|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Snakeye Member
Ηλικία : 52 Τόπος : Πατήσια, ΑΘΗΝΑ Registration date : 19/01/2008
| Θέμα: Είναι κρίμα .... Πεμ Μαρ 06 2008, 09:50 | |
| Να ενημερώσω τον γύφτο, αν και θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι αναγνώστης του forum μας, ότι οι τάπες που μου έκλεψε χτές το βράδυ έξω από την λέσχη κάνουν 1,38€ η μία. Είναι δυστυχώς λυπηρό να συμβαίνουν τέτοια πράγματα έξω από το "σπίτι" μας. Αν και χτές το βράδυ ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός της μηχανής δεν έδωσα σημασία. Ελπίζω να μην υπάρχει συνέχεια. |
|
| |
deusxt Member
| Θέμα: Απ: Είναι κρίμα .... Πεμ Μαρ 06 2008, 10:31 | |
| μου εφαγαν και μενα μια. σπαστικό δεν είναι? τι μλκια δερνει τν κοσμο δε μπορω να καταλαβω. |
|
| |
KORMI Member
Ηλικία : 46 Τόπος : ΟΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.... Registration date : 17/01/2008
| Θέμα: Απ: Είναι κρίμα .... Πεμ Μαρ 06 2008, 10:59 | |
| εμένα μου έχουν πάρει και τις 4 από το 650 έξω από εκεί αλά δεν το σκέφτηκα καθόλου να τις αλλάξω γιατί το πούλησα είναι γύφτοι και αλήτες αλλά τι να κανουμε θα πιασω μια φορα ρε φουστη μου εναν να κανει αυτήν την δουλειά και τότε θα φωνάξω τον Τούμπανο ....... |
|
| |
morfeas Administrator
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηλιούπολη Registration date : 14/01/2008
| Θέμα: Απ: Είναι κρίμα .... Πεμ Μαρ 06 2008, 11:15 | |
| και εμενα μου εχουν φαει δύο .... είναι ξεφτίλα.... _________________ Δημήτρης K. mail:info@vstromhellasforum.com MOTOtaxidiotis |
|
| |
chefbf vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 51 Τόπος : ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ - ΑΤΤΙΚΗΣ Registration date : 29/02/2008
| Θέμα: Απ: Είναι κρίμα .... Πεμ Μαρ 06 2008, 11:22 | |
| εμένα μου πήρανε την τάπα πάνω απο το πατάκι του φρένου την πλαστική για γέλια είναι αλλα και για ξύλο ΠΟΛΗ ΞΎΛΟ. |
|
| |
KORMI Member
| Θέμα: Απ: Είναι κρίμα .... Πεμ Μαρ 06 2008, 11:52 | |
| - morfeas έγραψε:
- και εμενα μου εχουν φαει δύο ....
είναι ξεφτίλα.... Τετάρτη έξω άπω την λέσχη ??? |
|
| |
KORMI Member
| Θέμα: Απ: Είναι κρίμα .... Πεμ Μαρ 06 2008, 11:52 | |
| - chefbf έγραψε:
- εμένα μου πήρανε την τάπα πάνω απο το πατάκι του φρένου την πλαστική για γέλια είναι αλλα και για ξύλο ΠΟΛΗ ΞΎΛΟ.
Τετάρτη έξω άπω την λέσχη ??? |
|
| |
KORMI Member
| Θέμα: Απ: Είναι κρίμα .... Πεμ Μαρ 06 2008, 11:55 | |
| |
|
| |
morfeas Administrator
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηλιούπολη Registration date : 14/01/2008
| Θέμα: Απ: Είναι κρίμα .... Πεμ Μαρ 06 2008, 12:02 | |
| - KORMI έγραψε:
- morfeas έγραψε:
- και εμενα μου εχουν φαει δύο ....
είναι ξεφτίλα.... Τετάρτη έξω άπω την λέσχη ??? δεν ξερω Βασίλη....εχθες δεν ήρθα.... _________________ Δημήτρης K. mail:info@vstromhellasforum.com MOTOtaxidiotis |
|
| |
salouthos Member
Ηλικία : 50 Τόπος : Κορυδαλλός, Πάρος, Κρέστενα Registration date : 17/01/2008
| Θέμα: Απ: Είναι κρίμα .... Πεμ Μαρ 06 2008, 14:20 | |
| Ε οχι και μπροστα στα ματια μας ρε γαμοτο! Κωστα ολοι ακουσαμε τον συναγερμο και μαλιστα κοιταξαμε , αλα δεν ειδαμε τιποτα ,ή νομιζω καποιος εφευγε; και υποθεσαμε οτι την σκουντηξε, την ειχες αφησει οπως βγαινουμε αριστερα στο διπλα μαγαζι μπροστα; τελευταιο στη σειρα; Με καθε επιφυλαξη μη τυχον θειξω καποιον ασχετο με το συμβαν! |
|
| |
kalmisurf Member
| Θέμα: Απ: Είναι κρίμα .... Πεμ Μαρ 06 2008, 16:35 | |
| |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Είναι κρίμα .... Πεμ Μαρ 06 2008, 16:54 | |
| οντως μαγκες ειναι πολυ ξεφτιλα να σου φανε οτιδηποτε πανω στο μηχανακι,,, Η ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΟΛΟ Η ΤΙΠΟΤΑ!!!!
