Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΕικονοθήκηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε | 

Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
σαλιγκάρι
gold member
gold member
σαλιγκάρι

Τόπος : Περιστέρι
Registration date : 11/09/2008

Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 - Σελίδα 13 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650   Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 - Σελίδα 13 Icon_minitimeΠεμ Ιουν 16 2011, 00:42

σαλιγκάρι έγραψε:
σαλιγκάρι έγραψε:
παίδες παρακαλώ πολύ όποιον απο εσάς έχει δοκιμάσει τακάκια newfren να μας έγραφε την άποψη του γι αυτά. Θενκς

ένας?.................................κανένας?................................θα είμαι ο πρώτος?

εεεεε......................μαλλον ειμαι ο πρωτος Very Happy

καινουρια οργανικη παστα λεει.....................................τα φορεσα λοιπον και γω σημερις το απογευμα μπρος πισω....................εντυπωσεις συντομα.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
GiwrgosV

Τόπος : Αγ. Δημήτριος
Registration date : 19/08/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650   Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 - Σελίδα 13 Icon_minitimeΤρι Ιουν 21 2011, 01:13

Δεν σε πρόλαβα... Sad

Άστα θα σου έλεγα τα newfren ιδίως τα οργανικά.

Τα έβαλα μπρος πίσω σε K7 ABS με μαμά δαγκάνες.
Άνοιξη ξεκίνησα για Πύλο Μεσσηνίας...
Το πίσω μου "κάηκε" σχεδόν στην Καλαμάτα, και ένοιωθα ότι δεν είχα πίσω φρένο.
Τα μπροστά πιάσαν πάτο σε λιγότερο από 3κ klm.
Χειμώνα δεν ξέρω πόσο θα κρατούσαν αλλά κατακαλόκαιρο δεν θα ήθελα να τα δοκιμάσω.

Μου δουλεύαν γραμμικά από κρύα χωρίς κανένα ζέσταμα αλλά με μέτριο αποτέλεσμα στο φρενάρισμα.
Για οδήγηση πόλης σαν παπί μια χαρά είναι για τα λεφτά τους αλλά όχι για παραπάνω συγκινήσεις.

σαλιγκάρι
gold member
gold member
σαλιγκάρι

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650   Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 - Σελίδα 13 Icon_minitimeΤρι Ιουν 21 2011, 01:17

GiwrgosV έγραψε:
Δεν σε πρόλαβα... Sad

Χειμώνα δεν ξέρω πόσο θα κρατούσαν αλλά κατακαλόκαιρο δεν θα ήθελα να τα δοκιμάσω.

Μου δουλεύαν γραμμικά από κρύα χωρίς κανένα ζέσταμα αλλά με μέτριο αποτέλεσμα στο φρενάρισμα.
Για οδήγηση πόλης σαν παπί μια χαρά είναι για τα λεφτά τους αλλά όχι για παραπάνω συγκινήσεις.

εγραψα και στο τοπικ τακακια οτι οι πρωτες εντυπωσεις ειναι θετικες.
θα δειξει με την παροδο του χρονου και κυριοτερα σε καμμια διαδρομη εκτος αθηνας.........................ειδωμεν λοιπον Very Happy
hristos13gr
gold member
gold member
hristos13gr

Τόπος : Αθήνα - Νέα Σμύρνη
Registration date : 26/02/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650   Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 - Σελίδα 13 Icon_minitimeΣαβ Ιουν 25 2011, 10:00

ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ BREMBO ΑΛΛΆ & ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΝΏΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ!!!

