|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
xtrgeo Member
Ηλικία : 46 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 03/08/2009
| Θέμα: Διακόπτης τιμονιού Παρ Ιουλ 02 2010, 13:38 | |
| Μήπως κάποιο καλό παιδί ξέρει να μου πει αν και που υπάρχει διακόπτης τιμονιού(για τα προβολάκια το θέλω)στη θεσσαλονίκη για να μη το παραγγέλνω από Αθήνα;;; |
|
| |
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: Διακόπτης τιμονιού Παρ Ιουλ 02 2010, 18:52 | |
| - xtrgeo έγραψε:
- Μήπως κάποιο καλό παιδί ξέρει να μου πει αν και που υπάρχει διακόπτης τιμονιού(για τα προβολάκια το θέλω)στη θεσσαλονίκη για να μη το παραγγέλνω από Αθήνα;;;
Φίλε μου Γιώργο ,μάλλον απο Άθενς την βλέπω την παραγγελιά! |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: Διακόπτης τιμονιού Παρ Ιουλ 02 2010, 18:57 | |
| - xtrgeo έγραψε:
- Μήπως κάποιο καλό παιδί ξέρει να μου πει αν και που υπάρχει διακόπτης τιμονιού(για τα προβολάκια το θέλω)στη θεσσαλονίκη για να μη το παραγγέλνω από Αθήνα;;;
στην οδυσσέως αριστερή παράλληλη της λαγκαδά από μοναστηρίου ανάβαση πρώτο στενό στην ουσία. 150 μέτρα πάνω στο δεξί σου χέρι...μαγαζάκι με πολλά μπιμπλίκια 8-9 ευρώ ο κλασσικός run off |
|
| |
| Θέμα: Απ: Διακόπτης τιμονιού Παρ Ιουλ 02 2010, 19:48 | |
| - tazakos έγραψε:
- xtrgeo έγραψε:
στην οδυσσέως αριστερή παράλληλη της λαγκαδά από μοναστηρίου ανάβαση πρώτο στενό στην ουσία. 150 μέτρα πάνω στο δεξί σου χέρι...μαγαζάκι με πολλά μπιμπλίκια 8-9 ευρώ ο κλασσικός run off Πανταχού παρών ο Γιάννης. Και είμαστε και απο Σαλόνικα..... |
|
| |
kopeli gold member
| Θέμα: Απ: Διακόπτης τιμονιού Παρ Ιουλ 02 2010, 22:02 | |
| - bozosd έγραψε:
- tazakos έγραψε:
- xtrgeo έγραψε:
στην οδυσσέως αριστερή παράλληλη της λαγκαδά από μοναστηρίου ανάβαση πρώτο στενό στην ουσία. 150 μέτρα πάνω στο δεξί σου χέρι...μαγαζάκι με πολλά μπιμπλίκια 8-9 ευρώ ο κλασσικός run off Πανταχού παρών ο Γιάννης. Και είμαστε και απο Σαλόνικα..... Η Οδυσσέως ειναι το μοναστηράκι της μοτοσυκλέτας και ο Βαρδάρης η Μητρόπολη των μηχανικών (γενικότερα). Πιστεύω πως όλοι οι ηλεκτρολόγοι έχουν αυτά τα μαραφέτια. Μαλλον ψάχνεις κάτι τέτοιο ..................... Δές και εδω. |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: Διακόπτης τιμονιού Σαβ Ιουλ 03 2010, 01:24 | |
| το οφφ ραν είναι 10Α καλύτερα να το προτιμήσεις αν κ δεν σου γεμίζει το μάτι από ποιότητα. εγώ έχω αυτόν κ είμαι ευχαριστημένος: |
|
| |
xtrgeo Member
Ηλικία : 46 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 03/08/2009
| Θέμα: Απ: Διακόπτης τιμονιού Σαβ Ιουλ 03 2010, 01:38 | |
| Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Διακόπτης τιμονιού Σαβ Ιουλ 03 2010, 01:55 | |
| Bούρ για τον διακόπτη Γιώργο,γιατί σε λίγες μέρες θα τον χρειαστείς! |