grdaemon1
Registration date : 02/12/2019
| Θέμα: Αριστερή Μπουτονιέρα τιμονιού περιστρέφεται δεν κουμπώνει Τετ Αυγ 07 2024, 22:03 | |
| Καλησπέρα σε όλους, μου αντικατέστησε πρόσφατα το τιμόνι η ασφάλεια λόγω ατυχήματος και από τότε η αριστερή μπουτονιέρα περιστρέφεται τρελά. Θεωρητικά αυτή κουμπώνει σε μια τρυπούλα στο τιμόνι αλλά ποιος ξέρει τι έκανε ή ξέχασε ο μάστορας..Την άνοιξα σήμερα να δω το συμβαίνει αλλά δεν βρήκα αρσενικό που να μην ήταν στην θέση του ή να το είχε σπάσει εμφανώς. Ξέρει κανείς τι παίζει? Είναι κουλό και επικίνδυνο γιατί πατάς κόρνα και πάει κάτω ή πας να κάνεις σινιάλο και πάει πάνω. |
|
grdaemon1
Registration date : 02/12/2019
| Θέμα: Απ: Αριστερή Μπουτονιέρα τιμονιού περιστρέφεται δεν κουμπώνει Τετ Αυγ 07 2024, 23:23 | |
| - grdaemon1 έγραψε:
- Καλησπέρα σε όλους, μου αντικατέστησε πρόσφατα το τιμόνι η ασφάλεια λόγω ατυχήματος και από τότε η αριστερή μπουτονιέρα περιστρέφεται τρελά. Θεωρητικά αυτή κουμπώνει σε μια τρυπούλα στο τιμόνι αλλά ποιος ξέρει τι έκανε ή ξέχασε ο μάστορας..Την άνοιξα σήμερα να δω το συμβαίνει αλλά δεν βρήκα αρσενικό που να μην ήταν στην θέση του ή να το είχε σπάσει εμφανώς. Ξέρει κανείς τι παίζει? Είναι κουλό και επικίνδυνο γιατί πατάς κόρνα και πάει κάτω ή πας να κάνεις σινιάλο και πάει πάνω.
Παρεπιπτόντως η τρύπα στο τιμόνι είναι στο κάτω μέρος, παίζει να μου έβαλε λάθος τιμόνι? Το Vstrom είναι 2005 μοντέλο. |
|