Μέχρι στιγμής όσοι φοράμε Brembo δεν έχουμε αναφέρει κάποιο πρόβλημα που να αφορά όλους μας. Εγώ προσωπικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Χθες παραγγείλαμε δαγκάνες Brembo, αλλά & τους αποστάτες, για τον ΓιάννηςΚ9.
Αμέσως μετά μου έρχεται ένα μήνυμα από τον πωλητή των αποστατών που με ρωτάει σε τη μηχανή θα μπουν.
Εγώ του απάντησα ότι θα μπει σε DL650 & ρώτησα αν υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω κατά την εγκατάσταση & μου στέλνει αυτό:

Dear hristos13gr,

Dear DL650 Rider,,
Perhaps you have to "grid" some mm's of the ball bearing of the front wheel to achieve perfect fit.
It is mean the front wheel is not in the middle.There is a tolerance with "SUZUKI" OEM axle sleeve.
But only one of them repone the problem like this.
I hope you can understand that.

Thanks for the patience
Leslie

- trc0928

Δεν ξέρω αν φταίνε τα Αγγλικά μου ή τα Αγλλικά αυτουνού, αλλά δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς μου λέει.
Υπάρχει κάποιος που μπορεί να καταλάβει τι εννοεί ο καλλιτέχνης??? mouuuuuu mouuuuuu
ΓιαννηςΚ9
Member
Member
ΓιαννηςΚ9

Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Registration date : 12/11/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650   Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 - Σελίδα 13 Icon_minitimeΣαβ Ιουν 25 2011, 10:28

hristos13gr έγραψε:
ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ BREMBO ΑΛΛΆ & ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΝΏΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ!!!

Μέχρι στιγμής όσοι φοράμε Brembo δεν έχουμε αναφέρει κάποιο πρόβλημα που να αφορά όλους μας. Εγώ προσωπικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Χθες παραγγείλαμε δαγκάνες Brembo, αλλά & τους αποστάτες, για τον ΓιάννηςΚ9.
Αμέσως μετά μου έρχεται ένα μήνυμα από τον πωλητή των αποστατών που με ρωτάει σε τη μηχανή θα μπουν.
Εγώ του απάντησα ότι θα μπει σε DL650 & ρώτησα αν υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω κατά την εγκατάσταση & μου στέλνει αυτό:

Dear hristos13gr,

Dear DL650 Rider,,
Perhaps you have to "grid" some mm's of the ball bearing of the front wheel to achieve perfect fit.
It is mean the front wheel is not in the middle.There is a tolerance with "SUZUKI" OEM axle sleeve.

Thanks for the patience
Leslie

- trc0928

Δεν ξέρω αν φταίνε τα Αγγλικά μου ή τα Αγλλικά αυτουνού, αλλά δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς μου λέει.
Υπάρχει κάποιος που μπορεί να καταλάβει τι εννοεί ο καλλιτέχνης??? mouuuuuu mouuuuuu

Λεει οτι υπαρχει θεμα κατασκευαστικο με την μηχανη μας και οτι κατι ειναι στραβο;;;; mouuuuuu
Να φαγωθουν καποια χιλιοστα απο που;; ball bering?? Τι ειναι αυτο;;
hristos13gr
gold member
gold member
hristos13gr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650   Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 - Σελίδα 13 Icon_minitimeΣαβ Ιουν 25 2011, 10:36

ΓιαννηςΚ9 έγραψε:
hristos13gr έγραψε:

Dear hristos13gr,

Dear DL650 Rider,,

Thanks for the patience
Leslie

- trc0928

Λεει οτι υπαρχει θεμα κατασκευαστικο με την μηχανη μας και οτι κατι ειναι στραβο;;;; mouuuuuu
Να φαγωθουν καποια χιλιοστα απο που;; ball bering?? Τι ειναι αυτο;;

εννοεί ball bearing = ρουλεμάν. Από που να τα φάμε γ@μώ τα αγγλικά του γ@μώ
loxias
gold member
gold member
loxias

Τόπος : Βόλος
Registration date : 06/07/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650   Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 - Σελίδα 13 Icon_minitimeΣαβ Ιουν 25 2011, 11:45

