|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
gmavrid gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Σέρρες-Θεσσαλονίκη Registration date : 20/02/2008
| Θέμα: Απ: Είναι κρίμα .... Δευ Ιαν 12 2009, 22:10 | |
| - Lordjohn έγραψε:
- Μην την ψαχνεις.... ειναι ΑΠΛΑ να τον πετυχεις εκεινη την ωρα και να γελασει το προσωπακι σου...
Γιάννη το σκέφτομουν μόνος μου και γελούσα (αρκετή ώρα μετά βέβαια), να τον πιάσω εκείνη την ώρα να το ξηλώνει και να του πω: "Φιλαράκι μήπως χρειάζεσαι βοήθεια?" |
|
| |
JEFFakhs vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->? Registration date : 28/09/2008
| Θέμα: Απ: Είναι κρίμα .... Δευ Ιαν 12 2009, 22:38 | |
| |
|
| |
obelix Member
| Θέμα: Απ: Είναι κρίμα .... Δευ Ιαν 12 2009, 23:20 | |
| - gmavrid έγραψε:
- Για να μην ανοίξω καινούργιο νήμα για να μπινελικώσω, συνεχίζω σε αυτό το ξεχασμένο.
Πόσοι ανόητοι και αστοιχείωτοι κυκλοφορούν? Μέσα σε φυλασόμενο ιδιωτικό parking μου έκλεψαν αυτό το -δεν ξέρω πως λέγεται- αριστερό λαστιχένιο προστατευτικό που κουμπώνει στο πλαίσιο στο σημείο που ενώνεται το ψαλίδι με το πλαίσιο! Ήμαρτον ρε τσίπη, έλα ζήτα μου τα λεφτά να στα δώσω να το αγοράσεις καλύτερα! 1) Πως διάολο λέγεται τελικά αυτό το προστατευτικό? Στον κατάλογο πάντως των ανταλλακτικών δε το βρήκα... 2) Πόσο κάνει? 3) Με τι είδους κόλλα τα κολλάμε για να μην μαμηθεί και το πλαίσιο?
Φχαρστώ που με ακούσατε... Γιώργο αν θυμάμαι καλά 11-15euro το ενα(άσχετο αλλά γι'αυτό το λόγο άνοιξα ένα θέμα για να συγκεντρώσουμε τιμές από γνήσια ανταλλακτικά αλλά όπως όλα τα forum έτσι κι αυτό πάσχει από "οικογενειακή κατάσταση"), αν θες να ακούσεις τη συμβουλή μου κόλλα το αλλά σε καμία περίπτωση με σιλικόνη, βαλε οτιδήποτε άλλο, ακόμα και ταινία 2πλης. |
|
| |
nicmor Member
Ηλικία : 42 Τόπος : perissos city Registration date : 05/04/2008
| Θέμα: Απ: Είναι κρίμα .... Τρι Ιαν 13 2009, 00:19 | |
| ανακοινωσηπωλουνται ταπες απο τη βαση του τιμονιου των dl 650 στην τιμη 1.37? φιλε κωστα εχεις χιλια δικια αλλα ποιος σε ακουει!!! εσυ που τις πιρες αξιος μαλακας!!! |
|
| |
gmavrid gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Σέρρες-Θεσσαλονίκη Registration date : 20/02/2008
| Θέμα: Απ: Είναι κρίμα .... Τρι Ιαν 13 2009, 00:23 | |
| - ovelix έγραψε:
- όλα τα forum έτσι κι αυτό πάσχει από "οικογενειακή κατάσταση"
Γιάννη σε ευχαριστώ για την ενημέρωση και τις συμβουλές. Τι ακριβώς εννοείς με το παραπάνω? Δεν κατάλαβα, κλαψ... Τώρα το θυμήθηκα το νήμα σου... Μήπως να ζητήσεις από κάποιοn moderator να γίνει sticky? Θα συγκεντρώσω τα δικά μου και θα τα ποστάρω εκεί ...αύριο. |
|
| |
obelix Member
| Θέμα: Απ: Είναι κρίμα .... Τρι Ιαν 13 2009, 09:39 | |
| - gmavrid έγραψε:
- ovelix έγραψε:
- όλα τα forum έτσι κι αυτό πάσχει από "οικογενειακή κατάσταση"
Γιάννη σε ευχαριστώ για την ενημέρωση και τις συμβουλές. Τι ακριβώς εννοείς με το παραπάνω? Δεν κατάλαβα, κλαψ... Τώρα το θυμήθηκα το νήμα σου... Μήπως να ζητήσεις από κάποιοn moderator να γίνει sticky? Θα συγκεντρώσω τα δικά μου και θα τα ποστάρω εκεί ...αύριο. Γιώργο λέγοντας "οικογενειακή κατασταση" το λέω μεταφορικά, αν προσέξεις κατά καιρούς έχουν δημιουργηθεί διαφορά θέματα από συντρόφους (φαντάζομε όχι μέλη του club) που δεν έχει δωθεί ιδιαίτερη σημασία από τους άρχοντες του forum, αλλά μόλις ανεβάσει κάποιος από την "οικογένεια" ένα θέμα νομίζω ότι δίνετε μεγαλύτερη σημασία... Πιστεύω να κατάλαβες-καταλάβατε τι εννοώ και να μη παρεξηγηθώ! |
|
| |
Lordjohn vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : N. Smirni-Athens Registration date : 15/02/2008
| Θέμα: Απ: Είναι κρίμα .... Τρι Ιαν 13 2009, 10:52 | |
| - ovelix έγραψε:
- αν θες να ακούσεις τη συμβουλή μου κόλλα το αλλά σε καμία περίπτωση με σιλικόνη, βαλε οτιδήποτε άλλο, ακόμα και ταινία 2πλης.