Ευτηχως στην θεσσαλονικη τετοια κρουσματα δεν ακουσα,εμας μας τα περνουν ολοκληρα!! |
|
| |
panos gold member
Ηλικία : 53 Τόπος : Αθήνα - Αγ.Ανάργυροι Registration date : 01/02/2008
| Θέμα: Απ: Είναι κρίμα .... Πεμ Μαρ 06 2008, 21:16 | |
| Καλά ποιος μα…. της έκλεψε ,αν έμπαινε μέσα θα του της δίναμε, τη γύφτος είναι αυτός. εκτός και αν ήταν μέσα που δεν θέλω τα το πιστεύω. Μόλις το διάβασα βρήκα έξω και την έψαχνα γύρω γύρω μπας και λείπει τίποτα |
|
| |
spyrakos35 Member
| Θέμα: Απ: Είναι κρίμα .... Πεμ Μαρ 06 2008, 21:31 | |
| - vezouvios έγραψε:
- οντως μαγκες ειναι πολυ ξεφτιλα να σου φανε οτιδηποτε πανω στο μηχανακι,,,
Η ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΟΛΟ Η ΤΙΠΟΤΑ!!!!
Ευτηχως στην θεσσαλονικη τετοια κρουσματα δεν ακουσα,εμας μας τα περνουν ολοκληρα!! ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΠΑΣΤΡΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ |
|
| |
filitsa
Ηλικία : 37 Τόπος : ΕΛΕΩΝΑΣ ΘΗΒΩΝ Registration date : 23/01/2008
| Θέμα: Απ: Είναι κρίμα .... Πεμ Μαρ 06 2008, 21:54 | |
| |
|
| |
τέως Member
| Θέμα: Απ: Είναι κρίμα .... Πεμ Μαρ 06 2008, 23:56 | |
| καλα κανω και ερχομαι με το αμαξι αλλα την τεταρτη ημουν με την μηχανη..... γκαντεμια θα τσεκαρω αυριο πρωι |
|
| |
Snakeye Member
Ηλικία : 52 Τόπος : Πατήσια, ΑΘΗΝΑ Registration date : 19/01/2008
| Θέμα: Απ: Είναι κρίμα .... Παρ Μαρ 07 2008, 00:06 | |
| - spyrakos35 έγραψε:
- vezouvios έγραψε:
- οντως μαγκες ειναι πολυ ξεφτιλα να σου φανε οτιδηποτε πανω στο μηχανακι,,,
Η ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΟΛΟ Η ΤΙΠΟΤΑ!!!!
Ευτηχως στην θεσσαλονικη τετοια κρουσματα δεν ακουσα,εμας μας τα περνουν ολοκληρα!! ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ
ΠΑΣΤΡΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Τέτοια λέτε και τους μπαίνουν ιδέες και μετά εμείς |
|
| |
toumpanos gold member
Ηλικία : 43 Τόπος : νεα σμυρνη Registration date : 31/01/2008
| Θέμα: Απ: Είναι κρίμα .... Σαβ Απρ 05 2008, 15:02 | |
| ΚΟΡΜΙ!!!!!!!!!! ΝΑ ΜΕ ΦΩΝΑΞΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΑΓΑΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ R1 Κ ΕΧΩ ΓΕΥΤΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ. ΑΝ ΤΟΝ ΔΩ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΠΑΛΙΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ.. ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ? ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΙ ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΟ ΑΠ'ΟΛΗ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ? |
|
| |
Cowboy!