Λεει οτι του εχουν αναφερει μια περιπτωση που χρειαστηκε να φαγωθει το μπροστινο ρουλεμαν ελαχιστα.
Ειμαι 99% σιγουρος οτι ειναι απο ενα παιδι του φορουμ που ελεγε οτι δεν του καθοταν καλα!
Ολοι οι υπολοιποι που φοραμε μπρεμπο εδω και κανα 2 χρονια δεν εχουμε το παραμικρο προβλημα,ευθυγραμισσης
,αισθησης.
ΓιαννηςΚ9
Member
Member
ΓιαννηςΚ9

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650   Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 - Σελίδα 13 Icon_minitimeΣαβ Ιουν 25 2011, 12:02

loxias έγραψε:
Λεει οτι του εχουν αναφερει μια περιπτωση που χρειαστηκε να φαγωθει το μπροστινο ρουλεμαν ελαχιστα.
Ειμαι 99% σιγουρος οτι ειναι απο ενα παιδι του φορουμ που ελεγε οτι δεν του καθοταν καλα!
Ολοι οι υπολοιποι που φοραμε μπρεμπο εδω και κανα 2 χρονια δεν εχουμε το παραμικρο προβλημα,ευθυγραμισσης
,αισθησης.

Σσσσσωραιος...!!!!
hque

hque

Registration date : 12/08/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650   Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 - Σελίδα 13 Icon_minitimeΣαβ Ιουν 25 2011, 13:14

Δηλωνω παρων. Εγω εφαγα μερικα χιλιοστα απο το ρουλεμαν για να κατσει. . ΟΜΩΣ έειδβ δεν το εκανα εγω αλλα ο mrc μαντης στην μεσογειων μιλα με αυτων . Αν του πεις για τον βασιλη με τις brembo στο vstrom θα καταλαβει ...
Επισης δωσε καποιο λινκ να δω τους ανταπτορες. Αν αργησω να απαβτησω ειναι επειδη ταξιδευω σε λιγες ωρες
ΓιαννηςΚ9
Member
Member
ΓιαννηςΚ9

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650   Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 - Σελίδα 13 Icon_minitimeΣαβ Ιουν 25 2011, 14:03

http://global.ebay.com/Versys-ER6N-ER6F-V-strom-DL-Caliper-Bracket-Adapter/220789837371/item

Αυτοι ειναι...
hque

hque

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650   Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 - Σελίδα 13 Icon_minitimeΣαβ Ιουν 25 2011, 14:41

ΝΑΙ αυτους εβαλα κ εγω (σαμ πως υπαρχουν κ αλλοι για brembo ?) . εκανα οτι σου ειπε ο τυπος .ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ .γιατι τον ξεχεσα σε καποια email και ανοιξαμε κουβεντα σχετικα με την τοποθετηση και γιατι δεν ειναι perfect fit οπως του ειπα . παρολα αυτα ...στην δικια μου περιπτωση εκανε πως δεν ηξερε τιποτα . τωρα σε εσενα χρησιμοποιει ακομα και την ορολογια που του εστειλα εγω . προσοχη . σου εξηγησε οτι του ειπα πως εκανα ΕΓΩ για να τα βαλω στην ΔΙΚΙΑ μου μηχανη . δυστηχως δεν σου δινει οντως δικια του λυση αλλα την λυση που εδωσε στο προβλημα ο MRC ΜΑΝΤΗΣ στην Μεσωγειων .Η οποια βεβαια μου δουλευει αψογα ετσι ...
θελω να πω δηλαδη πως ο τυπος δεν ειναι πολυ σωστος . πανω κατω τα ιδια σκ@τ@ με τον τυπο που φτιαχνει τους ανταπτορες για τα παιδια με τις tociko ειναι .

αμα παρεις τους ανταπτορες στα χερια σου και οντως εχεις κ εσυ το ιδιο προβλημα , να κανεις μια αρνητικη αξιολογηση γιατι απο οτι βλεπω ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ στο ebay , πραγμα που σημαινει πως μπορει να γινουνε ζημιες . Εγω παραλιγο να εχω σοβαρες ζημιες ( δισκοπλακες ) .

