ 10 2010, 23:50 | |
| θα τα κανεις μονος σου ειναι ευκολα ολα αυτα που ζητας και αν χρειαστης βοηθεια εδω ειμαστε |
|
| |
MixalisX aka HELLBOY Member
Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 27/05/2009
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Σαβ Δεκ 11 2010, 09:49 | |
| Oντως φίλε δεν ζητάς κάτι δύσκολο. Βέβαια ένας τυχαίος μαστορας μπορεί άντετα να σου κάνει ζημιά όπότε καλά κάνεις και ρωτάς. Όταν έρθει η ώρα για να κάνεις κατι συγκεκριμένο, έδω είμαστε όλοι μας να σε συμβουλέψουμε και να σε βοηθήσουμε. |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Σαβ Δεκ 11 2010, 11:24 | |
| Ευχαριστω παιδια...οταν θα ερθει η ωρα θα σας "χτυπησω" την πορτα |
|
| |
Jimmis gold member
| Θέμα: ΠΡΟΣΦΟΡΑ XENON Δευ Δεκ 27 2010, 21:23 | |
| Λ.ΙΑΣΩΝΙΔΟΥ 13 ΤΗΛ 2310 280131 (ALARM&AUDIO) xenon kit H4 Double,6000k 88euro |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Δευ Δεκ 27 2010, 23:07 | |
| - Jimmis έγραψε:
- Λ.ΙΑΣΩΝΙΔΟΥ 13 ΤΗΛ 2310 280131 (ALARM&AUDIO) xenon kit H4 Double,6000k 88euro
|
|
| |
ΠΑΚΟΣ
Ηλικία : 44 Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 07/11/2010
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Παρ Ιαν 21 2011, 11:29 | |
| καλημερα παιδες..!!ειμαι απο ηρακλειο κρητης και ειμαι σχετικα καινουριος στο club.πριν κανενα τριμηνο πηρα v-strom 1000 και θελω τις γνωμες σας για το ΠΟΙΑ λαστιχα να βαλω στο μωρο...δεν ειμαι τοσο "χωματινος τυπος" αλλα αν χρειαστει να μην εχω ιδιαιτερο προβλημα κιολας..υποψιν οτι μιλαμε παντα για το 1000..ευχαριστω πολυ και καλες βολτες!!!παντα ορθιοι!!! |
|
| |
johnnyb gold member
Ηλικία : 42 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Παρ Ιαν 21 2011, 13:36 | |
| - ΠΑΚΟΣ έγραψε:
- καλημερα παιδες..!!ειμαι απο ηρακλειο κρητης και ειμαι σχετικα καινουριος στο club.πριν κανενα τριμηνο πηρα v-strom 1000 και θελω τις γνωμες σας για το ΠΟΙΑ λαστιχα να βαλω στο μωρο...δεν ειμαι τοσο "χωματινος τυπος" αλλα αν χρειαστει να μην εχω ιδιαιτερο προβλημα κιολας..υποψιν οτι μιλαμε παντα για το 1000..ευχαριστω πολυ και καλες βολτες!!!παντα ορθιοι!!!
Καλορίζικο και καλώς μας ήρθες φίλε. Όσον αφορά για τα λάστιχα υπάρχουν αρκετά λινκ στα οποία μπορείς να διαβάσεις με διάφορες απόψεις ρίξε μια ματιά και στο ευρετήριο εκεί που λέει για ελαστικά........ καλό διάβασμα |
|
| |
ΠΑΚΟΣ
Ηλικία : 44 Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 07/11/2010
| |
| |
fanfaras
Ηλικία : 37 Τόπος : θεσ/νικη-καστορια Registration date : 06/09/2010
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Κυρ Ιαν 30 2011, 14:12 | |
| Καλημερα παιδια, ηρθε η δικη μ ωρα για αναζητηση ενως σωστου ηλεκτρολογου γιατι θελω να τοποθετησω κορνα. Stebell με διακοπτη αλλαγης μαμα-μεγαλη, μπριζακι 12ν και θερμαινομενα grip oxford! Δν θα ειχα προβλημα να εμπιστευω τν τοποθετηση κ σε καποιον απο τους βορειους αν το κατεχει το αθλημα... Κ φυσικα δν μιλαμε για αφιλοκερδες εργασια! Περιμενω τα φωτα σας... Ευχαριστω... |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Κυρ Ιαν 30 2011, 15:03 | |
| Hλία για πληροφορείες ρώτα εδώ στο ευχαριστολόγιο μήπως και βρείς τη λύση. |
|
| |
fanfaras
Ηλικία : 37 Τόπος : θεσ/νικη-καστορια Registration date : 06/09/2010
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Δευ Ιαν 31 2011, 11:13 | |
| |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Δευ Ιαν 31 2011, 18:58 | |
| _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Δευ Ιαν 31 2011, 19:15 | |
| |
|
| |
| ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS | |
|