Ηλικία : 41 Τόπος : ΑΙΓΑΛΕΩ CITY Registration date : 22/01/2008
| Θέμα: Απ: Είναι κρίμα .... Τετ Απρ 09 2008, 02:12 | |
| Ρε παιδιά κι εγώ ήμουν στη λέσχη την Τετάρτη και δεν νομίζω να το έκανε κάποιος από τη λέσχη θα είναι πολύ μλκς....... Εγώ πάντως είχα έρθει με το τουτού... |
|
| |
salouthos Member
Ηλικία : 50 Τόπος : Κορυδαλλός, Πάρος, Κρέστενα Registration date : 17/01/2008
| Θέμα: Απ: Είναι κρίμα .... Τετ Απρ 09 2008, 02:20 | |
| ρε γελαδαρη ειδες για πια τεταρτη μηλαμε; Θέμα: Είναι κρίμα .... Thu Mar 06, 2008 9:50 am Με το συμπαθιο κιολας! |
|
| |
gmavrid gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Σέρρες-Θεσσαλονίκη Registration date : 20/02/2008
| Θέμα: Απ: Είναι κρίμα .... Δευ Ιαν 12 2009, 18:52 | |
| Για να μην ανοίξω καινούργιο νήμα για να μπινελικώσω, συνεχίζω σε αυτό το ξεχασμένο. Πόσοι ανόητοι και αστοιχείωτοι κυκλοφορούν? Μέσα σε φυλασόμενο ιδιωτικό parking μου έκλεψαν αυτό το -δεν ξέρω πως λέγεται- αριστερό λαστιχένιο προστατευτικό που κουμπώνει στο πλαίσιο στο σημείο που ενώνεται το ψαλίδι με το πλαίσιο! Ήμαρτον ρε τσίπη, έλα ζήτα μου τα λεφτά να στα δώσω να το αγοράσεις καλύτερα! 1) Πως διάολο λέγεται τελικά αυτό το προστατευτικό? Στον κατάλογο πάντως των ανταλλακτικών δε το βρήκα... 2) Πόσο κάνει? 3) Με τι είδους κόλλα τα κολλάμε για να μην μαμηθεί και το πλαίσιο?
Φχαρστώ που με ακούσατε... |
|
| |
jim1900dz Member
Ηλικία : 50 Τόπος : Ανω Μελίσσια Registration date : 25/11/2008
| Θέμα: Απ: Είναι κρίμα .... Δευ Ιαν 12 2009, 19:40 | |
| - chefbf έγραψε:
- εμένα μου πήρανε την τάπα πάνω απο το πατάκι του φρένου την πλαστική για γέλια είναι αλλα και για ξύλο ΠΟΛΗ ΞΎΛΟ.
Πάντως, απο το μηχανάκι ενός φίλου, χάθηκε τρείς φορές επειδή βγαίνει εύκολα. Δεν το ξαναέχασε απο τότε που έβαλε λίγη κόλα..... |
|
| |
cantona vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Λουτσαίος Registration date : 10/03/2008
| Θέμα: Απ: Είναι κρίμα .... Δευ Ιαν 12 2009, 20:52 | |
| Παιδιά κάπου εδώ μέσα νομίζω διάβασα,πως αυτό το λάστιχο που λέτε,ξεκολλάει από μόνο του και πέφτει. Ίσως,λέω ίσως να συνέβη αυτό. |
|
| |
gmavrid gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Σέρρες-Θεσσαλονίκη Registration date : 20/02/2008
| Θέμα: Απ: Είναι κρίμα .... Δευ Ιαν 12 2009, 21:10 | |
| - cantona έγραψε:
- Παιδιά κάπου εδώ μέσα νομίζω διάβασα,πως αυτό το λάστιχο που λέτε,ξεκολλάει από μόνο του και πέφτει.
Ίσως,λέω ίσως να συνέβη αυτό. Καλά κάνεις και το αναφέρεις, αλλά στην προκειμένη περίπτωση το θέμα είναι πως η μοτό ήταν στο parking για ένα 20ήμερο και πριν την αφήσω τα έλεγξα γιατί κι εγώ το έχω διαβάσει αυτό που αναφέρεις. Εν πάσει περιπτώσει, δεν είναι σημαντικό το θέμα κι άρχισαν να μου φεύγουν τα νεύρα... |
|
| |
Lordjohn vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : N. Smirni-Athens Registration date : 15/02/2008
| Θέμα: Απ: Είναι κρίμα .... Δευ Ιαν 12 2009, 22:01 | |
| - gmavrid έγραψε:
- Ήμαρτον ρε τσίπη, έλα ζήτα μου τα λεφτά να στα δώσω να το αγοράσεις καλύτερα!
Γουελκαμ του δε κλαμπ. Χελπ γιουρσελφ μαϊ φριεντ! Εμενα Γιωργαρε το καλοκαιρι, χαρακωμενη σελα ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΤΣΙΠΙΑ.... Μου πηρε τις λαστιχενιες ταπες απο την βαλβιδα του αερα.... αυτες που εχει απο τη μανα του!!!!! Πηγα σε βουλκανιζατερ και μου τις εδωσε ΤΣΑΜΠΑ!!! Φαντασου γιατι μ@λ@κιανση εγκεφαλου μιλαμε... Μην την ψαχνεις.... ειναι ΑΠΛΑ να τον πετυχεις εκεινη την ωρα και να γελασει το προσωπακι σου... |
|
| |
|