δεν ειναι θεμα τσαμπουκα η αρνητικη αξιολογιση αλλα θεμα αξιοπιστιας του mr.trc που τις πουλαει . ακομα και μετα απο τα δικα μου παραπωνα δεν αλλαξε την περιγραφη και δεν το εκανε ουτε μετα την αρνητικη μου αξιολογηση . αμα ψαξεις τις αξιολογησεις του θα με βρεις . δυστηχος (η ευτυχως) ειμαι απο τους λιγους που ειχανε παραπονο απο τον κυριο .
hque

hque

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650   Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 - Σελίδα 13 Icon_minitimeΣαβ Ιουν 25 2011, 14:45

ουφ . τα πηρα στο κρανιο με τον γυφτο τον trc angry angry . που μου τον θυμησες τωρα και ταξιδευω σε λιγο !
alien alien What a Face What a Face kalmi kalmi OK OK geia geia
mavras
vstromhellasforum Enthusiast
vstromhellasforum Enthusiast
mavras

Registration date : 16/06/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650   Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 - Σελίδα 13 Icon_minitimeΣαβ Ιουν 25 2011, 14:48

loxias έγραψε:
,αισθησης.
επιβεβαιωνω και εγω
αγορασα τους αποστατες απο τον ιδιο μεσω ebay πολυ προσφατα (λιγοτερο απο μηνα τις εχω) και ολα ειναι καρακεντραρισμενα!

επειδη μου εκανε εντυπωση, πως ακριβως εγινε η μετατροπη στο ρουλμαν?
ΓιαννηςΚ9
Member
Member
ΓιαννηςΚ9

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650   Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 - Σελίδα 13 Icon_minitimeΣαβ Ιουν 25 2011, 14:58

hque έγραψε:
ουφ . τα πηρα στο κρανιο με τον γυφτο τον trc angry angry . που μου τον θυμησες τωρα και ταξιδευω σε λιγο !
alien alien What a Face What a Face kalmi kalmi OK OK geia geia

χαχαχαχα...Χαλαρωσε...ευχαριστω για τις απαντησεις σου και καλο ταξιδακι να εχεις..!!
hque

hque

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650   Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 - Σελίδα 13 Icon_minitimeΣαβ Ιουν 25 2011, 15:06

ρε τιποτα . θα απανταω απο το κινητο απο δω και περα .στειλε οτι θες λεγε . αν ξερω κατι θα σε πω . απλα θα απανταω πιο αραια .

GRAFO
hque

hque

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650   Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 - Σελίδα 13 Icon_minitimeΣαβ Ιουν 25 2011, 15:21

mavras έγραψε:
loxias έγραψε:
,αισθησης.
επιβεβαιωνω και εγω
αγορασα τους αποστατες απο τον ιδιο μεσω ebay πολυ προσφατα (λιγοτερο απο μηνα τις εχω) και ολα ειναι καρακεντραρισμενα!

επειδη μου εκανε εντυπωση, πως ακριβως εγινε η μετατροπη στο ρουλμαν?
εχω γραψει σε παλαιοτερο ποστ μου . δεν ημουνα μπροστα. ΟΜΩΣ ο Μαντης (τον οποιο προσωπικα εμπιστευομαι για τα παντα στην μηχανη μου (... αυτος μου εκανε και το ρεκτιφιε οταν εκαιγεκ ολα κομπλε ) μου ειπε πως τροχισε στην ουσια και εφαγα μερικα χιλιοστα απο το ρουλ(ε)μαν του μπροστινου τροχου .
πρεπει να τονισω πως σε μερικα παιδια φανικε πολυ περιεργο αυτο . και σε μενα βασικα . ομως πραγματικα δεν υπαρχει καποιο προβλημα μετα απο 2-3.000 χλμ που εχω κανει . και ταξιδι στο ενδοιαμεσο .
δεν ξερω αν αυτο που εκανε ο μαστορας ειναι η καλυτερη λυση η οχι . δεν ξερω ειλικρινα . ξερω ομως πως εγινε και πως δεν εχω προβληματα .
λοιπον . αντε παω να φορτωσω και να αποχαιρετησω την ματαιη τουτη πολη (αθηνα) χιχι .
ΓιαννηςΚ9
Member
Member
ΓιαννηςΚ9

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650   Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 - Σελίδα 13 Icon_minitimeΣαβ Ιουν 25 2011, 15:44

Μαλιστα...οταν με το καλο τα παρω στα χερια μου θα δω και εγω αν θα μου κατσουν καλα η οχι..
Ειχα σκοπο να τα βαλω με τον αδερφο μου..τωρα αν προκυψουν προβληματα θα παω στην δοκιμασμενη δικη σου λυση...

Υ.Γ Χρηστο ακομα να ερθουν τα πραγματα;;;;;;;;;;; bliax bliax Laughing Laughing Laughing
hristos13gr
gold member
gold member
hristos13gr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650   Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 - Σελίδα 13 Icon_minitimeΣαβ Ιουν 25 2011, 17:29

ΓιαννηςΚ9 έγραψε:
Μαλιστα...οταν με το καλο τα παρω στα χερια μου θα δω και εγω αν θα μου κατσουν καλα η οχι..
Ειχα σκοπο να τα βαλω με τον αδερφο μου..τωρα αν προκυψουν προβληματα θα παω στην δοκιμασμενη δικη σου λυση...

Υ.Γ Χρηστο ακομα να ερθουν τα πραγματα;;;;;;;;;;; bliax bliax Laughing Laughing Laughing

Γιάννη, τώρα που κατάλαβα τι παίζεται δεν πολυανυσηχώ... Μάλλον είναι κάτι που συμβαίνει σπάνια. Ή ίσως είχε κάποιο "ελαττωματικό" κομμάτι που έτυχε στον hque.

Τα πράγματα ήρθαν σήμερα το πρωί αλλά δοκιμάζω στην δική μου μηχανή, την τρόμπα σου & τα σωληνάκια υψηλής... όταν τα βαρεθώ θα σε ειδοποιήσω!!! Razz Razz Very Happy Very Happy
ΓιαννηςΚ9
Member
Member
ΓιαννηςΚ9

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650   Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 - Σελίδα 13 Icon_minitimeΣαβ Ιουν 25 2011, 19:35

hristos13gr έγραψε:
ΓιαννηςΚ9 έγραψε:

Γιάννη, τώρα που κατάλαβα τι παίζεται δεν πολυανυσηχώ... Μάλλον είναι κάτι που συμβαίνει σπάνια. Ή ίσως είχε κάποιο "ελαττωματικό" κομμάτι που έτυχε στον hque.

Τα πράγματα ήρθαν σήμερα το πρωί αλλά δοκιμάζω στην δική μου μηχανή, την τρόμπα σου & τα σωληνάκια υψηλής... όταν τα βαρεθώ θα σε ειδοποιήσω!!! Razz Razz Very Happy Very Happy

αααααααααα......πεστο να χαλαρωσω και εγω.....ενταξει οταν τελειωσεις με τις εξαντλητικες δοκιμες σου, πες μου να περασω να τα παρω να τα δω και εγω λιγο..!!! Laughing Laughing Laughing
terino
gold member
gold member
terino

Τόπος : Athens
Registration date : 15/01/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650   Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 - Σελίδα 13 Icon_minitimeΚυρ Ιουν 26 2011, 19:21

Δηλαδή αυτός ο Μάντης (δεν τον ξέρω τον κύριο, μη παρεξηγηθώ) θεώρησε σωστότερο να τροχίσει τα ρουλεμάν από το να βάλει αποστατικές ροδέλες και να φέρει τις δαγκάνες? Εμένα αυτό μου ακούγεται αρκετά κουφό!!!
http://www.schoolofdance.gr
hque

hque

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650   Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 - Σελίδα 13 Icon_minitimeΚυρ Ιουν 26 2011, 23:29

reporting live from agia anna evoia :
βρε πιδι μ δεν ξερω . τι να σι πω ! παντως οταν ξαναπαω θα τον ρωτσω αναλυτικα γιατι ''ψυλλοι στα αφτια μου μπηκανε πωπω !''
τσιμπα εδω ενα οφτοπικ τωρα να ζηλεψ!

kalmi

Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 - Σελίδα 13 Img0561co

σαλιγκάρι
gold member
gold member
σαλιγκάρι

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650   Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 - Σελίδα 13 Icon_minitimeΔευ Ιουλ 04 2011, 21:51

σαλιγκάρι έγραψε:
GiwrgosV έγραψε:
Δεν σε πρόλαβα... Sad

εγραψα και στο τοπικ τακακια οτι οι πρωτες εντυπωσεις ειναι θετικες.
θα δειξει με την παροδο του χρονου και κυριοτερα σε καμμια διαδρομη εκτος αθηνας.........................ειδωμεν λοιπον Very Happy

φρεσκα κουλουρια.

τα τακακια ειναι αριστα σε ολες τις συνθηκες.
γαματο δαγκωμα οσο και να πιεσα τα φρενα (τσαρουχωμα-σταδιακο φρεναρισμα) και πολυ πιο υσηχα απο γκαλφερ και φεροντο που ειχα δοκιμασει.
ρωτησα και εμαθα πως δεν εχουν καμμια σχεση με τα προηγουμενα newfren εντελως διαφορετικη παστα με την προσθηκη κεβλαρ.............ισως γι αυτο και η σημαντικη διαφορα.
προσωπικα τα προτεινω ανεπιφυλακτα.
hque

hque

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650   Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 - Σελίδα 13 Icon_minitimeΤετ Σεπ 07 2011, 18:19

για να ανακεφαλαιωσω λιγο και να μαζεψω μερικες ανακριβειες που εχουν υποθει (απο μενα ) ΛΟΓΩ ΚΑΚΙΣΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗΣ .
λοιπον .
πηγα σε 2 μηχανικους για να δω το θεμα με το "φαγωμα" του μπροστινου ρουλεμαν .
με ειχε παραξενεψει παρα πολυ ,οπως και μερικους απο εσας . ρωτησα αρκετα παιδια που ασχολουνται με τα φρενα τους προσωπικα .
το θεμα ειναι πως ο μηχανικος που πηγα και εμπιστευτικα την μετατροπη ΜΕ ΔΟΥΛΕΨΕ ΨΗΛΟ ΓΑΖΙ . για ονομα μπορειται να δειτε περισσοτερα σε προηγουμενες σελιδες (αν μεινει εκει το ονομα γιατι ισως να μην πρεπει να μεινει για λογους δυσφημισης και καλης λειτουργιας του φορουμ και του κλαμπ) .
δυστηχως.... πηγα σε 2 μαστορια και τους ειπα την ιστοριουλα μου η οποια ειχε και αλλα εκτροπα απο αυτα εχω ιδη αναφερει .

το ρουλεμαν μου ομως ΔΕΝ ΦΑΓΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ .
δεν ξερω τι εκανε λαθος ο κυριος στην αρχη και μου εκανε οτι μου εκανε και μου προκαλεσε και ζημια( στραβωσε σιγουρα την μια δισκοπλακα και την ισιωσε μετα )
... 2 ατομα(μηχανικοι) που ειδαν το μηχανακι μου... μου ειπαν πως απλα αυτο που περιεγραψε ο κυριος(φαγωμα του ρουλεμαν) δεν γινεται να εχει συμβει .

πλεον πρεπει να βρω αλλον εξουσιοδοτημενο συνεργατη σουτζουκι για το στρωμα μου .
ειμαι ανησυχος και καθολου ευχαριστημενος απο τον επαγγελματισμο μερικων .

στην επιστροφη μου απο τις διακοπες δοκιμασα σε ενα ασφαλες μερος τα φρενα μου .
αποτελεσμα ειναι : το κροταλισμα που κανουν οι δισκοι οταν φρεναρω (ενα επαναλμαβομενο και πολυ γρηγορο τσικ-τσικ-τσικ-τσικ-τσικ-τσικ-τσικ-τσικ-τσικ-τσικ-τσικ-τσικ-τσικ-τσικ-τσικ-τσικ-τσικ-τσικ-) να μην ειναι συνεχες αλλα να διακοπτεται (σε φαση τσικ-τσικ-τσικ-ΚΕΝΟ-τσικ-τσικ-τσικ-ΚΕΝΟ-τσικ-τσικ-τσικ-ΚΕΝΟ-τσικ-τσικ-τσικ-τσικ-ΚΕΝΟ-τσικ-.........)

σορρυ για τα τσικ τσικ αλλα δεν μπορω να τα περιγραψω αλλιως .
ο ενας δισκος που ειχε στραβωσει κατα την τοποθετηση βρεθηκε στραβος ελαχιστα . ισιωθηκε . θα αλλαξω και τακακια αυριο να δω την συμπεριφορα του ηχου και θα ξαναποσταρω .
να σημειωσω πως στην μανετα δεν εχω καποια "ανακρουση"-η καποια αισθηση σαν "αλογακι" να το πω .
τα φρενα δουλευανε πολυ καλα περιπου 5 μηνες τωρα .
μετα το μεγαλο αυτο φρεναρισμα παρατηρησα αυτη την διαφοροποιηση στον ηχο που κανει το συστημα οταν φρεναρω και επισης
ειδα πως σε φρεναρισματα δυνατα με λιγα χλμ το ABS επεμβαινει ρυθμικα και οχι συνεχωμενα .
του στυλ : κυλιση-κυλιση-εμπλοκη abs-κυλιση-κυλιση-εμπλοκη abs-κυλιση-κυλιση-εμπλοκη abs, με μεγαλα διαστηματα κυλισης της ροδας , και οχι οπως ποιανει κλασσικα το abs με πολυ μικρα και σταθερα διαστηματα ξεμπλοκαρισματος του τροχου .
καθαρισα και τον αισθητηρα του abs μηπως δημιουργουσε αυτος το προβλημα .

οσοι εχετε βαλει BREMBOε ειχατε διαφοροποιηση στο κροταλισμα του φρεναρισματος ???
καποια παρατηρηση στην λειτουργια του abs ???

το βαφω μπλε και το πνιγω να τελειωνω .
ουφ. eee

tazakos
gold member
gold member
tazakos

Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα
Registration date : 22/05/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650   Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 - Σελίδα 13 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 08 2011, 01:55

έχω τον ίδιο ήχο, αρχικά με ανησύχησε αρκετά, μετά ειδα ότι όσο μα όσο κ αν φρενάρω δεν ενοχλεί σε κάτι στο παραμικρό. Εμένα μου άρχισε όταν έβαλα τις δισκόπλακες braking.
hque

hque

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650   Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 - Σελίδα 13 Icon_minitimeΠεμ Σεπ 08 2011, 02:18

δηλαδη μου λες πως με τις braking eχεις αυτον τον ΑΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ηχο ?
σημερα που εγινε σοβαρη δουλεια και προσεκτικη πανω στους δισκους ο ηχος παρεμεινε αλλα οι δισκοι ισιωσανε και νοιωθω πιο σιγουρος . ο ηχος ομως ειναι εκει και ο ψυχολογικος παραγοντας ειναι επισης παρων .
ελεγα να παω να βαλω braking αυριο να γλυτωνα απο τον ηχο αλλα τωρα που εγραψες τα παραπανω... κουφαθηκα . δεν το περιμενα πως με καινουριους δισκους παλι θα ειχα τον ιδιο θορυβο .
δεν μπορω να καταλαβω απο που μπορει να προερχεται .
ποιους δισκους εχεις βαλει ?
αυτους ή
αυτους ???

ποσο σου πηγαν ?

ξερεις αν κανεις αλλος εχει τον ιδιο θορυβο ?

Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+
Σελίδα 13 από 17Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ-ΑΝΑΒΑΤΗΣ :: Αναρτήσεις-
Μετάβαση σε: