| ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
loxias gold member
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Τετ Μαρ 30 2011, 16:26 | |
| Aυτη την αναβαθμιση δεν μπορουμε να την βρουμε καπου online kαι να την κανουμε μονοι μας?
|
|
| |
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Τετ Μαρ 30 2011, 16:45 | |
| - loxias έγραψε:
- Aυτη την αναβαθμιση δεν μπορουμε να την βρουμε καπου online kαι να την κανουμε μονοι μας?
Έφαγα τη γη να την αναζητάω... μα όχι. Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα! υ.γ. το παλικάρι μου είπε ότι αν έχεις απόδειξη αγοράς την κάνει τσάμπα!_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Τετ Μαρ 30 2011, 19:00 | |
| _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την niksalonik στις Τετ Μαρ 30 2011, 19:03, 2 φορές συνολικά |
|
| |
loxias gold member
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Τετ Μαρ 30 2011, 19:01 | |
| Μηπως ξερουμε ή μπορουμε να μαθουμε τι αλλα προβληματα λυνει η εν λογω αναβαθμιση? |
|
| |
narcissus moderator
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Πεμ Μαρ 31 2011, 01:15 | |
| - loxias έγραψε:
- Μηπως ξερουμε ή μπορουμε να μαθουμε τι αλλα προβληματα λυνει η εν λογω αναβαθμιση?
Ακόμα όχι! Θα μιλήσω και αύριο με τα παιδιά για τα περαιτέρω και θα προσπαθήσω για καλύτερη τιμή! _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
Vezouvios Administrator
Ηλικία : 46 Τόπος : Mακεδονια Registration date : 09/10/2009
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Πεμ Μαρ 31 2011, 10:03 | |
| - narcissus έγραψε:
- loxias έγραψε:
- Μηπως ξερουμε ή μπορουμε να μαθουμε τι αλλα προβληματα λυνει η εν λογω αναβαθμιση?
Ακόμα όχι!
Θα μιλήσω και αύριο με τα παιδιά για τα περαιτέρω και θα προσπαθήσω για καλύτερη τιμή! πεταξε τα ρεεεεεεεε _________________ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΗΛΙΑΣ Θεσσαλονικη.Ελλας www.vstromhellasforum.com Email:vezouvios@vstromhellasforum.com Vstrom -650 K4 Vstrom -1000 K7. MTS 1200s K16 |
|
| |
narcissus moderator
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Πεμ Μαρ 31 2011, 14:34 | |
| Παλουκαρια μου σήμερα μίλησα μα το μαγαζί και το απόγευμα κάνω την αποστολή. Μου είπανε ότι με την αναβάθμιση του BT2 βελτιώνεται και η μπαταριά κατά την φόρτιση στα προγενέστερα μοντέλα!
_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
Vezouvios Administrator
Ηλικία : 46 Τόπος : Mακεδονια Registration date : 09/10/2009
| Θέμα: BIKE THERAPY SERVICE ΤΙΜΕΣ Πεμ Μαρ 31 2011, 16:06 | |
| Σε επικοινωνία που είχα χτες μαζί του οι τιμές για τα service διαμορφώνονται ως εξής
Μικρο service Εργασία 50 ευρω +ΦΠΑ (Αλλαγή λαδιών-φίλτρο λαδιού-και εαν χρειαστεί φίλτρο αέρος) Στα ανταλλακτικά ισχύουν οι τιμές καταλόγου
Μεγάλο service Εργασία 100 ευρω +φπα Αλλαγή Λαδιών-φίλτρων Καθαρισμό injection Καθαρισμό στα Μπεκ Ρυθμισμα βαλβίδων Έλεγχο με διαγνωστικό Abs Και οτι αλλαγές χρειαστούν..
Υ.Σ Μάλιστα μου επισήμανε οτι οι εργασίες μπορούν να γίνουν ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΕΛΑΤΗ.....
Οσο αφορά τα ανταλλακτικά,εχετε να επιλέξετε τα παρακάτω 1)ORITZINAL (οσο το αγοράζει) 2)AFTER MARKET (στην μιση τιμη των oritzinal) 3)ΔΙΚΑ ΣΑΣ ( Εαν έχετε ολα τα ανταλλακτικά που ψωνίσατε είτε απο Power buy είτε τα βρήκατε φθηνότερα σε κάποιο μαγαζί)
_________________ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΗΛΙΑΣ Θεσσαλονικη.Ελλας www.vstromhellasforum.com Email:vezouvios@vstromhellasforum.com Vstrom -650 K4 Vstrom -1000 K7. MTS 1200s K16 |
|
| |
christaras73
Ηλικία : 50 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 29/04/2008
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Πεμ Μαρ 31 2011, 19:59 | |
| Σήμερα έβαλα τα Metzeler EXP. Το πιάσαν το μηχανάκι στις 12.20 και στις 13.00 έφυγα. Και αλλαγή τακάκια μπρος-πίσω. Πρώτη αίσθηση στα 6 ολόκληρα χιλιόμετρα που έκανα για το σπίτι είναι πως έχω άλλη μηχανή. Περισσότερα εν καιρό.... |
|
| |
sakisserraios vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη/μακεδονια Registration date : 21/02/2010
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Παρ Απρ 01 2011, 01:11 | |
| ΚΑΤΙ ΣΕ ΕΙΠΕ Ο ΗΛΙΑΣ
ΠΕΤΑΞΕΤΑ ΡΕΕΕΕ |
|
| |
johnnyb gold member
Ηλικία : 42 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Τακάκια EBC σε καλή τιμή Παρ Απρ 01 2011, 21:00 | |
| Επειδή ξανά εκδηλώθηκε ενδιαφέρον για τα συγκεκριμένα τακάκια ανοίγω το ποστ για τους ενδιαφερόμενους ώστε να ξεκινήσει λίστα. Συγκεκριμένα έχω κάνει παραγγελία δύο φορές για αρκετούς από το συγκεκριμένο κατάστημα το οποίο βρίσκεται στην Λάρισσα. Το αναφέρω στους Βόρειους και συγκεκριμένα για την Θεσσαλονίκη διότι μπορεί να στείλει σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή.
Οι τιμές.
DL650(ebc χρυσά) ----- 65? - εμπρός,πίσω και τα τρία ζευγάρια FA229ΗΗ - FA231ΗΗ - FA174ΗΗ DL650(ebc χρυσά) ----- 21? - πίσω (για αυτούς που έχουν διαφορετικές δαγκάνες μπροστά) FA174ΗΗ GSXR 750k2(ebc χρυσά) ----- 44? - εμπρός (οι συνήθεις δαγκάνες τετραπίστονες που έχουν τοποθετήσει πολλοί για μπροστά) FA158ΗΗ
DL650(ebc μαύρα) ----- 50? εμπρός,πίσω και τα τρία ζευγάρια FA229 - FA231 - FA174 Η λίστα θα κρατηθεί μέχρι την Τετάρτη 13/4/2011 και η πληρωμή για όσους μπορούν θα γίνει στον καφέ, την επόμενη μέρα Πέμπτη 14/4/2011 δίνω την παραγγελία και υπολογίζουμε ότι θα κάνει περίπου δύο βδομάδες η παράδοση.
Η λίστα
1. 2. 3. 4.
υ.γ. Μεταφορικά είναι περίπου 6? συνολικά όχι κατά άτομο
Έχει επεξεργασθεί από τον/την johnnyb στις Παρ Απρ 01 2011, 21:20, 2 φορές συνολικά |
|
| |
Jimmis gold member
Ηλικία : 53 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-- ΕΔΕΣΣΑ- ΒΟΛΟΣ Registration date : 17/05/2008
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Παρ Απρ 01 2011, 21:14 | |
| Επειδή ξανά εκδηλώθηκε ενδιαφέρον για τα συγκεκριμένα τακάκια ανοίγω το ποστ για τους ενδιαφερόμενους ώστε να ξεκινήσει λίστα. Συγκεκριμένα έχω κάνει παραγγελία δύο φορές για αρκετούς από το συγκεκριμένο κατάστημα το οποίο βρίσκεται στην Λάρισσα. Το αναφέρω στους Βόρειους και συγκεκριμένα για την Θεσσαλονίκη διότι μπορεί να στείλει σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή. Οι τιμές. DL650(ebc χρυσά) ----- 65? - εμπρός,πίσω και τα τρία ζευγάρια FA229HH - FA231HH - FA174HH DL650(ebc χρυσά) ----- 21? - πίσω (για αυτούς που έχουν διαφορετικές δαγκάνες μπροστά) FA174 GSXR 750k2(ebc χρυσά) ----- 44? - εμπρός (οι συνήθεις δαγκάνες τετραπίστονες που έχουν τοποθετήσει πολλοί για μπροστά) FA158 DL650(ebc μαύρα) ----- 50? εμπρός,πίσω και τα τρία ζευγάρια Η λίστα θα κρατηθεί μέχρι την Τετάρτη 13/4/2011 και η πληρωμή για όσους μπορούν θα γίνει στον καφέ, την επόμενη μέρα Πέμπτη 14/4/2011 δίνω την παραγγελία και υπολογίζουμε ότι θα κάνει περίπου δύο βδομάδες η παράδοση. Η λίστα 1. 2. 3. 4. υ.γ. Μεταφορικά είναι περίπου 6? συνολικά όχι κατά άτομο σορι για το σπαμ απλα διορθωσα τους κωδικους - Κώδικας:
-
παράληψη δικιά μου ευχαριστώ edit johnnyb |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Παρ Απρ 01 2011, 21:27 | |
| παιδια πως μπορω να επωφεληθω της προσφορας και γω? πρεπει να παρω καποιον τηλ. ? |
|
| |
bandit vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 09/01/2011
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Παρ Απρ 01 2011, 21:39 | |
| - nakis έγραψε:
- παιδια πως μπορω να επωφεληθω της προσφορας και γω?
πρεπει να παρω καποιον τηλ. ? όχι πηγαίνεις "κατεφτιαν" και λες ότι είσαι από το φόρουμ v strom αρκεί να έχεις e |
|
| |
V A G O S Member
Ηλικία : 46 Τόπος : ΛΕΩΝΙΔΙΟ - ΛΑΥΡΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - Ν. Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης Registration date : 15/02/2009
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Παρ Απρ 01 2011, 21:40 | |
| Η λίστα
1.vagos - μαυρα,μπρος-πισω. 2. 3. 4.
|
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Παρ Απρ 01 2011, 22:33 | |
| οκ μολις μπει το δωρα θα κανω ενα ντου γιατι διανυουμε μια περιοδο λιτοτιτος ..... |
|
| |
Joe Kille
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 10/11/2010
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Παρ Απρ 01 2011, 23:43 | |
| Παιδια εδω θα ηθελα να αναφερω καποιο μικροπεριστατικο που συναιβει...O Γιαννης (Johntheson) πηγε πριν κανα 10ημερο και εβαλε τα roadsmart.Οταν ηρθε η ωρα να πληρωσει του ειπε 240...χωρις ο γιαννης να εχει αναφερει οτι ειναι απο το club...μετα που του ειπε ο γιαννης για την εκπτωση και λεει ο οκ wheel..."α...ναι ποσο ειναι η εκπτωση;"....230 λεει ο γιαννης...και τα αφησε 230...
και λεω εγω τωρα...ολοι η φασαρια της προσφορας ειναι τα 5 ευρω...?Δλδ οι καημενοι που τρεξανε και πιεσαν για τα 5 ευρω το κανανε...?εν αγνοια τους φυσικα οτι τα αφηνει 240 τελικα...ετσι θελω να πιστευω...
Βεβαια δεν ξερω απο εμποριο...ισως τα 5 ευρω στα 240 ευρω να ειναι οντως καποια εκπτωση...τι να πω...
περιμενω γνωμες...
Υ.Γ η εκπτωση που περνουμε με βαση την αρχικη τιμη 240 (προσφορα 235) ειναι κατι ελαχιστα περισσοτερο απο 2%... |
|
| |
RobertDeNiro
Registration date : 18/03/2011
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Σαβ Απρ 02 2011, 00:46 | |
| ΚΑλημερα...Γιαννη μπωρεις να μου πεις ξανα,την προσωπικη εμπηρια σχετικα με την επιλογη μαυρα ή χρυσα?τα μαυρα ειναι ποιο μαλακα?αρα γρηγοροτερο ζεσταμα?σαν τα ελαστικα ενα πραμα δηλαδη?(ως προς την σκληροτητα)... ειμαι και εγω μεσα αλλα αναποφασιστος Ως προς ΤΟ ΧΡΩΜΑ.........(σε πλεδακι το δινεται?? ) |
|
| |
SOTHRHS vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 01/06/2008
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Σαβ Απρ 02 2011, 02:20 | |
| με πισω μαυρα εχω πολυ καλες εντυπωσεις! διαρκεια ζωης δεν γνωριζω καθοτι ειμαι φρεσκος για τα μπροστα μαυρα ακουω πολυ θετικες εντυπωσεις χωρις να εχω προσωπικη αποψη... οποιος εχει εμπειρια για μπροστα μαυρα ας μιλησει για να βοηθηθουν οι αναποφασιστοι αααα!!!!! το ιδιο ισχυει και για χρυσα |
|
| |
johnnyb gold member
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Σαβ Απρ 02 2011, 08:28 | |
| - Robert_DE_Niro έγραψε:
- ΚΑλημερα...Γιαννη μπωρεις να μου πεις ξανα,την προσωπικη εμπηρια σχετικα με την επιλογη μαυρα ή χρυσα?τα μαυρα ειναι ποιο μαλακα?αρα γρηγοροτερο ζεσταμα?σαν τα ελαστικα ενα πραμα δηλαδη?(ως προς την σκληροτητα)...
ειμαι και εγω μεσα αλλα αναποφασιστος Ως προς ΤΟ ΧΡΩΜΑ.........(σε πλεδακι το δινεται?? ) Χάρη εγώ φοράω τα χρυσά λίγο πιο σκληρά για λίγο πιο επιθετική οδήγηση για μαύρα δεν έχω άποψη αλλά μας είπε δικιά του ο φίλτατος Σωτήρης από πάνω για περισσότερες λεπτομέρειες και για να μην χαλάσουμε το τόπικ ψάξε λίγο στο φόρουμ και θα διαβάσεις διάφορες απόψεις. Αν δεν βγάλεις άκρη ανοίγουμε ένα νέο με απόψεις για τα συγκεκριμένα. Καλή μας ημέρα |
|
| |
johnnyb gold member
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Σαβ Απρ 02 2011, 09:01 | |
| Η λίστα
1.vagos - μαυρα,μπρος-πισω. 2. 3. 4.
|
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Σαβ Απρ 02 2011, 09:21 | |
| Η λίστα
1.vagos - μαυρα,μπρος-πισω. 2.LORDOS χρυσά μπρος-πίσω. 3. 4.
|
|
| |
RobertDeNiro
Registration date : 18/03/2011
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Σαβ Απρ 02 2011, 10:25 | |
| Γιαννο οκ ευχαριστω: 1.vagos - μαυρα,μπρος-πισω. 2.LORDOS χρυσά μπρος-πίσω. 3.Robert_DE_Niro ΧΡΥΣΑ...ΑΠΟ ΜΠΡΟς ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ 4. |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Σαβ Απρ 02 2011, 10:52 | |
| Mαυρα - μπρός / πίσω 1.V A G O S 2.kopeli 3. 4. 5. 6.
Χρυσά - μπρός /πίσω 1.LORDOS 2.Robert_DE_Niro 3. 4. 5. 6. |
|
| |
V-STRONG Member
Ηλικία : 54 Τόπος : VARDARIS BEACH Registration date : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS Σαβ Απρ 02 2011, 11:02 | |
| γιαννη την τεταρτη 13/4 που θα βρεθουμε θα σου πω και για μενα αφου ρωτησω καποια πραγματα. ωραια κινηση μπραβο |
|
| |
| ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS | |
|