Γαλατη αν το κολησει και μετα θελει πες να σφιξει το πλασιο? Επισης εκει μαζευει υγρασια μετα απο πλυσιμο και θελεις καθαρισμα. Δεν ειναι οτι καλυτερο το κολλημα... |
|
| |
obelix Member
| Θέμα: Απ: Είναι κρίμα .... Τρι Ιαν 13 2009, 11:27 | |
| Έχει δίκιο "Λόρδε" αυτό με την υγρασία ανησυχεί και μένα... Όσω για το κόλλημα πιστεύω ότι δε το κολλάς για να μη στο κλέψουν αλλά για να μη σου φύγει, όπως έχει ακουστεί, έπειτα και να το κολλήσεις με ένα τράβηγμα βγαίνει πάρα πολύ εύκολα. Άλλη μια παρατήρηση θα κάνω. Εχω προσέξει ότι στα καινούργια v-strom που έχουν βαμμένο το σκελετό μαύρο στο συγκεκριμένο σημείο, προφανώς από το τη τριβή του παπουτσιού, ξεβάφει στο συγκεκριμένο σημείο αν δεν έχει τη συγκεκριμένη λαστιχένια τάπα. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Είναι κρίμα .... Σαβ Μαρ 07 2009, 00:27 | |
| - gmavrid έγραψε:
- Για να μην ανοίξω καινούργιο νήμα για να μπινελικώσω, συνεχίζω σε αυτό το ξεχασμένο.
Πόσοι ανόητοι και αστοιχείωτοι κυκλοφορούν? Μέσα σε φυλασόμενο ιδιωτικό parking μου έκλεψαν αυτό το -δεν ξέρω πως λέγεται- αριστερό λαστιχένιο προστατευτικό που κουμπώνει στο πλαίσιο στο σημείο που ενώνεται το ψαλίδι με το πλαίσιο! Ήμαρτον ρε τσίπη, έλα ζήτα μου τα λεφτά να στα δώσω να το αγοράσεις καλύτερα! 1) Πως διάολο λέγεται τελικά αυτό το προστατευτικό? Στον κατάλογο πάντως των ανταλλακτικών δε το βρήκα... 2) Πόσο κάνει? 3) Με τι είδους κόλλα τα κολλάμε για να μην μαμηθεί και το πλαίσιο?
