|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
toykaki
| Θέμα: Επιλογη φ.αερα Δευ Μάης 23 2016, 17:27 | |
| Σχετικα με το φ.αερα στην επομενη αλλαγη σκεφτομαι να το αλλαξω να παρω k&n simota η κατι αλλο;γτ οσο αφορα το κ&n φοβαμαι αυτα τα ζουμια που ειναι για το πλυσιμο τους.για πειτε μου; |
|
| |
MicAn Member
| Θέμα: Απ: Επιλογη φ.αερα Δευ Μάης 23 2016, 19:30 | |
| Σταύρο το K&N είναι για extreme καταστάσεις, είναι "ελευθέρας" και ενδεικνύεται για βαρύγδουπες aftermarket εξατμίσεις. Πάρε ένα Pipercross και είσαι μια χαρά. |
|
| |
Marcopolo gold member
| Θέμα: Απ: Επιλογη φ.αερα Δευ Μάης 23 2016, 20:27 | |
| - MicAn έγραψε:
- Σταύρο το K&N είναι για extreme καταστάσεις, είναι "ελευθέρας" και ενδεικνύεται για βαρύγδουπες aftermarket εξατμίσεις. Πάρε ένα Pipercross και είσαι μια χαρά.
με το παιπερκρος δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα; ας πουμε ρυθμιση καυσιμου κτλ; το βαζεις κ ....φευγεις; κ απο καθαρισμο τι κανεις;απλως το φυσας; βαρεθηκα πια τα ...μαμα |
|
| |
ck69 Member
| Θέμα: Απ: Επιλογη φ.αερα Δευ Μάης 23 2016, 20:46 | |
| |
|
| |
MicAn Member
| Θέμα: Απ: Επιλογη φ.αερα Δευ Μάης 23 2016, 20:48 | |
| - MARKOS-V έγραψε:
- με το παιπερκρος δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα;
Απολύτως τίποτε - MARKOS-V έγραψε:
- ας πουμε ρυθμιση καυσιμου κτλ;
Όχι δε χρειάζεται. Αντίθετα στο Κ&Ν χρειάζεται ρύθμιση. - MARKOS-V έγραψε:
- το βαζεις κ ....φευγεις;
Ακριβώς. Και μάλιστα από την πρώτη κιόλας γκαζιά καταλαβαίνεις ότι το μηχανάκι "αναπνέει" καλύτερα και πιο ελεύθερα. Μια δυναμομέτρηση μπορεί και να σου δώσει μισό ίππο. - MARKOS-V έγραψε:
- κ απο καθαρισμο τι κανεις;
Έχει κάποια δικά του υγρά, αλλά για τον καθαρισμό του κάνει τέλεια δουλειά κάποιο κοινό υγρό του εμπορίου, δεν θυμάμαι πιο. Αν σε ενδιαφέρει να το ψάξω. - MARKOS-V έγραψε:
- απλως το φυσας;
Όχι δεν το φυσάς, είναι σπογγώδες και θα το καταστρέψεις. - MARKOS-V έγραψε:
- βαρεθηκα πια τα ...μαμα
Για μένα το Pipercross είναι η καλύτερη επιλογή για το στρομάκι μας, εφόσον έχεις μαμίσια εξάτμιση. |
|
| |
Marcopolo gold member
| Θέμα: Απ: Επιλογη φ.αερα Τρι Μάης 24 2016, 07:39 | |
| καποτε στα παπακια, που ειχαν για φιλτρο ενα σαν...σφουγγαρι ,αν θυμαμαι καλα, το μανιουαλ ελεγε να το ψεκαζεις με λαδακι πριν το ξαναβαλεις παλι στη θεση του μαλλον κατι παρομοιο θα ειναι κ αυτο το καθαριστικο(αν μπορεις να βρεις το κοινο καθαριστικο του εμποριου που λες,θα ηταν ....καλο για τους... μελλοντικους αγοραστες) παντως ευχαριστω για τις απαντησεις
κ απο που μπορω να το αγορασω σε καλη τιμη; |
|
| |
SILOUANOS
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Registration date : 09/06/2014
| Θέμα: Απ: Επιλογη φ.αερα Τρι Μάης 24 2016, 07:46 | |
| βάλε κν
δεν έχει καμία σχεση με το pipercross ,ποιοτικά,μέρα με τη νυχτα -(σαν επιδοση δεν εχει καμια διαφορα)
δεν είναι δα τοσο ελευθερο όσο πχ το bmc οπότε δε χρειαζεται ρυθμιση-
αν σκοπευεις δε να βαλεις και εξατμιση για μενα ειναι καλυτερη επιλογη
καθαρισμα μια φορα το χρονο αν το κανεις θα είσαι κομπλε ( ο κατασκευαστης λέει καθε 50000 μιλια που προσωπικα μου φαινεται μαλακια)
βεβαια αναλογα και τη χρηση που του κανεις δηλαδη αν κανεις παρα πολλα χλμ και σε περιοχες με πολυ σκονη κ χωμα ίσως να χρειαστει πιο συχνα καθαρισμα
|
|
| |
Marcopolo gold member
| Θέμα: Απ: Επιλογη φ.αερα Τρι Μάης 24 2016, 10:17 | |
| δεν εχω σκοπο να βαλω εξατμιση. οποτε θα κοιταξω το παιπερ |
|
| |
power Member
Τόπος : ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Registration date : 15/02/2014
| Θέμα: Απ: Επιλογη φ.αερα Τρι Μάης 24 2016, 13:24 | |
| - MARKOS-V έγραψε:
- δεν εχω σκοπο να βαλω εξατμιση.
οποτε θα κοιταξω το παιπερ Κοιταξε το paiper όπως ειπες κ τίποτα άλλο. Ακόμα κ εξάτμιση μελλοντικα να βάλεις παλι καλυτερο είναι.....ποιοτικότερο δεν ξέρω αν είναι αλλά οικονομικότερο κ καλυτερο για το μηχανάκι είναι σίγουρα. |
|
| |
MicAn Member
| Θέμα: Απ: Επιλογη φ.αερα Τρι Μάης 24 2016, 17:11 | |
| - MARKOS-V έγραψε:
- καποτε στα παπακια, που ειχαν για φιλτρο ενα σαν...σφουγγαρι ,αν θυμαμαι καλα, το μανιουαλ ελεγε να το ψεκαζεις με λαδακι πριν το ξαναβαλεις παλι στη θεση του
μαλλον κατι παρομοιο θα ειναι κ αυτο το καθαριστικο Τώρα που το ανέφερες, θυμάμαι έτσι είναι ... Η Pipercross σου δίνει δύο υγρά εκ των οποίων το ένα είναι καθαριστικό και το άλλο λαδάκι. - MARKOS-V έγραψε:
- (αν μπορεις να βρεις το κοινο καθαριστικο του εμποριου που λες,θα ηταν ....καλο για τους... μελλοντικους αγοραστες)
Με κάθε επιφύλαξη είναι το Overlay ultra λιποκαθαριστής, αλλά χρειάζομαι επιβεβαίωση. - MARKOS-V έγραψε:
- κ απο που μπορω να το αγορασω σε καλη τιμη;
Σου στέλνω π.μ. |
|
| |
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
| Θέμα: Απ: Επιλογη φ.αερα Τρι Μάης 24 2016, 18:03 | |
| - SILOUANOS έγραψε:
- βάλε κν
Ανάποδα τα λες, το bmc δεν είναι τόσο ελεύθερο όσο το ΚΝ |
|
| |
Marcopolo gold member
| Θέμα: Απ: Επιλογη φ.αερα Τρι Μάης 24 2016, 19:40 | |
| καπου διαβασα ο,τι το ...βουτας μεσα σε νερο με υγρο πιατων |
|
| |
toykaki
| Θέμα: Απ: Επιλογη φ.αερα Τρι Μάης 24 2016, 22:56 | |
| Σκεφτομαι οτι καποια στιγμη ισως βαλω μια εξατμιση.ισως βεβαια αλλα υπαρχει στο μυαλο.οποτε να κοιταξω σε kn?βεβαια αυτο μπορει να μην γινει αλλα λογο οτι υπαρψει στο μυαλο μηνδινω διπλα λεφτα |
|
| |
SILOUANOS
| Θέμα: Απ: Επιλογη φ.αερα Τετ Μάης 25 2016, 07:41 | |
| - loverdos11 έγραψε:
- SILOUANOS έγραψε:
- βάλε κν
Ανάποδα τα λες, το bmc δεν είναι τόσο ελεύθερο όσο το ΚΝ καλημέρα ,δε το λέω εγώ,και από εκεί που το αγόρασα μου το είπαν και εκει που το δυναμομέτρησα και έκανα καυσανάλυση (2 διαφορετικα ατομα που γνωρίζουν κατι παραπανω) τέλος να πω το εξής που είναι χιλιοειπωμενο ,πως διαπιστώνεις ότι ένα φίλτρο είναι καλύτερο απο το άλλο; έχει βάλει κάποιος πανω στο δυναμόμετρο ενα v strom και με τις ιδιες συνθηκες περιβάλλοντος,με το ίδιο φορτίο κλπ και είδε ότι κάπου αποδίδει καλύτερα το α από το β? Εγώ σας λεω ότι δεν έχει καμια διαφορά ακόμα και από το μαμα- Ψυχολογικό είναι το θεμα ότι αναπνεει καλυτερα ,αντε στα ψηλα να υπαρχει μια μικρη διαφορα- Αυτο που γλυτωνεις είναι να αλλάζεις φιλτρο σε καθε σερβισ |
|
| |
toykaki
| Θέμα: Απ: Επιλογη φ.αερα Τετ Μάης 25 2016, 22:23 | |
| Ποιος τυπος κν ειναι;επισης γνωριζουμε καποιο μαγαζι;η να το ψαξω στο internet |
|
| |
SILOUANOS
| Θέμα: Απ: Επιλογη φ.αερα Πεμ Μάης 26 2016, 07:32 | |
| SU-1002
μπορεις να το βρεις και σε κάποια εξουσιοδοτημενα και φυσικά σε μαζαζια με ειδη για μηχανες
απλά να ξέρεις ότι το piper κανει γύρω στα 40 ενω αυτο 60+
|
|
| |
chdimis Member
| Θέμα: Απ: Επιλογη φ.αερα Παρ Ιουλ 15 2016, 12:32 | |
| Για το Πάιπερ λέω κι εγω κι έχω βρει στον Σπηλιωτη με 38,30?. Υπάρχει πουθενα αλλου ή φθηνότερα ή ποιο ευκολα προσβάσιμο λόγω απόστασης; |
|
| |
ioannis1965
Registration date : 25/09/2017
| Θέμα: Απ: Επιλογη φ.αερα Τρι Ιουλ 09 2019, 09:14 | |
| καλήμερα αλλαγή φίλτρου αέρα και εγώ στα 18000 χλμ (ήταν αρκετά καθαρό αλλά αφού σηκώσαμε ντεπόζιτο?????) ,με DNA. Ίδωμεν.... |
|
| |
Marcopolo gold member
| Θέμα: Απ: Επιλογη φ.αερα Τρι Ιουλ 09 2019, 16:53 | |
| νομιζω οτι τα ειχε(τα παιπερκροσ) ο σπυλιωτης στην καλιρροης .αλλα εκλεισε το μαγαζι κ πηγε θηβων. θηβων που ομως; οποιος ξερει την διευθυνση ας το γραψει |
|
| |
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
| Θέμα: Απ: Επιλογη φ.αερα Τρι Ιουλ 09 2019, 17:01 | |
| - Marcopolo έγραψε:
- νομιζω οτι τα ειχε(τα παιπερκροσ) ο σπυλιωτης στην καλιρροης .αλλα εκλεισε το μαγαζι κ πηγε θηβων.
θηβων που ομως; οποιος ξερει την διευθυνση ας το γραψει ο google ειναι φίλος μας .... https://www.spiliotis.gr/contactus |
|
| |
Marcopolo gold member
| Θέμα: Απ: Επιλογη φ.αερα Τρι Ιουλ 09 2019, 22:28 | |
| - loverdos11 έγραψε:
- Marcopolo έγραψε:
- νομιζω οτι τα ειχε(τα παιπερκροσ) ο σπυλιωτης στην καλιρροης .αλλα εκλεισε το μαγαζι κ πηγε θηβων.
θηβων που ομως; οποιος ξερει την διευθυνση ας το γραψει ο google ειναι φίλος μας .... https://www.spiliotis.gr/contactus OK ,οταν .....παλιωσει το φιλτρο του Λ9 ,μαλλον θα παω μια βολτα στη θηβων |
|
| |
|