Χείρων Member
| Θέμα: Απ: προβλημα στην εκκινηση!!μπαταρια?? Παρ Ιουν 16 2017, 19:39 | |
| - NASOS_p έγραψε:
- ......
........ Ξερω οτι φαινεται για μπαταρια με δεδομενο οτι ειναι η εργοστασιακη και εχει κλεισει 9,5 χρονια απλα ρωταω μηπως κ τρεχω αδικα για μπαταρια κ με βγαλει κανα χρονο ακομα χαχα
Υ.Γ. Μη με βρισετε παιδια Άμα σου έβγαλε 9,5 χρόνια βγάλτην μία φωτογραφία να την θυμάσαι, γιατί τέτοια μπαταρία δεν θα ξαναδείς, και στείλε την να ανακυκλωθεί εν ειρήνη!... |
|
shadow.gr. vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 25/05/2008
| Θέμα: Απ: προβλημα στην εκκινηση!!μπαταρια?? Παρ Ιουν 16 2017, 23:55 | |
| - NASOS_p έγραψε:
- Να κανω κ εγω την ερωτηση μου για να μην ανοιξω νεο θεμα.Τελευταια τυχαινε αλλες φορες να παιρνει αμεσως, αλλες φορες με λιγο ζορι κ αλλες φορες να γυριζει λιγο τη μιζα να σταματα κ μετα να την ξαναγυριζει κανονικα κ να παιρνει μπρος με ενα πατημα του μπουτον.Δλδ δε χρειαζοταν δευτερο απλα σταματουσε στιγμιαια να γυριζει τη μιζα.Προχθες λοιπον ενω εχω γυρισει απο βολτα κ σβηνω, προσπαθω να την βαλω μπροστα για να την μετακινησω λιγο παραπερα, γυριζω διακοπτη αναβουν φωτα κ με το πατημα του μπουτον ακουω μονο ενα τσικ κ τελος.Δε γυριζει η μιζα.
Ολο αυτο σας φαινεται για μπταρια η υπαρχει πιθανοτητα να εχω κανα θεμα με καρβουνακια; Ξερω οτι φαινεται για μπαταρια με δεδομενο οτι ειναι η εργοστασιακη και εχει κλεισει 9,5 χρονια απλα ρωταω μηπως κ τρεχω αδικα για μπαταρια κ με βγαλει κανα χρονο ακομα χαχα
Υ.Γ. Μη με βρισετε παιδια Νομιζω μπαταρία είναι φιλε!κανει τα ίδια με το δικό μου!! |
|
NASOS_p vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 44 Τόπος : Πυργος Ηλειας Registration date : 07/05/2011
| Θέμα: Απ: προβλημα στην εκκινηση!!μπαταρια?? Τρι Ιουν 20 2017, 13:48 | |
| Αλλαξα μπαταρια κ κανει τα ιδια.Χτυπησα λιγο τη μιζα κ παιρνει μπρος τσακ μπαμ.Παω για αλλαγη καρβουνακια κ θα κανω μια φορτιση στην μαμα μπαταρια.Εχει γουστο να την αλλαξα τζαμπα και να αντεχει κι αλλο
Παιζει να χρειαζομαι μονο καθαρισμο κ να μη χρειαστω νεα καρβουνακια;Ξερει κανεις; |
|
massai gold member
| Θέμα: Απ: προβλημα στην εκκινηση!!μπαταρια?? Τρι Ιουν 20 2017, 14:34 | |
| - NASOS_p έγραψε:
- Αλλαξα μπαταρια κ κανει τα ιδια.Χτυπησα λιγο τη μιζα κ παιρνει μπρος τσακ μπαμ.Παω για αλλαγη καρβουνακια κ θα κανω μια φορτιση στην μαμα μπαταρια.Εχει γουστο να την αλλαξα τζαμπα και να αντεχει κι αλλο
Παιζει να χρειαζομαι μονο καθαρισμο κ να μη χρειαστω νεα καρβουνακια;Ξερει κανεις; Αφού θα ανοίξεις τη μίζα ούτως ή άλλως, δες με τα μάτια σου. Αν έχουν έστω και λίγο ψωμί τα καρβουνάκια (πράγμα που θεωρώ δύσκολο) καθάρισε τα και φάτους την ψυχή μέχρι τελαυταίας ρανίδος Έχε όμως τα καινούργια στο χέρι γιατί κατά την ταπεινή μου άποψη είσαι 99.9% για αλλαγή. |
|
Χείρων Member
| Θέμα: Απ: προβλημα στην εκκινηση!!μπαταρια?? Τρι Ιουν 20 2017, 16:58 | |
| Δες και την μπαταρία της μαμάς. Μπορεί να έχει μερικούς μήνες ζωή ακόμα. Σε περίπτωση που ξανατοποθετήσεις πάντως την παλιά, την καινούρια να την βάζεις σε φορτιστή τουλάχιστον κάθε μία το πολύ δύο βδομάδες. Έτσι θα έχεις μηδενική φθορά μέχρι να έρθει η ώρα της να την βάλεις πάνω. |
|
NASOS_p vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 44 Τόπος : Πυργος Ηλειας Registration date : 07/05/2011
| Θέμα: Απ: προβλημα στην εκκινηση!!μπαταρια?? Τετ Ιουν 21 2017, 19:40 | |
| Αλλαξα καρβουνακια αλλα εμεινα με τη νεα μπαταρια διοτι η παλια δειχνει μεν να αντεχει λιγο ακομα αλλα δε θελω να το ρισκαρω.Το μονο θεμα που παρατηρω κ θα ηθελα τη γνωμη σας ειναι οτι κατα το σβησιμο ακουω στιγμιαια τον ηχο της μιζας.Δλδ τον ηχο που ακουγεται αν με αναμενη μηχανη πατησουμε μιζια Ο μαστορας μου ειπε οτι ειναι επειδη ειναι καινουρια τα καρβουνακια κ μεχρι να φαγωθουν λιγο.Ισχυει; |
|