Φχαρστώ που με ακούσατε... Σήμερα το πήρα πρέφα οτι μου πήρανε ΚΑΙ ΤΑ 2 αυτά τα προστατευτικά!!! Τι να πω ρε γμτ μου......μήπως να φταίει η "κρίση" που έλεγε κι ο λαϊκος βάρδος Μακρόπουλος?!?! Τεσπά......επειδή όπως τη βλέπω τη δουλειά και καινούργια να παιρνα το πιθανότερο να είχαν το ίδιο....προσδόκιμο ζωής.......τελικα πήρα αυτά σε μάυρο απο το e-bay μπας και ζήσουν περισσότερο...... |
|
| |
diasyrmos
Ηλικία : 49 Τόπος : thessalonikh Registration date : 08/01/2009
| Θέμα: Απ: Είναι κρίμα .... Σαβ Μαρ 07 2009, 00:36 | |
| εμενα μου εχουν παρει το δεξι προστατευτικο πανω απο το πατηρακι..μου ειπαν βεβαια οτι μπορει και να χει πεσει..κανει 10 ευρο..μου ειπαν απο το μαγαζι να το κολλησω..τι να πω ποσο μπορει να διασυρονται αυτη που κλεβουν τα πλαστικα ρε γαμωτο.. |
|
| |
cantona vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Λουτσαίος Registration date : 10/03/2008
| Θέμα: Απ: Είναι κρίμα .... Σαβ Μαρ 07 2009, 00:39 | |
| @JEFFakhs Ναι οπωσδήποτε θα κρατήσουν...που είπαμε το παρκάρεις; |
|
| |
| Θέμα: Απ: Είναι κρίμα .... Σαβ Μαρ 07 2009, 00:43 | |
| |
|
| |
evristrom
| Θέμα: Απ: Είναι κρίμα .... Πεμ Μαρ 19 2009, 03:51 | |
| KALA RE DEN NTREPONTAI H GYFTOI KAI DEN FOBONTAI MHN TOYS PIASEIS?EMENA MOY EKLEPSAN THN MIA TAPA APO TO TIMONI KAI TIS 2 TAPES POY PANE STHN BASH THS BALITSAS GIA NA MHN KOPANAEI |
|
| |
vestromas*
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Registration date : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Είναι κρίμα .... Πεμ Μαρ 19 2009, 05:16 | |
| Πηγα στο Σουνιο για καφεδακι, και μου βουτηξανε το δεξι αντιβαρο. Δεν θυμαμαι τωρα ποσο εκανε, αλλα πολυ περισοτερο απ οσο υπολογιζα.
Παλι καλα που δεν τα πουλανε και ζευγαρι. |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: Είναι κρίμα .... Πεμ Μαρ 19 2009, 10:13 | |
| ο κουμπάρος μου έχει το beverly s, μένει Κυψέλη και πρώτη εβδομάδα του φάγαν 2 σήματα piaggio και το S, και το βλέπεις τώρα το μηχανάκι και νομίζεις ότι παίζει στον Λάκη τον γλυκούλη που μακιγιάρουν-κρυβουν τα σήματα των αυτοκινήτων να μην γίνεται διαφήμιση! υ.γ τα πλαινά επίμαχα καλύματα λείπουν και από εμενα εδώ και καιρό...τώρα πεσαν?μου τα ψιλίσαν? δεν τα βάζω. υ.γ2. Χρήστο jeff , αυτά που έβαλες λινκ μπορείς να τα βάλεις μια φωτό στην μηχανή σου πάνω? |
|
| |
mageiras Member
Ηλικία : 48 Τόπος : ΧΑΝΙΑ - ΚΡΗΤΗ Registration date : 17/01/2008
| Θέμα: Απ: Είναι κρίμα .... Πεμ Μαρ 19 2009, 14:15 | |
| ρε ΤΖΕΦ αφου το 650 δεν φοραει τετοιες ταπες..()τουλαχιστον το παλιο απ'οτι ξερω) εσενα πως στις πηραν???? |
|
| |
gevo Member
Ηλικία : 62 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 11/10/2008
| Θέμα: Απ: Είναι κρίμα .... Πεμ Μαρ 19 2009, 19:46 | |
| νομίζω οτι φεύγουν μόνα τους , μετα ενα μήνα που την πήρα ηταν κάπως ,ετοιμο να φύγει εφαγε λίγο κόλλα και οσο παέι |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: Είναι κρίμα .... Πεμ Μαρ 19 2009, 20:07 | |
| - mageiras έγραψε:
- ρε ΤΖΕΦ αφου το 650 δεν φοραει τετοιες ταπες..()τουλαχιστον το παλιο απ'οτι ξερω) εσενα πως στις πηραν????
πριτς! Από Κ6 ή Κ7 φοράει αλλά τα κλέβουν οι Κ5 κ κάτω |
|
| |
mageiras Member
| Θέμα: Απ: Είναι κρίμα .... Παρ Μαρ 20 2009, 11:34 | |
| α να χαθεις (σαρδαναπαλε) δεν θα 'ρθεις Χανια σ/κ θα σου πω εγω........ θα φας σκονη |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: Είναι κρίμα .... Παρ Μαρ 20 2009, 13:22 | |
| - mageiras έγραψε:
- α να χαθεις (σαρδαναπαλε) δεν θα 'ρθεις Χανια σ/κ θα σου πω εγω........
θα φας σκονη μάγειρα όταν λες σκόνη και βάζεις αυτό: εννοείς αυτο? : https://www.youtube.com/watch?v=-QEm0VBfIj4 |
|
| |
mageiras Member
| Θέμα: Απ: Είναι κρίμα .... Παρ Μαρ 20 2009, 16:14 | |
| πως με κταλαβαινεις!!!!!!!!!! |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: Είναι κρίμα .... Παρ Μαρ 20 2009, 16:31 | |
| - tazakos έγραψε: