| Λαδια Μπροστινης Αναρτησης | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
hristos13gr gold member
Ηλικία : 43 Τόπος : Αθήνα - Νέα Σμύρνη Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: Λαδια Μπροστινης Αναρτησης Τετ Απρ 17 2013, 12:12 | |
| - nick_greek έγραψε:
- nick_greek έγραψε:
- Έπειτα από έρευνα και μιλώντας με έναν φίλο μέσα από την Suzuki μου είπε να πάω στο moto spirit (εκεί στέλνουν και αυτοί κάποια moto για επισκευές αναρτήσεων) .
Πράγματι μίλησα με την υπεύθυνο (Στάθη) και του έιπα τι ακριβώς θέλω οι τιμές είναι οι εξής:
αλλάγή λαδιών αλλαγή τσιμούχες αλλαγή ξύστρες σύνολο 120? αν θέλω μόνο λάδια 65?.
Περιμένω και τιμές από εξουσιοδοτημένο της suzuki εκεί όπου κάνω service 160? στο εξουσιοδοτημένο SUZUKI για τα παραπάνω Μα & το moto spirit εξουσιοδοτημένος "γδάρτης" είναι... |
|
| |
stakhs Member
Ηλικία : 40 Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 02/07/2012
| Θέμα: Απ: Λαδια Μπροστινης Αναρτησης Τετ Απρ 17 2013, 12:18 | |
| - liakosvol έγραψε:
- Achilleas1956 έγραψε:
- Λοιπόν μετά την συζήτηση που διάβασα εδώ πήγα στον δικό μου που είναι εξουσιοδοτημένος στο Χαλάνδρι και τον ρώτησα για το πακέτο και μου είπε για όλα ?100 (δηλ. Λάδια τσιμούχες και ξύστρες) αν σε ενδιαφέρει λέγεται Παύλος Κούζουνας τηλ 210 6843881.
Βρε παλικάρια δοκιμάστε το μόνοι σας είναι αρκετά εύκολο αλλά χρειάζον ται δύο άτομα για καλύτερα!!!!Και είναι ελάχιστο το κόστος. Απο το μαγαζάκι στη Λάρισα τσιμούχες και ξύστρες κόστος πέρυσι 13 ευρώ. Με βοήθησε στην αγόρά Λαρισαίος συμφορουμήτης. Τα λάδια έχουν δεν έχουν 15 ευρώ ..... Λιακο, για ποιο μαγαζι λες που δινει ξυστρες και τσιμουχες 13? ;;; Δωσε λεπτομερειες |
|
| |
Bretsos gold member
Τόπος : Φυλακισμένος στην Αθήνα... Registration date : 06/03/2009
| Θέμα: Απ: Λαδια Μπροστινης Αναρτησης Τετ Απρ 17 2013, 13:24 | |
| δεν αντεχω να διαβαζω τετοιου ειδους π@παριες.....δλδ. ελεος!!
Για ολους οσους δεν πιανει το χερι τους, για αυτους που πιανει αλλα δεν εχουν εικονα, τι θα λεγατε να κανουμε ενα servise day?
Χρειαζομαστε χωρο, χρονο, καλη διαθεση, ενα μηχανακι που εχει προβλημα με το προστινο συστημα, ολα τα αναλωσιμα που θα χρειαστουν και ολα τα άλλα μπορω να τα μεταδωσω εγω!!
Επισης καποιος απο το πληθος θα τραβαει φωτο για ενα εχουμε ενα πληρες φωτορεπορταζ. τι λετε? |
|
| |
stam gold member
Ηλικία : 40 Τόπος : πάνω στη σέλα... Registration date : 19/11/2009
| Θέμα: Απ: Λαδια Μπροστινης Αναρτησης Τετ Απρ 17 2013, 13:26 | |
| - Bretsos έγραψε:
- δεν αντεχω να διαβαζω τετοιου ειδους π@παριες.....δλδ. ελεος!!
Για ολους οσους δεν πιανει το χερι τους, για αυτους που πιανει αλλα δεν εχουν εικονα, τι θα λεγατε να κανουμε ενα servise day?
Χρειαζομαστε χωρο, χρονο, καλη διαθεση, ενα μηχανακι που εχει προβλημα με το προστινο συστημα, ολα τα αναλωσιμα που θα χρειαστουν και ολα τα άλλα μπορω να τα μεταδωσω εγω!!
Επισης καποιος απο το πληθος θα τραβαει φωτο για ενα εχουμε ενα πληρες φωτορεπορταζ. τι λετε? όχι φωτό.... βίντεο....!!!! νομίζω ότι είναι ωραία ιδέα Μπρετς!!! |
|
| |
gmavrid gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Σέρρες-Θεσσαλονίκη Registration date : 20/02/2008
| Θέμα: Απ: Λαδια Μπροστινης Αναρτησης Τετ Απρ 17 2013, 13:28 | |
| - stam έγραψε:
- όχι φωτό.... βίντεο....!!!! νομίζω ότι είναι ωραία ιδέα Μπρετς!!!
Φωτό, φωτό... Τα video τα βαριέμαι... |
|
| |
Bretsos gold member
| Θέμα: Απ: Λαδια Μπροστινης Αναρτησης Τετ Απρ 17 2013, 13:32 | |
| - gmavrid έγραψε:
- stam έγραψε:
Φωτό, φωτό... Τα video τα βαριέμαι... και εγω, ασε που ντρεπομαι τον φακο |
|
| |
pantwd Member
| Θέμα: Απ: Λαδια Μπροστινης Αναρτησης Τετ Απρ 17 2013, 13:35 | |
| - stam έγραψε:
- Bretsos έγραψε:
- δεν αντεχω να διαβαζω τετοιου ειδους π@παριες.....δλδ. ελεος!!
Επισης καποιος απο το πληθος θα τραβαει φωτο για ενα εχουμε ενα πληρες φωτορεπορταζ. τι λετε?
όχι φωτό.... βίντεο....!!!! νομίζω ότι είναι ωραία ιδέα Μπρετς!!! +6500000.... |
|
| |
socrates vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Αθήνα, Χαλκίδα Registration date : 25/06/2010
| Θέμα: Απ: Λαδια Μπροστινης Αναρτησης Τετ Απρ 17 2013, 13:44 | |
| Εγώ έχω ελατήρια για αλλαγή, πιθανώς δεν χρειάζομαι ξύστρες ή νέες τσιμούχες. Η δυσκολία για μένα είναι ότι δεν έχω διπλό σταντ, θα πρέπει να βρεθεί άλλος τρόπος στήριξης και φυσικά έξτρα χέρια. |
|
| |
gmavrid gold member
| Θέμα: Απ: Λαδια Μπροστινης Αναρτησης Τετ Απρ 17 2013, 13:49 | |
| - socrates έγραψε:
- Η δυσκολία για μένα είναι ότι δεν έχω διπλό σταντ, θα πρέπει να βρεθεί άλλος τρόπος στήριξης...
Μεταλλική σκάλα και ιμάντες... |
|
| |
Bretsos gold member
| Θέμα: Απ: Λαδια Μπροστινης Αναρτησης Τετ Απρ 17 2013, 13:53 | |
| - gmavrid έγραψε:
- socrates έγραψε:
- Η δυσκολία για μένα είναι ότι δεν έχω διπλό σταντ, θα πρέπει να βρεθεί άλλος τρόπος στήριξης...
Μεταλλική σκάλα και ιμάντες... ή απλα ενας γρυλος αυτοκινητου. edit. ή ενας τακος και μερικες ταβλες....η φαντασια εξοικονομεί ασκοπα χρηματα σε μαστορους. |
|
| |
gmavrid gold member
| Θέμα: Απ: Λαδια Μπροστινης Αναρτησης Τετ Απρ 17 2013, 13:57 | |
| Ο γρύλος μόνος του είναι λίγο επίφοβος... Και το λέω αυτό γιατί ακόμη και με διπλό stand πάλι χρειάζεσαι έναν τάκο κάτω από τον κινητήρα...
EDIT: OK, είδα το edit σου... |
|
| |
Bretsos gold member
| Θέμα: Απ: Λαδια Μπροστινης Αναρτησης Τετ Απρ 17 2013, 14:01 | |
| - gmavrid έγραψε:
- Ο γρύλος μόνος του είναι λίγο επίφοβος...
Και το λέω αυτό γιατί ακόμη και με διπλό stand πάλι χρειάζεσαι έναν τάκο κάτω από τον κινητήρα... ειναι οκ!! αλλα με λιγη προσοχη ολα γινονται. δλδ. με γρυλο τα χαλαρωνουμε ολα απο πριν, στα δικα μου χερια μηχανακι δεν εχει πεσει ακομα. εχω και μαρτυρες |
|
| |
pantwd Member
| Θέμα: Απ: Λαδια Μπροστινης Αναρτησης Τετ Απρ 17 2013, 14:02 | |
| - gmavrid έγραψε:
- Ο γρύλος μόνος του είναι λίγο επίφοβος...
Και το λέω αυτό γιατί ακόμη και με διπλό stand πάλι χρειάζεσαι έναν τάκο κάτω από τον κινητήρα... εγω με διπλο σταντ τον εχω χρησιμοποιησει παντως και με μαλακες κινησεις ακουμπησα τακο στην ''μεταλικη΄΄ ποδια και εκανα δουλιτσα που ηθελα!!!αν στιριχτει με καποιο τροπο το πισω μερος πιστευω και εγω οτι ειναι καλη λυση!!! |
|
| |
stam gold member
| Θέμα: Απ: Λαδια Μπροστινης Αναρτησης Τετ Απρ 17 2013, 14:07 | |
| - gmavrid έγραψε:
- stam έγραψε:
Φωτό, φωτό... Τα video τα βαριέμαι... θα περιγράφω εγώ με την αισθησιακή φωνή μου και δεν θα βαρεθείς.... |
|
| |
Bretsos gold member
| Θέμα: Απ: Λαδια Μπροστινης Αναρτησης Τετ Απρ 17 2013, 14:10 | |
| |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Λαδια Μπροστινης Αναρτησης Τετ Απρ 17 2013, 14:11 | |
| - Bretsos έγραψε:
- gmavrid έγραψε:
- socrates έγραψε:
Μεταλλική σκάλα και ιμάντες... ή απλα ενας γρυλος αυτοκινητου.
edit. ή ενας τακος και μερικες ταβλες....η φαντασια εξοικονομεί ασκοπα χρηματα σε μαστορους. Μα που τα σκέφτεσαι βρε Χρήστο με τους τάκους και τις τάβλες;;;; |
|
| |
Bretsos gold member
| Θέμα: Απ: Λαδια Μπροστινης Αναρτησης Τετ Απρ 17 2013, 14:12 | |
| - stam έγραψε:
- gmavrid έγραψε:
- stam έγραψε:
Φωτό, φωτό... Τα video τα βαριέμαι... θα περιγράφω εγώ με την αισθησιακή φωνή μου και δεν θα βαρεθείς.... αχαχαχαχαχαχχααχ!! μ@λακα εισαι θεος!! |
|
| |
gmavrid gold member
| Θέμα: Απ: Λαδια Μπροστινης Αναρτησης Τετ Απρ 17 2013, 14:12 | |
| Και μόνο που το είδα σχιάχτηκα... Το μετέωρο βήμα του πελαργού... |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
| Θέμα: Απ: Λαδια Μπροστινης Αναρτησης Τετ Απρ 17 2013, 14:14 | |
| εναλακτικος τροπος στηριξης (το εκανα προσφατα στο δικο μου) σε περιπτωση παντα που υπαρχει διπλο σταντ ειναι :
2 τσιμεντολιθοι δεξια αριστερα απο τα καγκελα , ακουμπαμε 2 ταυλιτσες ξυλινες πανω στους τσιμεντολιθους και πατανε πανω στην ενωση των καγκελων...................νταμαρι η μοτο και τα καλαμια στο χερι. |
|
| |
Bretsos gold member
| Θέμα: Απ: Λαδια Μπροστινης Αναρτησης Τετ Απρ 17 2013, 14:16 | |
| - gmavrid έγραψε:
- Και μόνο που το είδα σχιάχτηκα...
Το μετέωρο βήμα του πελαργού... και να φανταστεις πως την μερα εκεινη φυσουσε σαν τρελος ο καιρος. οι δαγκανες χτυπουσαν σαν μπεγλερι!! |
|
| |
stam gold member
| Θέμα: Απ: Λαδια Μπροστινης Αναρτησης Τετ Απρ 17 2013, 14:37 | |
| - Bretsos έγραψε:
- gmavrid έγραψε:
- Και μόνο που το είδα σχιάχτηκα...
Το μετέωρο βήμα του πελαργού... και να φανταστεις πως την μερα εκεινη φυσουσε σαν τρελος ο καιρος. οι δαγκανες χτυπουσαν σαν μπεγλερι!! σαν μπεγλέρι, ή σαν κάκαλα γκανέζου μαραθωνοδρώμου που τρέχει γυμνός στην έρημα..... |
|
| |
K0k0$ vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Λαδια Μπροστινης Αναρτησης Τετ Απρ 17 2013, 15:57 | |
| Αμα θελετε σας δινω το δικο μου για πειραματοζωο. Ειναι και πιο ευκολη η αλλαγη, δε χρειαζεται να αλλαξετε θρος...απλα 2 μπουκαλες θελω και μια τιμονοπλακα... |
|
| |
VstormerGr
Τόπος : Γύρω γύρω Registration date : 14/04/2013
| Θέμα: Απ: Λαδια Μπροστινης Αναρτησης Πεμ Μάης 16 2013, 01:30 | |
| Τελικά έχουμε φωτορεπορτάζ από service τσιμούχες-ξύστρες-λάδια και όλα τα συναφή; Είμαι για αλλαγή και μου ζητάνε τρελά λεφτά και έτσι λέω να κάνω την δοκιμή μόνος χωρίς να έχω αλλάξει ούτε τακάκια στο παρελθόν! |
|
| |
socrates vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Αθήνα, Χαλκίδα Registration date : 25/06/2010
| Θέμα: Απ: Λαδια Μπροστινης Αναρτησης Κυρ Ιουν 30 2013, 01:45 | |
| Σήμερα χάρη στην βοήθεια φίλου έγινε η αλλαγή ελατηρίων/λαδιού στο μπροστινό. Ανανεώσαμε το ραντεβού σε μια επόμενη αλλαγή για να κρατήσω ντοκουμέντα. Όσον αφορά την στήριξη ήταν τόσο εύκολο: αρκεί να τοποθετηθεί ένα αντίβαρο στην μπαγκαζιέρα. Σε μας έκανε μια 30κιλη κοτρώνα... |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: Λαδια Μπροστινης Αναρτησης Κυρ Ιουν 30 2013, 13:00 | |
| |
|
| |
| Λαδια Μπροστινης Αναρτησης | |
|