Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΕικονοθήκηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε | 

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
σαλιγκάρι
gold member
gold member
σαλιγκάρι

Τόπος : Περιστέρι
Registration date : 11/09/2008

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS - Σελίδα 8 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS   ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS - Σελίδα 8 Icon_minitimeΠεμ Μαρ 10 2011, 22:53

V.Stratos έγραψε:

θα ανέβω πάνω να φορέσω τα ........

TR91 Razz ....................τι κερδιζω?
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
V.Stratos
moderator
moderator
V.Stratos

Τόπος : Βόλος
Registration date : 19/08/2008

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS - Σελίδα 8 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS   ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS - Σελίδα 8 Icon_minitimeΠαρ Μαρ 11 2011, 01:55

σαλιγκάρι έγραψε:
V.Stratos έγραψε:

TR91 Razz ....................τι κερδιζω?

Ατιμε,με πρόδωσες !! Very Happy

''Ride slower than your guardian angel can fly''

Reveka Project
Mad_doc

Mad_doc

Τόπος : Thessaloniki
Registration date : 20/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS   ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS - Σελίδα 8 Icon_minitimeΠαρ Μαρ 11 2011, 07:28

νομιζω οτι κανει με την πιστωτικη καρτα.Αν ανεβεις παρε τηλ στρατο να κανονισουμε κανα ουζο!
Apolitos
vstromhellasforum Enthusiast
vstromhellasforum Enthusiast
Apolitos

Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Registration date : 17/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS   ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS - Σελίδα 8 Icon_minitimeΠαρ Μαρ 11 2011, 08:56

Mad_doc έγραψε:
νομιζω οτι κανει με την πιστωτικη καρτα.Αν ανεβεις παρε τηλ στρατο να κανονισουμε κανα ουζο!
cheers Ούζο? Έμαθες ότι κερνάει ο salonik?για τα καλορίζικα ε τότε θα έρθω και εγώ drink
V.Stratos
moderator
moderator
V.Stratos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS   ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS - Σελίδα 8 Icon_minitimeΠαρ Μαρ 11 2011, 09:01

Ούζο και καλορίζικα ??? Το πήρε ?? Παίρνω τηλέφωνο στο μαγαζί αν είναι και σας ειδοποιώ !! Cool

-------------------------------------------------------

Μόλις μίλησα με το παλικάρι από το OK Wheels και δεν είναι ανοιχτός Σάββατο..
Οπότε μάλλον με βλέπω για μεσοβδόμαδα (ίσως Τετάρτη) να έρχομαι..Οψόμεθα !!!

Reveka Project
bozosd
vstromhellasforum Fanatic
bozosd

Registration date : 12/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS   ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS - Σελίδα 8 Icon_minitimeΠαρ Μαρ 11 2011, 19:21

V.Stratos έγραψε:
Ξέρετε αν παίζει άτοκες δόσεις ?? Αν τηρεί 1-2 προυποθέσεις το Σάββατο (γκούχου-γκούχου)

Cool

Με πιστωτική 3 άτοκες δόσεις.
stratos75
gold member
gold member
stratos75

Τόπος : Θεσσαλονίκη
Registration date : 07/06/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS   ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS - Σελίδα 8 Icon_minitimeΠαρ Μαρ 11 2011, 20:49

Κάτσικας Ηλίας, Ψαρών 11-13, 2310863500
Το παλικάρι είναι ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων, αλλά γνωρίζει από μηχανές (έχει και ο ίδιος). Όποτε χρειάστηκα σε αυτόν πήγα και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και από τη δουλειά του αλλά και από το οικονομικό.
bandit
bandit

Τόπος : θεσσαλονικη
Registration date : 09/01/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS   ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS - Σελίδα 8 Icon_minitimeΠαρ Μαρ 11 2011, 22:26

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS - Σελίδα 8 1959

V.Stratos
moderator
moderator
V.Stratos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS   ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤρι Μαρ 15 2011, 00:37

Αύριο τον παίρνω τηλέφωνο και δίνω ραντεβού για Τετάρτη..Μεσημέρι θα είμαι εκεί Cool

Reveka Project
V.Stratos
moderator
moderator
V.Stratos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS   ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS - Σελίδα 8 Icon_minitimeΠεμ Μαρ 17 2011, 01:40

Τα λάστιχα τοποθετήθηκαν..Μέσα σε 20' !!!! Καλή εξυπηρέτηση από το OK Wheels..

Να στε καλά για το παρεάκι και σπέσιαλ thanx to kopeli για την παρεούλα του
το μεσημέρι που δεν είχα πού να πάω !!! Laughing

Reveka Project
V A G O S
Member
Member
V A G O S

Τόπος : ΛΕΩΝΙΔΙΟ - ΛΑΥΡΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - Ν. Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης
Registration date : 15/02/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS   ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS - Σελίδα 8 Icon_minitimeΠεμ Μαρ 17 2011, 01:56

V.Stratos έγραψε:
Τα λάστιχα τοποθετήθηκαν..Μέσα σε 20' !!!! Καλή εξυπηρέτηση από το OK Wheels..

Να στε καλά για το παρεάκι και σπέσιαλ thanx to kopeli για την παρεούλα του
το μεσημέρι που δεν είχα πού να πάω !!! Laughing

να επερνες τηλεφωνω,παλιο τσιπουρο bliax bliax bliax bliax bliax
fanfaras

fanfaras

Τόπος : θεσ/νικη-καστορια
Registration date : 06/09/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS   ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤετ Μαρ 23 2011, 23:05

γνωριζουμε καποιον βορειο ή ηλέκτρολογο που να γνωριζει να περνάει σωστά συναγερμους (meta)
χωρις να έχουμε παρατραγουδα??? eee
nikSalonik
Administrator
Administrator
nikSalonik

Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη
Registration date : 09/10/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS   ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS - Σελίδα 8 Icon_minitimeΠεμ Μαρ 24 2011, 00:49

fanfaras έγραψε:
γνωριζουμε καποιον βορειο ή ηλέκτρολογο που να γνωριζει να περνάει σωστά συναγερμους (meta)
χωρις να έχουμε παρατραγουδα??? eee

για χτυπα ενα τελεφον γκελντι μπας και σε σωσουμε,.,,,,,

νικσαλονικ σπικινγ lol! lol! lol!

το καλύτερο  δ ώ ρ ο   σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...

...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!

Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
http://insuranceate.blogspot.com
narcissus
moderator
moderator
narcissus

Τόπος : Θες άλλο Νίκη
Registration date : 12/06/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: BT2 vs Midlannd G8   ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤρι Μαρ 29 2011, 15:25

Ναι, μιλάμε για μεγάλος αγώνας....

Μετά από το πρόσφατο απόκτημα μου, το G8, δεν μπορούσα να τα συγχρονιστώ με τίποτα με το BT2!!
Τα τηλέφωνα διαδεχόταν το ένα το άλλο, μέχρι που τελικά βρέθηκε ο κατάλληλος άνθρωπος για να δώσει εξηγήσεις....

Αν εχεται BT2 με συριακό κωδικό πχ, ( R092000000 ) και πριν, το ποιο πιθανόν είναι να μην συνδέετε με τη θύρα AUX ( τρίτο κουμπί ). Απλά θέλει αναβάθμιση με κόστος 15 ευρό!!!

Την πέμπτη έχω σκοπό να το στείλω, με πρωτοβουλία μου, μαζί με το G8 για να το ζευγαρώσει σωστά.
Αν έχει κάποιος το BT2 και θέλει και αυτός, το στέλνουμε μαζί και μοιραζόμαστε τα μεταφορικά.

Τέλος.- Very Happy

Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS - Σελίδα 8 49587_1005865360_1289758227_q

Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!

Ο έρωτας....ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS - Σελίδα 8 25iycf7.....με έρωτα περνάει...ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS - Σελίδα 8 Xf7wjb..!    
gmavrid
gold member
gold member
gmavrid

Τόπος : Σέρρες-Θεσσαλονίκη
Registration date : 20/02/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS   ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤρι Μαρ 29 2011, 16:23

Πες μας και ποιος είναι ο άνθρωπος που μας βοήθησε τελικά...
narcissus
moderator
moderator
narcissus

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS   ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤρι Μαρ 29 2011, 22:08

Cobra

25ης Μαρτίου 13

Ταύρος Τ.Κ. 17778

Τηλ. 210428981 Δημήτρης

Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS - Σελίδα 8 49587_1005865360_1289758227_q

Ο έρωτας....ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS - Σελίδα 8 25iycf7.....με έρωτα περνάει...ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS - Σελίδα 8 Xf7wjb..!    
bozosd
bozosd

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS   ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤρι Μαρ 29 2011, 22:32

Λύσεις υπάρχουν.
Λεφτά γιόκ. Laughing

Τέλος καλό όλα καλά Ντένη. Very Happy
tazakos
gold member
gold member
tazakos

Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα
Registration date : 22/05/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS   ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤρι Μαρ 29 2011, 22:33

κ από ότι κατάλαβα τα της ομαδικής είναι παλιού σειριακού.
bozosd
bozosd

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS   ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤρι Μαρ 29 2011, 22:49

tazakos έγραψε:

Απο οτι λέει ο άνθρωπος της cobra έχει να κάνει καθαρά με το πιας παρτίδας είναι τα ΒΤ2.
Τα G8 BT που πήραμε είναι καινούρια σαν κατασκευή και συνεργάζονται άψογα με τα καινούργιας
σοδιάς ΒΤ2.Αυτοί που έχουν παλαιότερα βάση κωδικού ΒΤ2 θα χρειαστούν αναβάθμιση λογισμικού.(15 ευρά)
nikSalonik
Administrator
Administrator
nikSalonik

Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη
Registration date : 09/10/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS   ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤρι Μαρ 29 2011, 23:00

αρα και τα δικα μου bt2 που τα πηρα απ τους πρωτους σιγουρα θελεουν update...μεσα λοιπον αλλα αυτο το σ/κ ισως παω κερκυρα με το varadero και σιγουρα θα τα θελω μαζι μου το g8 εστω και καλωδιομενο.....αν παω με το αυτοκινητο τοτε τα δινω για να πανε παρεα στην αθηνα με του ντενη ...ενημερωνω αυριο η την πεμπτη προυνο προυνο ...μακια

το καλύτερο  δ ώ ρ ο   σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...

...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!

Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
http://insuranceate.blogspot.com
narcissus
moderator
moderator
narcissus

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS   ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤρι Μαρ 29 2011, 23:05

bozosd έγραψε:
tazakos έγραψε:

Απο οτι λέει ο άνθρωπος της cobra έχει να κάνει καθαρά με το πιας παρτίδας είναι τα ΒΤ2.
Τα G8 BT που πήραμε είναι καινούρια σαν κατασκευή και συνεργάζονται άψογα με τα καινούργιας
σοδιάς ΒΤ2.Αυτοί που έχουν παλαιότερα βάση κωδικού ΒΤ2 θα χρειαστούν αναβάθμιση λογισμικού.(15 ευρά)

Μήτσο σωστά κατάλαβες!

narcissus
moderator
moderator
narcissus

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS   ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤρι Μαρ 29 2011, 23:09

Το G8 είναι πολύ καινούριο για τα BT2 R092..... και πριν!

gmavrid
gold member
gold member
gmavrid

Τόπος : Σέρρες-Θεσσαλονίκη
Registration date : 20/02/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS   ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤετ Μαρ 30 2011, 10:10

Δε μπορείς να πεις ακριβώς κωδικό?
Εννοώ το 092000000 είναι standard ή στο περίπου?
Ξαναρωτάω επειδή αναφέρεις "πχ. 09200000000"...
Προσωπικά, έχω 09222222221κάτι... και δεν ενδιαφέρομαι για το G8 bt, αλλά
αν αποσαφηνίσουμε για πιον κωδικό μιλάμε
στον οποίον γίνεται η αλλαγή ως πριν και μετά από αυτόν
θα βοηθηθεί κόσμος και δεν θα χρειάζεται να τρέχει για αναβαθμίσεις
που τελικά θα προκύψει πως δεν χρειάζεται...
bozosd
bozosd

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS   ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤετ Μαρ 30 2011, 13:12

Γιώργο,ο κωδικός των ΒΤ2 του Ντένη έχει συγκεκριμένα τον αριθμό 092 1018692.
Αυτό που λέει ο άνθρωπος της cobra οπου σίγουρα είναι γνώστης του θέματος,μιας
και έιχα έρθει σε επαφή μαζί του,κατόπιν καθοδήγησης του motoraid ωστε να μας λυθούν κάποιες απορίες,
είναι οτι όσα ΒΤ2 έχουν στην αρχή του κωδικού τους το 092....είναι οριακά και μάλλον χρειάζονται αναβάθμιση
και μαζί μ' αυτά σίγουρα όσα είναι κάτω απο το 092......
Όσα ξεκινούν με 093.......έχουν απόλυτη συνεργασία με τα G8 BT και δεν χρειάζονται καμιά αναβάθμιση.

Για να μην παρεξηγηθώ αυτές τις πληροφορίες με τα ΒΤ2 τις πήρε ο Ντένης κατόπιν δικής του συνομιλίας.
narcissus
moderator
moderator
narcissus

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS   ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤετ Μαρ 30 2011, 16:12

Αγόρια ένα λεπτό!

Από ότι κατάλαβα ούτε ο άνθρωπος ήξερε ακριβώς τον κωδικό γιατί όταν με ρώτησε ''τι κωδικό έχεις'' και του είπα R092101862 του έκανε εντύπωση ότι δεν συνδέετε γιατί είπε ότι ''από το R092.... και μετά έπρεπε να είναι αναβαθμισμένα, όποτε πρέπει να έπεσες στην αλαλαγή''...!!!

Τώρα αν κάποιος έχει αμφιβολία για το ματζαφλερι του, στον καφέ θα έχω τα κοκοψινια μου για να τα δοκιμάσουμε η και μόνος του να επιχειρήσει να το συνδέσει με ένα G8 και θα καταλάβει.

Προσοχή αν δεν συνδέετε μην το πετάξει στον τοίχο, δεν φταίει αυτός, ούτε αυτό, αναβάθμιση θέλει!

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ-ΕΝΔΥΣΗ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ VSTROMERS

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+
Σελίδα 8 από 15Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΦΟΡΟΥΜ :: Ενότητα μελών Φόρουμ Β.Ελλάδας-
Μετάβαση σε: